icon

Som naozaj prehnane žiarlivá?

smutnazienka01
14. mar 2018

Ahojte baby mam dlhsie ucet uz na koniku ale nechcem to pisat pod mojim menom tak som si vytvorila anonymny ucet... Neviem ani ako mam zacat asi sa len potrebujem vyrozpravat takze to berte ako vylev, popripade ak nahodou niektora by mi vedela dat radu tak prosim sem s nou 🙂 s partnerom nemame teraz velmi dobre obdobie ja som podla neho az moc ziarliva, ano uvedomujem si to aj ja ale podla mna mam na to dovody... V praci ma taku kolegynku ktora mi celkom pije krv vozi ho do roboty co je normalne kedze pracujem trosku dalej ale vzdy som tam citila aj nieco viac v robote spolocne kavickovanie kecanie dokonca si uz aj cisla stihli vymenit.. No este pred tymto sme mali spolu jednu mensiu krizu kde ma klamal poza chrbat a dost to narusilo moju doveru k nemu ale to teraz nechcem rozoberat len tym chcem povedat ze uz raz bol ku mne neuprimny a klamal mi... Ked pravda vysla na povrch myslela som si ze sa z toho ponaucil a slubili sme si ze si budeme hovorit pravdu... Lenze znova ma oklamal.. S tou kolgynou... Raz v noci mu pipla sprava na mobile ja som vtedy akurat nemohla spat tak som sa pozrela kto mu pise tak neskoro v noci.. No predstavte od koho tam svietila sprava? Od nasej hviezdy kolegyni.... Cakala som par dni ci sa mi s tym prizna no nic nepovedal tak som zacala ja...samozrejme sa mi priznal ze sa dohodol s nou von ale nakoniec to aj tak zrusili a nesli... Ano nesli nikde ale ide tu o to ze mi nepovedal o tom pri tom dobre vedel ze na nu ziarlim jak pes a vadi mi je mi nesympaticka... Ked to vedel tak preco mi to robi naschval aby som ziarlila? Ja mu uz nedokazem viac verit, on o mojich vsetkycg spravach vie a aj si ich pozera...keby ma naozaj tak miluje ako tvrdi tak predsa by sa na nu vykaslal a nie este aby s nou isiel niekde do baru... Spravila som mu kvoli tomu mensiu scenu dost ma to zamrzelo ze sa takto dohadovali poza moj chrbat... Neviem ako by sa jemu pacilo keby ja sa dohodnem s nejakym chlapom von a zatajim mu to... A nakoniec viete co? Tvaril sa ze noa co vsetko je ok. Este on chudak je na mna nahnevany a urazeny a krici po mne.. Pytam sa preco si ty nahnevany? Samozrejme odpoved ziadna lebo nema dovod byt na mna nahnevany.. Este mi povedal ze bolo by ozaj dobre keby sa rozideme uz lebo uz somnou nedokaze zit ze som hrozna...
Nakrical na mna, vraj spolu uz niesme a zabuchol dvere. Odisiel. Takze zas som skoncila ja ako krava a ja ako ta zla.. No povedzte mi zeny som fakt prehnane ziarliva ? Mozno z vasho pohladu to nebude az take strasne ale ja sa teda citim fakt zle 😢 sorry za vylev ale az sa mi ulavilo trochu ked som vam tu napisala ☺

moonlight1210
14. mar 2018

@smutnazienka01 aj toto je ukazka, ze sa nechavas odvadzat od temy hlupostami.

riesis tu pravdepodobnu neveru svojho priatela, ci svoje ego?

ak takto sa das aj v realite vzdy "rozmenit na drobne", tak vase hadky musia zakonite nabrat spad, kde sa strati povodna vec a hadate sa nakoniec o niecom uplne inom. takze ta lahko preargumentuje k tomu, ze sa hadate o tvojej chybe, nie jeho.

davaj si na to pozor. zbytocne tym skodis sebe.

