icon

Snúbenec nechce moje dieťa

2. sep 2022

Som zúfalá.. Mám 2 ročný vzťah z toho som pol roka už zasnúbená.
Moja dcérka z prvého vzťahu ma 6 rokov a je veľmi naviazaná na mňa keďže svojho otca nepozná (z neho
strany nebol záujem)
Snúbenec mi vždy vyčíta ak chcem zobrať na chvíľku von svoju dcérku snami aby aj ona trávila čas trošku sním a on snou.
No on to nechce.. Že vraj tych 5 hodín čo sme spolu 3 dni do týždňa patrí len nám dvom, že s dcérkou môžem byť každý deň..
On ma tiež 2 deti no ak jeho Ex zariadi že budu deti snim každý vikend tak on nemá probl nás čas posunúť a venovať sa svojim deťom.
Cítim sa strašne ked viem že nechce moje dieťa, on chce byť len somnou ak je doma..
Volam ho k nám on nechce, že nebude sedieť v izbe s nami.
Vybavujeme si spoločne bývanie no mam z toho celeho obavy
Čo si o tom myslite?

lenka2232
2. sep 2022

Klasika…zalozit temu a ked tu zeny nalozia,neodpovedat..ale fakt dufam aj ja,ze si z nas robis len srandu…v zivote nikdy NIKDY by pre mna chlap neznamenal viac ako moje dieta!!! Ale tak to ma kazda milujuca mama🙂 ty nou asi nie si

isis234
2. sep 2022

Prečo ste sa zasnúbili? Vedel že máš dcéru. To nie je pre spoločný šťastný život

autor
2. sep 2022

@lenka2232 mimochodom aby bolo jasné toto sa z neho vykľulo až teraz týždeň do zadu!!!!!!
A môžeš si byť istá že som to dnes ukončila a zrušila zásnuby!!!! Nikdy nikto nebol a nebude dôležitejši ako moje dieťa

autor
2. sep 2022

@petricka22 všetko bolo doteraz fajn, nebol žiadny problém ohľadom dcérky až teraz par dni dozadu sme mali vymenu názorov a on mi hodil toto

autor
2. sep 2022

@vandica Ukončila som vzťah a uľavilo sa mi..
Moje dieťa je premna všetko..
Boli ma vedomie ako sa môže niekto takto zmeniť z jedného dňa na druhý ale je lepšie že sa ukázal teraz ako neskôr

autor
2. sep 2022

@jaskolka to by som nikdy nedopustil... Keby mi tuto svoju tvár ukázal na začiatku letel by hneď...
Žiaľ bol dobrý herec 2 roky a zrazu z ničoho nič sa dozviem že on snou nechce tráviť čas...
Tak som ho poslala do matere dnes!

autor
2. sep 2022

@vikes nieje a nikdy nebol prednejší ani on ani nikto iný... A prv som si myslela že si zomna robí srandu keď sme sa i tom bavili som sa smiala toho co trepe, až keď sme sa mali stretnúť a som chcela zobrať aj malú tak ma stopol, že on chce tráviť čas len somnou tak trávil 4 hodinovou hadkou

autor
2. sep 2022

@jabadabadu riešime to týždeň, on takýto nikdy nebol.. Toto az teraz je takýto idiot.. Ale u mňa skončil, ja som vzťah dnes ukončila.
Ak on nechce moje dieťa tak ja nechcem jeho.

pokojvdusi9
3. sep 2022

Bez Foreste bez....Az chces znicit zivot dcere tak si ho vezmi ale stastna nebudes.Budes medzi dvoma kamenmi a iba sa budes trapit

autor
3. sep 2022

@pokojvdusi9 ukončila som vzťah

pokojvdusi9
3. sep 2022

Caka ta nieco lepsie neboj

autor
3. sep 2022

@pallacinka29 všetky tu trepete o sexe ale prečo??
Nečítajte čo píšem? Tento stav trvá u neho posledný týždeň!!! Nikdy predtým toto nepovedal a dcérka snami chodila bežne von keď ona chcela..
Tak čo vkuse o sexe píšete? Ako keby ste vedeli a videli kedy sme naposledy sexovali 🙈🙈🙈🙈

autor
3. sep 2022

@lenka2232 odpovedám vždy keď mi to čas a povinnosti dovolia

autor
3. sep 2022

@pokojvdusi9 ja uz nechcem nič.. Chcem mať len pokoj od neho a tráviť všetko čas len s malou

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
3. sep 2022

Tak ako toto je co??? Ja som inak v podobnej situacii...dcerka ma 7 rokov, tiez nepozná otca, s priateľom sme spolu pomaly 3 roky, prerabame spol.byvanie....no od sameho začiatku sa o dcérku zaujima, maju super vzťah. To bolo pre mna kľúčové...keby som videla v nom nezaujem, nie som s nim. Sorry, ale nasla si si korunovaneho blbca. Chuda tvoja dcerka

miriam11
Odpoveď bola odstránená
dominika1988
Autor odpoveď zmazal
macikovaiveta
3. sep 2022

