Som alergická na svokru
Dobrý deň , rada by som si vzala od vás nejaké rady + asi sa vyrozprávala. Som totalne alergická na svokru- ja normálne citim nenávisť , neznasam ju! Nežijeme spolu ani pri sebe - býva cca 150-200km od nás - no napriek tomu synáčika ovláda dokonale. Nonstop vypisuje na messenger, telefonuje a zisťuje kde čo robíme atď…. Na dennom poriadku ( kľudne aj na dovolenke) pise na messenger : aky bol deň, čo si robil ( ja som asi vzduch ?) , čo nové… akonáhle odpíše spustí sa sprcha správ ako : dávaj si pozor, nechod rýchlo na aute, na kolobezke, na motorke paneboze ( ma 32 rokov a stále má potrebu pisat aby si dával pozor 🤷♀️)
U nás vznikajú neustále hádky lebo ja to a aj ju nenavidim …. Mame fb kt je spoločný kvôli firme - tz ak vybavujem objednavky tak vidím čo pise … už som si aj myslela či je lepšie nečítať to ( pretože vždy sa totalne vytočím do zúrivosti) alebo to citat aby som mala prehľad čo sa deje? 🤷♀️
Akonáhle padne jej meno môj cely deň skončil a je pokazený …. Dokážeme sa hádať pretože si ju zastáva , vraj je staršia a sama a treba s nou stále pisat / volať a chodiť k nej ( ja nechodím) ….
Máte to niekto podobne ? Ak áno ako to riešite ?
Je to pretvárka prvej triedy - dokáže sa usmievať a za chrbtom by Vám drbla guľku do hlavy
Dik !
@ddd333 no je rozdiel, ale je to ten istý princíp. Bud ustúpis a budete to robiť rovnako alebo neustupis a bude to takto stále. On to nezmení, lebo vidi, ze ty s vašimi tráviš čas a neobmedzujes sa. On sa nemieni tak isto obmedzovať.
@zuzanockamt počúvate čo pisem ? Každý piatok alebo sobotu odíde 200 km a príde v nedeľu takmer v noci ( aby spal u mamy čo najviac )
@ddd333 kolko mas vlastne rokov? Si fakt taka nechapava, ze problem nie je svokra, ale chlap? Alebo kde je problem?
@777januska777 nie je to iste ísť niekam 3x do tyzdněa na pol hodinu a ísť spat v 32 rokoch každý víkend k mame
@zuzanockamt nehakazujem žiadnu návštevu 🙂 asi čítate zle alebo citat neviete
@ddd333 cez týždeň tam byť nemôže, tak ide cez víkend, ty si u rodičov niekoľkokrát do týždňa....nezakazuješ, no vadí ti to
@zuzanockamt nespávam tam a neobmedzujem nás čas spoločný
@zuzanockamt mas pocuvat, co pise😉
@777januska777 no ale bola by si úplne ok s tým, že ti priateľ, manžel každý víkend odíde preč? Toto by som veru netolerovala ani náhodou. Čo je sebecké? Že chce mať víkend s priateľom? Skôr mi príde čudné, že priateľ nechce byť cez víkend s ňou, inak by matke povedal, že ma iné plány a hotovo.
@dskjhfdlkdjhl tiež ma to spojenie pobavilo, ale nechcela som už do nej rýpať 😂😂😂
@ddd333 no je to to iste, ty vašich stretávas kedy chceš on iba cez víkend. Bud to obmedzte obaja alebo nevyriesite nic. Sama sa rozhodni. Ak chceš mať pokoj v tomto smere ukaz, ze to dokážeš aj ty. Ak nechceš tak rob čo robíš ďalej a garantujem ti, ze tobyak bude celý život.
@zuzanockamt ved preto radsej rypem do teba😀
@ddd333 keď ich máš pod nosom, tak jasné, že tam docupkáš raz-dva, on to má ďaleko,tak ide cez víkend. Je to jeho matka.
@ddd333 a treba Ti to nakreslit, ze problem je v chlapovi a nie v matke? Preco sa boji? Ma 5 rokov? Proste si si vybrala vadny kus a rozculujes sa uplne na inom fronte.
@dskjhfdlkdjhl ja sa nerozculujem - ja pisem ako to je
@katka2602 ja nie a práve preto by som určila pravidlá rovnaké návštevy u oboch rodín. Ziadne návštevy u našich 3krat do týždňa. 2 krát mesačne u našich a 2 krát mesacne u svokry a bolo by. Ústupok z mojej strany a ústupok z jeho strany.
@zuzanockamt aj keby mám ja ich daleko , nejdem spat každý víkend k ním 🙂 keď máš svoj život a svoju domácnosť
@ddd333 ved pises, ze si z nej vytocena, tak sa teda nerozculujes nad nou?
Tak toto som si musela celé prečítať. 🤣
Opičia láska, mamkin cecek a ofučaná frajerka. Toto už tuším bolo v nejakej telenovele...
@dskjhfdlkdjhl pisem, ako to je - neznasam ju - rozčuľovať sa už nemá zmysel 🙂
@ddd333 Pokiaľ by potrebovali moju pomoc, tak by som išla aj každý víkend. Asi ešte nemáš rodičov vo vyššom veku alebo si úplne nechápavá, neempatická.
@ddd333 evidentne nema zmysel tebe nieco vysvetlovat, lebo ty si chcela citat len nadavky na skoro-svokru, realitu nechapes-porad si ako vies.
@dskjhfdlkdjhl 🤦♀️🤦♀️je toto normálne? 😅😅😅😅😅
@michaela789 na MK asi ano😝
@ddd333 a keby si objednala niečo na víkend a vyplatila tak by musel ísť a hotovo, či by nechal prepadnúť pobyt aj peniaze? Uf v 32 rokoch sa nemôže báť povedať mame, že nepríde. Inak 4x do mesiaca 200km tak a 200km späť ide tiež pekne do peňazí. Akože viem pochopiť aj ju, že chce byť so synom, ale každý víkend je cez čiaru si myslím.
@zuzanockamt každý víkend na 2 noci hej ? 😃😃😃😃a svoj život netreba ?
@dskjhfdlkdjhl vďaka , to pomôže ….

Ja nerozumiem, ako môže nejaká ženská zakazovať partnerovi (ani nie manželovi) návštevu u vlastnej matky. Na jeho mieste by som to robila tiež. Ja dve návštevy mesačne, tak aj ty. A okrem toho vôbec. A hneď by si slečinka možno niečo uvedomila. A nie ona si cupitá k rodičom niekoľkokrát do týždňa a on aby mal problém sa k matke vôbec vybrať.