icon

Slabosť pre svokra

preco_ja
27. nov 2012

Dobry den.Uz dlho bojujem sama zo sebou a neviem co dalej.som mlada 25rocna baba,ktora sa po roku stihla vydat a porodit krasneho syna.Som stastne vydata,ale robi mi problem moj svokor.kedze doteraz sme s manzelom byvali sami,az kym sa nam nenarodil syncek. Byt sme nakoniec predali a isli sme byvat ku svokrovi,kedze byva sam a je rozvedeni zo svokrou.svokor ma 50rokov a na svoj vek je velmi pritazlivy muz,charizmaticky a temeramentni.Nikdy sa mi nelubili starsi muzi,ale akonahle sme sa sem prestahovali bojujem s tym denno denne.syn ma 2mesiace a zaujatost na svokra trva kratko,ale mam pocit,ze nedokazem nemysliet na svokra.Som strasne stastna s mojim muzom,velmi ho mlilujem a je pre mna vsetkym,ale neviem co mam robit ked ma pritahuje aj moj svokor.ked je doma a ropravame sa,tak na seba kukame ako ked ludia spolu kominikuju na normalnej urovni,ale v mojich myslienkach chodia take nezmysli aky moze byt s nim sex,ze by som si to s nim vyskusala...neviem sice co bezi jeho hlavou,ani som sa nad tym nijako nezamyslala.ale par krat sa stalo,ze ked si dal vino a uz bol v dobrej nalade,tak dosiel pohladkal mi chrbat.brala som to tak,ze ma rad spolocnost mladych zien,a ze som jeho synovi zena,ale neviem si to vysvetlit aky vpliv to ma na mna.ako to mam chapat.ma frajerku.ale ani vo sne si neviem predstavit co mam robit,ked tu byvam a som s nim v kontakte kazdy den.bojim sa,ze sa raz neovladnem a nieco zle urobim.strasne ma to laka,ale bojim sa nasledkov.urcite by som sa nebranila keby mal tak isto naklonnost aj on ku mne,a tiez by som sa nebranila keby k niecomu doslo.viem,ze najlepsie by bolo keby sme odtialto odisli,ale najblizsi rok to urcite nepojde.tak isto sa snazim ho nijako zujat tak sa malujem,zacinam cvict.nechcem svojmu muzovi ublizit,ale zakazane ovocie najviac chuti.nikdy som si nevedela predtavit ako tie zeny,alebo muzi dokazu urobit toto svojej polovicke,a mne sa to teraz stava,aj ked neviem ako zistit ci to aj on tak citi.ako to zistim?a ako sa tomuto mam vlastne postavit? :(

czechzuzanaba
27. nov 2012

@preco_ja souhlasim s @digysa a jeste bych dodala, ze nevis, co je to milovat, kdyz mas takove myslenky...Milujici zena by muze nepodvedla a uz vubec ne s jeho otcem, co by mu vlastne ublizila dvakrat v jednom...☹

katren
27. nov 2012

@preco_ja sorry, ale musim sa zastat @xlucia .... citujem z uvodneho prispevku "tak isto sa snazim ho nijako zujat tak sa malujem,zacinam cvict" - toto nie je provokacia???? ved o tom sama pises, tak co sa navazas, ze niekto nevie citat?

a k diskusii:
ako ti napisali uz viacere, zvaz si, ci ti to stoji za rozpad toho vsetkeho co mas....

sue
27. nov 2012

@preco_ja je také príslovie "bolo koze dobre, išla sa na ľad šmýkať" - mnohé baby tu riešia finančné a existenčné veci, tebe je dobre, máš zdravého synčeka, milujúceho manžela, máte kde bývať... a o toto všetko môžeš veľmi rýchlo prísť....

Poznám tento rozbujačený dobyvačný chtíč... len... po tom príde aj ráno... a to býva kruté... veľmi...