obsadenemeno
14. mar 2018

@smutnazienka01 no ty ma mas nejako v zuboch....noze prezrad, aky je tvoj original nick..... inak vies, ze najviac ta naseru veci, o ktorych v hlbke duse vies, ze su pravdive????
Cize vies, ze to, co riesis, je volovina. A ano, ziarlivost moze byt pekne otravna, lebo vernost sa dokazat neda. Cize si proste knucala tolko, ze mu dosla trpezlivost. A ty tu teraz chces potvrdenie, ze si mala PRAVO spravat sa, ako si sa spravala, PRAVO mu kuknut do mobilu, PRAVO mu to vykricat..... a teraz sa cudujes, ze mal toho dost a kukas ako puk ze preco odisiel, sak sa vlastne az tak vela nestalo....... akurat ze pocitam tych scen bolo uz prilis vela, nie len ta jedna, co si nam tu opisala. Proste ta ma dost, ci uz riesi s kolegynou alebo nie.

sissy27
14. mar 2018

@smutnazienka01 o tretej v noci by som sa neobťažovala pozrieť ani na svoj mobil. Povedzme si ako je, neurobila si to prvýkrát a posledný tiež nie. A súhlasím s @obsadenemeno - problém je niekde inde ako v kolegyni.

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@obsadenemeno a ty zijes v nasej domacnosti ci co? Vies toho viac ako ja o nas... Skoda ze si sa do toho netrafila...

obsadenemeno
14. mar 2018

@smutnazienka01 tak noze popis, ako to u vas chodi...... 😝😝😝

mateson
14. mar 2018

ty budeš mať problémy tohto druhu vždy, jednoducho je to tak. Či to bude tento chlap, či iný,či bude mať "bočné myšlienky" či nie, Na žiarlivost neexistujú tabletky.

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@obsadenemeno nepotrebujem to tu riesit

obsadenemeno
14. mar 2018

@smutnazienka01 vazne? Ja som myslela, ze uz to tu riesis.....hm.

liv1
14. mar 2018

Ale ved tato tema tu uz bola. Asi mesiac dozadu. To ste este neboli rozideni. A vacsina sme ti povedali ze nie je ok ako sa ON sprava... a ze s tou kolegynou to nebude len tak...

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@obsadenemeno napisala som zw to je vylev potrebovala som sa vyrozpravat

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@liv1 ja tu o tomto pisem prvy krat, zrejme niesom jedina co ma takyto problem

obsadenemeno
14. mar 2018

@liv1 mne ta tema hned pripadala podozrivo povedoma.....😎

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@obsadenemeno ale vsak hovorim ze to tu prvy krat pisem

obsadenemeno
14. mar 2018

@smutnazienka01 hey, pod tymto nickom. Styl pisania tej druhej temy je navlas rovnaky, dokonca pouzivas len dve bodky, nie tri.... rovnaka stylizacia viet, jasne, pises tu prvykrat. Sak okej. Tvoja vec.

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@obsadenemeno precitala som si to a ta pani pise ze pred tym nemali nic vazne a ja pisem ze uz raz ma predtym sklamal ale v inej veci... Oznac ju tu kludne toto je uz chore aby si ma podla bodiek podozrievala boze vy ste fakt tu na koni niektore trafene...

veronikastrickova
14. mar 2018

Zeny prepacte, ale niektore mi pridete horsie ako FBI, hned to si pisala ty to je navlas rovnake. Boze je malo zien na Slovensku? Je mali zien na MK? A hlavne 1 zena ma narok na 1 problem a ten isty uz nemoze mat ina? Lebo toto fakt nepochopim, co uz pisete. Niekto vas doma nase*ie a idete sa tu vyvrsit na inych zenach?

obsadenemeno
14. mar 2018

@smutnazienka01 no vidis, ako je to, ked ta druhi upodozrievaju z niecoho, co si neurobila? Uz vies, akom sa citi ten tvoj, ked ho ziarlivo obvinujes a podozrievas? Ano?

