Skúsenosť s o 25 rokov starším chlapom
Ahojte. Nadpis diskusie asi vystihuje, čo sa chcem opýtať.. Aké máte skúsenosti s mužmi s takýmto, alebo vyšším vekovým rozdielom? Ci ste ostali vo vzťahu, alebo nie a prečo. Atď 🙏😊
@panelacikova Niektorí muži vyzerajú naozaj kúzelne.Ja som si nikdy nemyslela, že budem mať taký vekový rozdiel ale rovesníci ma nikdy nelákali a teraz ten vekový rozdiel nevidím.Obaja vieme čo chceme, vôbec sa nehádame, všetko klape takže som spokojná ešte ako nikdy 🙂
@panelacikova napíšem súkromnú správu
@littlebubble som presvedčená o tom, že 13-ročný rozdiel je úplne ideálny 😀 ak teda starší je muž, samozrejme 🙂
@elizabet173 v tomto sa určite zhodneme, že 25 rokov je naozaj strašne veľa.
@panelacikova No ja ako žena by som mladšieho nikdy nechcela :D.Vek bolo to posledné čo ma zaujímalo keď ten vek jednoducho nevidno.
Zaujímali ma záväzky 😂
@littlebubble Ja som tiež mladšieho nikdy nechcela a mám ho. Mama mi vždy hovorila, že si mám nájsť staršieho muža, lebo ženy rýchlejšie starnú. No tak som ju nepočúvla a našla som si mladšieho o 4 roky, ten rozdiel vôbec nie je cítiť a keď nás spolu vidia, každý sa pýta o koľko som mladšia ja od neho.
@janickacrazy Myslím si, že máme len predsudky alebo zlé skúsenosti.Aj mladší partner môže byť zrelý a vyzerať ako muž a tak isto starší môže vyzerať ako deduško a chovať sa ako pubertiak.
Človek neovplyvní do koho sa zaľúbi a ak to nie je naozaj taký vekový rozdiel, že ho bude cítiť tak je jedno či je muž starší alebo žena.Dôležitá je povaha človeka.
Poznám aj 20 ročných ktorí sú zodpovední a vedia čo chcú a poznám aj ľudí po 30tke ktorí absolútne nechápu o čom je vzťah.Dôležité je aby si dvaja ľudia rozumeli.Vtedy človek zabúda kto je mladší a kto starší.Riešia to len cudzí ľudia.
@basska_b tak napríklad moj muž ked bude mat 70, ja budem mat 69 a budem vyzerat rovnako biedne/dobre ako on. A budem rovnako smrdiet starinou ako on. Takze mi to bude jedno. Keby som mala 40 a on 70, tak to uz je trosku rozdiel.. Ale mozno si len nepochopila pointu prispevkov
Nikdy viac!!!
Prepáč ale prvé čo ma napadlo je že ja mám so svojím otcom celkom dobrý vzťah .
@janickacrazy otázka tak trochu znie, koľko máte teraz s partnerom rokov? a či už máte deti? a či sú už aj vychované? tzn. či majú aspoň tých cca 15 rokov? pretože aj ja som mala mladšieho partnera (ex) a to o 7 rokov a v čase, keď on mal cca 22 a ja 29, NIK by to nepovedal. ale prišlo tehotenstvo, potom náročné obdobie s dieťaťom, do toho som zistila, že mlaďas nie je absolútne nič nielen zvyknutý doma pomôcť, ale ani naučený!!! proste jedno veľké decko (dodnes je taký a to už má čoskoro 37...). do toho prišli rôzne choroby, najprv u mňa, potom u dcéry, jedno s druhým a dnes keby si si nás porovnala, tak by som nevyzerala od neho o 7 rokov staršia, ale možno o 15. on oddýchnutý, lebo čo som nerobila ja, to robila po mne jeho mamička, doma nepohne prstom (však to tam aj tak vyzerá) ale venuje sa len športu a oddychu... ja diagnózy, dcéra diagnózy, som na ňu prakticky sama, čo sa týka výchovy, lebo dcéra má 11, ale už sa správa zrelšie ako jej otec.... no proste starosti a choroby človeka dosť zničia 🙂 teraz mám manžela o 13 rokov staršieho a vôbec to nie je vidieť, lebo ja vyzerám tak možno o 2-3 roky staršie, než reálne som a on zas tak o cca 5-6 mladšie 🙂 a už by som nemenila ani za svet. ale nie preto, že je starší. ale preto, že je rozumnejší, dokáže si poradiť nielen s mužskými prácami, ale vie pomôcť aj v domácnosti, keď je to potrebné, je ohľaduplný a čo je veľmi podstatné, nemyslí iba na seba. ja osobne to porovnávam s ex, ktorý bol a teda dodnes je obyčajným egoistom, ktorého zaujíma len osobné pohodlie a len on a on a on... empatia veškerá žádná, proste hrôza. cudzia by povedala: aký úžasný chalan to je a aký príjemný spoločník! no skús s ním žiť 😀 😀 takže ono je to fakt individuálne. tvoj rozdiel 4 roky nie je fakt veľa, ale téma je o tom hlavne, že muž je starší o 25 rokov a to je teda totál otras, neviem si predstaviť, aby muž mal ešte raz toľko viac ako ja. už by mu ťahalo na 70 😲😀 tak to nie, ďakujem. keď ja budem mať 57 a on 70, to bude pohoda, ale nie vo veku, keď mám 43 😀 😀
@panelacikova Najstarší syn má 21, najmladší 5 rokov. Ja mám 44, manžel 40. Nič sa nezmenilo, mne stále hádajú oveľa menej rokov ako mám, on vyzerá tak na svoj reálny vek. Ale povahovo je super a všetko klape ako má a to je hlavné. Som rada, že si aj ty spokojná.
@janickacrazy tak to je super. tak to má byť 🙂
Mám podobnú skúsenosť. Moje okolie to nevedelo prijať... Kto nezažije nepochopí a ani to nemôže pochopiť keďže v takej situacií nikdy nebol. Moja rodina a s tým nevedela vysporiadať, musela som to ukončiť a budem to ľútovať do konca života aj keď bol medzi nami tak veľký vekový rozdiel.

@matkahelka Keď si tu čítam akých neschopákov tu poniektoré majú, grázlov čo ich bijú tak je asi jedno kedy začali žiť vo svojom keď sú to psychopati.
Nie každý kto žije u rodičov si váľa šunky ale gratulujem ti k predsudkom.Tiež som bola taká múdra kým som nezistila, že človek môže prísť o prácu len tak za deň a ako sa stabilná práca ťažko hľadá.To je taká sranda mať na krku hypotéku 😂 a ešte ju platiť sám.
Ale taká sprostá a naivná som bola ešte na strednej keď som si myslela, že je všetko také jednoduché a to som už mala niečo odrobené v cudzej krajine.Po škole som sa zobudila.