icon

Slobodná mama a zoznámenie

13. sep 2021

Slobodne maminy, ako a kde ste sa zoznamili s novym partnerom? Ja si to totizto vobec neviem predstavit… bud riesim nieco okolo domacnosti alebo som s dietatom, ma 4 roky. Chodime na vylety, ja pracujem v malickom cisto zenskom kolektive. Som par rokov sama, je to fajn, ale obcas mi uz zacina byt clivo za chlapom 🙂) Ale pripada mi to nemozne sa zoznamit, hlavne casovo.

bluka2
•
13. sep 2021

Ja som sa zoznámila raz na nejakej konferencii z práce a bol z toho vzťah. Teraz sa mi to zdá ťažšie, keď väčšina týchto podujatí je virtuálne.

lintu
•
14. sep 2021

Výlety? To vyzerá sľubne. Na fb je zopár skupín, kde niekto stále hľadá parťáka na výlety/turistiku. Niektorí sa časom dali aj oficiálne dokopy. Podľa mňa by to za pokus stálo.

janickacrazy
•
14. sep 2021

Ja klasika cez internetovú zoznamku, už ma nebavilo čakať na zázrak. Samozrejme, že som tam narazila na nejakých exotov, ale nakoniec prišiel ten pravý. Neľutujem vôbec a som šťastná aj po 13 rokoch.

ciusinka
•
14. sep 2021

Ja som skusala rozne zoznamky, ale dopadlo to vzdy katastrofalne a teraz som momentalne v stave, ze cakam na zazrak..Lebo ja si fakt neviem predstavit, kde sa da realne s niekym zoznamit, ked ja ani on nemame na cele napisane, ze sme nezadani..Uz z toho zacinam byt aj mierne zufala..Akoze viem fungovat aj bez chlapa uplne v pohode, ale je mi smutno..

brita7777
•
14. sep 2021

Idealne asi v tvojom pripade dat postrazit dieta rodine a ist von vecer s kamoskou niekde kam chodia aj muzi 🙂, prip. posilovna, plavaren, podla mna aj ked sama pojdes na kavu, je mozne, ze okolo teba prejde niekto, nikdy nevies. Samozrejme aj na pokeci najdes sympatickych, ale tam uz ide vo vacsine pripadov o sex stretko, tych normalnych je fakt malinko. Takze moznosti su 🙂

nic0le
•
14. sep 2021

Inak nejaký otecko tu akurát založil tému, že hľadá slobodnú maminu. Skús mu napísať

romano7
•
24. sep 2021

Ahoj ako sa voláš. Ja sa volám Roman. Ako sa vola dieťa. Odkiaľ ste. Ja som s modri. Rád by som vás spoznal.

dodo1981
•
Odpoveď bola odstránená
•