Slabosť pre svokra
Dobry den.Uz dlho bojujem sama zo sebou a neviem co dalej.som mlada 25rocna baba,ktora sa po roku stihla vydat a porodit krasneho syna.Som stastne vydata,ale robi mi problem moj svokor.kedze doteraz sme s manzelom byvali sami,az kym sa nam nenarodil syncek. Byt sme nakoniec predali a isli sme byvat ku svokrovi,kedze byva sam a je rozvedeni zo svokrou.svokor ma 50rokov a na svoj vek je velmi pritazlivy muz,charizmaticky a temeramentni.Nikdy sa mi nelubili starsi muzi,ale akonahle sme sa sem prestahovali bojujem s tym denno denne.syn ma 2mesiace a zaujatost na svokra trva kratko,ale mam pocit,ze nedokazem nemysliet na svokra.Som strasne stastna s mojim muzom,velmi ho mlilujem a je pre mna vsetkym,ale neviem co mam robit ked ma pritahuje aj moj svokor.ked je doma a ropravame sa,tak na seba kukame ako ked ludia spolu kominikuju na normalnej urovni,ale v mojich myslienkach chodia take nezmysli aky moze byt s nim sex,ze by som si to s nim vyskusala...neviem sice co bezi jeho hlavou,ani som sa nad tym nijako nezamyslala.ale par krat sa stalo,ze ked si dal vino a uz bol v dobrej nalade,tak dosiel pohladkal mi chrbat.brala som to tak,ze ma rad spolocnost mladych zien,a ze som jeho synovi zena,ale neviem si to vysvetlit aky vpliv to ma na mna.ako to mam chapat.ma frajerku.ale ani vo sne si neviem predstavit co mam robit,ked tu byvam a som s nim v kontakte kazdy den.bojim sa,ze sa raz neovladnem a nieco zle urobim.strasne ma to laka,ale bojim sa nasledkov.urcite by som sa nebranila keby mal tak isto naklonnost aj on ku mne,a tiez by som sa nebranila keby k niecomu doslo.viem,ze najlepsie by bolo keby sme odtialto odisli,ale najblizsi rok to urcite nepojde.tak isto sa snazim ho nijako zujat tak sa malujem,zacinam cvict.nechcem svojmu muzovi ublizit,ale zakazane ovocie najviac chuti.nikdy som si nevedela predtavit ako tie zeny,alebo muzi dokazu urobit toto svojej polovicke,a mne sa to teraz stava,aj ked neviem ako zistit ci to aj on tak citi.ako to zistim?a ako sa tomuto mam vlastne postavit? :(
cely svet je chory, ale toto ak dokazes urobit vyspat sa zo svokrom tak to uz bude vrchol vsetkeho....zobud sa zena, pises ze mas rodinu ktoru milujes tak si ju nerozbi!!!!!!!!!
😲 🤐
@adrioska sak to, keby si zacala tak je to fakt chore...a to nechcem nikoho urazat...ale je to tak 🙂
@lea641981 praaaave, zober si ze po svadbe povies svokrovi tato a zaroven takto rozmyslas 😀 😀
aaa tak pokial zatial nie su ciny... 😀 horsie ked zacne zo sna vykrikovat jeho meno a vedla bude chrnet muz 😲
@adrioska mne je cudne ze moja matka ma chlapa v mojom veku 😝 mladeho 😲 a ked sa stretneme tak kukame na seba jak puci 😀 😀 😀 😀 😀 ked sa ho nieco spytam tak ho matka taha prec a odchadzaju hned 😅 su ako matka so synom alebo svokra so zatkom 😀 😀 😀 😀 😀 alebo jak selebrity 😅 😅 😅 😅 vyjadril sa ze s nou ma dobry vztah lebo ho vie utasat ako vlastna mater ze ho vychovava 😀 😀 😀 😀 😀 no nieje to chore? 😝
@danielitka26 to som sa zlakla 😕
no a nakoniec,on moze vyzerat ze ako super v posteli,kedze je fesak,ked pises a nakoniec v posteli s nim to moze byt uplne fiasko..ja by som neprovokovala...mne akurat nejde do hlavy,to by ma najviac stvalo,ze ste si predali byt....
@lea641981 co si sa zlakla hm??? 😕 😕 😕 😕
@danielitka26 na srandu to obraciame a ty si napisala som sa zlakla 😀 tak vazne si vhupsla 😅
@lea641981 ale vsak nech si da do hrba stary plesnivy kolik ked jej ten jej mlady svizny nestaci ....musi byt ina nymfa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@preco_ja Myslim si, ze kopu zien Ti tu dalo dostatocne dobrych rad, ako nepodlahnut svokrovi. Zober si to k srdcu, ak chces predist problemom vo svojom zivote. Ak Ti tie rady nestacia, tak nech sa paci, kudne sa so svokrom vyspi. Potom sa mozes s "cistym" svedomim usmievat na svojho manzela a uvidis aka budes "velmi" stastna. Je to len a len na Tvojom rozhodnuti. Vsetko si to pekne zvaz. Vela stastia.
