Som ja tá, ktorá sa málo stará?
Ahojte, mám otazku lebo neviem či ja som ta blba. Potrebovala som/potrebovali sme, aby som si nasla lepsie platenú pracu. Keďže všetko ide hore a je už tazsie vyzit. Musím ale denne dochádzať 260km (130/130). Rano o 5:00 vstavam a chodím domov približne o 19. Nemusela by som, ale chodím domov kvôli priateľovi. Vyčerpáva ma to, ale pomaly si zvykám. Ide o to, že on si to vôbec neváži - keď večer spraví jedlo, urobi len pre seba. Keď ho prosím aby aspoň zložil veci zo sušiaku musím cakat cely tyzden. Nepustí ani vysavac, nevyvetra. Po práci si ide zacvicit a potom hra xbox. Konci o 15:00… mne nenapíše za cely den, chodím do prace a z prace cez share ride s cudzími ľudmi a ani raz mi ešte nenapísal či som vôbec prisla do prace? Keď mu poviem že sa necitim dobre, som unavena ešte ma zdrbe. Ja viem že sa o neho malo staram ale tiež potrebujem pomoc. Deti nemame. Čo si o tom myslite?
Choré
Dovidenia
Ty prides domov o 19tej a on ti ani nepravi jedlo,ked robi aj sebe??? A konci o 15tej??? To vazne????????????? Bud rada ze nemate deti!
Dovi dopo 🙈🙉
Mozes byt rada ze nemate deti.
Posli ho …. kade lahsie….
Odhliadnuc od tvojho priateľa... je tu už dosť komentárov .... ty ani nezijes. Len chodíš do práce a spíš, víkend sa trochu zregenerujes a zas dokola. Toto by u mňa prichádzalo do úvahy len ako vzťah na víkend, ale pri "priateľovi" akého máš, by som tento vzťah okamžite uťala.
A teraz vážne, čo ta pri ňom drží?
Čo ťa pri ňom drží....?
Sex pravidelny?
Takéhoto exota posli do riti, naozaj ti za to nestojí... Nájdi si bývanie tam kde pracuješ... A neskôr si tam nájdeš aj partnera ktorý za to stojí.. Ale nie takéto a ešte ide hrať x box.. 🤦♀️ Jedlo spraví len sebe.... Akože husté.... Zrejme ho vôbec nezaujíma co je s tebou a aké máš ty potreby.. Mysli len na seba.. Úplný egoista..
Podla toho co pises,ta iba vyuziva na sluzku..ked si chces zachovat dostojnost a byt v zivote stastna,hned to s nim skoncuj.
Niekedy ozaj neviem,ci si tu niekto robi srandu alebo je toto realita.
Co si o tom myslim? 🙂 Myslim, ze by si si mala dat inzerat na Bazosi- darujem (ho) za odvoz. Po tom co som si precitala ako sa dokazes obetovat a snazit ty mas isto na viac- isto pride do tvojho zivota clovek ktory si bude vazit nielen to co robis, ale aj teba ako celok. Prajem ti vela stastia 🙂
Otvorila som si tento príspevok, lebo som čakala, že sa pýtaš, či sa málo staráš o deti. Ako si začala, že celý deň si v práci, prídeš o 19tej, tak som očakávala, že ti je vyčítané (deťmi/partnerom), že si s nimi málo a málo robíš okolo domácnosti. Keďže podľa popisu je tvoj partner rozumovo ešte dieťa, tak potom áno, málo sa oňho staráš. Nenavaríš mu, nepopraceš, ešte aj od neho očakávaš nejakú aktivitu navyše..
Naco Ti je vlastne takyto frajer? Egoista zahladeny do seba. A s prichodom deti by sa to lem zhorsilo.
Ty musis samu seba nenavidiet ked sa trestas takym kktom
Nedočítala som, ja mam doma zlatý poklad, asi ho večer vystískam. Toto je akoby si bola mama pubertiaka, čo je lenivý, neposlúcha a len sa hrá.
Nie ty O neho sa maš starať, ale on O teba. Miesto vysedavania na xboxe, by ti mal pripraviť večeru a aspoň čo to v domácnosti urobiť, jeden deň vyprať pradlo, druhý deň Povysavať. S takýmto by som nestrácala cas. A určité by som si našla bývanie bližšie k práci.
Ano si tá blbá. Ze sa dobrovolne vrhás dole hubou pre chrena ktory si ta nevázi, vyuzíva, je sebecký a darebný a este ta zmanipuloval aby si sa za to citila vinna.
prec do neho 🙂
Na debila sa vykašli a nájdi si bývanie v mieste pracoviska.. . Ze 260km masaker... Ja som vydržala vyše roka keď som chodila z jedného konca BA na druhý, skoro 90 minut mhdckou tam a 90 späť , čiže som vstavala pred 5:00a chodila domov po 20:00...a kvalitne sa to podpísalo na mne čo sa týka zdravia fyzického a psychického... Nenic sa prosím ta
Keď budes v práci a budeš mat chvíľku čas, nájdi si tam podnájom v tom meste kde pracujes, potom si zober deň voľna, zbal sa, odíď a uz sa nevráť. Ak mate podnájom a si v najomnej zmluve aj ty tak tam zavolaj že už tam nebývaš.. a hlavne sa nikdy nevracaj 🙈
https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...
Zaslúžiš si viac, niekoho schopného milovať ;)
nuz, nechodila by som domov taku dialku, chlap si to nevazi a ty trpis a si unavena....deti nemate, tak dovi...
Takto by som do prace necestovala ani kvoli chlapovi, ktory by ma na rukach nosil. Ten by mi to asi ovsem ani nedovolil.
Mas 2 moznosti … ostat s nim a nicit si zdravie, zivot a stracat cas, alebo sa nim rozist a po robote ist cvicit alebo robit nieco, co ta bavi a nepadat na hubu. Takeho trottla najdes hocikde.. ako nehnevaj sa on dojde o 15.00 domov… tak ak vam chybaju penize, nech ide este na brigadu. Casu ma dost
Myslím, že samej by ti bolo oveľa lepšie. Nájdi si podnájom niekde blízko pri práci a odíď. Ak bude chcieť byť s tebou, tak niečo pre to spraví. Zatiaľ sa mi nezdá, že by sa trhal za tvojou prítomnosťou...
Hlavne prestaň rozmýšľať v množnom čísle - MY - ako píšeš ... potrebovali sme. Nie a ešte raz nie. Začni mysliet na seba, tak, ako to on robí celý čas. Veď tebe sa môže od unavy na ceste niečo stať, krátky mikrospánok a už sa viac nezobudis. Mysli v prvom rade na seba a svoje zdravie, na takéhoto hnupa sa vykašli! Normálne som sa rozčúlila...
Preboha. Pošli ho preč prosím ťa to sa nedá ani čítať nie ešte zažívať:(

prepáč, ale veru si tá blbá. Taký chlap by mi nestál za to, aby som kvôli nemu prešla 260 km ani raz za rok, nie že denne...