icon

Sleduje ma auto: Ako sa brániť a čo robiť?

15. jan 2025

Ahojte, mam pocit ze ma sleduje auto, stalo sa to dnes druhy den po sebe. Auto stoji na mieste (na tom istom co vcera) ma zapnuté svetla a proste tam stoji cely cas a ked sa priblížim na druhej strane chodníka tak pomaly naštartuje az niekedy ide rovno smerom ku chodníku a otoci sa aby isiel mojim smerom je to taka dlhá ulica. Je myslim cierne (deje sa to za tmy ked idem o cca 9 po tej ulici) a ma na streche nieco ako taxik neviem. Som si na 99% ista ze niesom paranoidna velmi cudne sa otáča a zabaca, zastavuje. Som 20r zena útleho vzrastu takze sa naozaj bojim. Som si ista ze to nie je nikto koho poznam. Snazim sa ho ignorovať ani som nepozerala na to auto príliš dlho takze som nevidela ŠPZ ani približne kto tam sedi ale vravim je tma takze neni toho moc vidiet. Neviem co mam robit, je to 2min od mojej bytovky takze uz mozno aj videl kde byvam. Uz sa budem snazit tade neísť minimalne o tom case ale keďže to je moja cesta domov tak sa tomu moc nevyhnem. Rozmyslam ze budem zdieľať polohu s mamou ale co mi to pomoze v tej situacii nakolko viem ze by som nemala sancu sa nejak ubrániť. Nepokúšal sa na mna kricat z auta ani nic take nechapem o co mu ide. Asi by pomohlo vidiet tu ulicu a co robi ale nechcem tu logicky zverejňovať kde sa pohybujem

autor
18. jan 2025

Ak budem mat nejake novinky ohladom toho tak napisem ale momentalne sa nepohybujem po tme vonku 🙂

lilitela
18. jan 2025

Kúsok paranoja ma každý z nás. Tiež sa mi stalo, že za mnou soferovalo dlho jedno auto. Na to, koľko rôznych odbociek bolo na výber a on stále len za mnou odbacal a ešte mal rovnaké auto ako ja, len inú farbu... keď som sa už blížila k domu nebolo mi všetko jedno a zrazu konečne odbočil inde. Čistá náhoda, jak sa vraví, to nevymyslis.

autor
18. jan 2025

@lilitela haha no vsak prave ze moze to byt hocijak, len ako vravim bala som sa ako fras ked uz druhy krat nastartoval ked som presla. Nemala som dobry pocit a vacsinou sa mi moje pocity potvrdia. Myslim ze sa nemusite bat ze som psychicky narusena ani nepozivam ziadne omamne latky 😄 ja nepanikarim pre nic za nic ale kvoli okolnostiam ktore samozrejmeee mozu mat aj ine vysvetlenie ale to ja teraz neviem. nevylucila som ziadnu z moznosti len ze mam POCIT pisala som to sem aj ci niekto nahodou nema podobnu skusenost, pripadne daval vacsi pozor alebo ako mam postupovat🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
catherinah
19. jan 2025

Bud opatrná, určite lepšie ako situáciu podceniť. Nič si nerob z vysmesnych komentárov, Ty sa chráň.

mircalla
19. jan 2025

Keby ta naozaj sledovalo auto a bola si si tym uplne ista, kontaktujes policiu a nepises na MK

hyta
19. jan 2025

@mircalla Myslím si, že kým sa nič zlé nestane, tak polícia nerieši.

lilitela
19. jan 2025

Ano, pocit je dolezity, tiez sa mi to velakrat, aj v inych situaciach, potvrdilo. Hlavne vtedy si to uvedomujem, ked som ten pocit neposluchla a riadila sa skor racionalne a sa mi to vypomstilo. Drzim palce

autor
19. jan 2025

@mircalla no na Mk som urcite nepisala zatial co sa to dialo🤦🏻‍♀️ nechapem vas komentar, hovorim ze sa to stalo 2x a ked som bezpecne dosla domov nemala som DOVOD volat policiu hlavne ked som nemala ziadne dokazy o aute alebo hocico, ked sa to stane 3x tak uz to nebudem riesit len s mk. Skor som sem dosla ci niekto nema podobnu skusenost, porad it sa atd atd…achjaj