To akú budúcnosť s ním čakáš, utekaj kým je čas

sense
3. sep 2022

Úprimne neverím ze 2 roky bol ukážkový partner kt mal. Rad aj tvoje dieťa a zrazu sa to behom pár dní zmenilo. Zrejme si len ne očakávala takú vlnu kritiky. A vieš prečo? Lebo 7 ročne diera už vie pochopiť keď raz za čas idem mama s partnerom alebo s otcom niekam aj bez dieťata a rovnako ty ako matka by si ho vtedy s plačom neodmieta la ze nemôže, lebo by si si bola vedomá toho ze je to raz za čas a inak ste spolu všetci traja na výlete ako "rodina"

autor
3. sep 2022

@miruska320 od začiatku vzťahu som sa ja snažila o to aby boli naše deti spolu keďže on ich ma len každý 2 týždeň samkzrejme sa to nie vždy dalo skombinovať aby sa to stalo pravidelnosťou aj koli pracovným záležitostiach... Ale celé leto sme chodili kade tade, samé výlety, kúpaliska a samozrejme aj jeho deti snami.
Moja dcérka bola snami vždy viac krát keďže ona je mojou súčasťou každý deň non stop, no úplne chápala že idem von aj bez nej a nebol problém.
Len cca po mesiaci co snami nebola vonku ona tam večer mi spomenula že či zajtra môže aj ona ísť von snami tak ja som automaticky suhlasila a keď malá zaspala, oznamila som tomu idiotovi, že nech zajtra príde skôr aj tak tam teraz svoje deti nemá a pôjdeme na chvíľku von s malou.
A vtedy nastal šok keď som ja videla tu reakciu normálne hustou kožu som mala z neho slov a postoja...

autor
3. sep 2022

@miriam11 stalo sa

autor
3. sep 2022

@dominika1988 absolútne nemam za potreby niečo zachraňovať.. Vzdy a všade sme chodili spolu aj s jeho deťmi. Moja dcérka často chodila von snami,,, 2x sme boli na dovolenke len s mojou dcérkou a keď boli deti u neho vždy sme brali aj ich..
Posledny mesiac sme mali nezobrali nikam a ona mi doma povedala ze by chcela ísť ďalší deň vin snami automaticky som suhlasila a oznámila tomu debilovi, nech zajtra pride skorej i tak nema u seba deti a vtedy nastala reakcia ktorú som nečakala a toto všetko sa stalo týždeň dozadu...

lenkadenisa
3. sep 2022

Takého by som kopla do riti hneď na začiatku. Ja mám 7r dcéru z predošlého vzťahu a môj manžel ju miluje ako vlastnú. Aj ona jeho.

mk22
3. sep 2022

Ty nie si sama, ty si rodina s tvojou dcérkou.
A on vstúpil nie do tvojho života, ale do vášho!! Je tam ona, vždy bude a akýkoľvek program, výlet aktivita, všetko sa točí okolo nej.
Hlavne okolo nej.
Hádam si fešák nemysli ze ty budeš kvôli nemu odsúvat vlastne dieťa, lebo on chce?
Ona tu bola dávno pred ním.
Iba hlúpa postaví chlapa pred dieťa.
A už vbc nie spoločne byvanie🙄
By som mu jednou vetou bez vysvetlenia oznámila ze môj život som ja a dcéra a ak ma záujem sa pridať tak nech akceptuje ze tu mam dieťa.
Blbecek. Keby bol normálny tak sa snaží robiť program aby Bola spokojná hlavne tvoja dcéra..

dagas
Autor odpoveď zmazal
horalka1986
3. sep 2022

Citujem: Snúbenec mi vždy vyčíta ak chcem zobrať na chvíľku von svoju dcérku snami aby aj ona trávila čas trošku sním a on snou.

Tak teraz ako? Vždy, či len raz? Sa rozhodni!

stanulienkat
3. sep 2022

Nikdy, nikdy, nikdy by som to svojmu dietatu neurobila. Ty mas aspon to stastie, ze on sa prejavil uz teraz. Nezobrala by som si ho. Vtak mi nie je prednejsi ako dieta, ktore bude trpiet.

sayonara15
3. sep 2022

ziaden chlap nestoji za to, aby dieta trpelo, to si dobre zapamataj. Radsej budem sama a v klude

cariad
3. sep 2022

Nehnevaj sa, ale ty si jedna z tých tisícok naivných žien čo verí v to, že veď sa to všetko raz zmení; po presťahovaní sa spolu, po tom čo sa mu začne lepšie dariť, po tom keď si spravíme ďalšie dieťa, po tom, po tom, po tom. . . Naivita prvej triedy.
Pozbieraj svoji všetku guráž a hrdosť a pošli ho kade ľahšie.