Som milenka ženatého chlapa
Baby,teraz sa k vam staviam rovno do stredu. Prepáčte mi to... Cítim sa vínna.
Som slobodná,ale jemu sa na prsteniku ligoce obrucka...
Najskôr to bolo len take nevinne písanie,ale potom sme sa stretli... Nebudem písať kde a prečo,proste stretli...
Sex bol taky,aky si neviete predstaviť. Bol plny chémie,vášne a niečoho co mu doma zjavne chýba.. Lenže... Cítim sa previnilo...
Uz len kvôli jeho žene...
si dobrá chudera keď toto robíš
@nelina1 :DD riadna telenovela
@nelina1 :D iba smiech
Ja obdivujem ako sa tu vsetky mamicky hraju na svatuskarky, pritom tu bolo viacero tem kde mamicky pisali, ako sa zalubili do iného, ako podvadzaju manzela,pritom velakrat bol manzel skvely ale holt svrbela ich š..ka. A zaujimave, ze ich nikto takto neodcudzoval, priam boli chapane. Ale slobodne dievca je hned odsudene. Zaujimalo by ma v com je to ine. Pride mi to velmi pokrytecke.
Nejdem autorku temy obhajovat, ja som zasadne proti nevere, len nemam rada ked maju ludia rozlicne meritka.
Nemyslím si, že by bolo to, čo ona robí nenormálne (deje sa to, všetci o tom vieme, že nevera existuje, je stará pomaly ako ľudstvo), ale dnešná zvrátená doba je v tom, že človek sa ňou ešte aj chváli. Normálny človek
Ženy, zmazalo mi to celý koment 😠 Napísala som, že normálny človek sa neverou ani vzťahom ako má dotyčná nechváli. A je zvrátenosť doby ju za to potľapkávať po pleci, nerobí nič chvályhodné ani úžasné. Ubližujú sami sebe (obaja, aj keď si to možno neuvedomujú), ubližujú svojim najbližším (nielen manželke, deťom, ale aj rodičom - skúste si predstaviť seba na mieste detí, manželky toho muža, na mieste matky tej manželky, na mieste matky zakladateľky... ) Nechápem túto čudnú dobu, ktorá nepovažuje za negatívne, zlé, nevhodné správanie zakladateľky a jej "partnera". Nechápem túto čudnú dobu, ktorá považuje ľudí, ktorým sa to v poriadku nezdá, za čudných, odsudzujúcich alebo nespokojných vo vlastných vzťahoch, či dokonca závistlivcov. Celý svet naopak 😒
Keďže autorka tu písala dosť ostré, rýpavé komentáre na ženy, tak aj ten úvodný príspevok, tak nemôže sa čudovať negatívnym reakciám. Mimochodom, na verejnom fóre inteligentný človek snáď očakáva aj negatívne reakcie, či?
Áno, neveru nepovažujem za pozitívnu, je to nešťastné riešenie akéhokoľvek problému (aj samoty, aj krízy vo vzťahu). A keby som sa nebodaj stala jej aktérom, hanbím sa ako pes, pred manželom, pred deťmi, pred rodičmi... aj keby o tom nevedeli. Ale hlavne sama pred sebou. Aj keď dokážem pochopiť skratové jednorazové konanie - nie sme stroje. Ale pyšná by som na to nebola, a ako píšem, trpela by som a hanbila sa. Riešiť problémy neverou nie je OK, ubližuje sa tým všetkým zúčastneným. Sme ľudia, čiže sa máme vedieť ovládnuť (ak ide o chémiu) - aby sme neubližovali iným pre vlastné pudy. Ani ako tí, ktorí sú neverní, ani ako tí, ktorí robia neverníkovi garde. A mali by sme byť aj dostatočne zrelí ísť do akéhokoľvek vzťahu - a neriešiť krízy neverou, ani neriešiť svoju samotu či "chtíč" s ľuďmi, ktorí sú v nejakom vzťahu (funkčnom či nefunkčnom) - nielen z dôvodu morálky, ale aj z dôvodu toho, aby sme sa vedeli ráno s úctou pozrieť sami na seba a nezahatali si šancu na normálny, zdravý vzťah.
no moja draha, ked ti to dobre spravilo tak si si suchla...no boooooze...ale ruky od neho prec. Hladaj si nezadaneho...toto zenaci nie su ziadne terna pre nas slobodne...naco ti bude chlap, ma doma zenu a deti? Chces mu robit full servis? Pochybujem....nechaj ho zene a aj rodine....a este tolko, spravil to raz, spravi to aj druhy raz a aj potom...suchne si mimo aj pri tebe ked ho omrzis...ked sa rozvedie bude platit vyzivne..no treba ti takeho chlapa so zavazkami???? Ked ho manzelka vyhodi, nastahujes si toho chlapa k sebe?????? Zena bozska rozdumuj kustok!!!
