Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku
Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.
No tak potom to uz ani jednoduchsie nemoze byt.Chapem, ze si nielen nastvana,ale aj sklamana,lebo si si spolocnu dovolenku predstavovala uplne inak.Ale urcite aj sama chapes a vies,ze toto nie je chlap pre zivot.Pobal ho,kufre nechaj vonku,napis mu,ze sa s nim rozchadzas,nech si pride po veci a ze na dovolenku ides s mamou.Hotovo.Toto potrebuje matka 11 rocneho syna?Zit s nezrelym sopliakom, ktory zmizne nevedno kam na niekolko dni?Ako na co?Byva u teba,dovolenku ma zaplatenu a senor sa ani neozve?No to co uz co musi byt sorry za kokota?Vezmi mamu alebo narychlo kamosku a uzite si to spolu 🙂
On ťa má ako druhú maminku a správa sa ako nespratny sopliak. Býva u teba, ty mu zaplatíš dovolenku a keď sa mu niečo nepáči, zdrhne z domu...
Toto TY ozaj nepotrebuješ!
Aby sa tri dni neozval? Aby unikal takto pred problémami a opakovane? Že máva takéto výpadky... Vyhod ho prosím ťa z domu ako prasiveho psa! Máš 11r dieťa, chces aby prebralo takéto vzorce správania? Aby tiež raz takto unikalo pred problémami? Dáva mu príklad nielen on, ale aj ty tým, že to tolerujes. Chces aby aj s ním v dospelosti niekto takto zametal ako tvoj partner s tebou?
Ahoj, janby som naratala do 10 a ako 1.vec si zodpovedala, ci s nim chcem alebo nechcem ist na dovolenku.
Ak ano, tak by som mu zavolala alebo napisala, kedy a kde sa stretneme. Ak by nereagoval, zajtra poobede by som stornovala/hladala nahradu.
Ak je odpoved nie, tak by som stornovala a jemu oznamila sms/mail, ze som to zrusila.
Ak si mu bola ochotna na 30ku platit 1000€ dovolenku, tak si ho asi velmi milovala a si smutna a sklamana.
Byva to sice skor naopak a muzi davaju pozornosti zenam. Ja by som taketo dary chlapovi nedavala...ale to je len vec pohladu.
Prepáč, ty nie si vôbec zrelá. Zrela žena by takého frajera už dávno kopla do zadku.
@zmrzlinka2021 prepáčim, nikto nie sme dokonalí, toto je moja slabosť, že som mäkká a ešte stále dám na sľuby a viem, že je to v tomto prípade chyba, musím to uviesť aj do praxe.
@aliaray1 ja nie som ten typ čo očakáva, že chlap mi bude niečo dávať stále, brala som to ako okrúhle, preto tá vyššia suma, ja som mala bežné narodeniny pred pár dňami a dostala som dar v hodnote 500 €
Na tvojom mieste mu zbalím všetky veci, šupnem všetko pred dvere a vymením zámky. Na dovolenku ber mamu alebo kamošku. Nič lepšie urobiť nemôžeš. Nerob zo seba handru.
@viki_lv možno neuveríš, ale syn nebol svedkom žiadnej hádky nikdy a ak sa naňho pýtal tak som radšej povedala, že išiel k svojej mame, ktorá býva v inom meste, to som ani neklamala lebo tam vtedy prespával. Ale máš úplnú pravdu v tom čo mi píšeš.
ženy ho nepoznajú a na zaklade par viet by ho už pobalili a vyhodili no neverím že by to same urobili.Tvoja slabosť je že sa dáš rychlo ovplyvniť. Ja na tvojom mieste počkam dozajtra. Myslím že aj sama chceš počkať.
A načo ti je taký chlap, ktorý sa zduje ako decko a utečie a niekolko dní sa neozve? Načo chceš ešte čakať? Na zázrak? Či myslíš, že padne meteorit a ho osvieti a sa zmení? Na dovolenku si vezmi kamošku, mamu, sestru a jemu pošli sms, že ty chceš vzťah s dospelým chlapom a nie deckom a že na dovolenku berieš kamošku nech ostane tam, kde je.
Ved mu zavolaj a nechaj odkaz na voice mail ak by nedvihol. Ze si sa rozhodla zobrat na dovcu mamu ked sa takto chova. Nema snahu udobrit sa a ty nechces mat stres ci teda ide nejde a vobec takyto rozhadani ze by to nebola pohodova dovolenka. Rozchod - by som chcela vediet trochu viac info o com bola ta hadka. Nez ho uplne odsudim. Ale ty vies o com to bolo a ci ti ten vztah za to stoji ..
Už len za toto ako sa správa by už bol dávno len spomienka a jedna veľká minulosť.. Máš naviac..
Vyzretá žena by s takýmto nestrácala čas... To naozaj chceš mať s ním rodinu a detí? 🙄
Poviem ti len jedne priklad... Ty budes mama, dieta bude plakat, ako o dusu a panko tonezvladne, tak pojde za kamosmi... Porozmyslaj, ci chces partnera alebo velkeho syna... Ja by som ho dlabala.. Takto sa vyzrety chlap nesprava a tym, zwho skrtnes spravis riadnu priucku mu, krora ho mozno konecne nauci ako sa ma spravat...
Ja by som nechcela mať ani takého kamaráta nie to ešte muža do života. Hrozné. Dovidenia
Tak ja by som ho skrtla nielen z dovolenky ale aj zo vzťahu... Len tak zmiznúť? A užívať si s kamarátmi a priateľka ma nezaujíma? To kde sme ved ani nemôžeš vedieť kde a s kým je.. Môže byť úplne niekde inde
To by si sa iba trápila.. Zober dáku kamosku🙂
@maminkadeticiek mas 11 rocneho syna a takehoto chuja mu privedies do zivota. To co mu dava za priklad?
Dievca, kasli na neho, to nie je chlap do zivota.. po hadke sa vyparit na niekolko dni?
Mas na lepsieho, nie na nevyzreteho jedinca. Porozmyslaj ci ho chces na dovolenke a aj vo svojom zivote.
@marikaan neveríš, že by ho iné ženy pobalili a vyhodili? Ja myslím, že iné ženy by nenechali takto so sebou zametať a vyhodili by ho už dávno
@maminkadeticiek jasne prepaac, mi to tam nejako kliklo teba🙈
Malo to ist autorke🙂

@karhu máš pravdu, aj ja to tak cítim, strašne ma to vytáča, takéto detinské chovanie, nie je naňho spoľahnutie a ja potrebujem istotu v živote, x krát som to chcela skončiť no som taký mäkkýš, že dávam ešte šancu. Ale ja sa poznám, mne vystrelí dekel a už ma viac neuvidí, tiež mám niekde limity a toto bude asi tá kvapka posledná.