Snívalo sa mi, že ma priateľ podvádza
Ahojte, už viackrát za sebou sa mi snívalo,že ma priateľ podvádza, že sme sa hádali atď..
Sme spolu už 2,5roka a náš vzťah je fajn 🙂 rozumieme si, nehádame sa, snažíme sa dopĺňať, niekedy sú síce drobné"ťahanice", ale to sa hneď napraví. 🙂
Neviem či sa tu táto téma hodí.
Chcem len vedieť či by ste takýmto snom prikladali nejakú dôležitosť? Cez deň nad tým už nerozmýšľam, ale ráno na to intenzívne myslím a som celá bez seba.
ďakujem vám
niekedy sú veci prepojené. Je to sen a naznačuje že niečo nie je OK. Či v Tebe alebo vo vzťahu? Skús si tie sny pekne dosnívať, premietni si ho v hlave a vedome zmeň priebeh tak, aby pokračoval a skončil nádherne. Skús to robiť intenzívne a na podvedomie by to mohlo zabrať.
Ahoj, presne poznám tvoj pocit. Mne sa manželova nevera snívala pravidelne nejaký čas zo štvrtka na piatok. Ráno som mala strašný pocit úzkosti. V tých snoch som ho vždy za rôznych okolností videla s nejakou ženou. Bolo to veľmi bolestivé. Neviem či to niečo znamenalo, momentálne sa snažíme medzi sebou urovnať nejaké veci a možno v možno tie sny niečo znamenali. Som veriaca, a nevidím v tom žiadny okultizmus. V našej rodine sa bohužiaľ splnil jeden smutný sen, ale to už bola Božia vôľa...Verím, že sa v tvojom prípade nepotvrdia...
Aj mne sa to uz snivalo. Ale myslim ze som skir pidvedome aj nad takymi vecami rozmyslala mozno preto
mne sa to tiež snívavalo...Je to podvedomie a strach že sa to stane...Jedného dňa som si povedala dosť a odvtedy nič mám klud...Mám dobreého manžela preto som sa prestala báť...Aj keď v hlave mi to prebehne to je normálne ale už sa toho nebojím tak ako pred tým...Naozaj treba to z hlavy vypustiť a bude dobre 😉
Baby,môj muž raz šiel s kamarátom posedieť na pivko a zdržal sa, tak som šla spať bez neho a snívalo sa mi že mi ten kamarát hovoril že môjmu mužovi požičal25 eur... v tom som sa zobudila že to čo sú za nezmysly a práve vtedy sa muž vrátil domov a tak sa ho pýtam: zlatko,koľko si si požičal od Maňa? A on že odkiaľ to viem, že25 eur...takže toľko moja osobná skúsenosť so snom, ktorý sa splnil 🙂
@veselazienka tak dúfam, že sny sa neplnia...ináč môj manžel nebude mať jedno dieťa, ale hneď štyri - a týmto sa splní jeho sen 😀
väčšinou do snov sa premietajú naše obavy z niečoho, nejak vážne by som to nebrala..snívalo sa mi to veľa krát 🙂
Ale raz som mala sen ešte s mojim bývalým, kde sa mi snívalo, že odišiel preč so svojou bývalou...do mesiaca sme sa rozišli a tesne po rozchode s ňou zas nadviazal kontakt..ale to by som zas vysvetlila ako nejaké tušenie, že celý vzťah ide do hája 😅
mne sa toto sniva opakovane 4roky ...už som si aj zvykla 😀 hockedy mu už aj nadavam nech si o tých sprepačenim za vyraz kundách sníva sám, že keby sa mi radšej snivalo že si ja uživam s nejakym chlapom 😝 ... take netreba ani riešiť, pokial na to nemaš dôvod a všetko je ok nezaoberaj sa zbytočne hluposťami,nič si nenamyšlaj a nestresuj....
@aneta1020
no najvyssi cas rozist sa s nim, hajzel jeden.
neblazni, toto snad nemozes ani mysliet vazne.
aj mne sa to sem tam zasniva mimo ine a hned rano mu poviem, ze ma v noci nasral, nech na mna ani nehovori a hned prevraca oci..... 😀 😀 😀

Máš v podvedomí strach a preto sa Ti to sníva.