icon

Som tehotná a otec dieťaťa ma pred pôrodom vyhodil

barbinka401
10. nov 2019

Som tehotná a otec dieťaťa má pred pôrodom vyhodil
Neviem ako ďalej. Či si to nechať alebo ako ďalej
Moc sa trapim. Nemám chuť žiť
Ďakujem

lula313
10. nov 2019

@bluka2 presne tak, je to tazke rozhodnutie.. možno ju zase donúti situácia dat dieťa rodičom, ale ti už nebudu najmladší a potom kde to dieťa skončí, možno v deckom domove.. tomuto dietatu treba dat sancu, aby od malička vyrastalo milovane v rodine a ty sa snaž postarat o staršie deti, pre ktoré musí byt strašne, že nevyrastali s vlastnou matkou

0silvia0
10. nov 2019

@barbinka401 nemozes situaciu opisat strucne, jasne vystizne? Utrzkovito odpovedas na otazky z tvojich odpovedi som pochopila, ze je to asi takto: byvala si s dvoma pubertalnymi detmi u rodicov. Nasla si si chlapa, odisla k nemu a deti nechala u rodicov? S chlapom si otehotnela, vyhodil ta chlap, rodicia ta nechcu prijat s dalsim dietatom a teraz nemas kam ist? Matersku mas? Pracovala si pred tehotenstvom? Z akeho dovodu rodicia nechcu uz pomoct?

sweetlife001
10. nov 2019

Tak prečo píšeš že rozmyslas či si "to" nechať a potom že to nedokážeš dať preč?
Nečudujem sa, že ti nechcú rodičia pomôcť, máš 40 rokov, starajú sa ti o 2 deti, ktoré by mali žiť s tebou a teraz toto.. už dávno si mala mať zabezpečené bývanie a proste všetko a nie sa spoliehať na druhých.
Tiež sa pripájam k tým, čo si myslia, že adopcia je najlepšie riešenie. A keď si ho chces nechať tak sa vzchop a prestaň fnukat jak ty to nezvladnes a nikto ti nepomôže atd., lebo to dieťa skončí tak ako tie dve staršie, čo by ma absolútne neprekvapilo.

lenocka0301
10. nov 2019

mas 17 dni do porodu, nemas moc vela casu na rozmyslanie. Podla mna ta adopcia je najlepsie riesenie. Dietatko dostanu ludia co ho budu milovat nadovsetko a ty si das dokopy svoj zivot...mozno

natycaga
10. nov 2019

@barbinka401 kontaktuj poradnu Alexis. Iste pomôžu

veronika2016
10. nov 2019

Ahoj, neviem ti poradit, co robit, ale ak by si sa rozhodla dietatko vychovavat, tak sa mi ozvi, a mozem ti dat veci pre babatko (som z BA, mozem ti ich v ramci BA aj doviezt) - starsia postielka, starsi kocik, oblecenie atd. Mozem ti potom postupne posuvat aj ostatne oblecenie pre dietatko, ked bude vacsie (najmladsieho mam 3-rocneho chlapca).

ivankalaco
10. nov 2019

@lenocka0301 To nie je najlepšie riešenie.. poznám ženu, ktorá z podobných dôvodov dala po pôrode dieťa na adopciu a skončilo to tak, že musela mať čoskoro druhé dieťa, aby to psychicky zvládla..a toto dieťa jej chýba už 22 rokov..

lenocka0301
10. nov 2019

@ivankalaco lenze ona uz ma dve deti pri rodicoch,tak asi sa tam nieco deje. lenze odpoveda len odseknute cize ja neviem

lula313
10. nov 2019

@ivankalaco ale už má dve deti, ktoré opustila, tak asi za to vycitky nemá.. môj muž bol presne takto matkou opustený kvôli novému partnerovi, s ktorým si založila rodinu a odložený k jej rodičom a nie je to žiadna sláva pre to dieťa, to ti poviem. Nech nie je hlúpa a nenici zivot dalsiemu dietatu, ktoré aj tak skončí niekde odložené..

ivankalaco
10. nov 2019

@lenocka0301 Nevieme, prečo je to tak a nepoznáme ani jej rodičov.. Nemusí byť problém na jej strane, to že deti sú zverené do výchovy starých rodičov ešte neznamená, že bola zlá matka.. často krát sú za tým aj iné rodinné problémy..