Poradiť ti neviem... keď blbnem, tak si predstavím, ako by som sa cítila, keby som bola na tej druhej strane - predstav si ako by sa cítil tvoj milý manžel, keby sa dozvedel, že jeho milovaná manželka, matka jeho malinkého bábätka sa vyspala s otcom - človekom s ktorým sú si pravdepodobne blízky, keď vám poskytol ubytovanie... a predstav si ako by bolo tebe - keby si sa dozvedela, že ťa manžel podviedol dva mesiace po pôrode s tvojou mamou...a to si opakuj denno-denne... + odporučila by som ti, aby si veeeeeeeeeeeeeľa pracovala na sebe , ak nechceš prísť o svoje šťastie.

janinah
27. nov 2012

urýchlene nájdite svokrovi frajerku /nijakú nemá,ak tak dobre vyzerá?/ alebo sa odsťahovať,nie je to starý dedko,ktorý je odkázaný na pomoc syna....

preco_ja
autor
27. nov 2012

@smetiacik dakujem za pochopenie,asi jedna z mala co si ma pochopila 🙂

anavila
27. nov 2012

@preco_ja to je vsetko len osial, ktorý pominie...

janinah
27. nov 2012

@smetiacik to vážne myslíš,že hormony sú na vine jej zmýšľaniu a pocitom? 😀

smetiacik
27. nov 2012

@janinah má 2mesačného syna,muža miluje nadovšetko,takže k inému my to zmysel nedáva.....ale to je môj názor

lila69
27. nov 2012

@preco_ja Ejha, to je divocina, z ktorej moze byt riadny pruser - ked to mam pomenovat spravnym slovom.
Ja nehovorim ze ta nechapem, ono fakt sa moze stat ze sa cloveku pomota hlava, pretlak hormonov, funguje chemia... ale uvedom si len jedno. Tu sa nejedna o "nejakeho chlapika" s ktorym by si sa teoreticky vyspala a tvoj muz by to teoreticky mohol rozdychat.
Ale ked sa jedna o svokra, toto by tvoj muz nerozchodil. Prisla by si o muza, tvoj syn o otca a deda, otocila by sa ti chrbtom komplet cela rodina... a nakoniec ani ten sex ktory ti stale chodi po rozume by nemusel byt taky uzasny 😒
V takychto chvilach sa ocitne vela zien, je to mozno skuska vasho manzelsta. Popremyslaj o vsetkom a skus aby zvitazil zdravy rozum nad chvilkovym poblaznenim.
Inak predstav si ako by si sa citila ty, keby si zistila ze tvoj muz spava s tvojou mamou. hm?

danjelca
27. nov 2012

neechaj si to v ríši fantázie ako ti tu píšu baby taká "atómovka" že si ani nevieš predstaviť!Budeš si sto rokov hlavu o múr búchat, nato mysli to by ta mohlo schladiť...ale inak nemaj výčitky, stáva sa chémiu nikto neovplyvní...drž sa!
Jedine že by to bola medzi Vami silná nehynúca láska 😀

p.j.jacky
27. nov 2012

Ako by si znasala ,keby tvoj muz tuzil po tvojej mame a cakal by na jej signal,kedy by si to snou mohol rozdat?Bola by si stoho stastna???

luckamjar
27. nov 2012

Veta "Som strasne stastna s mojim muzom,velmi ho mlilujem a je pre mna vsetkym" absolutne nemá čo robiť v tvojom príspevku, lebo keby to tak bolo, nič sa tu nerieši, prepáč...

billam
27. nov 2012

@preco_ja ked sa budeš chystať ist za zvodnu a pretrcat sa pred svokrom, predstavuj si ako sa tvoj manzel miluje s tvojou mamou....

pincola
27. nov 2012

@preco_ja Nic si z toho nedělej. Nikoho jsi nepodvedla a nemůžeš za to co cítíš. Asi bych to v první řadě v sobě moc neživila. Určitě s ním nic neměj v tom mají holky pravdu. To by ti za to nestálo. Ale pokud se tím trápíš a cítíš se všelijak, tak já si myslím, že nebude tak zle. myslím, že mአrozbouřené hormony z porodu. A taky není na vině trochu současný stav věcí? Z mladé kočky se stala mamka, která se podvědomě bojí, že už bude jen mamka, že už je všechno napínavé mezi mužem a ženou pryč. Že teď už nepřijde nikdy nic nového, tajemného, zakázaného. Není to trochu tahle panika? A protože do blízkosti jných mužů se moc nedostaneš, tak se ty emoce svezly po tchánovi?

