Som najedovaná na rodičov
Ahojte, fu musim sa niekde vyzalovat, prisli moji rodicia na navstevu po 2 mesiacoch s apozriet na malu. Byvaju 500km. Uz pred prichodom sa pytala ci mozu jej kupit taky tunel s 2 stanmi, proste velke nieco, tak som povedala, ze nie, lebo s afakt uz nezmestime. Zo vsetkeho musime kupuvat proste najmensie, aby sme sa zmestili. Pridu, tak ona jej to kupila plus este aj smykacku na dvor. Ten tiez mame fakt maly, ma tam uz pieskovisko a zahradny domcek, a pocitame metre, aby sme sa fakt zmestili. Dobre ale, nechcela zle, len teraz mame tie stany a tunel v strede izby v obyvacke, 🙄 na dvore smykacka este je to ok. Potom zacne, tento stol nie je utrety, toto hento a tamto mas preco tak? Preco nedavas sol do prikrmu, preto ti nechce jest, ani ja by som to nezjedla a smeje sa na mne. A vsetko mi dava na miesta, ktore podla nej su lepsie, proste na nervy a potom nic neviem najst. (nie, nemam bordel, som cistotna). Vie, ze nepozerame tv a nie je zapnuty ked je mala tam, pretoze by iba sedela a cumila do telky, ved to poznate. A aj tak vseobecne nam neurologicka neodporuca.. Tak sa nahnevala, a ona ze ide domov, lebo som harpia a pomaly uz nemozu ani vzduchvdychat. Potom jej dava makovy a skoricovy kolac do ruky, ze nech ochutna (ja jej nedavam taketo sladke peciva). Just akoby robila napriek. Teraz sedime ticho a sme nasrate obidve. A mam tlaky na hrudniku ale take, ze by som ju poslala fakt do kelu. Si mysli, ze mam 15rokov.
@elizabet173 bohužiaľ,môj príspevok všetci nepochopili.
A už z úcty k rodičom viac písať nebudem.
Dakujem kazdemu za odpovede! Uz som sa ukludnila, sice este robi kixy, napriklad akurat robim detske palacinky, a ona jej dava chlieb do ruky, aj napriek tomu, ze som jej povedala nie. A nemam problem so smykalkou aso stanom, mne vadi PRINCIP!!!!!!!!! Nepocuje nie. A ked zvysim hlas, tak uz ona ide domov a urazi sa.
Co sa tyka penazi. Od 20 pracujem, kedze som studovala vysku externe. Davala som im peniaze, nakupovala, aj saty, kozmetiku, proste aj len tak pre potesenie. Ako darcek na vianoce wellness. Proste, rada som davala a aj davam. Byvam zvlast s manzelom a peniaze mi nedali do domu, vsetko sme si my vydupovali. 🙂 Ked sme dom kupovali 50/50, svokra si myslela, ze je vsetko na manzela a uz sa chystala, ZE NAM ZARIADI DOM. :D 🤦🏻♀️ o nej by som tiez mohla pisat. od nikoho sme si nic nepytali.
@alisaela presneeee
Niektore to maju denne, ci tyzdenne. Zbytocne nervy, dolezitost ani respekt neziskas, darmo chces. Odidu, zlozis tunel, smykalku do pivnice, alebo to daruj, predaj, znicilo sa, mala sa udrela, dali ste prec, musis to vybojovat sama v sebe, neovplyvnis druhych. Naozaj viem, o com pisem... Mrzi ma, ze sa takto chovaju vzdy ludia, ktorych chceme mat ako poistku v pripade, ze sa budu musiet o dieta starat alebo dlhsie strazit. Ale ked sa budu musiet starat, ver mi, bude to v pohode ;) Teraz to fakt neries. Nikdy ti neprinesu, co potrebujes. Neopytaju sa, je to v poriadku. Nenosia to pre tvoje male, ani pre Vas. Su to cisto sebecke pohnutky, lebo im sa to paci, inde to videli, utkvela im predstava, ako vidia vnuca sa na tom smyknut, ich nezaujima ci to chcete, potrebujete... Nenic si nervy, este ich budes potrebovat.
@avalora ano, mas uplnu pravdu. Dakujem krasne! 🙂
Presne viem čo prežívaš
My smmanzelom pomáhame máme najviac
Bratia pridu raz za uhorský rok ešte sú velebeni
Otca už nemáme
Keď pride k nám vždy ma nanieco pripomienky a už keď jej niečo poviem urazí sa
Neviem či to je vekom alebo čím
Ale je to náročné a to bývame v jednom meste
Ja ju mám rada to je jasne ale nato ako jej pomáhame sme my najhorší a mne to neda neísť k nej lebo keď neprídeme aspoň my tak bude stále sama
Vyzera to tak že časom zdedime dom 2 hodiny cesty od súčasného bývania
Tak potom sa možno uvedomí že ako bolo dobre keď sme boli po ruke
Najlepšie že keď jej daco poviem tak už reči že od nás nič nechce ona si všetko porieši sama a pritom jej nikdy nič nevyčítam

Ako ti zavidim, ze to mas len raz za cas. Ja to mam kazdy den, lebo sme sa nechali prehovorit byvat s nimi. Co sa malá narodila, to lutujem kazdy den. Mater mi robi len naprieky. Uz jej za to vynadal otec aj segra. Uz sa pracuje na odstahovani, ale velmi dlho vsetko trva. Malu mi strasne kazia, vsetko je horsie v ich pritomnosti..