icon

Sklamanie v priateľovi

2. nov 2020

Ahojte ani neviem kde začat je toho dost vela.
Ale velmi som sa sklamala v priatelovi s ktorym som uz dost rokov . v poslednych mesiacov sa mi nič nepači pekne sa mu prihováram som k nemu milá a on je hnusný namna spýtam sa niečo a len namna kričí aj ked on spravi chybu a sa pohadame vždy ja musím zaním doliežat všetko je ako on chce mna to už unavuje je mi smutno je mi nanič. .Lubiť ho velmi lúbim len už je toho príliš vela nič sa mu nepáči vylieva namňa svoju zlost. 1 den je ako tak milý potom zas to začne.
to iste to isté len za všetko ja môžem atd. a nikdy som mu nič zle nespravila uff mne je z toho tak zle že už nanič nemam ani chut ani náladu

Strana
z2
autor
2. nov 2020

A mozno aj preto som takato ze ma to zaskocilo a on je moj prvý a hovorim si v sebe to je len touto situacio co je ale som zvedava ako sa zatvari ked ja budem takato na neho

kitycat
2. nov 2020

Anonym... Co chces skusat? Otehotnieť? Asi si myslis, ze si uz ineho nenajdes... A mozno to tak bude. Pretoze zabijes najlepsie roky svojho zivota s kktkom, ktoremu ale kkt stoji 2x za den. Je mi na grc..

Ako tu pisali ine baby odist kym nie su deti. Tym dietatom si ho neudrzis, zobud sa!

autor
2. nov 2020

ja od neho dieta nechcem ani sa nesnazime ja si ho nechcem udrzat s dietatom.
som mlada ano mam 25r a bojim sa ano nikdy som nemala sebavedomie nic tesila som sa ked som ho spoznala zamilovala som sa a isla som proti kazdemu kto mi hovoril aby som snim neni lebo je starsi odomna .

autor
2. nov 2020

Do teraz som mala snim dokonoly vztah ale teraz sa to nejak pokazilo ale tak mu to budem pomalinky vracat ze sa len bude cudovat . budem chodit bez neho von a pekne hnusna budem k nemu

jajka71
2. nov 2020

On ta ponižuje posielal ta na potrat a ešte s nim si? Ospravedlňuje jeho konanie teraz ako intenzívne budeš ospravedlňovať jeho konanie a slovník keď tsm už budú deti? Ako veľmi ho budeš ospravedlňovať keď sa rozhodne ta opustiť a povie ti, ze si našiel inú lebo si pre neho nebola dosť dobrá? Aj potom budeš tu písať, že ono je to super vzťah len niekedy si potrebuje vyliať zlosť a frustráciu a ty si po ruke, ty neprotestujes, ty mu to dovolíš tak prečo nie keď mu naďalej zobes z ruky.... Ideálny čas aby sa objavila ta o ktorú sa bude usilovať s o ktorej priazeň bude bojovať s ku ktorej si to co k tebe rozhodne nedovolí.....

miadi
3. nov 2020

Vobec nemusi mat inu.. len Ta uz nema rad. Pochopil to ked si mala teho test pozitivny. A je na teba hnusny aby sa stebou nemusel rozist als aby si sama odišla. A medzi tym je obcas dobry Ved mà sex 2x denne preco by nebol chvilku aj mily? A ty za nim nedoliezaj maj nejaku hrdost ked vidi co vsetko mu dovoliš bude to robit zas a znovu.

malinoismum
3. nov 2020

Dievčatko moje. Pokial ti ostala ešte po tomto všetkom úcta k tebe samej, utekaj a na somára sa vykasli. Ak ti nestačí, čo ti napísali našej baby, ktoré majú naozaj vždy pravdu a v tomto 100%, spýtaj sa vlastnej mamy. Lebo toto nieje vztah ale čistý Terezín... Máš dobre srdiečko a takého chrapúňa ktorý nad životom mávne rukou a pošle bez váhania na potrat pošli ty zo svojho života preč. Otvor cestu niekomu inému a viem že sa to ľahko hovorí a ťažšie koná ale po čase uvidis že to stalo za to, ver mi. Posielam ti veľa síl... a želám len to najlepšie, prvý krok ku šťastiu musíš ale urobiť ty.
Toto nieje laska. To musíš vidieť a cítiť aj sama.

