icon

Slabosť pre svokra

preco_ja
27. nov 2012

Dobry den.Uz dlho bojujem sama zo sebou a neviem co dalej.som mlada 25rocna baba,ktora sa po roku stihla vydat a porodit krasneho syna.Som stastne vydata,ale robi mi problem moj svokor.kedze doteraz sme s manzelom byvali sami,az kym sa nam nenarodil syncek. Byt sme nakoniec predali a isli sme byvat ku svokrovi,kedze byva sam a je rozvedeni zo svokrou.svokor ma 50rokov a na svoj vek je velmi pritazlivy muz,charizmaticky a temeramentni.Nikdy sa mi nelubili starsi muzi,ale akonahle sme sa sem prestahovali bojujem s tym denno denne.syn ma 2mesiace a zaujatost na svokra trva kratko,ale mam pocit,ze nedokazem nemysliet na svokra.Som strasne stastna s mojim muzom,velmi ho mlilujem a je pre mna vsetkym,ale neviem co mam robit ked ma pritahuje aj moj svokor.ked je doma a ropravame sa,tak na seba kukame ako ked ludia spolu kominikuju na normalnej urovni,ale v mojich myslienkach chodia take nezmysli aky moze byt s nim sex,ze by som si to s nim vyskusala...neviem sice co bezi jeho hlavou,ani som sa nad tym nijako nezamyslala.ale par krat sa stalo,ze ked si dal vino a uz bol v dobrej nalade,tak dosiel pohladkal mi chrbat.brala som to tak,ze ma rad spolocnost mladych zien,a ze som jeho synovi zena,ale neviem si to vysvetlit aky vpliv to ma na mna.ako to mam chapat.ma frajerku.ale ani vo sne si neviem predstavit co mam robit,ked tu byvam a som s nim v kontakte kazdy den.bojim sa,ze sa raz neovladnem a nieco zle urobim.strasne ma to laka,ale bojim sa nasledkov.urcite by som sa nebranila keby mal tak isto naklonnost aj on ku mne,a tiez by som sa nebranila keby k niecomu doslo.viem,ze najlepsie by bolo keby sme odtialto odisli,ale najblizsi rok to urcite nepojde.tak isto sa snazim ho nijako zujat tak sa malujem,zacinam cvict.nechcem svojmu muzovi ublizit,ale zakazane ovocie najviac chuti.nikdy som si nevedela predtavit ako tie zeny,alebo muzi dokazu urobit toto svojej polovicke,a mne sa to teraz stava,aj ked neviem ako zistit ci to aj on tak citi.ako to zistim?a ako sa tomuto mam vlastne postavit? :(

sono2
10. júl 2014

@serpentino teraz napíše že.... Prečo smeje ? 😀

@klaudiakauriova no vidíš ako si to pekne bez chyby napísala. A možno si ani nechcela 😀

serpentino
10. júl 2014

@seemani 😀 😀 😀 Ja som tiez blond,sice prefarbena ☹ 😀 😀 zeby to bolo v tom 😀 😀 😀

serpentino
10. júl 2014

@sono2 😀 😀 😀 Z teba ma uz aj brucho boli,ako sa z tych tvojich hlasok rehocem 😀 😀 😀

sono2
10. júl 2014

@serpentino ta hádam plakať nebudeme 😀

serpentino
10. júl 2014

@sono2 Nebudeeeeme 😀 ale kde viazne ta osoba? 😀 asi si isla kupit nejaku knizku gramatiky...sak pockame ☹

eeffka
10. júl 2014

@seemani
@serpentino
@serpentino

baby ale sak Klaudika 🙂 je daky uchyl, hodim na net jej profilovku a vyhodi mi modny blog, niekto si kradol fotecku a sa bavi, ale sak nevadi aspon je nadej ze taka brzda naozaj neexistuje 😀
http://beauty.maybebabyxo.com/2011/11

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
serpentino
10. júl 2014

@eeffka Ty si iny Colombo 😀 😀

mysicka36
10. júl 2014

Mne by ani nenapadlo, že na fotke by bola ona. To bolo jasné 😀

eeffka
10. júl 2014

@serpentino take nepoznas? 🙂
http://www.tineye.com/ das tam fotku a ono ti najde kde sa na nete nachadza, ja tak hladam online obchody 😀

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
serpentino
10. júl 2014

@klaudiakauriova 😀 😀 😀 Boooze ty si ina jeblina 😀 😀 😀 To porekadlo som nepisala ja,ale ina baba..kukni si to...ved ty okrem toho,ze si neuveritelne sprosta,pisat nevies a uz ani citat nevies...tak si to pozri kto ti pisal to porekadlo,ja som to nebola,ale maximalne sa s tym stotoznujem...slovenskej narodnosti nemozes byt ani maximalnym omylom 😀 jedine...ze by bola na Luniku IX zakladka a chodila tam...tak sa ti ospravedlnujem a beriem spat...tato skutocnost by ta omluvala 😀 😀 😀 😀

klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
klaudiakauriova
Odpoveď bola odstránená
serpentino
10. júl 2014

