Sleduje ma auto: Ako sa brániť a čo robiť?
Ahojte, mam pocit ze ma sleduje auto, stalo sa to dnes druhy den po sebe. Auto stoji na mieste (na tom istom co vcera) ma zapnuté svetla a proste tam stoji cely cas a ked sa priblížim na druhej strane chodníka tak pomaly naštartuje az niekedy ide rovno smerom ku chodníku a otoci sa aby isiel mojim smerom je to taka dlhá ulica. Je myslim cierne (deje sa to za tmy ked idem o cca 9 po tej ulici) a ma na streche nieco ako taxik neviem. Som si na 99% ista ze niesom paranoidna velmi cudne sa otáča a zabaca, zastavuje. Som 20r zena útleho vzrastu takze sa naozaj bojim. Som si ista ze to nie je nikto koho poznam. Snazim sa ho ignorovať ani som nepozerala na to auto príliš dlho takze som nevidela ŠPZ ani približne kto tam sedi ale vravim je tma takze neni toho moc vidiet. Neviem co mam robit, je to 2min od mojej bytovky takze uz mozno aj videl kde byvam. Uz sa budem snazit tade neísť minimalne o tom case ale keďže to je moja cesta domov tak sa tomu moc nevyhnem. Rozmyslam ze budem zdieľať polohu s mamou ale co mi to pomoze v tej situacii nakolko viem ze by som nemala sancu sa nejak ubrániť. Nepokúšal sa na mna kricat z auta ani nic take nechapem o co mu ide. Asi by pomohlo vidiet tu ulicu a co robi ale nechcem tu logicky zverejňovať kde sa pohybujem
@lilitela a ešte na tvoju reakciu, že som odpovedala po niekoľkých dňoch, tak si pozri dátumy , pisala som na druhý deň, nakoľko chodím do práce, nesedím na koňovi celý deň a skladám slová ako sa s niekým hádať, na tvoje reakcie už odpovedať nebudem, píš si čo chceš a ked máš chuť sa hádať, chod za manželom....
Ahoj, autorka ako to dopadlo ? Stále sa to deje ?
@estellas ahoj, nedialo sa uz nic potom pretoze som tade prestala chodit, celkovo sa vyhybam chodit po vonku po tme a z prace na mna radsej chodia pockat na zastavku lebo sa bojim ist sama 🙂
Ďakujem za odpoveď
No tak asi som to zakrikla, dnes som tade isla po dlhej dobe o 19, Jasne, zas sa to stalo. Ale uz viem povedat ze to bol taxik. Mozte mi ale teda niekto vysvetlit preco toto robi. Zas klasika stal za stromami to iste miesto a nastartoval, isiel a potom mi na drzovku zastavil horizontalne cez chodnik a stal tak som presla na druhu stranu chodnika a utekala na autobus. Uz ma to unavuje, zneprijemnuje mi to zivot. Spz som zase nedovidela, len BL, cierne auto asi škoda. Mne toto absolutne nepride vporiadku. Neviem aka taxisluzba ale bolt ani taketo moderne to nebolo
Ak sa postavil az na chodník, tak vyber mobil a zacnu natáčať. Dúfam, ze sa ti to už nezopakuje. S video dôkazom by som šla na políciu
😱
Ježkovi žena choď na políciu, nefingujte prechod tadiaľ s políciou za zadkom. Normálne mám strach za teba.
Hrozné, čert ho vie, čo to je za úchyla. To že tam má nápis taxi ešte nič neznamená .Buď opatrná, mobil v ruke, keby dačo volaj políciu
tak toto určite už nieje náhoda, tabuľu taxík môže mať aj bez toho či je alebo nieje taxikárom, aby to nebolo nenápadné, jednoducho sa dohodnúť, aby niekto išiel nie s tebou, ale za tebou a odfotil auto aj ŠPZ, toto už je na políciu
Hrozné, ale mala si už volať políciu s tým, že sa to stalo opakovane. Ktovie, možno nie si jediná, na ktorú takto číha a robí to všetkým ženám, čo prejdú okolo neho. Možno by bolo dobre aj teraz zájsť na oddelenie a nahlásiť to. Môžu sa tam večer pomotat a minimálne ho legitimovať. Nabudúce určite volaj a dávaj si pozor na seba.
@miniatura14 tym ze to je “taxik” si tiez myslim ze to nerobi len mne, ale ked vidi ist samu zenu tak toto skusa lebo predsalen mi to bolo divne ze ako vzdy vedel ze vtedy tade idem a preco zrovna ja, ja tomu nechapem co tymto chce dokazat. Vcera som mala chut ho zhukat uz ked mi tam zastavil ale nebolo tam tolko ludi aby som si mohla vyskakovat tak som radsej presla. Budem pisat ak by sa to nakoniec vyriesilo. Aby som nejakeho trapneho muza riesila dva mesiace. Otrasne
https://domov.sme.sk/c/23272576/bolt-taxi-sexua...
No zbohom, tolko clankov co je na tuto temu, potom ze sa nie je coho bat😀
Maj v ruke pripravený ochranný sprey a neváhaj ho použiť. Toto ozaj nebude náhoda, nech ťa dakto z rodiny chodí čakať a uvidíš, či sa i vtedy bude v tej lokalite vyskytovať.
15 január - založenie témy...už 3 mesiace dnes presne. To už si hádam mala dosť času s tým niečo urobiť. Tak už kašli na to a keď vieš už všetko, nerieš tu dookola to isté ....
@andymady keby ste to citala vsimli by ste si ze bolo po tych dvoch razoch klud a pytala sa ma tu pani ako to dopadlo 🙂 vsak si to nečítajte ked vam to vadi ludia si najdu zámienku na vsetko len aby boli nepríjemní

@lilitela ty kokso....ty si iný level nervozity