lintu
3. nov 2020

Posledné mesiace sa rieši korona. Ľudia sú z nej podráždení, nepríjemnejší k sebe... Ak máte problém s prácou, financiami.... tak to môže byť aj z tohto. Tobôž, keď celé dni sú len o vás dvoch a nechodíte nikam. Jasné, že si jeho nálady potom odnášaš sama. Koľko si od neho necháš, presne toľko od neho dostaneš. S tým malým sebavedomím ale neviem, či sa mu dokážeš postaviť. Ak ti to stojí za to, skús.... Ak to nebude fungovať, zváž či váš vzťah nie je už len o zvyku. Odvolávaš sa na lásku, no lásku si nie je problém zamieňať aj s inými stavmi.

danica2711
3. nov 2020

ako keby nestačilo, že ľúbiš čisté hovado, ešte si si urobila aj nádherný plán do budúcnosti: budeš ho "nervovo provokovať", budeš k nemu hnusná a čo ja viem, čo ešte... Skvelé. Fakt konštruktívne, takto sa buduje nádherný vzťah! Čo si myslíš, že sa stane? Že si to uvedomí, padne na kolená, odprosí a nastane raj na zemi? No daj ešte tú o Snehulienke... Budete sa len viacej vadiť a možno mu pôjdeš na nervy tak, že ťa pošle kadeľahšie - čo by v konečnom dôsledku pre teba mohlo byť vykúpenie, pretože ty sama zjavne nie si schopná tento otrasný vzťah ukončiť

katkami123
3. nov 2020

A dokáže si priznať chybu a ospravedlniť sa ti, keď sa správal zle? Príde on vždy prvý to urovnať, keď to aj pokazil? Si aspoň vtedy na neho nahnevaná a urazena? A ty ako reaguješ, keď sa ku tebe zachová škaredo? Koľko ma rokov?

staronova
3. nov 2020

@danica2711 tieto doroty sa nikdy nepoučia

autor
3. nov 2020

@katkami123 tak ja som urazena aj par dni a davam mu to na javo zato on sa prihovori potom . vcera vecer som mu to vyjasnila povedala svoje len ticho bol a isla som si lahnut a od rana sa snazi ale ja ajtak nie som na neho mila nech sa zbada bud sa zmení alebo mu prejde toto jeho obdobie. a zvykne si priznat vinu ked sa ukludní. ma 43r

autor
3. nov 2020

@danica2711 hovado nebol nikdy a to ho nechcem obhajovat 2 mesiace sa to takto taha

autor
3. nov 2020

@lintu Aj preto hned nechcem rozchod vcera som si to snim vyjasnila tak som zvedava ci sa zmeni

autor
3. nov 2020

@malinoismum dakujem uplne si ma rozplakala

taskataska
Odpoveď bola odstránená
katkati
3. nov 2020

Pri tom vyjasnovani ti co povedal? Ako zdôvodnil, že vo svojom veku nechce s tebou dieťa? On už má nejaké deti z predchádzajúceho vzťahu, že? Možno ťa a berie ako ďalšie dieťa a neseberovnu ženu, keď sa takto správa. Nehodite sa k sebe, drží vás spolu iba sex a to je pre kvalitný a šťastný vzťah pramálo.

malinoismum
4. nov 2020

Nebojkaj dobre bude 😘😘😘 drž sa a posielam ti veľa síl

danica2711
4. nov 2020

nieee, nikdy nebol hovado, len je na teba hnusný, kričí po tebe, aha, a ešte taká maličkosť, posielal ťa na potrat - prepáč, že som si dovolila použiť taký výraz na úžasného partnera, s ktorým máš dokonalý vzťah! Pestuj si ho naďalej, ideš na to dobre, prajem vám obidvom všetko najlepšie! Blahoslavení chudobní duchom, lebo ich je kráľovstvo nebeské...

katkami123
4. nov 2020

On už ma deti? Preto nechce alebo ako ti to zdvovodnil, že prečo máš ísť na potrat? A ak už má deti aký ma k ním vzťah? Kupuje im veci, posiela na ne peniaze, stretáva sa s nimi, berie ich na výlety? A mal pred tebou nejaké vážne vzťahy? Alebo bol ženatý?

Strana
z2