icon

Sociálne siete - nevera

9. júl 2020

Ahojte maminy...Pred nedávnom sa mi pokazil telefón,tak som si vzala mužov starší telefón,ako dočasnú náhradu..No čakalo ma tam nepríjemné prekvapenie..Nejako sociálne siete neriešime,máme akurát spoločný fb a tým to haslo..Noo a ja občas skočím pozrieť MK 😄 Zapla som si teda ten mužov telefón a skoro som odpadla..Prvý na mňa vyletel instagram,či ako sa to volá, pozerám že cooo??40rocny chruno má Instagram?🤦 Tak idem sa pozrieť čo to tam vymýšľa..A A normálne som asi pred mŕtvicou..Jedna jediná konverzácia,terajšia, nová s 26rocnou babou,peknuckou.. Písal jej, že je slobodný a bezdetný,ale že ako tak na ňu pozerá,tak dlho nebude..Keby zaprel mňa,neboli to tak veľmi,ako to,že zaprel naše deti!!!!A to máme 2mesacneho syna!!!😳😳Baba je z TN,on z Ba,že ak si naňho nájde čas,tak veľmi rád príde do TN za ňou..ako neviem kedy ten dement chcel ísť do TN..Keď nemá čas ani na vlastnú rodinu,ako hovorí...ko..kooot... a oslovenia ako krásna slečna,s krásnym menom..Potrebovala som sa vyrozprávať,lebo to držím v sebe už 4ty deň a neviem,ako to zo seba dostať,lebo ma zavrú za vraždu 😭😭😭😭

vevesh
10. júl 2020

@sinqa nesuhlasim- som a budem verna chlapovi, aj ked budu kamene padat. Takisto on mne. Nas vztah moze sice stroskotat na manzelskych problemoch, ale tie nebudeme riesit najprv u tretieho. Take ze "stalo sa" v takomto pripade je obycajna vyhovorka- od pudoveho spravania sme hadam ako homo sapiens sapiens spravili pokrok (teda hlavne niektori, u ktorych sa neprihodi to "stane sa")

maminuska
10. júl 2020

@sinqa nie u toho/tej čo sa rozhodne. Neexistuje u mňa situácia kedy by som zahlá. Takto som žila 13 rokov , potom rok prestávka a zas som verná ďalších 13 rokov len iinému mužovi.

maminuska
10. júl 2020

A verím že existujú aj takí muži a nemusia byť práve hlboko veriaci.

malinoismum
10. júl 2020

Ja by som mu napísala až keď bude v TN aby nezabudol tu kačicu a doma by ma už nenašiel 🙂 ale ja mám možnosť kam.. mrzi ma táto situácia a daj vedieť ako ste dopadli posielam Vám veľa veľa síl a s hentakym len svätý pokoj!!! A že sa mi to ľahko hovorí - ja som odišla v 4 mesiaci tehotenstva kvôli nevere .. s debilom žiť nebudem

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
h2
10. júl 2020

@sinqa No, ja už mám 45, tak neviem, či ešte pochopím časom, alebo už budem naivná idealistka až do smrti. 😁 Ja jednoducho verím, že verní muži existujú. Nie preto, že by po iných ženách nezatúžili, ale preto, že sa k takému niečomu neznížia, nechcú riskovať stratu partnerky a podľa hesla "nerob druhým, čo nechceš, aby robili Tebe" chcú, aby aj ona bola verná im. Proste im nejaké chvíľkové vzrušenie za to nestojí.

montemotherone
10. júl 2020

@hanastaruchova tie manželstvá sa nerozpadli preto, lebo ženy mužom neliezli do telefónu, skôr preto, že liezli, ale HLAVNE preto, že tí muži podviedli 🤷‍♀️

katkati
11. júl 2020

@h2 Áno, preto častejšie podvádzaju muži, lebo buď je milenkou slobodná baba alebo veľmi často sú to rozvedené ženy, vdovy. Na sociálnych sieťach je množstvo aj osamelých žien, ktoré túžia aspoň občas po spoločnosti muža a niekedy rozum a ostražitosť idú stranou. Zidealizujú si uveria aj chlapom, ktorí ich väčšinou len využijú. Myslím, že na zoznámkach je oveľa viac ženatých mužov ako vydatých žien. Absolútne nemám nič proti rozvedeným ženám, naopak, obdivujem tie, ktoré dokážu odísť z nefunkčného manželstva, len by mali byť občas opatrnejšie, aj keď sa cítia osamelo a poslať takých muži tam, kde patria.

ivca88
11. júl 2020

@katkati to je pravda. Zeny sa veľmi lacno a rýchlo ponúkajú.
Aj z môjho okolia vidim, že mnoho krát skôr oni prahnu po chlapovi.

veronikastrickova
11. júl 2020

@katkati kamarata podvadzala zena. Zobrala si ho dostala sa pracovne kam chcela a zacala behat za druhymi. A od neho chcela, aby behal za inymi tiez. On sa na toto znizit nepotreboval, ale kvoli majetku s nou zostal, kym sa neodbremenil od vsetkych dlhou a rozviedol sa. Ale na mna, to aj tak dlho toleroval, ona sa mu este vychvalovala s kolkymi spala a ked bolo zle tvrdila, ze si to vsetko vymyslala, lebo nemala nikoho poisteneho a vyzeralo to, ze nebude moct mat deti. Nakoniec si nasla kolegu odtrhla ho od rodiny, deti.