tramtada31
19. jan 2025

@mircalla ale veď tým si nemôže byt ista. Ja koľkokrát, keď idem z prace domov, ešte polhodinu len tak sedim v aute (potrebujem si utriedit myšlienky, narychlo ešte poodpisovat na maily, zadať nejaké platby, celkovo si vydýchnuť v tichu), lebo ako dôjdem domov, vrhnú sa na mna deti s milion požiadavkami a nedá sa koncentrovat. A kolega, čo sme sa bavili, robi toto iste po príchode domov, že sedi ešte v aute, fajčí iqosu a listuje v mobile, lebo tam má jedine pokoj, takze všetci ľudia sediaci v aute nemusia byt uchylaci a keby mala na každého chodit polícia, tak nič iné nerobi.

nika185
22. jan 2025

zasa našli ženské telo v rieke v Bratislave, to len tak pre tých, čo hovoria, že netreba sa báť a nepozerať americké filmy.....samozrejme, že si išla zaplávať len tak

autor
Autor odpoveď zmazal
lilitela
22. jan 2025

@nika185 Vsak k tomu nie su ziadne detaily, ci mas nejake konkretne info, ako sa to stalo?

lilitela
22. jan 2025

@nika185 V riekach sa najcastejsie nachadzaju samovrahovia.

janulka1802
Autor odpoveď zmazal
mircalla
22. jan 2025

@nika185 Ano, policia uz potvrdila, ze islo o samovrazdu. Netreba vidiet vrazdy tam, kde nie su

nika185
23. jan 2025

preboha, ved len som napísala, že čo sa stalo a nikdy neviete o čo môže ísť, hned sa nechytajte slovíčok, poukazovala som, že radšej sa báť ako takto skončiť, či to bola vražda alebo samovražda, lebo niektoré ste hrdinky, len kým neprežijete na vlastnej koži niečo...

mircalla
24. jan 2025

@nika185 Jedna vec je byt hrdinka, druha vec je zavadzat s nejakym telom v rieke bez akychkolvek informacii, nakolko ty si tu info predostrela, ze ju niekto zamordoval
Nie som hrdinka, ale nie som ani paranoidna troska, co si neoveruje fakty a za vsetkym vidi, co nema. Uz si tu totiz konspirovala a zavadzala.
Vacsina vrazd pachatel obet pozna.

nika185
24. jan 2025

@mircalla akoze hasteriva si riadne o tom potom, nikoho som nezavadzala a ukáž mi kde som pisala, ze niekoho niekto zamordoval, to sa naozaj vzdy tu na koňovi musia nájsť nervózne vyryvalky?🙏 ....a presstav si len tak pre zaujímavosť, u nas nasli vlani 40 rocnu zavrazdenu ženu v rieke, len tak mimo reči ....

charlotte911
24. jan 2025

@mircalla policia napísala príčinu objasni až pitva....skopirovane z netu -
Na miesto boli vyslaní policajti štvrtého bratislavského okresu, ktorí momentálne vykonávajú potrebné úkony," uviedla polícia s tým, že presné príčiny a okolnosti smrti ženy určí zdravotno – bezpečnostná pitva.
Udalosť je v štádiu vyšetrovania, bližšie informácie poskytnú, keď to procesná situácia umožní

tak to asi este nieje isté a aj podľa mňa radšej sa báť a byť opatrná, nie všetko je samovražda, či podľa teba aj tá sestrička z Michaloviec sa sama zabila? nika185 len napisala o opatrnosti, nepoukazovala nato, ako to podávas ty tu, ale nato, aby človek bol radšej opatrný, myslel na intuiciu a radšej falošnú ako keby malo dôjsť k nejakej tragédii

lilitela
24. jan 2025

@nika185
@charlotte911 Urcite ze sa taketo veci deju a kazda z nas, alebo vacsina ma uz nejaku tu neprijemnu skusenost. Ale za seba taktiez napisem, ze tvoj kontext Nika, a styl formulacie toho prispevku je jednoznacne naznacujuci, ze sa tam do tej rieky nedostala sama.

