icon

Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku

16. júl 2022

Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.

laila22
18. júl 2022

Autorka, ako si si mohla myslieť, že by neprišiel na dovolenku, ktorú si financovala ty... 😂😂🤦. Toto si nechať ujsť? Je to hlupák...

srferreira
18. júl 2022

To je magor 🙈

livuska124
18. júl 2022

Autorka - a možno sa priprav aj na to, že ťa poohovára kade tade, pred všetkými, aká si ****** a jeho darček (dovolenku) si prepísala na niekoho iného, ako on za nič nemohol, to všetko ty, hysterická psycho ženská 😁

autor
18. júl 2022

Inak baby, ja som taká spokojná so sebou a hrdá ako už dávno nie kvôli tomuto môjmu počinu 😅, ale musím vám veľmi poďakovať za názory a rady, lebo ste mi v tom veľmi pomohli, presvedčili ste ma, že uvažujem dobre a nie som ja ten blb v tomto vzťahu ako by ho chcel niekto zo mňa urobiť

autor
18. júl 2022

@livuska124 jaj, nech hovorí čo chce, ja mám svoj názor na jeho parťákov a mňa vôbec nerozhádže čo si myslia ľudia, na ktorých mi nezáleží, z toho som už vyrástla 🙂

panelacikova
18. júl 2022

autorka: predovšetkým tebe sa zlepší život, ja osobne by som toto mužovi netolerovala, že sa pohádame a on sa 4 dni neozve. stane sa hocičo, aj my sme sa pochytili už, odišiel za 6 rokov možno 5-6x odo mňa (my ale máme oddelené bývanie, presne viem, kam teda šiel), ale už na druhý deň ráno napísal: dobré ráno a šlo to v pohode. ale nebolo to kvôli tomu, žeby jeden z nás chcel riešiť problém alkoholom. proste výmena názorov a keď sa to malo stupňovať, šiel, aby mu vychladla hlava a mne tiež. stalo sa to párkrát, ale vždy som vedela, kde je, on vedel, že ja viem a potom sme to dali na druhý deň rozhovorom do poriadku. ale toto, čo vystrája tento "tvoj", toto by som neakceptovala nikdy.

dori92
18. júl 2022

A čo ti pekne píše? Určite sa neospravedlnil. A este si ozaj mysli ze zato ze mal stvordnovy úlet pôjde s tebou na dovolenku😅
Joj...

teki1
18. júl 2022

@dori92 Príde na letisko s kyticou ruží ,aby vzala jeho so sebou,ved on ju miluje.😁

jjanulienka
18. júl 2022

Mas byt na čo pyšná 💪 chlapcovi musel pekne padnúť hrebienok😬😬uzi si dovolenku 😉

dori92
18. júl 2022

@teki1 chúďatko, takto mu pokazila narodeniny 😂

kayyaa
18. júl 2022

Skvele ! Tesim sa, ako si to vyriesila😁 ..kiezby vsetky zeny mali taketo zmyslanie... 😊👌

feeewa
18. júl 2022

Ja by som mu ešte cvakla nejaký gýčovo farebný drink pri bazéne a poslala foto s textom: “Páčilo by sa ti tu” 😂

jankulka01
18. júl 2022

Si super 🙂 a syn bude mat skvelu dovolenku s maminou a babinou a nie nejakym urazlivym nedorastencom

teki1
18. júl 2022

@dori92 Veď to,jeho "darček" k narodeninám si bude ešte dlho pamätať.
Autorka,na tú tvoju dovolenku bez neho sa tu všetky tešíme s tebou.👍🌞

pebu
18. júl 2022

Autorka, Ty si mu teraz dala ten najdolezitejsi darcek a to moznost dospiet. Je to len na nom ci si to teraz ujasni v hlave,ze taketo spravanie mu NIKDY NEBUDE normalna zena,ktora si vazi samu seba a chce pokojny zivot, TOLEROVAT! Tento darcek dospiet si moze uplatnit ako voucher v nasledujucom vztahu. 🙃

moonlight1210
18. júl 2022

Ze si ty mala zavolat jemu, a preco si mu teda ty nezavolala.

