icon

Skúpy svokor a peňažné darčeky. Názory a skúsenosti

10. sep 2026

Aký je váš názor, ze svokor dáva dcére k sviatkom darčeky v peňažnej podobe štýlom, ze si zaviedol zošit, kde si značí koľko jej CHCE DAŤ s tým, ze sa jej to,akože uňho sporí. Čiže jej nedá nic,len si zapíše nejakú sumu, ze akože to ma uňho.

Strana
z5
anonym_ec8fc7
12. sep 2026
@lenka.25

Neviem koľko má dcéra rokov a ako to vníma ona ,ale za mňa veľmi múdre . Neštandardné , ale múdre . Toľko hovadín čo podostávali moje dcéry od starých rodičov , radšej nech nedostanú nič

@lenka.25 a ti rodicia malej su nesvojpravni aby jej nevedeli spravovat peniaze?jedna vec je dostat hovadiny,druha virtualne peniaze.tym dava najavo aj dedo tym svojim detom,ze ich ma za prd a ze nechaju dieta minat na blbosti.my to robime tak ze cast darovanych penazi dame dietatu na ucet a cast minie

anonym_43d853
12. sep 2026

@anonym_autor Môj otec bol tiež narcis. Po jeho smrti som sa dozvedela, že mojim deťom založil akési sporenie. On so slzou v oku ukazoval a rozprával každému, kto ho bol ochotný počúvať, ako mojim deťom sporí. Samozrejme ukazoval dôkaz. Keď to všetkým poukazoval, účet zrušil🤐

natalka13
12. sep 2026

Pre nasich starkych vsetkych bol naj sviatok ked doniesli detom darceky a tesili sa spolu s nimi.

anonym_45a6d9
12. sep 2026
@anonym_43d853

@anonym_autor Môj otec bol tiež narcis. Po jeho smrti som sa dozvedela, že mojim deťom založil akési sporenie. On so slzou v oku ukazoval a rozprával každému, kto ho bol ochotný počúvať, ako mojim deťom sporí. Samozrejme ukazoval dôkaz. Keď to všetkým poukazoval, účet zrušil🤐

@anonym_43d853 Riadny vychcanec.

Strana
z5