Som tehotná a manžel flirtuje v nemocnici
Ahojte, s manželom sme 12 rokov spolu, čakáme prvé naše vytúžené dieťa, pred 3 tyzdnami mal plánovanú operáciu, ktorá sa žiaľ zvrtla, trochu bojoval o život a je momentálne v tej nemocnici 3 týždne…mám pocit,ze od kedy je tam, tak to trochu medzi nami začalo stagnovať,slabá komunikácia,ani mi nepovie,ze mu chýbam a jedno s druhým… ide o to, že sa mi chválil aké tam má pekné mladé sestričky, dokonca jednej z nich si stiahol fotku do telefónu zo sociálnej siete a rozposlal to kamosom… s týmto sa mi priznal, on to berie ako srandu a poznám ho už fakt dlho… nepozastavovala som sa vôbec nad tým, ani som neziarlila…. Až dokym som sa nedopocula od tých jeho kamosov nepriamo (od ich žien), že aký je spokojný v tej nemocnici, že mu tam behajú krásne,mladučké,dokonalé ženy… ani raz mi nepovedal, že už chce ísť domov…že ho rozptyľujú,sa ešte vyjadril pred kamošmi… raz som ho počula ako sa baví s tými ženami tak, že sa len smial pri rozhovore, flirtoval…. Veľmi sa zle cítim psychicky, hormóny so mnou trieskajú, ublížilo mi to veľmi… ako by ste sa zachovali ? Mám na neho takú zlosť, že mám chut podať žiadosť o rozvod…
@anjelicek26 chápem čo tým chceš povedať,ale veľmi mi to ublížilo takéto správanie z jeho strany… ja sa trápim doma ako taká chudera skrz jeho zdravotný stav a on toto robí.. veď už mi ani lásku nevie prejaviť, ako brat so sestrou keď za ním prídem
Hlavne klud ! Vsetko mu to vratiš ked budes v nemocnici ty 😉ked pojdes rodit na Svk tušim este holia rodičkam pipinu.. tak muzovi potom povies alebo napises sms ze ta taky fešak holil 😍mlady ,krasny. Alebo iny chlap tam. Porodnik. Poprosis ho o selfie s tebou a posles kamoskam ci zenam jeho kamošou aj Keby vyzeral ako Quasimodo, budes vzdychat aky uzasny.
@miadi snažím sa ukľudniť a preniesť sa cez to,ale nejde mi to, už som pár nocí skrz to nespala…
Autorka vazne ake prejavy lasky si v nemocnici predstavujes pocas navstev🫣Tiez som tehotna a az takto mi z toho nesibe,skus sa dat trochu dokopi. Toto je moc a ublizujes sebe,dietatu a aj vasmu vztahu...
Koli jednemu chlapovi. Sustred sa na seba a babatko . Kasli nanho nech mà radost zo sestriciek, zachvilku mu to skonci pojde domov a bude po srande. Si teraz precitlivena. Chapem ze chces potrebujes lasku a jej prejavy od neho. Ale za to ze sa toto momentalne nedeje tak ako by si chcela ci potrebovala este nezahodis 12r vztah. Ak mas pocit ze je chladnejsi nevnucuj sa mu nepis nevolaj nechodi tam nerob mu vycitky. Nech si aj ty vzacna vesela aj bez neho . To je atraktivnejsie ako byt needy. Nie je stredobod vesmiru.
Napísala si, že ho takého poznáš už dlho... Či som to zle prečítala?
Takže to môžeme hodiť na tvoj stres z operácie a rizika ohrozenia života plus tvoje hormóny. Je to veľmi nebezpečná kombinácia.
Kľud, nádych a výdych...
No ak bojoval o zivot tak zaujem o sestričky je v rozumnej miere dobry signál a malo by ta to tešiť.
Povedz mu o svojich pocitoch a tom ako to vnimas, hoci je po operácii neuberá mu to na povinnosti starat sa a pomáhať tehotnej manželke.
@ljzozv tak vždy aj keď spolu vidíme nejakú peknú babu tak mi hneď povie, že bože aká kosť, na toto som si zvykla ,ale tiež mi to trvalo roky kým som sa s tým dokázala stotožňovať… že je dosť otvorený týmto veciam predo mnou… ale toto čo robi v nemocnici a čo rozpráva tým kamosom ,je už za mojimi hranicami, je mi z toho zle… ani sa nezaujíma o to, ako sa mám.
@janai1 ja nie som on, absolútne neriesim druhých mužov.. nemám to za potreby..