A ze my sme trafene..... nepisala som ti len ja, ze riesis voloviny. Ale zasadla si si na mna.....zaujimave....... 😉

obsadenemeno
14. mar 2018

@veronikastrickova pise sama, ze si zalozila novy nick..... cize to kludne moze byt ona.
No ale aspon vie, ako sa ten druhy citi, ked je upodozrievany z niecoho, co nie je pravda.

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@obsadenemeno tak v tom pripade chudak tvoj chlap ak nejakeho mas kebo ak si aj nanho takato stihacka... A ja neupodozrievam len sa mi nepacilo ze mi nieco zatajil a dohadoval sa s nou poza moj chrbat... A inak ako vies ci to je pravda alebo nie? Ci si sa s nim o tom bavila? Zaujimave ze ty lepsie vidis do nas ako my dvaja...

sarah226
14. mar 2018

@smutnazienka01 ahoj,takze necitala som predosle komentare 🙂 ale urcite si sa zachovala spravne..tvoj chlap je zbabelec a nula,uz len z toho hladiska,ze kasle na tvoje pocity..normalne na rovinu sa ho opytaj,ci s tou dotycnou nieco ma a ked v tom bude pokracovat sms a podobne radim rozist sa co najskor..zbytocne sa budes trapit nad vztahom,ktory nefunguje..maj v sebe hrdost a ponechaj ho tej koleginke,neboj aj tej sa casom preje a nakoniec prileti k tebe ako pes s prebitou labou ;) prajem vela stastia

veronikastrickova
14. mar 2018

@obsadenemeno ked si takuto vec nezazila, tak to v zivote nepochopis, to nieje o zene stihacke. Tiez som si myslela, ze som chorobne ziarliva, ze si vsetko namyslam a prd. Intuicia ma nesklamala.

veronikastrickova
14. mar 2018

A som stastna, ze uz s takymto muzom nic nemam

liv1
14. mar 2018

@obsadenemeno tvoje ostre komentare aj v inych temach poznam. Bolo by fajn trocha sa ukludnit. Je jasne ze nie je normalne ze sa frajer dohaduje do baru s kolegynou a ta mu v noci pise spravy. Autorkina sprava je uplne normalna...

obsadenemeno
14. mar 2018

@smutnazienka01 vysvetli mi, ako si prisla na to, ze som stihacka....ja nepotrebujem cekovat chlapov mobil a nerobim mu vystupy hodne Bolsoho Teatra...... 😀😀😀

no, nemas argumenty, zacinas urazat.... chudak ten tvoj chlap

obsadenemeno
14. mar 2018

@veronikastrickova no ano, tvoj pribeh pozname.....

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@liv1 dakujem ale hentu uz berem s rezervou lebo tiez som si ju vsimla aj inde ako vsade len rype...

smutnazienka01
autor
14. mar 2018

@obsadenemeno vidis a stihas tu mna cudziu zenu.... Este bodky kontroluj preboha ty sa fakt musis po veceroch nudit

veronikastrickova
14. mar 2018

@obsadenemeno prd viete, iba to co tu napisem a to je tak5%z mojho zivota, ale ty si velmi agresivna a tvoje prispevky to niesu rady, ale urazky, vyzurenie sa tu na zenach, zrejme si doma pod papucou a tu sa ides ukludnit. Mam toto pisat co ty, taketo tvoje teorie, ze pisete rovnako 2bodky namiesto 3, tak sa radsej ani neozvem. Si iba na smiech.

obsadenemeno
14. mar 2018

@veronikastrickova pamatam si ta, ty si ta zatrpknuta....
@liv1 nie, normalne to nie je. Ale zabudas, ze slecna tu ma problem so ziarlivostou, sama to priznala. A neviem, preco si myslis, ze som ostra, mohla som aj viac, sama autorka sa zacala navazat, ked som udrela (asi) klinec po hlavicke.

@smutnazienka01 tak ma ber s rezervou a nereaguj, ja len odpisujem, nic viac 😉