icon

Som divná, keď nemám sociálne siete?

6. feb 2023

Dostalo sa mi pomenovania čudná, divná (v negatívom zmysle), pretože nemám Instagram a na Facebooku nepridávam fotky. Dokonca vraj klamem, že nemám 🤣Vraj ma dokonca asi nikto nemá rád, lebo nepridávam fotky a teda asi nikoho nemám, ani len psa a som samotár. Zaskočilo ma to a zároveň som fakt prekvapená ako môže toto niekto povedať. Facebook mám, ale využívam ho len na písanie s rodinou, priateľmi... Pre mňa osobne nemá zmysel pridávať každý prd..
Som divná ja alebo ľudia okolo mňa? Fakt by ma to zaujímalo. Toto mi povedal kolega v práci.

kassandra25
6. feb 2023

Treba mu odpovedať: Som divná! A viac nekomunikovat s ním. Uz len to, ze más fcb s prázdnou fotkou, je dost. Nie si povinná od štátu to mat a ani nedostávas zato plat. A co sem nabudúce napíses, akú blbost? Ze predavacka v obchode ti povedala, ze más skaredý kabát?

autor
6. feb 2023

@darkswan Ja sa nepohoršujem, nech si robí každý čo chce.

autor
6. feb 2023

@kassandra25 Napíšem čo budem chcieť. Roluj ďalej ak sa Ti nepáči téma. Dík.

bloger
6. feb 2023

Vôbec nie si preto divná. Skôr žiješ taký ten reálny život. A chráni ťa to aj pred zlobou na týchto sieťach.

clodika22
6. feb 2023

Prečo ťa vôbec zaujíma takýto názor niekoho? Mala by som to v paži, nech si každý hovorí čo chce, to vypovedá o tom človeku, nie o tebe.

elia9
6. feb 2023

Nie, nie si divná a nie je divný ani ten, ktorý sociálne siete využíva 😉

alkapoiuy
6. feb 2023

Nie nie si ,ja tiež nemám

mara66
6. feb 2023

Tvoj kolega je truľo. A ty robíš dobre, keď nezdieľaš každý prd. Buď sama sebou, nenechaj sa vtlačiť do niečoho, čo nechceš a k životu nepotrebuješ.

jaroe
6. feb 2023

Ani my s manželom nie sme na sieťach.

zuzana253
6. feb 2023

Ja tiež nemám ani ani. A stále mám obyčajný tlačítkový telefón. A ako mi je len dobre. 🙂

sanen
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
sanen
6. feb 2023

@zuzana253 obyčajný tlačítkový telefón mám aj ja. Všetci sa mi čudujú, že vôbec ešte ide po toľkých rokoch. A mne najviac vyhovuje. 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sasitimi17
6. feb 2023

@sheila121 rešpekt za to že niekto nemá IG ani fb ? Som sa dobre zasmiala 😂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzana253
6. feb 2023

@sanen 🙂 Môj mám cca 9 rokov a som spokojná. 🙂 Na internet idem pekne cez notebook.

moongirl
6. feb 2023

Ani ja nemam insta, Si uplne normalna, neboj, nevsimaj si reči druhych a posli ich niekam..

zanka777
6. feb 2023

Ahooooooj konečne niekto ako ja 😂😂😂ja nemám FB asi tri roky... A ani nechcem mať.... Instagram...Viber WhatsApp a podobne som nikdy v živote ani nemala....jedine mám modrý koník 😂😂😂 a ja fungujem len telefón a sms 😂 a nemienim to meniť

jaskolka
6. feb 2023

Áno ja nemám nič z toho. Pred par rokmi som FB zrušila po rozchode a potom akosi som sa už tam nevrátila. Manžel FB má, občas pridá dajakú fotku, aj mi to ukáže, ale to je tak raz za 3-4mesiace, možno aj zriedkavejšie
Naposledy tam tuším dal fotky z dovolenky v júli 😆
Mam Viber kvôli komunikácii s kamoškami, a hotovo

mirco50
Odpoveď bola odstránená
mircalla
6. feb 2023

Nastastíe mam vo svojom okoli len inteligentnych ludi a tym to divne nepripada

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sanen
6. feb 2023

@zuzana253 môj ťahá už na 15 rokov. 🙂 A na internet idem tiež len cez PC. 🙂 🍀🙂

pralinka25
6. feb 2023

a mne napriklad pride strasne smiesne ako sa toto nostop kadetade riesi. zda sa mi to uz ako alternativna skupina ludi vyznavajuca nieco (vierovyznanie, metal, bio, NEsiete ....)
totiz je uplne jedno kto co ma alebo nema. divne je furt sa zaoberat kravinami a polemizovat nad tym kde konci a zacina divnost. 8 miliard ludi je divnych - kazdy v niecom inom.
tak ale spat k sietam
ja si myslim ze siete su fajn ako tu uz niekto napsal vie to byt velmi funkcny nastroj na mnoho pozitivnych veci (ostatne ako vsetko ma svoje klady a zapory.) a toto je ta podstatna cast - je to nastroj ako roboticky vysavac alebo pracka.
ja napr FB mam. insta nevyuzivam vobec lebo som leniva sa tym zaoberat. nepridavam nic lebo sa mi nechce ale vyuzivam ho ako nastroj na komunikaciu s ludmi - kamosmi co su rozlezeni po celom svete, mam rada FB skupiny na rozne temy a ktore mi pridu celkom prinosne . mam vytvorene sukromne skupiny s roznymi ludmi v roznych oblastiach a je to super forma komunikacie rychla, jasna, vecna, ucinna. napriklad mne je luto ked niekto nema fb a tym padom sa neda najst. napr rada by som sa skontaktovala so spoluziackou zo zakladky ale nemam na nu kontakt. prestahovala sa do zahranicia, FB nema a inak ju najst neviem. je to skoda.
ono ak siete niekto naozaj nechce lebo je introvert a obtazuju ho je to v pohode ale vsimla som si ze mnoho ludi to ma ako pozu. vtedy je to divne. ja napr zijem realny zivot maximalne ako sa da ale ten sietovy ho svojim sposobom obohacuje uz len tym ze mozem byt v kontakte s niektorymi ludmi s ktorymi by sa to inak neuskutocnilo.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
euka210
6. feb 2023

@zuzana253 ja mam 2r dotykovy, ale dovtedy tlacitkovy...a Nokia mi funguje uz asi 13r...akosi sa nemam k tomu dat kartu do druheho 🤷‍♀️

autor
6. feb 2023

@ninka297 No veď toto. My rovnako, cestujeme možno častejšie ako druhí, ale nedávame to na FB, takže o tom nikto nevie a potom to vyzerá, že nikde nechodíme 😁 a som za nudnú a čudnú.

nenne9
6. feb 2023

Kolko mas rokov? Lebo moj syn ma 20 a hoci ma instagram, aj fb,nedava tam nic.a ma kamosov a zije spolocensky, nikto mu nic nevycita.kde to zijes?

yellow28
6. feb 2023

Nemám žiadnu sociálnu sieť, len WhatsApp...žiadny FB, Insta, Snapchat atď ...mám kopec reálnych kamarátov, dobre rodinné vzťahy a žiadne sociálne siete ku šťastiu nepotrebujem 🙂 a všetci to okolo mňa vedia, ale nikto mi k tomu nič negatívne ešte nepovedal...