@tanyag vtipna som chcela byt . Myslela som ze je to Jasne 😂si nemoze clovek zazartovat aby autorke trochu odlahcil naladu ? Treba jej tu nadavat a pisat ze je mimo ., Lebo tak sa jej ulavy . A bude jej lepsie. Neviem co za ludi Taketo nieco pochopia doslova . To je uz o vas nie o Mne . Aj blby vtip je na nieco dobry . Aby si uvedomila ze nejde o nic vazne . Ale moralistky sa budu len pohorsovat .
Autorka veci ktore si tolerovala nez si bola tehotna ti budu ovela viac vadit v tehotenstve aj po porode. Tie chyby zrazu uvidis vyraznejsie. Ak to chapes spravne ze su to len take jeho kecy ktore nic neznamenaju . Tak sa to budes odznovu ucit tolerovat. Asi ani netusi ze sa doma trapis . Ale svoje nadsenie zo sestriciek by mohol krotit ked ti ludia o tom hovoria. Je to od neho hlupe .
Začínam mať pocit,že za väčšinu rozvodov nemôžu skutočné problémy,ale proste len ženská domyslavost a jeb.....t.Pardon ale miernejší výraz na toto nie je
Vzala si si chrapúňa. Aké sú tu zrazu tolerantné ženy na MK. 🤦🏻♀️ Mne by jeho spravanie vadilo aj keby som tehotna nebola a dala by som mu to teda pekne vyžrať. Anjelicek a Miadi to asi doma majú, ale toto by som v zivote netolerovala.
Mne by vadilo, keby ideme sami a prejde okolo kočka a on mi povie aká kosť. Ak si to zo srandy povedia s kamošmi predo mnou to mi nevadí. Chápem tvoje pocity, ale jasné že na rozvod to není. Veď si to vydiskutujte.
PS: Ako si myslela že TROCHU bojoval o život, ak bol vo vážnom ohrození možno naozaj je rád, že to prežil ale dáva to najavo ako pubertiak, nie ako budúci otec
Ahoj, no ja ti ako mlada lekarka mozemmpovedat ze toto robi viacero zenatych muzov pacientov.. akoze si chcu so mnou aj so sestrami zavtipkovat a ze on naschvalbude chory aby mohol k nam chodit … a take. Nemyslim si ze tvoj muz je akoze jediny kto to robi.. Neboj sestricky sa na nom na dennej izbe zasmeju ze zas ten stary pes nas balil a pojdu domov. Podla mna ked je on taka povaha nezmenis ho velmi.. ale napísala by som mu urcite smsku ze teda uz nebudes chodit na navstevu do nemocnice lebo ako pocula od jeho kamaratov je onho mladymi uzasnymi zenami dobre postarane
ty si nikdy nelezala v nemocnici? lebo toto su uplne bezne kecy pacientov tam.. podla mna robis z komara somara. Prepac. A zeny co chlapa za to ze sa nudi v nemocnici, lezi tam 3t a posradnuje so sestrami, a aj s kamosmi, idu oznacovat za neviem co, hulvata, chrapuna.. :DDD moj chlap lezal v nemocke tiez 3t, plus este dalsi tyzdne dochadzal na infuzie a sestricky ich aj pohladkali, aj polutovali aj zlatickami nazvali a tiez som pocula, ze na co by siel domov dobre mu je :DDDD jedlo mu donesu pravidelne, postaraju a o neho, pousmievaju sa a on lezi a pozera telku :DD podla mna to odburava aj stres a tak, lebo vela ludi berie pobyt v nemocke zle.. cize si to sprijemnia.
Klud a nohy v teple, bud rada ze sa mu nic vaznejsie nestalo, daju ho do poriadku a bude zase doma bez sestriek. Ak sa nezmenis na ziarlivu harpiu kym sa vrati
To ze sa nezaujima ako sa mas, by mne vadilo viac, co robis atd. Ale tak on je otvoreny, uprimny, tak mu to splechni rovnako do ksichtu a bud otvorena aj ty. Ze fajn, ze sestricky obdivujes, ale vlastnej zeny sa neopytas ani ako sa ma :D nadhera...
A ty si mu prejavila strach o neho? Posilnuj to dobre medzi vami, nie zle.
Coto znamena, ze tak trochu bojoval o zivot? To moze riadne zamavat clovekom, moze v nom zostat strach, o ktorom nedokaze hovorit a ktory si sam nedokaze vykompenzovat, tak zovialne flirtuje, aby mal pocit, ze "zije"...
