Som alergická na svokru
Dobrý deň , rada by som si vzala od vás nejaké rady + asi sa vyrozprávala. Som totalne alergická na svokru- ja normálne citim nenávisť , neznasam ju! Nežijeme spolu ani pri sebe - býva cca 150-200km od nás - no napriek tomu synáčika ovláda dokonale. Nonstop vypisuje na messenger, telefonuje a zisťuje kde čo robíme atď…. Na dennom poriadku ( kľudne aj na dovolenke) pise na messenger : aky bol deň, čo si robil ( ja som asi vzduch ?) , čo nové… akonáhle odpíše spustí sa sprcha správ ako : dávaj si pozor, nechod rýchlo na aute, na kolobezke, na motorke paneboze ( ma 32 rokov a stále má potrebu pisat aby si dával pozor 🤷♀️)
U nás vznikajú neustále hádky lebo ja to a aj ju nenavidim …. Mame fb kt je spoločný kvôli firme - tz ak vybavujem objednavky tak vidím čo pise … už som si aj myslela či je lepšie nečítať to ( pretože vždy sa totalne vytočím do zúrivosti) alebo to citat aby som mala prehľad čo sa deje? 🤷♀️
Akonáhle padne jej meno môj cely deň skončil a je pokazený …. Dokážeme sa hádať pretože si ju zastáva , vraj je staršia a sama a treba s nou stále pisat / volať a chodiť k nej ( ja nechodím) ….
Máte to niekto podobne ? Ak áno ako to riešite ?
Je to pretvárka prvej triedy - dokáže sa usmievať a za chrbtom by Vám drbla guľku do hlavy
Dik !
@ddd333 Ak on ide a pokosi, tak mu to asi nevadi. Ak je to na ukor vasej "rodiny", tak si to musis vydiskutovat len s nim-bez emocii, slusne. Znovu opakujem, Tvoj problem nie je "svokra", ale zrejme Ty a Tvoj partner.
@ddd333 tak to robis obrovsku chybu ze citas jej spravy, trochu povol, tvoja zla energia vas vztah pomaly nici. Nie som proti Tebe ale nemysli si ze zatrati vlastnu mamu na Tvoje zelanie.
Maju pekny vztah, bol by krajsi keby si im ho dopriala. Odhadujem ze Tvoj manzel bude dobrym otcom, ked sa tak k vlastnej mame sprava. Ma to vyhodu. Radim Ti necitaj ich spravy a nebud v obraze. To je ich vztah, ked nechces byt jeho sucastou v dobrom, tak radsej nebud vobec, ani v obraze. Viac Ti poradit neviem.
@dskjhfdlkdjhl my sme mesiac v kuse spolu a nemáme jednej hádky . Zavolá svokra začne diktovať program a už aj sa skáče ako piska … a od nej príde ako vymenený
@ddd333 no, ale to je jeho chyba, ze sa necha ovladat, nema 3 roky.
@dskjhfdlkdjhl veď práve.
@ddd333 To je cisto problem teba a tvojho partnera, ze on robi to, co ona piska a ty ziarlis. Ona je jeho mama a ty si cudzia osoba, tak co chces?
@lienkashoppingqueen
Chapem, ale my nemáme kusok voľného priestoru 🙂 ona chce kosiť v sobotu o 16 tak sa musí kosiť vzedy a keď nie je problém
@natalienka12 nemam dôvod žiarliť , chceme ísť do kina nemôžeme lebo ona vtedy kosiť chce - to nie je normálne
@ddd333 je zaujimave, ze si pisala, ze neustale vam vypisuje a podla toho, co pises teraz, vam mesiac nevolala-takze to asi take horuce nebude.
@ddd333 Keby on tak velmi chcel ist do kina, tak by jej povedal, ze jej pokosi v sobotu a v piatok pojde do kina. Zrejme on do toho kina az tak nechce ist.
@ddd333 ak sa to nehodi, co ona kaze.. normalne sa ozvem, ze sa neda prist, pridem neskor, alebo o den, cez vikend a podobne. Tvojmu priatelovi to asi vzdy nevadi a vie sa lahko prisposobit.
Musis sa s nim porozprsvat preco sa rozhodol uprednostnit kosenie pred kinom. Mozno sa dozvies, ze nasledujuce dni ma prsat, tak ide radsej teraz. Alebo to urobi preto, lebo on sa mohol tiez vzdy na jeho mamu spolahnut. Su rozne dovody, ktore by si mozno pochopila keby si o nich vedela.
@dskjhfdlkdjhl prosím ?????
@natalienka12 určite ja nie som cudzia osoba 🙂
@ddd333 pre ňu si
@ddd333 Comu nerozumies?
@natalienka12 ťažko po 15r
@dskjhfdlkdjhl čo tu píšete … vola každý deň aj 3x pise na messenger 283737 správ denne !
@ddd333 keď sa pýta len synáčika čo robil a nech si dáva pozor, tak ty si jej ukradnutá, ale úplne ukradnutá
@lienkashoppingqueen problém je že mne nezavolá ( som stastna ) a partner skáče ako ona piska ….
@ddd333 Napisala si toto: "my sme mesiac v kuse spolu a nemáme jednej hádky . Zavolá svokra začne diktovať program a už aj sa skáče ako piska … a od nej príde ako vymenený" Takze ak bol mesiac klud a vzdy po jej zavolani je bordel, tak to znamena, ze mesiac nevolala, ci nie?
@natalienka12 to som stastna že som jej ukradnutá 😃 aj ona mne len keby nám nenarusala spoločne voľne dni natocky
@dskjhfdlkdjhl nie to znamená že keď mesiac nejde k nej je vyetko Ok ( pokial len vola a pise ) ! Keď ide na víkend k nej ( spat - lebo tak si to želá ) príde ako vymenený
@ddd333 Znovu, keby tvoj partner chcel byt radsej s Tebou, tak by nebezal kosit, ked mate ist do kina. Otazka je aj to, preco si ta po 15-tich rokoch nevzal a to je mozno aj dovod, preco Ta jeho mama neberie ako jeho partnerku, ale ako cudziu. Toto vsetko je ale hlavne na Tebe a Tvojom partnerovi-keby vas vztah bol v poriadku, tak jeho matka by neurobila nic.
@ddd333 Takze nebud vytocena z jeho matky, dajte si do poriadku vztah.
@dskjhfdlkdjhl žiaľ mame okolnosti kt nedovolia …. Inak by sme davno boli
@dskjhfdlkdjhl ten je úplne v pohode 🙂 keby nechodí spat k matke !
@ddd333 no, keby bol vztah v poriadku, tak pobyt u matky ho nelikviduje.
@dskjhfdlkdjhl Ona viní jeho matku, ale problémom je jej chlap, je predsa svojprávny a jasne dáva najavo, ktorá žena je mu prednejšia. Ale ona to stále a stále nechápe.

@konikkon ona sa zaujíma čo robí aby nadiktovala čo má urobiť - zavolá v stredu že : v piatok o 15 prídeš pokosiť trávu