icon

Skúsenosť s o 25 rokov starším chlapom

16. mar 2021

Ahojte. Nadpis diskusie asi vystihuje, čo sa chcem opýtať.. Aké máte skúsenosti s mužmi s takýmto, alebo vyšším vekovým rozdielom? Ci ste ostali vo vzťahu, alebo nie a prečo. Atď 🙏😊

matkahelka
16. mar 2021

@littlebubble skus si precitat este raz, co som napisala. nikde som totizto neuviedla KAZDY. pisala som priklady zo svojho okolia, kde mladsie zeny este tuzili po detoch, ale chlapi v 50 uz dalsie dieta nechceli. a na margo turistiky v 70-ke. aj moji svokrovci su clenmi klubu, kde ako partia dochodcov hromadne cestuju a spoznavaju slovensko. prizvukujem, ako partia dochodcov. nemaju medzi sebou ziadne 40+ zeny. dokonca ani 50-nicky.

betty_image
16. mar 2021

Ahoj, ja mám priateľa o 22 rokov staršieho, on má 42, ja 20. A áno, ten rozdiel tam je, hoci tiež si ako ľudia rozumieme, máme sa stále o čom baviť, funguje medzi nami chémia, priateľ chce ešte dieťa, stará sa o sebe, vyzerá super, športuje...ALE...je to 22 rokov, akokoľvek on dobre a mlado vyzerá...neplánujem si s ním budúcnosť, je to s ním pekné, užívame si spoločný čas, mám ho svojím spôsobom rada, ale manžeka a otca pre svoje deti v ňom určite nevidím. Na druhej strane, je tu veľa kočiek, ktoré majú staršieho partnera, rozumejú si, majú spolu rodinu, skvelo im to funguje a majú krásny vzťah. Je to indivuduálne. Daj na svoje pocity. 🙂 Nech sa darí.

mandarinka555
16. mar 2021

O pár rokov on bude papučkový dedko, čo bude rád, že sa vôbec dotrepe z roboty domov a ty mladá baba, plná života 😝 On chce mať ticho a pokoj....ty by si sa šla niekam zabávať....On sa chce dobre najesť a oddýchnuť si...ty by si šla najradšej niekam na super dovolenku ... Tých príkladov je mnoho .... Len som ti chcela priblížiť život staršieho chlapa, ale ty mladá baba, tak si užívaj života, aby si mu o 20 rokov nemusela meniť plienky😢 K ďeťom sa nevyjadrujem, lebo si písala, že ich už nechceš, ale chlap po 50-ke neznáša detský džavot....krik....rev...otravovanie a podobne...

littlebubble
16. mar 2021

@matkahelka Tak tému deti treba prebrať už na začiatku.Ja by som ani nechcela aby sa môj muž stal v 50tke otcom.
Pre každého je ideálne niečo iné.
Ideálne je pre mňa ak je rozdiel taký, že ak je muž už starší tak aby ani žena už nebola 30tnička.Ak je žena mladá aby aj muž bol ešte mladý.
A podstatné je pre mňa aby ten muž vyzeral mladšie než na svoj vek a aby bol aj duchom mladší.
Manželove rovesníčky pri ňom vyzerajú ako jeho staršie sestry takže on rovesníčku nikdy nechcel a pri mne rovesníci vyzerajú zase ako mladší bratia.

