Sloboda od svokry
Ahojte, len sa chcem poďakovať za rady a za postrehy. 🙂 pred pár mesiacmi som tu písala ako nám svokra ničí život teda konkrétne mne a mohla som si aj sama zato.
Odstrihli sme sa od nej a je nám s mužom báječné dokonca sa cítime ako znovu čerstvo zamilovaní pred XY rokmi. Je neuveriteĺné ako sme sa oberali o drahocenný čas a ako dokáže niekto z vás cicať energiu a ničiť vás negativitou. Banujem, že som to neurobila skôr. Je nám skvele a keď si spomeniem, že som sa už chcela rozvádzať kvôli tej krave a stačilo tak málo. Och Bože ďakujem 😊
@michaelapeller ja som mu tam nezakázala chodiť ale sám tam nejako obmedzil prístup, ide na kávu ale to je tak všetko. Ja som mu povedala, že nech ide rodičia sú to predsa a aby nepovedali, že ja som zakázala ale sám nechce, že sa mu nepáčilo ako sa ku mne správala jeho mama.
@katkami123 že ma svokra ponižovala a ja som sa jej snažila vo všetkom vyhovieť ale ruplmi po rokoch nervy a povedala som jej svoje a prestala k nim chodiť a robiť im otroka.
jaj, ty si mala diskusiu, ako si na navsteve u svokrovcocom, ty obsluhovala, varila kavy atd.
@katarina0123 ber to pozitivne ako prinos pre seba, vdaka svokre si sa naucila byt asertivna a vazit si samu seba.
mozno prave kvoli nej sa mate teraz tak dobre ako hovoris. nic nie je podla mna v zivote zbytocne, vsetko ta niecomu nauci
@katarina0123 rady, postrehy nemam. Asi som ti aj pisala,ze by som veru ja u mojej svokry toto ani nezacala robiť, ze sama sebe a este aj všetkým z rodiny, čo prídu svagrovci nerobila kavu, neobsahovala. A svokra,svokor,sedia. Plus ked ta ponižovali,bez dôvodu urážali, mali nemiestne poznámky.
No zas poznám také rodiny,ked beru nevestu ako ozaj dcéru, a tam to maju tak pekne prirodzené ze ona je ako doma, ked je u nich
Ale k tebe. Blahoželáme ti,a len tak ďalej, nenechaj si kaziť nervy, náladu. Manžel nech si chodí k rodičom ti povinná niesi. Deti máte? To ani nepamätám ,ci si písala. Ani deťom by som nebránila.
joj je to super, ze takto zmena k lepsiemu nastala, nech to tak vydrzi to ti velmi prajem, niekedy je to ozaj so svokrami tazko, ale najlepsie je neprizerat sa, netrpiet, ale snazit sa s tym nieco urobit 🙂

@katarina0123 a o čom bola tvoja diskusia?