Já myslím, že se nic hrozného neděje. Dokud manžela nepodvedeš tak se opravdu nic neděje. Kdybys ho podvedla už to nikdy nevrátíš. A za špatnou bys byla ty. To za žádnou cenu nedělej. Mluv o tom s kamarádkou a uvědom si že tchán je taky jen chlap. taky má vady, které by ti pak vadily, kouzlo by pominulo. Možná se mu i trochu vyhýbej a určitě by bylo lepší odstěhovat se. Pokud ucítíš, že ti to přerůstá přes hlavu, budete se muset odstěhovat. Já si myslím, že to časem přejde. Že za pár měsíců to bude uplně pryč. kdyby ale ne odejděte a nikdy tohle manželovi neříkej. Ale stát se to může, že tohle člověk pocítí, jsme lidé. Ty jsi sama doma, bez kontaktu dospělých osob, tchán je fešák, chceš se ještě líbit chlapům, moc jich kolem tebe teď není. Podle mne to je souhra velmi nepříznivých okolností. Musíš sama vědět, že to zvládneš i kdyby on vyjel. Jinak se odstěhujte. Popřípadě zajdi za psychologem. Ale nezkaž si život. Mohlo by to dopadnout tak, že tchán by s tebou chvíli byl, ale neunesl by že ho odsoudil jeho syn a celé okolí. Nikdo by vám to neodpustil a tchán by mohl podlehnout. Byla bys sama a trpěla bys. Manžel už by tě asi nikdy nemohl přijmout zpět. Uchraň samu sebe před takovým osudem. Držím ti palce a nebuď smutná. 😉

sendy182
27. nov 2012

@preco_ja 😀 😲 😀 😲 😀 😲 😀 😲 😀 😲 😀 😲 😀 😲 😀 😲 😀 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ takto sa budeš cítiť a takto to dopadne

billam
27. nov 2012

@sendy182 a co znamenajú tie emoticony s cervenou pusou? 😨

sendy182
27. nov 2012

@billam asi čuduje sa 😉

billam
27. nov 2012

@sendy182 aha 🙂

evaviki
27. nov 2012

Baby sorry, ale to, ze miluje svojho manzela neznamena, ze ju iny muz nemoze sexualne pritahovat.. Sex nemusi byt o laske..
No a k veci - kasli na to,sex so svokrom je pruser, viac cvic, vyraz si niekam s kamoskou, venuj sa viac manzelovi (chodte spolu niekam vecer, aspon na dve tri hodiny, ved svokor postrazi) a ziskanu chut na sex uplatni s manzelom.. 🙂

majuskacechova
27. nov 2012

@billam ja som myslela ze je to orgazmus a potom vytriezvenie 😀 😀 😀 😀

billam
27. nov 2012

@majuskacechova ja som si tu otvorenú pusu najprv vysvetlila inak 🙂...len následne potom idu vycerene zuby...karakas 🙂

majuskacechova
27. nov 2012

@billam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

billam
27. nov 2012
sendy182
27. nov 2012

@evaviki nie nemože ..............priťahovať.....koketovať nenazdá sa a už bude po.............všetkom.............stojí jej to za to..........ja by som sa prepadla pod zem spať so svokrom...ktorý splodil syna s ktorým spávam doteraz............fuj..........fuj......nájdu sa však výnimky...........chémia zapracuje.......a ostanú žiť svokor s nevestou..........no tiež neviem či nevadí svokrovi že sa dostal "tam" kde jeho syn...............a to mi je fakt proti srsti...............takéto myšlienky nech čo najskôr vyfučia z hlavy............. 😕