Treba rozmýšľať aj do budúcna lebo niektorí muži sú už v 35ťke nepoužiteľní.20 ročný rozdiel mi už však príde veľa.

hopsadobrandejsa
16. mar 2021

Neviem si to predstavit......za mna nie.

baboobchod
16. mar 2021

Moja sestra má takého manžela. Sú spolu už dlho, asi aj cez 20 rokov. Ona má teraz 48 a on už hádam aj 70, k tomu zdravotné problémy. Ani deti spolu nemajú, lebo on má 3 vlastné a už 4 vnúčatá. Čo ja viem 🤷🏼‍♀️ Sestra je možno spokojná (žije v zahraničí takze sa moc nebavíme), ale ja by som do toho nešla.

panelacikova
16. mar 2021

@casavina to je kto na tom profile akože? alebo inak sa opýtam, koľko má rokov, či kvôli čomu si ho tu hodila? 😀

judar
16. mar 2021

@betty_image prepac ale to sa potom akoze nehanbis ho takto vyuzivat? Mas 20 on 42 a ty snim nic neplanujes zstial vo on sa zrejme o teba dobre stara? Tak naco si potom snim? Na zabitie casu teda vyuzivani v roznych aspektoch...chudak chlap

casavina
16. mar 2021

@panelacikova pán z reklamy 🙂

tenerifka
16. mar 2021

@casavina
ten podla teba vyzera dobre? Podla mña nie, sedive vlasy nie su pritazlive rovnako na zenach ako ani na muzoch, je to nie prilis pritahujuce. Na druhej strane, je fajn byt sam sebou a ak sa ujo takto citi dobre, tak ok. Ale tak ako si zeny do urciteho veku farbia vlasy, aby prekryli sediny, muzi by mali pocitat s tym, ze nie vsetkym zenam pride sedivy dedko sexy

de_zi
16. mar 2021

My máme 19 ročný rozdiel. (Nie je boháč a ani si nenahrádzam otca, ako bolo spomínané - s tým mám skvelý vzťah) Tiež som nad tým nazačiatku premýšľala ale hneď ako som sa zaľúbila, nebolo o čom. 😅 Po troch rokoch som ešte viac zaľúbená a išla som do toho s vedomím všetkých "nevýhod" ktoré takýto vekový rozdiel prináša. Teraz čakáme (pre oboch) prvé dieťatko a všetko je super. Uvidíme, čo nám prinesie budúcnosť. 😉

casavina
16. mar 2021

My máme 17 rokov rozdiel...sme spolu 19 rokov z toho 9 ako manželia...

casavina
16. mar 2021

@tenerifka odpovedala som jeliz...jej sa páči/ nepáči...

panelacikova
16. mar 2021

@casavina ale to je mládenec ešte.... odhadujem tak okolo 53-55 rokov podľa tváre. a tie vlasy.... nevadia mi, ale neviem prečo mám dojem, že ich má nafarbené. možno sa mýlim. ak aj nie, môj bratranec ošedivel vo veku cca 25 rokov 🙂 celý život je šedivý 🙂
@tenerifka ale tak zas tento pán vôbec nevyzerá ako dedko, leda že by si ty mala tých cca 20 rokov, tak pochopím ten výraz z tvojej strany na jeho adresu 🙂
autorka: ja mám s mužom 13-ročný rozdiel, on do tváre vyzerá mladšie na svoj vek, ja tak o cca 2-3 roky staršie na svoj vek. spoločne nám teda typujú rozdiel cca 7-9 rokov, viac nie. my sme sa našli, rozumieme si a sme ako jeden človek. ale 25 rokov, to nič v zlom, ja tomu hovorím pedofília (nie v presnom zmysle slova, narážam tam na ten vekový rozdiel, na nič viac).

panelacikova
16. mar 2021

@de_zi to máte fajn, že pre oboch je to prvé dieťa. väčšinou o toľko starší muži už majú deti a už sa do detí nehrnú. 19 je tiež dosť, beriem to len podľa seba, kedysi dávno sa do mňa zaľúbil o 19 rokov starší človek. vtedy to ešte tak nebilo do očí, ja som mala 25, on mal 44, ešte ako-tak vyzeral. dnes keď ho občas stretnem 🙂 už sa len pousmejem, ja mám už 43 a on už naozaj vyzerá dosť staro, ale je to fakt individuálne. on však bol jednou z výnimiek, čo sa detí týka. potom, čo vytriezvel zo mňa, sa stretol s pani (staršia odo mňa, no k nemu ešte stále mladá), ktorá bola bezdetná a majú spolu teraz už 12-ročného syna. pritom v tom čase on sám už mal 2 dospelé deti. takže osudy ľudí sú naozaj rôzne 🙂 ja som však rada, že som ho vtedy brala doslova len ako otca a dobrého kolegu a nič sme spolu nemali. dnes viem, že v tomto prípade by to nemalo význam.

