icon

Som na vine ja alebo môj muž?

4. nov 2023

Prosím Vás aj Vaši muži Vás kritizujú? Napr. Opíšem Vam jednu situáciu. Naobedovali sme sa a ja na miesto toho , aby som hneď išla odložiť riad som išla pustiť práčku. Že veď kým sa bude prať tak si to v kľude urobím. No on na mňa vybehol , že to sa má najskôr odkladať riad a až potom , že to aký dávam príklad deťom. On popri Tom neurobí skoro nič a keď hej tak to komentuje. Ďalšia situácia. Hrala som sa s mladším synom na zemi hru a štarsi syn utierkal stôl . A zas na mňa vybehol , že čo si sedím a hrám keď nemám dorobene svoje veci. V drese boli asi tri taniere. Že aj on by sa rád sadol a hral sa len on musí stále robiť. V robote sa nenarobí. Podniká a ja mu v tom pomáham. Aj tam by nedbal keby som ja robila aj vonka poriadky a ťažké veci dvíhala a on si sedí v kľude v kancelárii. A to je len zlomok takých situácii. Ja nie som nejaká bordelarka. Len ja niekedy si nechám veci na potom , že to odložím a radšej sa zahrám s deťmi. On má vie stále iba drbat, že čo som robila celý deň ( keď som bola doma) že nie je to a to urobené alebo mi káže teraz umy okná teraz urob to. Ako keby som bola nesvojpravna. Na dome máme 40okien a on si myslí že ich budem umývať každý týždeň. A keď mu poviem že keď sa ti nepáči tak si ich umy sám tak mi dá odpoveď , že on má všetko robiť a ja nič. Keď on niečo robí na dvore a to je fakt malo krát lebo radšej si niekoho zaplatí aby to urobil za neho a ja som dnu a sadnem si tak je hneď zle že ja si sedím a in robí. Normálne sa už bojím v kľude sedieť lebo čo keď príde a vymakne má. Starší syn je katastrofa je ku mne hnusný. Ešte aj ten na mňa ziape a povie mi že mám smeti na zemi na zemi nech idem pozametať. A pred tým som s ním mala pekný vzťah. Je to prosím normálne?

Strana
z5
pribinak
4. nov 2023

Nie, nie je to nirmalne. Syn len kopíruje otca

autor
4. nov 2023

Ja už si pripadám , že ja som ta divná nie on. Že ja robím chyby. Keď ma prísť domov tak sa snažím všetko rýchlo odložiť(hračky,topánky narovnať ...) Aby zas nedudral.

melanta
4. nov 2023

Si hlúpa ty. Že si si zobrala debila a neuťala to hneď v úvode. Raz by mal ktorýkoľvek z tých komentárov čo si napísala. A syn robí to, čo roky dovolíš svojmu mužovi. Tým, že toto toleruješ, tak vychovávaš zo syna takého istého chmula ako je jeho otec.

lindous
4. nov 2023

Občas si navzájom vytkneme niečo, ale teda toto určite nie je normalne, má ťa za nič, handru, slúžku a úspešne o tom, že si nič presviedča aj teba… nenechaj sa! Takto úcta, láska a rešpekt nevyzerá a zvažovala by som či takto chcem žiť (ja určite nie)

autor
4. nov 2023

@pribinak áno to viem. A syn potom nevie čo zo sebou. Lebo keď nie je doma muž tak deti mám na poriadku aj keď výstrajaju dosť .

januska12323
4. nov 2023

Pekný vzťah akože s týmto?
Opýtala by som sa či je digitálny a v domácnosti nebýva aj on.

janinah
4. nov 2023

Hlúpa si ty,sorry...ze si si toto vybrala za otca svojich detí a stále s nim žiješ.Z tvojho syna vyrastá podobne čudo..budeš sa tomu len prizerať,naďalej sa kŕčiť v kúte a cakat na buzeraciu od oboch? Je to tvoj život,rob s tým niečo...
Ja som chorá, v byte bordel,varila som dnes prvýkrát po 3 dňoch...muž celé dni na gazdovstve ( stavenisko dcerinho domu na našej zahrade) gymnazista pomáha koľko mu čas dovolí...nikdy som ani od jedného Nepočula kritickú poznámku,nikdy za 30 rokov...lebo sme rodina,nie spolok egoistov,raz potiahne jeden,raz druhý...

zmrzlinka2021
4. nov 2023

A ten pan je tvoj zamestnavatel?

Ty ides riesit pracku, on moze riesit riad. Domacnost je VASA SPOLOCNA. Nie je jedinny dovod, preco by nemal na nej participovat. Tvoj problem je, ze si neuvedomujes svoju hodnotu a si vzdy k dispozicii. Tuto chybu robí vela zien - spravaju sa ako platene gazdine, nie ako zeny. Ale ty mas byt v prvom rade zena, nie sluzka.

Dom ma 40 okien? Dokelu načo vám taky dom je??? Pokial nemate platenu osobu, co vam tam mukluje, načo???

