Som na vine ja alebo môj muž?
Prosím Vás aj Vaši muži Vás kritizujú? Napr. Opíšem Vam jednu situáciu. Naobedovali sme sa a ja na miesto toho , aby som hneď išla odložiť riad som išla pustiť práčku. Že veď kým sa bude prať tak si to v kľude urobím. No on na mňa vybehol , že to sa má najskôr odkladať riad a až potom , že to aký dávam príklad deťom. On popri Tom neurobí skoro nič a keď hej tak to komentuje. Ďalšia situácia. Hrala som sa s mladším synom na zemi hru a štarsi syn utierkal stôl . A zas na mňa vybehol , že čo si sedím a hrám keď nemám dorobene svoje veci. V drese boli asi tri taniere. Že aj on by sa rád sadol a hral sa len on musí stále robiť. V robote sa nenarobí. Podniká a ja mu v tom pomáham. Aj tam by nedbal keby som ja robila aj vonka poriadky a ťažké veci dvíhala a on si sedí v kľude v kancelárii. A to je len zlomok takých situácii. Ja nie som nejaká bordelarka. Len ja niekedy si nechám veci na potom , že to odložím a radšej sa zahrám s deťmi. On má vie stále iba drbat, že čo som robila celý deň ( keď som bola doma) že nie je to a to urobené alebo mi káže teraz umy okná teraz urob to. Ako keby som bola nesvojpravna. Na dome máme 40okien a on si myslí že ich budem umývať každý týždeň. A keď mu poviem že keď sa ti nepáči tak si ich umy sám tak mi dá odpoveď , že on má všetko robiť a ja nič. Keď on niečo robí na dvore a to je fakt malo krát lebo radšej si niekoho zaplatí aby to urobil za neho a ja som dnu a sadnem si tak je hneď zle že ja si sedím a in robí. Normálne sa už bojím v kľude sedieť lebo čo keď príde a vymakne má. Starší syn je katastrofa je ku mne hnusný. Ešte aj ten na mňa ziape a povie mi že mám smeti na zemi na zemi nech idem pozametať. A pred tým som s ním mala pekný vzťah. Je to prosím normálne?
@ivik4 nie som v zlatej klietke. Jeho otec je taký istý. Ten si ešte po svete behá sám. A svokra doma zavretá. Vôbec nie som nejaká na peniaze alebo ako to nazvať. Ja z jeho peňazí veľa nemám. Ako keď potrebujem na nákup (potraviny) tak mi dá. Ale že by som si mohla dopriať nejaký luxus to nie.
Celý život chodíme na 7.00 do roboty. Existuje ranná družina alebo si zaplatíš niekoho kto ich odnesie. Alebo ak sú dosť veľké pôjdu samé.
Zajtra by som si robotu vybavovala. A milosť pánovi oznámila, že vtedy a vredy nastupujem. Nech si rozmysli, ako to poriesite. A ráno sa proste zober a chod. Buduvolat zo školy, kde sú deti? No nech to volajú ocinkovi.
A potom pri rozvode keby sa vyhrážal striedavkou máš super dôkaz v ruke, ze nebol ochotný a schopný ani základnú starostlivosť o deti zvládnuť.
Teraz ho nejdem obhajovať ale nie stále je taký. Vie byť aj milý, empatický.... A preto si myslím , že má nejakú chorobu. Ja som rozmýšľala nad sociopatiou
Hej hej urcite vie byt aj milý 😅🤦♀️
Autorka, hlupa si ty, ze si si takeho hlupaka vzala (nemohla som si pomoct)
Ten narcizmus na neho nesedi? Preco sociopat?
Z domu so 40timi oknami sa s dvomi detmi do dvojizbaku odchadza tazko a on to vie.
Ked odides, tak on o gazdinky, ktore sa onho budu chciet starat, nebude mat nudzu, ty to so zhananim partnera budes mat tazsie a on to vie.
On ale nevie, ze sme ti napisali, ze z takej domacej buzeracie vznikaju choroby a ze v dvojizbaku s dvomi detmi je krajsie ako pod fialkami.
A ze bez partnera je to krajsie ako s partnerom, ktory ti pije krv.
No a ked vies, ze sily su vyrovnane a nemas co stratit, ked odides, tak mozes nanho tak zruknut, ze on sa z toho pos.ere a zacne sa bat chodit domov.
A k otazke, kto je hlupy...
Zalezi na tom, ci ti patri aspon polovica z tych 40tich okien.