katkati
11. júl 2020

@veronikastrickova Samozrejme, že podvádzajú aj niektoré vydaté, ale pointa je v tom, že viac podvádzajú muži ako ženy.

veronikastrickova
11. júl 2020

@katkati o zenach sa az tak nevravi, lebo chlapi nevery na forach neriesia, takze by som toto az tak neskatulkovala

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
veronikastrickova
11. júl 2020

@perdulka7 chlapi sa vyplakavat nebudu s tym, ze im baba zahyba. Preto si myslim, ze dnes to az taky velky rozdiel nieje.

leuchtturm
11. júl 2020

rozvedene zeny v kolektivoch vydatych zien byvaju neoblubene, lebo vydate maju strach, ze by ich tie rozvedene pripravili o manzela. Mna prekvapuje, co vsetko su zeny tolerovat chlapom, ake nizke naroky na nich maju...ale to asi suvisi s kulturou, v akej sme boli vychovavane.

katkati
11. júl 2020

@veronikastrickova ako píše perdulka7, žena na marerskej, aj neskôr ma iné priority ako robiť milenku ženačom.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
veronikastrickova
11. júl 2020

@katkati neklamme si, ze su neni zeny ktore aj ked ich mozno chlap nepodvadza, nehladaju vzrusenie inde, aj ked su na materskej. Fakt si myslite, ze na pokeci su len chlapi?
@perdulka7 som zena, ale nepaci sa mi ako odsudzujete len chlapov, ze len oni su schopny podvadzania, zena vacsinou povie, ze si s chlapom zacala ked sa rozvadzal, aby sa o nej nehovorilo ze rozbila rodinu.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
hanastaruchova
11. júl 2020

@montemotherone nepochopila si asi, čo som myslela - samozrejme,že nie kvôli tomu,že liezli do telefónu - ale telefón hraje kľúčovú rolu,alebo PC,keby neliezli - žijú v statočnom manželstve ako podľa knižky..toto je pointa môjho príspevku...

adkoalauri
11. júl 2020

Podľa mňa je veľmi veľa žien,ktoré nemajú v sebe ani štipku hrdosti.Ak by nebola možnosť a ženy by sa správali tak,ako by sa mali, a neponúkali sa ako na tácke,tak by aj muži menej vystrájali...poznám nejednu takú štet.... a doma majú manželov...

hanastaruchova
11. júl 2020

@adkoalauri môžeš sa ponúkať koľko chceš,ak nie je záujem...a nikto mi to nevyvráti...už len skutočnosť,že si niekto založí účet na zoznamkách za takým cieľom o niečom vypovedá...bezdôvodne nesurfuje,nehľadá a nereaguje - ak pravda podnet nevyšiel od neho...

veronikastrickova
11. júl 2020

@perdulka7 zlata 😂😂😂😂 ja mam sex ktory mi naplno vyhovuje s chlapom ktoreho nadovsetko milujem.
@adkoalauri presne tak, len o zenach sa jednoducho nehovori, lebo chlapi sa so svoje problemi jednoducho neriesia na forach.
@hanastaruchova a zase len chlapi, podnet moze vzist aj od baby a zacne to "nevinnym" pokecanim

adkoalauri
11. júl 2020

@hanastaruchova ja som písala všeobecne o dnešnej dobe, to,že dotyčný to robil s jasným zámerom,je mi jasné...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
veronikastrickova
11. júl 2020

@perdulka7 hned ako nic by som ti tu hodila 5 takych zien, ktore pred ludmi maju krasne spokojne zivoty a pritom chlapom zahybaju, ked vystrci paty z domu a ide do roboty.
Len u chlapov to je jednoduchsie povedat, ze to maju v povahe, ze sa obzeraju za zenami a o zenach to uz je tabu take hovorit

maminuska
11. júl 2020

@veronikastrickova tak ja by som vo svojom okolí zas také ženy nenašla . Asi každý v akom svete sa pohybuje . Ženy v mojom okolí pracujú potom švihom do škôlky a družiny pre deti , nákup a domov.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
hanastaruchova
11. júl 2020

@veronikastrickova pre mňa je podnetom aj skok na bungee jumping,keď hovoria,aké je tto úžasné - ale nevyskúšam...LEBO....

veronikastrickova
11. júl 2020

@perdulka7 a ja vravim, ze tie zenu su moje kamosky? Nie niesu, mne sa takyto ludia hnusia a je mi z nich akurat nagrc. Preto som ja nevahala a hned davala ziadost o rozvod, aj ked po case som uvazovala ze to asi urovname, ale nie. A ano aj som urobila tu najvacsiu blbost,, ktoeu lutujem uplne najviac co som doteraz urobila, s revom som prosila jeho milenku nech neberie otca od rodiny. A ako skoncila? Podvadza ju.