mircalla
24. jan 2025

@nika185

Citujem

zasa našli ženské telo v rieke v Bratislave, to len tak pre tých, čo hovoria, že netreba sa báť a nepozerať americké filmy.....samozrejme, že si išla zaplávať len tak

Alebo si tym pripevkom chcela povedat, ze spachala samovrazdu?

autor
24. jan 2025

Myslim ze je uplne zbytocne aby ste sa tu tahali za slovicka, treba si najst nieco ine na pracu, nieje to jedno? boze tu sa vzdy najdu ludia co sa potrebuju hadat a dokazovat si nieco. 🙈pani nic zle nenapisala.

liusa82
24. jan 2025

@autor Presne.Ja už radšej stokrát rozmýšlam, či sem vôbec dačo napíšem.Lebo niektoré tak vedia prekrúcať,že hádať a kaziť si tu deň sa niekedy absolútne neoplatí.A pritom to človek myslel úplne inak ako v riadkoch vyznelo .Vyslovene sa sem prídu hádať niektoré alebo ventilovať ak majú blbý deň a inde sa nedá

autor
24. jan 2025

@liusa82 co vam poviem, toto je v podstate anonymna stranka a co je lepsie ako vyfiltrovat sa na nete pod anonymom na temy kde neni treba rypat🥲…ja sa drzim “ak nemam čo povedať pekné, radšej som ticho”. Naco roznasat negativnu energiu, neviem. 😆

mircalla
25. jan 2025

@liusa82 Clovek to myslel, ako to napisal s tou riekou a siri svoje domnienky ako fakt...Ale tak na Slovensku standard.

nika185
25. jan 2025

fakt škoda reči, hádať som sa tu neprišla, niečo som zažila sama ako som písala na začiatku a ked vám je koment o utopenej žene trápny ok, ja medzi hašterivé kúsky na mk nepatrím, píšte si čo chcete, autorka vie čo som tým chcela povedať a som rada, že je v poriadku, pekný večer, idem si radšej pozrieť pekný film po náročnej službe

charlotte911
25. jan 2025

@lilitela preboha, ved už pochopte, že ona tým len chcela povedať, že treba byť opatrný a duplom v dnešnej dobe, ona konkrétne nepoukazovala na prípad, ale príklad, samozrejme že tá pani mohla spáchať samovraždu a aj nemusela, celé to malo byť o opatrnosti, niekedy je fakt lepšie nič nepísať, lebo niektoré z vás sú tak hašterivé a protivné povahy, že musia vyrývať neustále tu na koňovi, škoda slov veru.....

valikasikulova
25. jan 2025

@majo111222 naposledy podľa teba podobne "paranoidna" žena skončila mŕtva dokonca sa vtedy rozoberalo ze aj tu pisala vtedy aj v správach to bolo
https://zivot.pluska.sk/reportaze/ohavna-vrazda...

Autorka skus chodiť s niekym a zmeniť trasu ako sa dá...och musí to byť hrozne a kup si kaser, boxer, pripadne prst na 158 ..drz sa

lilitela
26. jan 2025

@charlotte911 Ja som vyjadrila slusne, bez urazania ci vyryvania svoj nazor, na to mam hadam pravo, nie? Nevies to respektovat? Ja si nemyslim, ze moje prispevky boli hasterive. Nie si praveze hasteriva ty, ked mas potrebu po neviem kolkych dnoch na mna znova reagovat a vtlkat mi svoj postoj do hlavy? Na dolezitost toho, ze treba byt opatrny som poukazala aj ja, a to aj bez konspiracnych terorii.
Ten kontext toho prispevku je uplne jasny, mozem si ho precitat aj 100x - nezmenim nazor; presne takto vznikaju ohovaracky a prekrucacky.
A ked uz!, tak ja si aspon budem za svojim nazorom stat a nie to hned otacat, a tvarit sa, ze to tak vobec nebolo myslene, ked sa objavi nejaky nesuhlas.

Ved si myslite co chcete a ja urobim to iste. Pekny vecer.