ruthke
28. nov 2012

Tvoje pocity neodsudzujem, ale od toho sme ludia, a nie zvieratka, ze do svojich rozhodnuti zapajame aj mozog, nielen pudy. Sexualne pritahovat Ta moze a este v zivote bude kde kto- kolega, sef, synov pediater, kamaratkin muz, je to podla mna normalne, ale treba si stanovit hranice. Je jedna vec sa pozriet na chlapa a povedat si "hm, ten je k svetu, ake to asi s nim moze byt" a ist dalej, a je vec druha vo veci konat. V tom prvom nic strasne nevidim, to druhe je podla mna prejav nezrelosti, neohladuplnosti a donebavolajucej hluposti.
Chces vediet, ci by mal on zaujem? Ak nie si uplne strasidlo, tak by si ako chlap mozno dal povedat, ale ak je aspon trocha normalny, tak je to prenho absolutne tabu. A podobne myslienky uplne vytesnil.
Ja som to aspon tak pochopila, ze Ty sa nepytas, ci si mas so svokrom zacat, ale co mas robit. Nuz ja by som sakra davala pozor, aby som sa nedostala do situacie, ktora by do niecoho sexualneho mohla vysustit. Ziadne intimnejsie rozhovory, svokra by som sa skor stranila, v medziach slusnosti, ale ziadne velke kamaratenie. Nedavala by som mu zamienku na to, aby sa na mna dival ako na sexualnu partnerku, ziadne steklive situacie, akoze v uteraku ides zo sprchy a pod. Ved vies o com hovorim.

digysa
28. nov 2012

@preco_ja Myslim, ze Ta tu pochopil kazdy....sice odozva a emocie prinutili kazdu prispievatelku reagovat a formulovat jej nazory rozne- niektore lutostivo, niektore nahnevane, niektore sokovane.....

Ja si vsak myslim, ze TY jedina nechapes, aky dopad to moze sposobit tebe samej, ak sa s nim vyspis. Myslim, ze Ty vobec netusis, ake riziko na seba vesias.

A to nehovorim o tvojom manzelovi, ktoremu doslova "znicis" zivot- Strati otca, strati manzelku a docasne aj syna(ak sa rozvediete).... Ak je toto definicia lasky k partnerovi, tak ja neviem......asi som potom hlupana 😔

lilyen2011
28. nov 2012

Ja by som sa snažila si ho zhnusiť, čímkoľvek, viem vyznie to blbo, ale asi by som sa s ním naschvál pohádala, alebo urobila niečo, čo by ho nahnevalo a kričal by na mňa a povedal nemilé slová.. po tomto by sa ti ako "sexuálny objekt" pravdepodobne zhnusil, minimálne by ste sa istý čas nerozprávali, alebo vyhýbali by ste sa jeden druhému .. viem hádky nie sú žiadnym riešením, no čím budete na seba milší, tým viac sa do neho zaláskuješ a to maľovanie a pod, to by si mala robiť skôr pre manžela nemyslíš?
Poprípade by som ja jemu zhnusila seba, doma by som nosila tie najstaršie veci čo len mám a žiadne maľovanie ani náhodou!!

lilyen2011
28. nov 2012

@preco_ja prepáč, zabudla som ťa označiť hore v predošlom príspevku 🙂
samozrejme všetko s mierou 🙂

preco_ja
autor
28. nov 2012

@smetiacik
@lila69
@danjelca
@pincola
@evaviki
@ruthke
@digysa
@lilyen2011 ja vsetkemu chapem co tu pisete,aj sa snazim podla toho riadit,ved sama si uvedomujem rizika,ktore by to obnasalo.mozno je to naozaj kvoli tomu ,ze nikam nechodim som sama doma s malym,s nikym sa nestretavam,asi mi to uz blbne v hlave.potrebujem asi zajst niekam,pokecat...dojst na ine myslienky.urcte svojho manzela nechcem poviest,a tak isto by sa to ani mne nelubilo keby to on urobil.vsetko si spajam a aj viem ake naledky by to malo.nechapem niektore zeny,co to komentuju,ze som nezrela,alebo podobne...podla mna tu nejde o nezrelost,bo ,ze neviem co v zivote chcem,alebo naco som sa dala nabuchat ked teraz chcem jeho otca v posteli...proste asi mi zadrbkalo.nikoho som zatial nepodviedla,len som bola taka zufala,ze som sa proste musela rokecat o tom co citim a nie to,aby ma tu niekotry ludia odcudzovali.som dva mesiace po porode a nemozem zato.ale urobim preto vsetko,aby sa to neobratilo k horsiemu a aby som nikomu neublizila.dakujem za pochhopenie baby!

999happyday
28. nov 2012

možno je to len chvíľkové pobláznenie, po pôrode sa ti zbúrili hormóny, nepokaz si všetko, ktorákoľvek by sme dali všetko za šťastné manželstvo...nerob žiadne kroky, budeš banovať a rozhádaš si celú rodinu..