Na tvojom mieste by som to riesila rychlo. Kedze milostpan ma doma iba sluzku. Uvedomujes si, ze to nie je v poriadku. Na tvojom mieste by som nastupila do prace a domov nasla upratovacku, ktoru by som platila z jeho penazi, ked nevie po sebe upratat. Alebo este lepsie odisla od takeho aj s detmi, kym ti nebudu aj tie nadavat a nebudes obsluhovat cele dni vsetkych troch....
Ja by som s takým debilom nežila
Si hlúpa, ak mu veríš hoci jedno slovo. Si hlúpa, ak necháš so sebou zametať a robíš mu slúžku. A ešte viac, ak necháš syna, aby ho napodobňoval. Prečo si to vôbec začala tolerovať? Kedy a kde sa tak stalo? A reálne, tvoj muž je chrapúň prvej triedy! Hneď by som ho poslala do prdele!
Ja ďalšieho chlapa nepotrebujem k šťastiu. Keby som chcela tak si viem nájsť bokovku aj teraz. Ale stačia mi moji dva chlapovia. Ja som so starším synom už odišla od neho aj sme sa rozviedli. Vtedy podplatil čo sa len dalo aj moju právnicku. Po čase som sa k nemu vrátila lebo chodil za mnou a vypadalo to že sa zmenil. Ale hlavný dôvod bol ten , že by som nezniesla že by mal syna samého alebo nedaj Boh v striedaj. Čo by on dorobil s tými deťmi tak to by som už nevedela napraviť. A takto mám dosah na nich. Áno je to hlúpe lebo takto sa ničím. Ale viem že on by zničil tie deti. On nemá k nim taký cit. On nemá na nich nervy. Nemá problém staršiemu vylepit.... Nevie sa s ním učiť. A verím tomu že keby som od neho odišla tak by si vybavil striedavu. Nie pre to že by on chcel byť s nimi ale preto aby sa ukázal že on aj tak vyhral. A s deťmi by bola jeho mama.
Hlavne mu netreba hladat diagnozy a tym ho ospraveflnovat. Ze chudacik, on je sociopat(alebo narcis), on za to nemoze.
Ty dufaj, ze je normalny a iba mu vdaka tvojej submisivite po detoch a pocas MD narastli rozky.
Nastuduj si Stanfordský väzenský experiment.
Ak mu budes ustupovat, klopit usi, on sa bude citit byt stale väcsim panom. Dolezite je, aby si neuverila tomu, ze si u vas doma menej.
preboha zena, to co si spravila ze si sa k takemuto debilovi vratila a opat s nim otehotnela???? 🤦♀️
ten dom je aspon z casti tvoj?
@oliolijanka ja ho neospravedlňujem nejakou dg.
@kaktusik007 nie je. A ani pred tým nebol. To zdedil a prerobil sa.
utekaj od neho. Zbal deti a vypadni. Zdravotne sestry potrebuju, ako osamela matka mas narok robit ranky ak to povaha zamestnavatela umoznuje a v takej nemocnici by to mohlo prejst.... Pripadne - mas rodicov, surodencov co by pomohli? trebars ze by prisli na noc ak budes mat nocnu???
a co sa tyka jeho ---- neboj sa ho.
Tu uz nic nevyriesis...bud ho opustis alebo znici zivot teba aj tvojim detom. On sa nikdy nezmeni a myslim, ze casom to bude iba horsie.
Do prace nemozes ist kvoli nemu? Pre tvoje dobro, kasli na neho a do tej prace chod. Nielen kvoli tomu, ze budes financne nezavisla a on sa toho ver tomu boji - lebo ta nebude moct ovladat, ale aj kvoli buducnosti -pn, dochodok ats. Ty nie si jeho ani sluzka, a uz vobec nie jeho majetok, aby ti vravel, co mas a nemas robit. Maj sa aspon trochu rada. Inak si kopes cestu do pekla. Rozhodnutie je iba na tebe. Ale apelujem na teba, bud financne nezavisla, to je zaklad. Aby si poznala svoju hodnotu a nemala brzdu iba kvoli financiam. Ci dnes, ci "zajtra"...
Ty si sa s ním rozviedla, vedela si, že všetkých podplatil (prepáč, neverím .... akože aj tvoju právničku/na to si ako prišla 🤔) a potom si sa k nemu vrátila a máte ďalšie dieťa? No ty si tým deťom inak pomohla. 🤦 A čo by s nimi dorobil, keby ich vídal cez víkendy? Teraz im ubližuje viac. Za tvojej asistencie. Deformuje ich pohľad na svet, rodinu, vzťahy. Žena, nebuď naozaj hlúpa a utekaj!