betty_image
16. mar 2021

@judar Pozri, nehanbím, nikoho nevyužívam, on nie je môj sponzor, nefinancuje mi život ani nič podobné. Je nám spolu dobre, užívame si to, ale obaja vieme, že jedného dňa pôjdeme každý svojou cestou, nikdy to medzi nami nebolo o veľkej láske, ale o silnom kamarátstve a chémii...toť vše...

elementissa
16. mar 2021

@casavina tak toto je sexos 😍 ale nie každý starší muž vyzerá takto super. Ja dúfam, že môj bude. Mne sa naopak celkovo páčia 40tnici so šedivými vlasmi. Pre mňa je to mega sexy. Ale to je osobná preferencia. Avšak, určite by som nechcela mat muža o 25r staršieho. Ani omylom. V 45ke mat 70 ročného dedka? Nie ďakujem.

sisa_s
16. mar 2021

@betty_image a z brigady si si zaplatila dovolenky? Ved tu mas sama 6stranovu diskusiu o tvojom vztahu
" Boli sme na Maledivách, s neg. testom sa dá ísť, aj ked je to komplikovanejšie. Predtým na Morave, v Čiernej hore s ním na Služobke, na Mauriciu sme boli hrať golf, všetko v rámci možností a keď ešte nebol taký tvrdý lockdown."

betty_image
16. mar 2021

@sisa_s Dovolenky a spoločne strávený čas je vec jedna, financovať niekomu život je vec druhá. Toť vše, čo by som k tomu povedala. Priateľ ma na tie dovolenky pozval sám, lebo logicky chcel, nič od neho ja nepýtam ani nežiadam

jeliz59
16. mar 2021

@casavina 😲😲to je Slovák?? To som netušila....hmm asi si založím Fíbí....aby ma našiel a zistil že som tá pravá na jeseň jeho života 😅

panelacikova
16. mar 2021

@jeliz59 ale podľa jeho profilu on má asi nejakú ženu.... či? 😀

casavina
16. mar 2021

@jeliz59 😂

tenerifka
16. mar 2021

@panelacikova vobec nie som najmladsia, mam takmer 47, ale nemozem si pomoct, sedivi muzi ma vzdy odpudzovali, aj mojmu som povedala, ze ked raz zacne sediviet, pekne si bude vlasy farbit.

lucia147852
16. mar 2021

Juuj nie, ja mám tiež 30 a do vzťahu s 55 ročným ani náhodou. Čo by som mu opatrovateľku robila? Medzi mnou a muzom je necelých 5 rokov.

certi
16. mar 2021

@jeliz59 to ho fakt nepoznate? on je vypravca vlakov a byva v byte na vlakovej stanici, ma zenu aj deti

panelacikova
16. mar 2021

@tenerifka prepánajána 😀

tenerifka
16. mar 2021
panelacikova
16. mar 2021

@tenerifka neviem si spomenúť meno takého jedného poslanca, dokonca už ani nepamätám, kedy bol v parlamente, ale už dávnejšie a ten si farbil vlasy na čierno a neskutočne to bilo do očí 🙂

autor
16. mar 2021

@tenerifka jejda, tak to zasa ja som za šediny.. Mne sa strašne nepáči, keď si muž farbí vlasy... Je to strašne vidieť. Na ženách je to také prirodzené, lebo veď, asi sme si zvykli, ale na mužoch už z 5 kilometrov viem, že je nafarbeny a dvíha sa mi žalúdok 🤣🤣