Tiez uz napisem len tolko, ze nikto by nikoho neodsudzoval, keby sa tu nechvalila a nerypala, je to nechutne. Lenze problem je, ze to urobila naschvál a je tu viac takých adeptiek, ktore sa chovaju nechutne a kludne sa predvadzaju na verejnom fore ako posledne stetky a uplne najsmutnejsie je, ze su matky...
@maciatkolulu Jeziis, moze si dat akykolvek nick, a napisat, ze ma deti, za tym nickom su deti co sa tu zabavaju!
Mam chvilku volneho casu,tak kuknem na konika a....som zase zhnusena ked tu toto citam. Byt tou zenou ktorej muz pretahuje lahku st*tku je mi do placu,pozriem na svoje deti a pomyslim si ze sa to lahko moze stat aj mne a tie deti nebudu zrazu mat otca je mi do placu.a este sa tu s tymto vystavovat,dievca prajem ti aby sa ti to pekne vratilo.nezasluzis si rodinu tak ako ten stetec s kt.si nemala hambu sexovat.a bolo to plne vasne?samozrejme to býva zakazane ovocie....ale co je podstatnejsie,mat zopar noci vasne alebo ciste svedomie?
@jani_uk nenarazala som na autorku, jeziiiiiiiis 😉
@maciatkolulu ok 🙂
@mimina00 vies je to dost individualne...vravi sa ze ked suka neda tak ani pes neskoci...na vsetko treba dvoch...
@lubkavargova1 ja viem,ale tych súk je uz velmi vela...
Akože po celom dni tuto rozprúdenu debatku čítam a nestíham sa čudovať. Všetky skryte za nicky jake mate zrazu husté reci?
Co aa tyka ženáca... Viete moje drahé,ked by mal pocit ze vsetko treba v prvom rade zachrániť rodinu,ani by mi nenapadlo ho akokoľvek vábiť.
Je jedno,ze by vyzeral ako vyzera. Proste pozrieť sa mozem,na to mam oci...
Co sa tyka tohto "vztahu - nevztahu" neberiem to nijak. Nie som kurwa ako som pisala,keby som bola poviem mu nech položí stovecku na nočný stolček.
Nečakám od neho nic a on nic nečaká odo mna. Len vy ste múdre,najmúdrejšie,lebo nikomu sa to nemoze stat.
Ste vsak na omyle,mozno aj ten vas o ktorom si myslite ze v tichosti leží a zamilované sa na vas pozerá ma za ušami.
Ano je blbe sa tym prezentovať,ze som to spravila,ale len preto ze sa o tom nehovorí tak zakryjeme oci a nevera neni? Aaaaale...
Beriem to ako skúsenost,len pre info,jeho pani manželka je velmi žiarlivá a vidíte i napriek tomu sa mu to podarilo. Aj ked ho drzí na reťazi,.. Su to hajzli ti chlapi,co poviete ?
Co sa tyka príspevkov páci sa mi ako u vas funguje bujná fantázia,ale skúste ju použiť doma v posteli , nie na Koníku.
Nic som nepísala a tento príbeh,ktory som Vam napísala je pravdivý. Z dôvodu bezpečnosti nebudem posielať fotky... 🙂
Nechápem prečo ju odsudzujete? Ona je slobodná. On je ženatý, má rodinu, nevie sa ovládať? Alebo nemá svoju rodinu rád? Ona je suka, lebo mu dala a jeho žena je suka, lebo mu nedala, či ako?
A on je samozrejme chudáčik. 😠
@kristie4464 😀 ty si riadna ..... 😀
@mimina00 vies, ono ked ten dotycny nejaky Don Chumaj zaklame, tak mu skoro vsetky sadnu na lep...ale ja stale tvrdim, zdravy sedliacky rozum by mal furt uradovat. Chapem, ze ked sa nieco postavi, tak sa rozum zastavy....ale aj tak....uprimne? Ma aspon prachy ten chlapisko? Lebo realia je furt ina, ze sa chlap rozvedie, zavazky do krku a potom tu citame dalsie diskusie ked ruzove okuliare spadnu...a ked uz nepomaha nic ine, tak sa zacne kydat na exku a bla-bla-bla...pritom ta exka aj dobre spravi ze takeho co nevie v nohavkach udrzat svojho bimbasa aj vykopne...