@preco_ja myslím si, že niektoré mladé ženy akoby vo veku 25 rokov nemali ešte dostatok skúsenosti /alebo aj rozumu/, miesto toho aby svoj čas venovali svojmu manželovi a dieťaťu /s čim mám skúsenosti, že tam je práce dosť/ sa zaoberajú tým, žeby sa im hodil ešte aj nejaký 50 ročný obdivovateľ, ktorý pravdepodobne má svoju priateľku a pritom ich vôbec nezaujíma, ako by sa tým zhodili, keď to bude vyzerať tak, že idú za každým mužom, ktorý sa objaví v ich blízkosti a vernosť je pre ne neznámy pojem. Naviem ako by to vyzeralo, keby nevesty žili aj so svokrami a s každým mužom, ktorý ich priťahuje - to potom mali zostať nezadané.
@preco_ja po case som mu to povedala, resp. az vtedy ked som sa od neho dozvedela, ze som sa mu pacila hend ako ma spoznal, ale ze som bola priatelka jeho kamarata, tak to neriesil....cakal...a dockal sa, sice po case. Ale nie je to taky happyend ako by sa dalo cakat, niekedy mam pocit ze uz to stastie co som zazila v prvom vztahu nezazijem. lebo uz mam strach, boli to, su tu aj spomienky...ale to uz by bolo na inu debatu, od tvojho problemu. len chcem povedat, ze si treba ddat pozor na co myslime, po com tuzime, aby sme sa necitili hrozne, ked sa nam to nahodou splni..lebo vsetko ma dve strany.
preco_ja
Na tvojom mieste by som to ani len neskusala a radsej by som nato nepomyslala...
Zober si to z druheho uhla pohladu... ty by si bola ta mlujuca starala by si sa nilovala svojho muza a on by myslou tuzil po svokre a ty by si nic netusila a bola v tom ze vsetko je ok... je to priroda ale je to nechutne bleee 50rocny... i ked o niektorych sa to povedat neda... ale urcite by som si vazila muza a dietatko... a je smutne ze kvoli svokrovi sa o seba viac staras... cele zle
@preco_ja nehnevaj sa , ale mne to príde riadne zvrátené, takto rozmyšlať o sexe s manželovým otcom . Preboha , ved je to tvoj svokor !!! a starký tvojmu synčekovi!!! Tebe to nepride ani trochu divné? Tak si predstav , ze by tvoj muž spával s tvojou mamou , to tiez bereš v pohode? Asi hej ked máš takéto názory 🤐
V akej dobe to žijeme? To zachvilu budu spolu spávať surodenci , alebo švagor so švagrinou , alebo dalej radšej nepokračujem ...😒 ???
...ak si nechces do bať život tak sa osprchuj v studenej vode a daj si pohov... vzajomna pritazlivost je medzi muzmi a zenami bezna v kazdom veku, ale ak pises ze milujes svojho muza tak sa ti asi zblaznili len hormony, nehovoriac o tom, ze je to rodina...
blueberry21
Dobre napisane dobre si to vystihla... ja tu holku nesudim od toho je tu ten najmocnejsi ale je to naozaj divne zvratene. Nepochopitelne ;(
@enigma7 No trošku som to napisala na plnu hubu 🙂 ale tak to vidim ja. Ked dievča asi nevie čo so sebou .Tiez nechcem odsudzovať , ale na toto žaludok nemám.
@preco_ja NEROB INýM TO CO NECHCEš ABY INý ROBILI TEBE... HM..
blueberry21
Pochopila by som cokolvek ale svokor fuj haaa ;))) alebooo mnaaamka dufam ze to necita jej svokor ked si nnamysla aby nebola za debilku ;)))
Zostane ti zlomene srdce a rozpadnute manzelstvo. Radim ruky prec.
@enigma7 No veru , fuuu tak to by bola silna káva pre neho , by ho aj rovno zrazilo na stolicku 😀 Podla mna on ju bere ako svoju dcérenku a ona si namyšla voloviny. Určite starý pánko neni dáky perverzák . Tfuj zle mi je ...
blueberry21
Sa smejem ;))) este infarkt dostane dedko ;))
veronicka1901
Moja ona nerozmysla rozumom ale skor tym co ma dole ;)) keby jej na rodine zalezalo nato ani nepomysli ta nie? ;))

@many123 no, keby si s nim zacala, tiez by mi to prislo chore... 😕