icon

Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku

16. júl 2022

Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.

zdenkastanka
17. júl 2022

Ak by sa este dnes neozval zrusim mu dovolenku a koncim s nim... to co je za spravanie?ma 30 ci 5?zdute decko... ze odide a nepovie kam.tak toto nie...

mikadooo
17. júl 2022

Ja by som sa mu ozvala tesne po prebookovaní letenky, že nakoľko so mnou neráči komunikovať, predpokladám, že nestojí ani o spoločnú dovolenku a preto som si našla iného partnera. Nech sa chlapček chudák nenamáha ani na letisko /a ty sa vyhneš trápnej scéne na letisku 🤪/.

mata1001
17. júl 2022

Na dovolenku ste mali ist letecky? Či autom? Zbalila by som mu veci, dala pred dvere a dovi dopo.

autor
17. júl 2022

@laska86 nie, ja som neutiekla ako malé dieťa

autor
17. júl 2022

@mata1001 letecky

ropucha6
17. júl 2022

Este sa neozval? Citam, ze byvate u teba a mali ste ist aj s tvojim synom. Dobre rozhodnutie, ze beries maminu, este doklepnut potom ten rozchod. Takehoto nevyzreteho jedinca naozaj nepotrebujes.

h2
17. júl 2022

Aj keby sa teraz hneď ozval a ospravedlňoval sa, jak o život, ja by som mu už žiadnu šancu nedávala. Od štvrtka sa doteraz neozvať? Ospravedlniť by ho mohla jedine kóma, alebo smrť. Mama už sa teší, už s tým ráta. Choď so synom a s ňou a užite si to, osláv tam, že si sa zbavila debila.

autor
17. júl 2022

@ropucha6 nie, neozval sa vôbec

autor
17. júl 2022

@h2 už by som to nespravila, že by som uprednostnila jeho pred mamou. Mal ísť pôvodne, zachoval sa ako sa zachoval takže nie je o čom.

autor
17. júl 2022

@mikadooo áno, máš pravdu, nebudem ako on, zajtra keď sa to prepíše na mamu tak mu pošlem sms

euie
17. júl 2022

Autorka, neviem co on vlastne caka? Ze ty za nim budes teraz s malou dusickou doliezat, aby ste si spolu mohli uzit dovolenku, ktoru si ty celu zaplatila? Aky vysoky obraz ma o sebe a nizky o tebe, ze si mysli, ze ta teraz ide "vytrestat" a ze ty budes bez neho stratena? Som veeelmi rada, ze si to ides cele preorganizovat. Prajem prijemny oddych pri mori. A naozaj, som rada, ze sa ti otvorili oci a aktivne si to dalej zariadis bez neho (aj dovcu, aj dalsie fungovanie). 👏🏻👏🏻

fiafia
17. júl 2022

Toto by mne spravil tak by skončil.spravanie ako pubertak 😈 načo je ti muž čo sa oduje a nepostaví sa k problému celom.

blondinka95
17. júl 2022

Ja by som mu ani sms nepísala. Nech to zistí na drzkovku keď si príde domov v pondelok večer zbaliť si veci na dovolenku

h2
17. júl 2022

@blondinka95 Ak má aspoň minimálne IQ, musí mu byť jasné, že už nikam nepôjde.

autor
17. júl 2022

@euie myslím, že presne toto sa v ňom odohráva, trafila si klinec po hlavičke.

autor
17. júl 2022

@blondinka95 myslíš? Mňa aj mama prehovára, či mu nezavolám a nespýtam sa, no ja hovorím, že ani za nič na svete, po toľkých šanciach čo on odo mňa dostal, už veru nie. Len to ona nevie, ja som nikdy naňho pred našimi nepovedala krivé slovo.

emily_666
17. júl 2022

Naozaj toto individum vyprevad zo zivota a uz si ho ku sebe nepustaj. Utiect ako male dieta...och

autor
17. júl 2022

@h2 myslím, že ak má v sebe ešte štipku chochmesu, tak si je už toho vedomý, že dovolenka sa ho netýka. Preto si ani nemyslím, že sa ozve, považovala by som to za maximálne trápne, dokonca až drzé.

blondinka95
17. júl 2022

@autorka áno myslím, neriešila by som vôbec už. Máš esá v rukáve tak ich vyuzi

viky173
17. júl 2022

Ahoj autorka, podla mna si jedna uvedomela mlada zena, ktora si vazi samu seba. Zariadila si si to velmi rozumne. Tlieskam Ti a prajem, aby si si dovolenku uzila naplno ako sa len da.
Kazdy den tu citam prispevky, kedy so sebou niektore zeny nechaju zametat ako s handrou, Ty si sa vsak tomu postavila razne. Ak bola dovodom hadky nejaka banalita a nie to, ze si ho podviedla, tak naozaj nerozumiem takemu detinskemu spravaniu z jeho strany. Ma predsa 30, nie 17, takze uz by sa mal chovat trochu vyzretejsie.

mata1001
17. júl 2022

Zajtra rano hned volaj do cestovky a zmeň jeho rezervaciu na mamine meno...prajem peknu dovču.

autor
17. júl 2022

@viky173 nepodviedla, problém je v tom, že chcem aby sme žili usporiadane a v kľude a to on zjavne nezvláda, preto sa mu dejú kadejaké problémy

kittykat22
17. júl 2022

a nemozes tam prehodit mamu? za nejaky poplatok?

autor
17. júl 2022

@mata1001 pôjdem osobne, treba uhradiť poplatok za zmenu osoby

maialeo
17. júl 2022

už ho nechceš ale do zajtra ešte počkáš 😀 Jaaaj...

merrynka19
17. júl 2022

Nefetuje? Môj robil toto,že sa somnou pohádal pre banality a odišiel na pár dní so svojimi tiež pubertalbymi kamošmi a fetovali😓

zdenkastanka
17. júl 2022

Autorka, smiem vediet kvoli comu ste sa takto velmi pohadali?a ako dlho ste spolu?

autor
17. júl 2022

@merrynka19 to nie, ale vypije si vtedy

autor
17. júl 2022

@maialeo že počkám, som uvažovala včera, už mám dohodnutú mamu takže je rozhodnuté a do CK sa viem dostať až zajtra

slovakboy
17. júl 2022

On ťa citovo vydiera, a preto sa mu vôbec neozvi. Záleží mu na tebe lebo inak by taký cirkus nerobil no ty si týmto krokom získaš vážnosť a staneš sa pre neho vzácnejšia.