@heni79 viem to tak lebo jeho otec ma právnika v právnickej firme a ja som o tom nevedela a ja som našla cez známu (moju známu) že super právnická. A ona robí pod právnikom môjho svokra. Na súde ani nepipla. Ale mala aspoň v tom charakter , že nezobrala do mňa ani cent.
Musíš sa mu postaviť. Nie rýchlo upratovať, keď má prísť domov. Upratovať svojím tempom,kedy ty chceš a ako chceš.
Skús mu vždy,keď ti bude vyčítať, že máš niečo robiť, dôrazne aj zvýšeným hlasom povedať niečo v zmysle:"Nekrič ma mňa!Nebude to po tvojom!Ak neplánuješ pomôcť, nestaraj sa teda do mojich vecí!"
Žiadne vyhrážky,že rozvod,žiadne drámy navyše.
A synovi rovnako .Ignoruj jeho potreby,kým nepovie slušne ,že niečo potrebuje.
To sa ti priznala? Lebo jeho otec by to asi nepovedal. Ale k veci: naozaj začni riešiť reálny odchod. Žiješ v úplne toxickom vzťahu a vystavuješ mu obe deti! Starší už začína kopírovať otcovo šialené správanie. Naozaj konaj.
Manipulátor
S takým chlapom by som sa pozabíjala.Som dospelá viem čo mám robiť ty nevieš čo skôr či odlozit taniere či práčku a on bude buzerovat?
Nemohol taniere odniesť on?a aký príklad dáva on deťom?čo vlastne robí?Ja som v takýchto veciach veľmi zlá Bohuzial to má po otcovi také manipulatívne sklony a dirigovať ostatných
Nerob všetko veď ty máš stres, keď má prísť domov ukladás topánky a zbieras hracky...syna treba tiež uzemnit budeš to mať ťažké.
Pre boha zena! Zle mi ostalo to iba citat. To ako ta buzeruje koli uplnym malickostiam, ako ta nahana do roboty akoby mal doma otroka a nie zenu.
Najhorsie na tomto vsetkom je ze ty si neuvedomujes ake zle to je. Ty uz ani nevies kto z vas robi chybu. Je to priserne. Je mi ta hrozne luto. Ty si tyrana zena.
Vravis ze si sa k nemu vratila koli detom, aby si ich ochranila aby ich neznicil. No, velmi zle si urobila. Pozri co je z tvojho starsieho syna. Je zniceny, zmagoreny a zly. Tym ze si sa vratila, si svojim detom znicila zivot, lebo svojich synov ucis ze je v poriadku tyrat zenu.
Tebe pomoze jedine psycholog. Z tohto sa sama nedostanes. Prosim ta zajdi za nejakym. Tvoje deti maju este sancu sa zmenit a vyrast na normalnych slusnych ludi, ale to musis bezpodmienecne odist od manzela.
@joesvk ja som mu stále postavím. Nemám problém ho poslať ho kade ľahšie. Tak isto ako on mňa zosmiešniť pred druhými tak tak isto zosmiešňujem ja jeho. Ja nenechám aby po mne slapal. Aj dnes chcel niečo do mňa v sekunde potom na mňa nakrúcal že to neprišla a čo robím. Tak som mu povedala že ani nejdem nech to urobí sám. Že tak so mnou jednať nebude. Synovi keď sme sami tak hovorím že to nie je pekné správanie od jeho otca ku mne. On aj sám povie že on sa tak správať ku svojej žene nebude. On si ma aj zastáva. Len má šesť rokov tak si to tak neuvedomuje. A tej právnické som povedala že čo si myslím že bola podplatena. A len cusala a nakoniec povedala že bol podplatena celý súd.
Tvoj muž je veľký debil.
@ankare to viem. On pre druhými hra najsuper muža. Chodí do kostola aby ho tam tetky videli a chválili že aký je vzorný. Som mu na to povedala že nie je dôležité chodiť do kostola a správať sa podľa božích prikázaní. Keď už chce byť taký nabozny.

Nie je to normálne. Včera som nechala všetok bordel z večere na stole a šla do pracovne prehodiť pracku, keď som sa vrátila, kuchyňa bola takmer upratané....
Tvoj syn začína kopírovať správanie tvojho muža. Muža neprevychovas, syna máš ešte šancu územnít. Pretože keby mne povie dieťa to co tebe syn tak by som asi 1x použila fyzickú silu. Pritom moja doteraz 10r nedostala ani jednu výchovnu, ale v tomto prípade by jednu dostala.
Toto by som ale netolerovala ani mužovi. Nie som jeho slúžka