Este mu aj pomahas v podnikani - načo? Mas vlastnu pracu, nie?

slavka1988
4. nov 2023

By som mu rýchlo povedala ešte raz má bude takto drbat a zhadzovať moju autoritu pred deťmi že ai môže zbaliť veci a ísť kade ľahšie ,prečo mu toto vôbec dovoluješ ?

aurora33
4. nov 2023

To čo máš doma za trtka?

jesenzima
4. nov 2023

No na mňa keby muž takto vybehol, tak mu odpoviem, že má dve ruky a môže ten riad popratať sám, napríklad. Určite by som sa neposierala z takého magora, a povedala mu, že keď sa mu nepáči, nech si to urobí sám, ako chce... Pánabeka, tlak mi zdvihlo.

lenka_vi1
4. nov 2023

Čistý kontrolór. Nezvládla by som takeho chlapa.

diewcatqoo
4. nov 2023

A obaja milostpanovia co robia v domacnosti? Preco si toto nechas? A dokonca aj od syna? Neexistuje, aby sa ku mne niekto takto spraval.

andrejka1974
4. nov 2023

Ak by mi toto povedala dcéra takú by dostala po papuli , že by jej stena dala druhu a to čo máš za totálneho magora čo mu nepovieš keď sa ti neľúbia urob si to sám

janinah
4. nov 2023

Pozri si film Noci s nepriateľom s Júlia Roberts, kam až táto choroba tvojho muža vie zajst

katica06
4. nov 2023

Autorka tento obrázok vyjadruje viac ako príspevok na celú stranu

0silvia0
4. nov 2023

Zial, hlupa si ty, pretoze si to nechas.

janinah
4. nov 2023

No,naložili sme jej dosť,teraz píšte co s tým.....
Za mňa manz.poradna,odborníci ta navedu ako dalej...jemu to ani nespomínaj,lebo ta zdrbe,chod tam sama

stanzi
4. nov 2023

Autorka, ty sa naozaj potrebujes pytat ci je toto normalne? Nie, nie je to normalne ani zdaleka, tvoj muz sa k tebe sprava uplne priserne. Uz davno si to mala zarazit. Jeho spravanie je velmi zly priklad pre tvoje deti!

autor
4. nov 2023

@zmrzlinka2021 ja som zdravotná sestra. Do práce ísť nemôžem kvôli nemu. Lebo ja by som musela byť v práci na siedmu a on nebude brať deti do školy a ani zo školy. Že keď si to tak viem zariadiť tak nech idem do roboty. Na to som mu povedala , že on je otec , že to nie sú len moje deti. Tak povedal , že to rozdelíme. Čo popri Tom môže prísť do roboty kedy chce. Nik nad ním nestojí. Minule prišiel do roboty o desiatej lebo si bol umývať nové autíčko. Keby boli deti choré tak by som musela byť doma s nimi ja lebo on Boh chrám. Moja mama by nemohla má leukémiu a na svokru nie je spolah.

autor
4. nov 2023

@slavka1988 ja som ho už nie raz posielala nech ide preč. Nech nás nechá. On si môže zo svojho platu dovoliť platiť byť...verím tomu že aj deťom by bolo lepsie

janinah
4. nov 2023

Kde teraz bývate?

autor
4. nov 2023

@janinah ja keď som bola chorá tak oddych nehrozí to je skôr výsmech že som horšia ako chlap so soplikom. Keď som mala v januári kiahne od syna tak som bola stimulant a že čo chcem oddychovat

0silvia0
4. nov 2023

Tvoj chlap ma narcisticke crty, toto sa tazko zmeni

janinah
4. nov 2023

Čiže deti už školáci a ty sedíš doma milostpanovi pri zadku a plnis všetky jeho želania...hneď v pondelok vybavuj tu poradňu a rovno aj rozvod.pravnika

ptvw
4. nov 2023

Prepáč ale tvoj muž je kkt viac sa k tomu ani vyjadrovať nebudem lebo už cítim ako sa mi dvíha tlak

zmrzlinka2021
4. nov 2023

Autorka,

dobrý partner sa pozná po tom, že zena pri nom doslova kvitne, rozvija sa, je v nej zivot, je v nej radost a okolie to proste badá. A tak by to malo byt obojstrane vo vztahu. Vzajomne sa podporujeme, hladame riesenia, komunikujeme, zalezi nam na tom druhom a tie riesenia sa daju takmer vzdy dat.

Velmi velka chyba, ze si s nim mala aj druhe dieta. Uz pri prvom si videla (a vlastne aj bez dietata), ze je ten clovek absolutne mimo.

Pri detoch rodic (je jedno ci matka, ci otec) sa nekladie otazka "kto je ochotny", ale proste tam sa clovek MUSI zariadit a preto rodicia vzajomne spolupracuju, doplnaju sa.

Velka chyba č. 2 - že si stále doma, stále k dispozícii

autor
4. nov 2023

@janinah nie ešte som na rodicaku s mladším synom. Ale on už začal chodiť do škôlky

janinah
4. nov 2023

A ešte sebe prácu,deti pôjdu do druziny

ivik4
4. nov 2023

Dpc , synovi by taka po papuli letela zeby sa mu hlava 2x otocila keby mi toto povie ako takej poslednej sluzke chudere 😱. A od stareho by som si tiez nenechala srat na hlavu . Je to strasne,nezavidim Ti .
Zijes si v ,,zlatej" klietke a tym padom znasas despotu ? Alebo to len tak posobi na mna a mylim sa?

janinah
4. nov 2023

Moje som trepala do škôlky na 6.30 o 7 sme už boli obaja s mužom v praci

Strana
z5