Poznas ho,aky je,tak ta to nemoze prekvapit. Nemala si si na to zvykat,ale ak ti to vadilo hned zo zaciatku,mala si ho poslat kade lahsie. Teraz uz na to kasli,sustred sa na babatko. Nenervuj sa debilom. Rozpravala si sa s nim o tom? Ja by som mu povedala o svojich pocitoch a ze trosku ucty ku mne by nezaskodilo.
podla mna je to len tou situaciou, islo mu o zivot, teraz ma pocit, ze nieco vyhral. a vlastne vaj vyhral - zivot. okolo mlade sestricky, ak je viac chlapov na izbe a vsetci flirtuju, tak sa kazdy zapoji. muzi toto robia v nemocke, nic to neznamena, je to aj sposob ako sa nenudit, je fajtn, ked si dokazu navodit prijemnejsiu atmosferu, hoci aj takymto sposobom. je o neho postarane - niekto mu skoro nakomplet beha okolo zadlu.
citi sa jak kral ( teda snad okrem prostredia - neviem ako vyzera nemocnica a niekedy ludom vadi vybavenie aj strava )
no chapem aj teba, viem co narobia hormony, sme vtedy urcite citlivejsie, rastie v tele novy zivot, chceme mu poskytnut dobre zazemie, dkvelu rodinu a je tu chlap -otec, ktory flirtuje so sestrickami. to veru dobrotu nerobi.
no ale neboj, ved on tam v tej nemocke nezostane, ani ho nenechaju koli jeho dobremu pocitu dlhsie ako ne nevyhnutne. doma sa bude musiet prisposobit opat svojmu domacemu prostrediu.
teraz mi napada ucivo z obcianskej mojje dcery. tusim sa to vola rola. kazdy je v nejakej roli. a on je teraz v roli pacienta, ty v roli tehulky. niektore role sa dobre nezlucuju spolu. no nebude to tak navzdy.
drzim palce.
@doriiis za väčšinu rozvodov moze nevera, alkoholizmus a hnusne chlapske zvyky.
Bez ohľadu na teba, mužove správanie je dosť neslušné. Fotiť si niekoho bez jeho súhlasu a rozposielať kamošom? Normálne to úplne nie je. To čo je tá žena sestrička len nejaká vec? Dosť vulgárne správanie.
A tiež ktoré píšete že je to oK - nevadilo by vám keby si nejaký 40tnik fotil vašu dcéru sestričku a rozposielal jej fotky uchylnym kolegom??
Sestra robila pár rokov po škole v nemocnici ako sestrička. Bola aj na geriatrii, aj na internom. Chlapi bez ohľadu na vek,aj 80+ deduskovia, sa snažili zapôsobiť na mladé sestry, pred nimi pookriali, hrali machov, vtipkovali. Ženy naopak stenali, ochkali, opúšťali sa, vyžadovali väčšiu starostlivosť. Tvoja polovička je v tomto teda štandard. A keďže basnil o kočkách na ulici priamo pred tebou, pred kamarátmi vždy určite hovoril viac. No tí by ti to nepovedali. Tak pokračuje aj v nemocnici vo svojej línii. Len teraz s kamosmi nie je, používa mobil. A takto sa to rozšírilo aj medzi ich partnerkami.
@lenkakravcova nikoho nefotil
Autorka ja ti neviem možno sa stresujes zbytočne a na druhej strane je tu ženská intuícia. Chlap čo bez problémov povie žene pozri aká kosť, doprcic si jeho žena nie kamoš. Len aby z toho nebolo "šlo mi o život, prežil som tak si chcem užiť" . Keď dojde domov treba ho postupne (nie naraz) zaukolovat a preniesť na neho (rafinovane) väčšinu finančnej zaťaže za domácnosť aby mu neostal čas ani financie na tie jeho "kosti". Len tak pre istotu. V záujme vzťahu a budúceho dieťaťa nepodlahni emóciám a nesnaž sa mužovi vysvetliť ako sa cítiš (nemá tvoje hormóny, nepochopí), rieš to racionálne s chladnou hlavou.
Inak bývalá kolegyňa mala tiež takého "komentátora" ale zarazila to hneď v začiatkoch. Na komentáre na okoloidúce reagovala "však choď za ňou a pozvi ju do trojky". Keď spolu pozerali futbal komentovala lýtka a zadky hráčov. Jej muž nakoniec pochopil že "silné" reči si má nechať pre kamošov a nie s nimi otravovať ženu pretože to je neprijemne.
Jedným slovom: hormóny 😉

Ides zahodit 12 rocny vztah, urobit z neho vikendoveho otca a seba matku samozivitelku s vyplutou dusou najblizsie roky stihat financne a casovo starat sa o dieta sama hej?Boze dobry. Treti tyzden trci v nemocnici a je mu nuda jak konovi a poslal par kamosom fotky nejakej sestricky😏Trochu bojoval o zivot? Tak Si uvedom,Ako sa citi a neries chobotiny. Nemam Problem,urobim si Problem.