icon

Sľuby, klamstvá a alkohol

reneska_23
3. máj 2016

Ahojte dlho som sa odhodlavala ze ci sem napisat alebo nie na mk som uz dlhsie ale pod inym nickom takze zacnem mam 3 rocnu dcerku byvam s rodicmi + priatelom priatel vystriedal od narodenia malej viacero robot mojim vacsinou to bola praca na cierno stalo sa ze peniaze viac krat nedoniesol isiel si vypit alebo hrat automaty a tu sa zacina ten kolotoc slubov dala som mu poslednu sancu vydrzal 3 mesiac sekat dobrotu a uz je to opat v starych kolajach odide z domu pride v noci opity a na druhy den len sluby ospravedlnenia ked donesie peniaze tak malo vsetko vlastne tahaju moji rodicia toleruju ho len kvoli mne.. co mam robit? Ako sa zachovat? Vyhodit ho? Lubim ho ale uz ma nebavi davat stale sance dookola niekomu kto si absolutne nic nevazi... som z toho velmi smutna a sklamana

nyusika
3. máj 2016

@katuska268 preoac, ale klames samu seba...pisas, ze pije styri roky, mladsi syn ma pol roka...toto je typicke pre tyrane zeny - klamu same seba, lebo sa hanbia. ty sa nemas preco hanbit, ty nepikes, nikohio netyras a nie si jedina na svete, ktorej sa toto stalo.
hanbit sa budes moct vtedy, ked s tym nic nespravis na synovia toto budu povazovat za normal.

sense
3. máj 2016

@mima4 mne je to jasne ...len som chcela od nej vediet co je na nom take uzasne ...

Apropo jej rodicia ju tiez musia nesmierne lubit ked niekoho takeho doma akceptuju...ale zial syrach zo samoty je asi vacsi ako normalny zivot

lukaskam
3. máj 2016

@reneska_23 no ja som prečítala na boku názov témy a jediné čo ma napadlo hneď bez váhania kopnúť do zadku 😀 . Ja som si podobným prešla akurát som zostala sama ešte tehu keď som bola pred 14timi rokmi a lepšie som urobiť nemohla. Držím palce 😵

0silvia0
3. máj 2016

@mima4 mne to je tiež jasné, len som bola trochu ironická 😔

sono2
3. máj 2016

@reneska_23 dievča. Čo na ňom ľúbiš?

timea7
3. máj 2016

@sense to je ale opičia láska, no niektorí rodičia to robia zámerne, len aby neostala dcéra sama,len aby sa nerozviedli, že je príživníkom, to prehliadajú 😠 😠 😠 😠 😠

sense
3. máj 2016

@timea7 apropo mozem ti napisat IP, netyka sa tejto temy...

timea7
3. máj 2016

@sense samozrejme

katuska268
3. máj 2016

@nyusika a co mam podla teba robit,? Moj prijem tristo eur,dve deti,nemam kam ist najmy su drahe,azylove centra nie.su.na.dlhodobo

emilia25
3. máj 2016

@katuska268 tak radšej trp a vychovsj ďalších takých co budu svoju ženu tyrst lebo nic dobre neuvidia.trébs si uvedomiť jedno z týraných sa stanú týraní.to chces no asi ano.inak by si sa kuklá hned po lepšej práci a odsťahovala co najďalej od týrans.podnájom ako pisu baby spolocne s ďalšou msmickou.vám ti chlapy asi aj mozog pre tyrsli.lebo neuvszujete ani jedna normalne logický.

timea7
3. máj 2016

@katuska268 skúsila si znovu kontaktovať tú babku? Možno zmenila názor, možno ani netuší, ako to v skutočnosti u vás je, čo prežívaš. Povedz jej, že zvažuješ azylový dom, lebo inú šancu nemáš. Skús založiť tému, možno sa tu nájde mamička, s ktorou by ste to zvládli, o rok a pol, dva roky môžeš ísť do práce.