@linduska86 uz som čítala ze suka,kurwa,stetka... Mas nieco novým čím ma otitulujes? Lebo tamtie uz boli... 😝
@kristie4464 ,Takých ako ty je mnoho. Ľudí bez citu,pokory a úcty k sebe samej. Po určitom čase zistíš, že Ti takýto druh ,,šťastia" nevyhovuje. Bude Ti v ňom chýbať láska. Taká pravá láska muža, ktorý by pre Teba urobil všetko. Bude to také kruté, že z toho ochorieš.
moja draha a teraz akoze co chces? Pochvalu??? No boze zenaty, su fajny len na jedno suchnutie. Ja som si tiez uzila so zenatymi a dostali dovi-dopo. A sex bol kurwa ze dobry! Ale nemam za potrebu to dalej riesit...akoze co tym chces dosiahnut? Aby sme ti zavideli? Aby manzelky davali viac chlapom doma? Ci co? Na take romaniky staci zajst na pokec a garantujem ti, ze do 5 minut je dohodnute stretko...nechapem ta a predpokladam ze ani ostatne zeny...a na co fotky? Z coho? Vase? Naco? Ci si chces nieco dokazat, dvihnut ego? Alebo tebe tak ublizili ze teraz ty ublizujes inym ludom. Lebo sorry, ale teraz mi to tak vychadza, ze vracias pozicane..ale raz sa ti to vypomsti dievca...
@ria209 ty co si jasnovidka??? 😝
@kristie4464 si uboha - slapes si na svoje ego - trapi ta to - ze si "Tá" druhá a vzdy ňou budeš - uvažuj.
@ria209 - alebo ak sa jej niekedy v budúcnosti podarí mať deti a rodinu, tak sa bude za seba hanbiť (možno). Zaňho sa nemusí, lebo on by mal mať svoje svedomie. A obaja slobodnú vôľu. A ak je pravda, čo tu bolo písané, že má dieťa a je rozvedená (a podvedenná), tak to už nepochopím ani za mak potom takéto zmýšľanie a správanie jednej matky.
@linduska86 moje ego je uplne v poriadku. Mam sa dostatočne rada na to,aby som samu seba kopala do brucha. Mne nešlo o lasku,ani o vztah. Niekedy proste pride situácia,kedy svoje životne cesty nevieme ovplyvniť. A ja neodcudzujem žiadnu,ktora to spravi,dokonca aj nezávisle od toho,ze niektoré tento duálny zivot žijú dlhé roky.
Tie najkrajšie roky strávia s nim,dúfajúc,ze sa rozvedie a pride k nej. Ale ja v to nedúfam,dokonca ani nečakám ze pride,alebo ze ma bude milovat a svojej žene bude platit výživné. Podla všetkého by bol na mizine,keby to tak bolo. Niekedy taketo vztahy pomôžu obom stranám,aj jej aj jemu.napriklad ze ona si uvedomí ze ma naviac a ze on ostane s rodinou,so ženou alebo ze pojde hľadať stastie niekde inde...
Tvárite sa akoby sme žili v spoločnosti,kde sa vsetci milujú,za rok je 100 rozvodov a vsetci sme vysmiati a šťastní. No a teraz vypnite telenovely a hurá do reality. Naviac je cas dat teplu veceru na stol
tebe fakt museli fajne ublizit ze teraz toto co spravili tebe robis naspat...ale tudy ceste nevede 😀 😀
@kristie4464 chemia? s niekym novym to tak chodi, nic nezvycajne. akurat neviem,co chces riesit ake ake ukoncenie, kedze nie je co, mali ste spolu raz sex....so svojimi pocitmi sa vysporiadaj sama, hoci ze sa citis previnilo ti neverim ani omylom. takze si staci od toho nic naivne neslubovat a vsetko bude ok
@kristie4464 mas sa rada? 😀 to iste - ak by si mala hrdost a bola tak inteligentna a ak by ta to netrapilo- tak by si to tu nebuchla - je to maximalne infantilne a invektivne - hodit tu na MK nieco take ako prepac - nikto na Teba a ani na neho zvedavy - naco si to sem dala? - to mi zdovodni
a este ti nieco poviem - co by si robila ty - keby tvoj otec podvadzal tvoju matku a ty ako decko by si stratila otca kvoli presne takej istej suke ako si ty!
s tou teplou vecerou - chlap ma svoje ruky vie si to zohriat aj sam nemyslis?!
daj si facku - pre mna si obycajna kurva nič iné. bez štipky chrbtovej kosti - kazdemu prajem len to dobre a prajem to aj Tebe, aby si dostala zdravy usudok.

@nelina1 ale všimni si tie čiarky, pred ktorými nedáva medzeru - príspevky plné čiarok bez medzier aj v tomto, aj v príspevku na ktorý som dala link. Mne to pripadá rovnaký rukopis - hneď mi to udrelo do očí.