@klaudiakauriova Jaaaj dievca ty si taka brzda!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀

vefi89
10. júl 2014

@serpentino
@mysicka36 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

seemani
10. júl 2014

@klaudiakauriova uff, až mráz po mne prebehol.. nieee 😀 neboj sa nie z tvojej gramatiky... Ale z tvojich vyhražok. A my sa nebudeme do teba navážať? A budeme! a čo urobíš, prefackáš ma Ypsilonom?
a máš pravdu, sme také farboslepé, že nevYdíme tvoju národnosť!
@mysicka36 to som aj ja hne´d vedela že to nie je ona, ale tá hláška tam proste sadla jak riť na šerbel...

serpentino
10. júl 2014

@seemani 😀 😀 Precitaj si,ked som jej pisala vtedy aka je sprosta o 11.06,tak odpisala nieco uplne od veci a az potom jej doslo o com som pisala,chapes? 😀 😀 😀 stoji na kabli alebo ma kratke vedenie 😀 😀..S tym prefackanim ypsilonom si to fakt zabila 😀 😀 😀

seemani
10. júl 2014

@serpentino ona si to číta slovo po slove, nesedí jej i/y, tak jej to ani moc nedáva zmysel a podľa mňa doma spisuje mená a lúšti komu čo odpísať. Ale moc jej to nejde, aj sa pomýlila chúďa :D

ssslnieckooo
10. júl 2014

Baby ja som sem len nakukla a za posledné dve strany mám dosť 😀 😀

serpentino
10. júl 2014

@seemani 😀 Urcite poda na nas adminovi staznost za urazky,ale nakolko ona ma dost popletene tie pismenka,tak jej aj tak nebude rozumiet 😀 😀 Najlepsie bolo,ked jej Sam2 pisala,ze by sa mala liecit 😀 a ona na to...ze co liecit? 😀 😀 😀 😀 skoro som si cvrkla,jak som sa rehotala....to bude nejaka retardovana pubertacka,ktora sa cez prazdniny evidentne nudi...tak jej to baby natreme 😀 😀 😀 😀

kaji21
10. júl 2014

Mne toto pride ako komplet vymysleny pribeh!!! A ak je nahodou pravdivy, co si nemyslim, tak sa len zamyslam ako si ludia vedia zbytocne komplikovat zivot ;) ale vsak ako sa hovori, ked je somarovi dobre ide sa na lad klzat.

serpentino
10. júl 2014

@kaji21 A ze to je sakra tenky lad..ale ktohovie ako dopadol tento pribeh,nakolko je skoro 2 roky stary a dotycna sa uz neozvala

serpentino
10. júl 2014

Ale za to tu mame Klaudinku,tak mozme otvorit novu diskusia,nakolko ta predosla asi uz nebude aktualna a koniec pribehu sa uz asi nedozvieme... ☹

seemani
10. júl 2014

Nooo ja stále musím nad jedným rozmýšlať. Ak ona bola tá najrýchlejšia a najšikovnejšia spermia, jak museli vyzerať tie ostatné???

sono2
10. júl 2014

@klaudiakauriova teraz totálne vážne. Máš nejaký problém ohľadom tej gramatiky? Alebo celkovo prídeš si normálna.? Lebo tu reči, že ty si pekná a máš muža, ktorý ťa ľúbi takúto. No neviem či ťa niekedy nevymení za rozum. Lebo ver mi., že mužov poteší aj trocha múdra hlavička, ktorá je ešte aj pekná. Ale pokiaľ aj manžel je takýto, tak ste sa dlho hľadali. Alebo chceš byť zaujímavá aj to môže byť. Ver mi., že niesi. Aj názor o tom., že zakladateľka, čo má sama guláš v hlave, radíš, nech sa so svokrom dohodne. Ty Kokos.dnešný svet patrí múdrim ľuďom dievča!

azbestica
10. júl 2014

mne to pride cele ako vymyslene...pri 2 mesacnom dietati si este stihat vsimat svokra a mat nejake sexualne predstavy???? no nezda sa mi to

ikke
10. júl 2014

jaj, prazdniny...este 7 tyzdnov

libka1
10. júl 2014

@kaji21 nechcem ta strasit ale nasa suseda na chate si naozaj takto zacala so svokrom a pritom mala s jeho synom aj dieta. skoncilo to tak ze sa nakoniec rozviedli a teraz zije s tym svokrom, ktory okrem dedka robi svojmu vnucatu momentalne aj tatka 😀 vesela stastna rodinka 😝 zivot pise zvlastne pribehy...