vyzivne
3. máj 2016

Moja vlastna skusenost je taka, ze som s takym muzom zila 4,5 roka, mam s nim aj syna. Pil, podvadzal ma, bol agresivny, robil nam dlhy, okradal ma, nosil veci do zalozne, nepracoval, vlacil sa s asocialmi...teraz je momentalne vo vykone trestu.Snazila som sa ako sa dalo, nasla som si dobru pracu, aby sme mali z coho zit, jeho som nechala doma so synom na materskej, vseliako som sa snazila aby bolo dobre, ale bolo to coraz horsie. Nakoniec som ho nechala, on hrdo odisiel k rodicom, samozrejme, ze mamka ho chapala, otec ani nie, ale vlastne otec vedel o tomto svoje, kedze sam bol niekedy alkoholik, agresor a dodnes svokru aj podvadza. Tak, ci tak, presla som si peklom, kym som sa z toho spamatala, zanechalo mi to v dusi obrovsku ranu a pocit zrady, kedze ma podviedol aj s blizkou rodinnou prislusnickou..Dnes viem, ze zivot s takymto clovekom cenu nema. ty sa mozes snazit, jedine, co sa stane, je, ze ta on stiahne k sebe na dno, alebo odides a zacnes odznova,s tazkostami, ale, ako spominali ine zeny, tie tazkosti akosi nie su ani spolovice tak tazke, ako zivot s agresorom a alkoholikom. Ze sa taky clovek zmeni, sanca tam je asi minimalna.

mima4
3. máj 2016

@katuska268 no mas sa zbalit a odist. To nemas ziadnu rodinu, priatelov?

to naozaj chces svojim detom znicit zivot?

meusicka
3. máj 2016

@reneska_23 tu ti zial viem poradit len jedno, vylozit priatelove veci v kufry pred dom a nech sa pakuje kade lahsie. ja verim, ze ho mas rada, ale ked on sa nevie spravat zodpovedne, tak nemas nad cim rozmyslat. mas stastie, ze ta tvoji rodicia podporuju, a budu to robit aj nadalej, ale naco im este vesias na krk neschopneho partnera.
muz sa ma vediet postarat o svoju rodinu, a ten tvoj to zrejme nevie, a ani nechce.
mimochodom co na nom mas rada? ze je neschopny, ze je lenivy sa normalne zamestnat, ze sa opija, mas rada jeho alkohol raziaci dych? sama vidis, ze to nie je ok, takze to skonc a hotovo.

nestastna123
Autor odpoveď zmazal
misel0806
3. máj 2016

@reneska_23 sluby sa slubuju blazni sa raduju....je vydiet ze ta ma na haku...byt tebou utekam kade lahsie.... 😊

bibika55
4. máj 2016

@reneska_23 Ani by som sem nepísala a nekládla takéto otázky. Už sám rozum ti musí napovedať,že ho treba kopnuť do zadku. Pokiaľ máš zmysel pre zodpovednosť voči dieťaťu tak sa nebudeš zamýšľať,ale budeš konať. Čo ti bude chýbať jeho odchodom?

krajcikovad
4. máj 2016

Nečítam ostatné príspevky, tak sa možno budem opakovať... Žieňa zlaté, a čo na ňom ľúbiš??? Veď sa o vás nevie ani len postarať, keby nemáš rodičov, tak ste na ulici, od takého chlapa utekaj a to plnou rýchlosťou, nič dobré ťa s ním nečaká... Na svete je ešte plno chlapov, čo sú zodpovední a určite si niekoho ešte nájdeš, ale od tohoto utekaj... Zbal mu veci a šup s nimi pred dvere a viac neotvárať... A argument, že malá nebude mať otca je len klamanie samej seba, lebo ani teraz ho nemá, lebo je náleve alkoholu, alebo sedí pred automatom... Otec nie je ten čo splodí, ale ten, ktorý sa s láskou stará o dieťa....

lucinka511
4. máj 2016

@katuska268 mo nic.vykopni toho darmozraca aj tak sa o teba nestara ale tvoji rodicia...co mas robit?to co doteaz len bez neho.aj gak ta zivia rodicia a nie on.ci? tak sa ho iz zbav lebo preoije peniaze aj tvojim rodicom....to takyto sa malokedy zmenia...

lucinka511
4. máj 2016

@reneska_23 prosim Ta vykopni ho. to ti chyba ten sex ze jo trpis?

