Som ja tá zlá?
Ahojte asi budem ukrižovana ale chcem počuť iné názory. S snúbencom bývame u jeho rodičov (osobytne domácnosti, nič nezdieľame spolu len dvor) platíme na polovičky účty, nežijeme tu zadarmo a nechodíme sa najesť ku jeho mamke.proste ako v bytovke. Dom chcú darovať jemu keďže jedna sestra žije v zahranici svoj život a druhá už tiež má svoje deti muža a bývanie. pomaly si začíname prerábať podľa nášho štýlu atď aj chceme bábätko možno na ďalší rok. A ide o to že jeho sestra si tu chodia kedy chce na ako dlho chce. Teraz tu plánujú ostať na celé prázdniny. A prosím nehovorte že ja som ťa cudzia ona je tu doma atď. Ja to všetko chápem a beriem. Deti tu majú babku dedka chcú prísť na prázdniny. To úplne rešpektujem a nič nemám proti tomu. Ale nezdá sa to trochu cez na celé prázdniny? Ja keby že mam brata a má snúbenicu a vidím že proste chcú mať súkromie tak brala by som to z nadhľadom a nechodím si ako chcem kedy chcem. Možno len ja to takto vidím. Ale brala by som ohľad na ďalších ľudí a už keď viem že býva tam brat nabrala by som to ako domov že môžem prísť kedy chcem. Veď už mám svoj domov svoju rodinu.
Poviem.ti ako to bolo po u nás. Mali sme babku. Mala tri dcéry. Jedna slobodna tam bývala a dve tam chodili "na návštevu". Slobodná sa časom odsťahovala do vlastného, ale nonstop tam chodila na záhradu, na dvor sa opaľovať a tak...
Keď babka zomrela, bola možnosť, že dom si nechám ja alebo sestra. No a ta naša teta sa nechala počuť, že to by bolo super, lebo tam bude môcť byť ako predtým...keď to vlastne bude furt "naše"...
V ten moment sme sa na to so segrou vykaslali, aj keď sme ten dom milovali...
Ale mat tam nasackovanu denno denne tetu, ktorá nechápe, že už to nie je "naše" ale zrazu "moje" a ze chcem mať súkromie a ze nechcem aby mala kľúče...
Dom sa predal peniaze sa rozdelili a každý máme svoj svaty pokoj. A teta sa opaluje na balkóne 😂
No keď si predstavím žeby moj brat s frajerkou bývali v rodičovskom dome (mna by nevyplatili, len tak by si tam nazivali a platili AŽ polovicu účtov a povazovali to už za svoje len preto lebo ja som si bývanie už zaobstarala-bola som šikovná a samostatná a nezostala som rodičom na krku) a chcela by som prísť zo zahraničia, alebo len z iného kúta Slovenska za rodičmi na mesiac alebo dva a bývať s ICH VNUČATMI V RODIČOVSKOM DOME a nejaká madam by ohrnala nos že to nieje normálne.... Tak ďakujem pekne... pravda sa zle počúva,asi si čakala iné reakcie.... Ano si ty tá zlá.. nárokuješ si na niečo, načo nemáš právo, ideš rozhodovať o niečom niekde, kde si tá posledná ktorá môže rozhodovať. Keď sa ti to nepáči, choďte bývať do bytu kde budete platiť za 2izbak ale 450 a budete mat aj súkromie, teda v bytovke také polovičné ale budete.. za takú sumu sa oplatí nie?
A to ešte keď sa sestry rozvedú nedajbože , čo budeš robiť. Pôjde len ku mame bývať. Tvoje tam nieje nič.
mňa by len zaujímalo, preco si nezoberiete hypoteku a nekupite vlastny byt/dom, ty budes mat pokoj a sukromie a kazdy z deti moze chodit k rodicom a bude tam mat kazdy svoje miesto.
Chudaci svokrovci maju jednu izbu a este aby ich vlastna dcera a jej deti nemohli k nim prist, lebo madam sa to nepozdava,
este nie ste ani zobrati a uz mas pindy, zbal sa cim skor a tahaj do vlastneho lebo nikdy nebude dobre v rodine ked sa im tam
nastahovala taka ksantipa ako
ty 🤦♀️ keby to
citala tvoja svokra a jej dcery tak
uz mas
davno zbalene 🤦♀️
Zaujimalo by ma, ci si autorka pocas prazdnin stihla vyhliadnut vlastne byvanie 🧐
@gabu_lienka aj mna… halooo ako dopadol pribeh slecna autorka?
@evamarek77 😂 to jedine si zasluzi 🤷♀️

@gabu_lienka to su kecy, ked bude v pozicii matky, ktora by toto riesila, bude vidiet vsetko inak. Ale suhlasim, zly sen cela tato tema😔