icon

Sklamala som manžela a neviem ako sa mu priznať

magdalena55555
26. jan 2015

Ahojte neviem ako zacat zijeme s manzelom uz pomaly 8 rokov mame jedneho syna a druhe je na ceste on je velmi pozorny manzel.sice 2 krat ma podviedol ale odpustila som mu a doteraz seka dobrotu.Problem je v tom ze je velmi ziarlivy ziarli na mojho byvaleho priatela s krorym som chodila 3 roky a este najedneho s ktorym som sa stretla iba raz ale...mala som snimy nieco .A je z toho na nervy porovnava sa snimy a stale mi to vycita.Ale ja som ho vtom case ked som bola slobodna vobec som ho nepoznala.Niekolko krat ma dokopal preto aj ked som tehotna.Ale najviac ma trapy to ze ma berie do kostala a musim mu prisahat na svoje este nenarodene dieta ze vsetko co som mu o nich povedala je pravda.Ja som veriaca.Este sa ma pytal ci je tovsetko co som mu mala o svojej minulosti povedala v kostole.Lenze ja som si spomenula este na jednu vec za ktoru sa velmi hambim len neviem ako mu to povefat bojim sa aby ma nedokopal zas mam rizikove tehotestv.Aj vycitiek cele roky mi ich vycita.lenze nechcem tajit to a vkostole som mu prisahala nasv.babo ze vsetko mu poviem .ako mu to povedat do telefonu a uj prec?

Strana
z3
zuzi0911
26. jan 2015

Kristova noha...kks toto snad nie je naozaj...ja nechapem...nemas kde ist?? Od neho co najdalej...rozvod....o takeho by som ani rusky bicykel neoprela...!!!!!!

mihula
26. jan 2015

@magdalena55555 prosim ta,prezrad co si s nim mala

fg1984
27. jan 2015

@magdalena55555 prepáč za otázku, nie ste náhodu ro..via?

mysicka36
27. jan 2015

Aj takto končia takéto ženy čo si nechajú doslova srať na hlavu
http://www.topky.sk/cl/11/1452769/Brutalna-vraz...

megika1
27. jan 2015

@janickacrazy tyran si nezačne so silnou osobnosťou,načo by mu bola ?!? on potrebuje slabú ženu,ktorú depce ☹

gugu11
27. jan 2015

Dokopal ta tehotnu..?to robia len psychopati..nepisem do ziadneho fora,ale ak este chapes realitu a uplne ta neznicil tak sa zober a utekaj..

sylvia225
27. jan 2015

tam ho TY chyť za ucho a dotiahni ho do kostola a nech ti prisahá on, že už ťa nikdy nezbije a nech pred bohom prizná, že je veľký debil žiarlivý. a nech prisahá iba na seba.

marceldula
8. feb 2015

Preeeeeč!!!!! toto bude len horšie

matko10
8. feb 2015

@magdalena55555 ....nooooo nasli ste sa....☺☺☺☺Aky isol, taku nasol,....☺☺☺☺Ty nepotrebujes radu, ty potrebujes elektrosoky kombinovane s vodnym delom, aby si sa prebrala,....sak toto uz neni normalne co niektore zeny dokazu podstupit, len aby mali chlapa,....☺☺☺☺☺Asi si nedokazes predstavit aj iny zivot ako ten co zijes,.....nuz, bud utekaj, alebo to znasaj a nestazuj sa

Strana
z3