icon

Sklamanie: Partner mi nič nedal po pôrode ani na narodeniny

10. dec 2024

Boli by ste sklamane keby ste si uvedomili ze ked sa vam narodilo dieta manzel vam nic nedal, do mesiaca od toho vam nic nedal na narodeniny a ja teraz rozmyslam ci mu nieco kupit na vianoce a ci vobec nieco kupi on mne.. som sklamana. Narodky boli teraz.

la_dolce_vita
10. dec 2024

Kedysi to bol taky zvyk, netusim ako je to teraz, ja som dostala za synov obrovsku kyticu a sperk.. ALE to bolo vsetko, pomoc zo strany muza ziadna, ani den volna v praci. To sa tiez nastastie meni a je to viac ako hmotny dar..

enmery
10. dec 2024

@procrastique Tak to máš dobrého ignoranta, v dobe, keď ešte aj FB pripomína narodky, všetky možné aplikácie a vie si to dať aj do kalendára. Ale hlavne, že ty sa na tom bavíš. V živote sa máme hlavne smiať😉

enmery
10. dec 2024

@melanta Rieši to s nami, lebo vie, že s ním nič nevyriešia. Ergo je to pre ňu akási psychická podpora/výlevy a uľaví sa jej?Asi.

procrastique
10. dec 2024

@enmery Ja som s tým úplne ok, nekupujeme dary ani rodine cez Vianoce :D To, či dostanem nejakú gratuláciu k narodeninám nepovažujem za smerodajné ani o ničom vypovedajúce o mužovi s akým žijem. Vďaka, že si ho zhodnotila, asi fakt budem hľadať lepší kus keď je to taký ignorant :D

enmery
10. dec 2024

@procrastique Veď som Ti napísala, že je hlavné, že ty sa bavíš. V živote je smiech dôležitý. Si s tým ok a to je smerodajné. Tuto autorka s tým evidetne ok nie je. Čítaj s porozumením.

ivik4
10. dec 2024

Nie to nieje ignorant, taky chlap je proste debilko . Lebo nezabudne,vie ze zena sviatok ma a aj tak ju odignoruje
By som sa hlboko v zadku strcena videla keby sa vykaslem na druhych ci na vianoce alebo jeho vlastny sviatok

eva233
10. dec 2024

Otázka naozaj je ako sa správal doteraz?
Nemá teraz povinnosti a zabudol na narodky? Pomáha ti v domácnosti a s dieťaťom? Vedel, ze očakávas darček za porod?
Odkomunikovala si si to s nim celé?
Môj muz zabudol na naše prvé výročie, riesili sme vtedy prerabku domu, mal ine starosti. Pre neho vtedy bol jazyk lasky, že nam vytvara bývanie a nie, ze mi daruje sperk/ kyticu hocičo na výročie. Vyjasnili sme si to. Takisto máme poriesene, ze za porod nič nechcem. Nerodim aby som niečo dostala. Najväčší dar je pre mňa dieťa a opora od manžela. Tiež máme vykomunikovane, ze na sviatky si dávame len maličkosť, ale potrebnú. + vie, že mna potešia kvety tak napriklad na meniny mi vždy da vianočnú ružu a "nič viac" kedze su aj vianoce.
Nikdy, aj keby zabudol aj keby mi nic nedal by som nerozmýšľala ci mu kvoli tomu nieco nedam. Milujem ho aj ked sa na neho hnevám a ak ho chcem potešiť kupim mu to bez ohľadu na to ci nieco dostanem.... Ale to som ja. Ty musis vediet ako máte veci poriesene medzi sebou a podla toho robit.

64jarka64
10. dec 2024

Já som to tak mala a aj mám stále😒

lucia13022023
10. dec 2024

Ja by som mu povedala, že ma to mrzí. Za pôrod... To je take diskutabilné.. U nás každá žena dostane zlatý prsteň za pôrod, za tu námahu, bolesti... Ale úplne chápem, že niekto to nemá zaužívané.
Ale narodky sú také, no zamrzí to človeka. Ono nejde o to aký drahý dar dá človek, ale o tu snahu. Určite by som mu povedala, že ma to mrzí..

tamvtme
10. dec 2024

Ja som to mala rovnako, narodky som mala necele 3 tyzdne po porode, chcel ma zobrat na veceru, co som povedala ze nikam nejdem, este da na to necitim a tym to ore neho skoncilo….mrzelo ma to, ale co uz, nikdy nebol na darceky, nevie vymyslat a je radsej ked si konkretne poviem, co chcem

bublinka1426
10. dec 2024

@enmery ty si co napisala za blbost.

obetovala svoje telo, ty snad lutujes ze mas deti? o akej obete pises? ze mas strie ci par kil navyse? hm? a vynosila dieta....a este si mala napisat odkojila prsia , spravila si hemeroidy atd atd..

ty pises ze sa zameriavame na dary a ty si to ako napisala??????