Ach, toto je taka klasika, az som sa bala, ze to nahodou zabudne urobit. Tieto sebestredne tahy prenasania vlastnej zodpovednosti na druheho.
🙂

On sa vlastne vidi ako obet. Lebo on to posral, dokonca si to kajucne (zase raz) priznal, no ty si mu normalne odmietla dat (stopatdesiatu) sancu. Ty mas normalne srdce z kamena, zena. Ts-ts-ts.

wig
18. júl 2022

Hmmm nuž myslím, že si sa unáhlila a mala by si ho poprosiť o odpustenie a zobrať ho má tú dovolenku! 🤔

🤪😝 srandujem samozrejme... uži si peknú dovolenku a život bez psychoša! 😉👍

momoftwo
18. júl 2022

Gratulujem autorke lebo vacsinou je to tu naozaj jalové a zeny so sebou tak nechaju zametat az strach..ale to je asi sposobene aj tym, ze su financne zavisle od tych partnerov, pripadne uplne blbe. No feši dostal na frak, strasne by som teraz chcela vidiet jeho ksicht. Nejako to s tym odchodom a vytrestanim teba nedomyslel..Prisiel o dovolenku, byvanie a frajerku v jednom, este aj na svoje jubileum, to chces!!😂

marianemcikova78
Autor odpoveď zmazal
kaktusik007
18. júl 2022

supeer, tato tema je fakt lepsia ako serial na netflixe 🤣

parada, chlapcek mozno dospeje, evidentne lekciu potreboval ;)

acrobaleno
18. júl 2022

@kaktusik007 samozrejme! Všetci milujeme dobrý revenge story.

katka0123
18. júl 2022

Dnes si mi spravila den. Z potencialnych reci si nic nerob. Tato storka sa totiz dostava na uroven totalnej klasiky, na co sa bude este medzi "kamosmi" roky spominat 🙂 Chalanko asi vytiahne stiplavy slovnik tretej cenovej, zaleje zial alkoholom a na viac sa nezmoze. Vymaz ho, odstran kontakty. Bradu hore, kracaj s usmevom! Som na teba pysna. Prajem krasnu dovolenku!

asocial
18. júl 2022

Krasnu dovolenku. Precitala som si len tvoje prispevky, lebo ked som zacala vsetky, nechapala som niektore zeny, ktore by davali sancu nezrelemu alkoholikovi. Normalne som bola hrda na neznamu zenu! Dovolenku si uzijete a bude to este lepsie. Hlavne ho ani po navrate nepusti do svojho zivota.

nelka93
18. júl 2022

Tak to je fajn 🙂 uži si dovcu

nelka93
18. júl 2022

@moonlight1210 však samozrejme, len nie vždy je ten poplatok nízky, niekedy sa môže vyšplhať aj na pár stovák, čo je viac ako cena letenky

slovakboy
18. júl 2022

Skvelo si to urobila. Len taká otázka: máš ho rada? Ak áno a aj on teba, tak ho to bude veľmi boliet a teba tiež. No a v tej bolesti sa môže stať že sa zmení. Ak však už teraz nedokázal prevziať na seba zodpovednosť za to čo sa stalo, tak asi lepšie bude ti bez neho.

maminkadeticiek
18. júl 2022

Mozes byt na seba hrda.Postavila si sa za seba a tozhodla si sa,ze viac nenechas so sebou zametat.Uzi si s maminou a synkom krasnu dovolenku a hor sa za pokojnejsimi a sebavedomejsimi zajtrajskami ❤😉

srdeenko19
18. júl 2022

@autorka Si úžasná, vyzreta žena. 😊 Zaslúžiš si iného chlapa pri sebe. Perfektná diskusia so štastnym koncom, užite si krásnu dovolenku so synčekom a maminkou. ❤️😇🙏🏾 Ešte by ma zaujímalo, koľko máš rokov. 😊

autor
18. júl 2022
autor
18. júl 2022

@srdeenko19 a ďakujem