ivankalaco
10. nov 2019

@lula313 Možno ich neopustila, možno jej boli odobraté.. a súdy nie vždy rozhodujú spravodlivo.. Nie vždy ide o city.. niekedy ide o výhody a peniaze.. poznám aj také prípady..

lula313
10. nov 2019

@ivankalaco syn má 19 podľa jej profilu, čiže toho by mala doma, keby chcela, keďže je pravne dospelý..

ivankalaco
10. nov 2019

@lula313 Nevieme, ako dlho je u starých rodičov.. ako ho vychovávali.. ako ovplyvňovali jeho vzťah k matke.. no a ako písala autorka, nemá vlastné bývanie, tak že zrejme by pri nej nemal kde bývať..

lenocka0301
10. nov 2019

Baby ja ale nechapem ako moze mat chlap svedomie na to vyhodit tehotnu zenu cca dva tyzdne pred porodom. Ved to musi byt hrozne

ivankalaco
10. nov 2019

@lenocka0301 Takýto čuráci svedomie nemajú.. koľko je takých chudákov, čo týrajú svoje partnerky a deti..

meey1989
10. nov 2019

Ahoj prosím o radu včera som uzila tu tabletku po escallpele a mala som plodné dni a dala som si jeden pohárik vína je možné že to nezaberie

ivankalaco
10. nov 2019

@meey1989 Záleží, kedy si ju užila, treba ju užiť do určitého času a víno nemá vplyv na jej účinok..

meey1989
10. nov 2019

@ivankalaco bola som si ju kúpiť včera okolo 3 pobede a sex sme mali v noci nad ránom

stanulienkat
10. nov 2019

@lenocka0301
@ivankalaco tam zrejme nie je chyba len v chlapovi.

ivankalaco
10. nov 2019

@meey1989 tak to bude v poriadku.

meey1989
10. nov 2019

@ivankalaco lebo som čítala že nemusí zabrať každá žena je ina

stela01
10. nov 2019

@barbinka401 smutne , ale máš 2 deti a úvaha nemám chuť žiť koly chlapovi je ešte smutnejšia

Vyhľadaj odbornú pomoc evidentne niesi v najlepšej kondícii
Skús napraviť vzťahy s rodinou . Veľa síl

ivankalaco
10. nov 2019

@meey1989 Ak si nezvracala, nemala hnačku a nie je možnosť, že by si otehotnela už pred tým, ako si mala teraz nechránený sex, tak môžeš byť pokojná, akurát ti to môže rozhádzať cyklus, ale neotehotnieš.

ivankalaco
10. nov 2019

@stanulienkat Urobila chybu aj autorka, pretože nikto sa nezmení z hodiny na hodinu a určite mal také správanie aj predtým, akurát teraz to vygradovalo tým, že ju vyhodil na ulicu..

ivankalaco
10. nov 2019

@stela01 Nenapísala, že nemá chuť žiť kvôli chlapovi, ale preto, lebo nevie ako ďalej.. zostala bez bývania, bez finančných prostriedkov..Mala by ísť na UPSVaR, odbor starostlivosti o deti a požiadať o pomoc.. alebo požiadať o pomoc v niektorom azylovom centre..

meey1989
10. nov 2019

@ivankalaco nie nie len ten piatok sme mali a nedal si pozor tak preto tu tabletku som musela hneď dať

ivankalaco
10. nov 2019

@meey1989 tak potom sa vôbec nemusíš báť, tá tabletka je spoľahlivá.

stela01
11. nov 2019

@ivankalaco ak by ju nevyhodil chuť do žitia by bola ?
Tak že to tým pádom je to koly čomu ?
Ostatne veci som ani komentovať nechcela 40 r 3 dieťa a bývanie ?

1didiana1
11. nov 2019

@meey1989 hmm tak to by som uz nejak neriesila. z drvivej vacsiny tie tabletky zaberu tak ako maju

sasa1310
11. nov 2019

@barbinka401 19 rokov si matkou, nemáš vlastné bývanie, zázemie a v 40ke si spravíš ďalšie dieťa. A o vlastné dve sa v podstate nestaráš. Ja sa tvojím rodičom nedivím. Toto daj na adopciu, urob radosť iným, a ty sa postav v 40ke na vlastné nohy. Nájdi si prácu, bývanie a buduj vzťah so svojími dvoma deťmi, ak sa to ešte dá.