Som obeťou psychického týrania v domácnosti od svojej vlastnej mami ?
Zdravím , mám 19 rokov a mám tu jeden problém ktorý by som rad zazdielal keďže neviem kam sa obrátiť. Vcelku toto bude o mojej mame a jej agresívnej povahe, prejdeme k veci som jej jediný syn a dúfam aj posledný. Moja mama je veľmi hystericka žena psychicky labilná nedokáže a nevie pohotovo reagovať a zvládať typické situácie , všetko rieši nervami kričaním a agresivitou. Nedávno jej zomrel priateľ samozrejme pochopiteľne že sa takto správa ale Ona sa takto správala aj keď mala svojho priateľa všetok ten smútok a hnev z priateľoveho úmrtia frekventuje na mna. Dokáže sa vytočiť na úplne banálnej veci. Normálny človek sa z úmrtia blízkeho skonsoliduje a zmotivuje. Ona je pravý opak. Je strašne hlúpy človek som mladý človek ktorý ma svoje emócie a pocity potlačené vďaka svojej mame .Dajme si príklad ostalo mi nevoľno doma a vygrcal som sa náhodou na podlahu vedľa koberca samozrejme niečo šlo aj na koberec automaticky krik agresivita aj mi pleskla. Nedá sa snou komunikovať lebo komunikuje zo zvýšením hlasom alebo krikom na mna. Vyhrazacky bitkou na dennom poriadku , zašlo to tak ďaleko že moja vlastná mama na mna emočne vybehuje zo slovami aby ma porantalo a to nepotrebujem žiadnu veľkú vec spraviť aby na mna takýmto štýlom vybehla úplne maličkosti stačia. Mal som svoju mamu rad ale týmto správaním si ma od seba od riekla znenávidel som ju. Mám pocit že som obeťou psychického týrania v domácnosti od svojej vlastnej mami. Názor ?
@asia83 Nehnevajte sa ale toto čo píšete je strašne odveci a nestotožňujem sa stym. Na aké prikipovanie? Matka ma byt príkladom svojmu dieťaťu ale zjavne ste tomu nepochopili ;)
@stanulienkat a co si myslis o tom ze chapec berie nejakych 5 tabletiek na stiahnuty zaludok?si sa automaticky pustila do matky bez ohladu na jeho psychicky stav.Takisto nie vsetky deti vedia ohodnotit pracu "matky"....."Matka sa ma spravat ako matka"-jeho vyjadrovanie sa mi vobec nepaci.Som si ista ze keby jeho matka precita to co o nej napisal urcite by nam toho vela vedela napisat takisto.
@tetasa prepáčte ale vaše písanie vypovedá o vašej inteligencii momentálne
@tetasa a vy ste kde vyčítali že berie lieky na hlavu?... Vy tiež nepoznáte celú situáciu ale obhajujete tu jeho matku ako keby ste ju osobne poznala... A matka sa nemá správať ako matka??... Neviem čo je zlé na tom vyjadrení
@veronicka_fazula Nech sa vyjadri ma dostatok priestoru 🙂
@prettyflacko "milujem" takéto osoby, ktoré musia mať vždy pravdu 🙈😀
@veronicka_fazula To nie je o pravde , snažíte sa ma konfrontovať informáciami ktorými nie ste sama 100% presvedcena a ja som tu k dispozícii o slušnú konverzaciu ;)
@prettyflacko skús si prečítať moje komentáre 😉... Zle si pochopil môj posledný koment, ktorý nebol mierený na teba
@veronicka_fazula Áno áno ospravedlňujem sa 🙂 myslel som to na tu pani čo sa ma snaží konfrontovať
Kamo poznam to, ja som tiez jediny syn podobne posahanej mamy a sprava sa tak aj ked mam uz skoro 50. Vies preto mala len jedneho lebo si sa jej zadaril a asi ani dieta nechcela lebo to nie je pre kazdeho. Poznam zeny co su bezdetne lebo vedia ze by to nedali a su fajn. Co Ti mozem poradit je nemat s nou ziadne spolocne majetky a osamostatnit sa co najskor. Dievcata tento problem nemaju rady a budu sa Ti oblukom vyhybat pokial sa budes stazovat hoci viem ze Ta to tazi na srdci lebo mama je len jedna.

@tetasa nie nie chytáte ma za slovíčka 😀 reagujem pretože píšete banality úplne ,beriem lieky kvôli zdravotným dôvodom