vierkainka
4. máj 2016

maš skvelych rodičov ,ktori ťa velmi lubia a velmi lubai aj tvoje dieťa,pretože si inak neveim predstaviť že prečo toleruju to čo im robiš.....nehladaj vinu iba v priatelovi ale aj v sebe.....to že je to debilek ktoremu je prvorady alkohol vidi každy ba ty nie,lebo ho luuuuuuuubiš....neuvedomuješ si zakaldne veci ktorymi su: že maš zdrave krasne dieťa a rodičov ktori potrebuju kludnu a pohodovu jesen života a nie vidieť trapiť sa svoju dceru s ožranom...maš užasnu oporu,si kralovnou situacie ale vnimaš to cele uplne zle..TY si možeš vyberať ako tvoj život bude pokračovať..bud sa prebudiš z tej zalubenosti,začneš rozmyšlať mozgom a nie vaginou,alebo budeš ndalej rozmyšlať vaginou a pokaziš život sebe aj všetkym okolo seba......Tvoj priatel sa nezmeni,pretože vie že ty tancuješ ako on piska.....rozhodnutie je na tebe...

paulucha
4. máj 2016

@vierkainka tak toto si riadne dobre vystihla. Vzdy je aj v zene aj v chlapovi vina. Len malokto si ju vie na sebe priznat ze aj on nieco robi zle. Krasne a vystizne si to napisala a ja s tebou suhlasim, ma iba tieto dve moznosti a uz uvidi ako sa rozhodne

mysicka36
4. máj 2016

Ja ešte pripomeniem 😉 neotehotni prosím druhý krát... naozaj to @vierkainka pekne napísala. Ty máš zázemie, super rodičov a môžeš si vybrať ako bude tvoj živor napredovať. To čo máš doma pre mňa nieje chlap, ktorý si zaslúži šance. Mal jednu a mal sa spamätať.

janickacrazy
4. máj 2016

@reneska_23 máš veľkú výhodu v tom, že on býva u tvojich rodičov, takže ho možu kedykoľvek vyhodiť a ty máš stále kde bývať, oveľa horšie sú na tom baby, ktoré bývajú s nejakým podobným exotom a nemajú kam odísť, prosím ťa, vykopni ho, nie je na nom nič dobré, neznič život sebe aj malej

bobricek1979
4. máj 2016

@reneska_23 úplne a drasticky a von

emilia25
4. máj 2016

Baby je veľmi smutné čítať takéto témy hlavne ked uz su tam detičky ktore si to nezaslúžia.no nsdruhej strane tieto témy by mali čítať ženy co majú doma muža s veľkým m otca s veľkým o a predsa si to nevážia a nevedia co oddobroty.preto aj tie co máte takých mužov nezabúdajte aj oni potrebujú pocut milujem tá nemen sa som stastna ze ts mám si ten najlepsi otec muz milenec.nezabúdajte na tieto slová aj ked si myslite ze to chlspy pocut nepotrebuju ale potrebujú tak isto ako mi zeny tak isto aj muži.

cacianka
4. máj 2016

@katuska268 ... a ty s ním splodíš počas jeho alkoholického raušu ďalšie dieťa....

cacianka
4. máj 2016

@0silvia0 (žeby zlatý pinďúr ???) 😖

vyzivne
4. máj 2016

@cacianka ked si nic podobne nezazila,nepatri sa byt ironicka.

cacianka
4. máj 2016

@cacianka irónia mi ide , však ?
aj ja som ex dávala šance, pomáhala, podporovala, zopár rokov to trvalo, ale ja som sa snažila a on sa viezol. problémy sa len nabaľovali a tak som po jednom novom prúsere zašla za právničkou, napísala mi návrh na rozvod, návrh na rozdelenie BSM a už to išlo. neľutujem, zbavila som sa psychického upíra, ťažkej gule na nohe a príživníka. a hlavne - ľudia sa na mňa nepozerajú fuj rozvedená, ale ustála to a zvládla. aj ja mám svoju hrdosť, za pomoc a podporu nečakám vďaku, ale slušný prístup, tak som sa naučila postupne vymazať zo svojej blízkosti neslušných ľudí ...