kiki68
10. dec 2024

No asi by som sa s nim o tom pobavila. Ako sa porod to som nic nedostala, to som neriesila, ale narodeniny vzdy dostanem darceky od muza. Aj on odomna. Rovnako Vianoce. Ako ked uz, tak to uz ako nesetri a kupi, po com mi srdce pisti. Toto treba s partnerom dohodnut

kiki68
10. dec 2024

Pri porode ho ale stengrovali dve Hebammen, ze ci rubin, smaragd, alebo diamanty, dobre ze mu tam nenechali podpisat uver 😂😂😂 Ale ja sperky nenosim, takze zbytocne kupovat mi sutre

jesenzima
10. dec 2024

Panebože,ďalšia ukrivdena, čo nedostala darček 🤦🤦🤦🤦🤦🤦

enmery
10. dec 2024

@bublinka1426 Upokoj sa, tehotenstvo je riziko pre telo a život ženy. Len vďaka dnešnej medicíne to už ženy prežívajú inak. A rodia bez problémov. To nie je môj výmysel. Muž tomu obetuje výstrek. A normálny muž je zato vďačný a cenní si ženin dar života ty trubka. Vyskakuj si doma na stoličku a nie do mňa.😙🫡

rebi789
10. dec 2024

Nič mu nedávaj a povedz mu, že ťa to sklamalo a ranilo. Nech si nemyslí, že toto mu bude môcť len tak prechádzať. Jeho pohlavie ho neospravedlňuje. Nechápem prečo niektoré ženy robia z mužov debilov ktorí nič nezvládnu sami...

bublinka1426
10. dec 2024

@enmery tak si ma vazne pobavila

''ze muz ubetuje vystrek.''

trubka si asi ty. verim ze to takto budes prezentovat aj svojim detom, lebo to uz hovori aj o tom, aka si sama ty.

enmery
10. dec 2024

@bublinka1426 Doštuduj si, ako umierali ženy pri pôrode a tehotenstve pred 300, 200, 100 rokmi...ako sa to všetko vďaka medicíne a napredovaniu zmenilo. Aj si zisti niečo o "otcovi čistých rúk", niekedy si ani lekári nemlumývali ruky medzi zákrokmi. A áno, normálny muž si to a miluje každý kúsok ženy, ktorá z neho urobila otca. Že je to pre Teba hlúposť je smutné. Pa

enmery
10. dec 2024

@enmery *muž si to cení

bublinka1426
10. dec 2024

@enmery o normalnom muzovi pises ze urobil ''vystrek? ''

enmery
10. dec 2024

@bublinka1426 Toto dokonca povedal "normálny muž". Že muž si užije so svojou ženou krásny sex, výstrek a žena otehotnie a či sa Ti to páči, či nie, len ženine telo si prejde 9 mesiacmi a zmenami, pôrodom. On jej bude pomáhať, ale fakt je ten, že vynosiť dieťa nemôže. Netuším, čo na tom nechápeš. A áno, normálny partner za to svoju partnerku ľúbi ešte viac. Kopec žien má po pôrode aj fyzické zmeny a už to nebude ako predtým. A niektoré sa tým trápia a prídu to napísať aj na koňa. To že ty máš dona burana, ktorý Ťa berie ako automatický inkubátor, za to ja nemôžem. A doštuduj si tie fakty o tehotenstve a pôrodoch, aby si chápala, aké riziko to obnáša a ako sme sa v tejto oblasti posunuli vďaka vede a medicíne.

natalka13
10. dec 2024

moj muz nekupuje ziadne dary.nikomu.
dohodneme sa ze kupime letenky vylet obj.hotel.....detom rodicom kamosom... vyberam dary ja.
"za deti" som tiez nic nedostala ale ani som neocakavala, po rokoch sme sli okolo zlatnictva a pod nieco vyberieme,tak sme vybrali a dobre sme utobili asi stvoro nausnic mi vobec nesadlo.
kupi mi kvety a dovetkom, dufam ze si si nieco vybrala.
Dolezitejsie je, ze prinesie granatove jablko, polievku, ked som chora, caj, rano sa popasuje s kavovarom a urobi kapucko.... cez den napises sms co treba kupit....

11brano11
Odpoveď bola odstránená
luccija
10. dec 2024

Áno, bola by som sklamaná nejde o dary, ale to gesto.

barborachors
10. dec 2024

Mas chruna doma. Co viac k tomu povedať. Neviem si predstaviť zeby mne moj muz nedal nic. On mi kupuje darceky vkuse, len tak. Aj mimo sviatky. No co si si nasla, to máš.

0kristina0
10. dec 2024

Komunikujes so svojim muzom?

bublinka1426
10. dec 2024

@enmery sa spamataj, burana mas mozno doma ty,ja urcite nie.

ty sa urcite nedavaj uz vystriekavat zvnutra, lebo ked sa mnozi nieco ako ty, amen dolorez.

rizikom je aj citat MK, lebo taka ako ty, dviha tlaky.

ja mam doma muza co si urcite vazi, ze som mu porodila dieta, lebo tak by to mal citit kazdy normalny muz. ale ja sa o mojom nebudme vyjadrovat, ze ma vystriekal ked splodil nase dieta.

bublinka1426
10. dec 2024

@0kristina0 anonym prestal komunikovat s nami, uz mam fakt pocit ze dalsi Troll tema.

karolinakr
10. dec 2024

a ešte rozmýšľaš, aky darček mu kupiš na Vianoce? a načo, aby si utržila 3x sklamanie, že pod stromčekom nič pre seba nenajdeš?

cimage
10. dec 2024

My mame 3 deti a nedostala som darcek. Mne staci, ze pomoze s nimi a bol pri mne pri porodoch. Darceky si uz nedavame. Upecieme si, pogratulujeme, dame spolu kavu a to je viac ako vec, ktoru si mozem sama kupit a hlavne si vyberiem podla seba.
Ak to teba mrzi, tak mu to musis narovinu povedat, lebo ked budes obkecavat a naznacovat, tak to je nic pre chlapa.