icon

Som tehotná a priateľ ma udrel

6. sep 2023

Ahojte som na začiatku tehotenstva a priateľ mi dal pri hádke facku..+ ma z nervov priškrtil na posteli len preto aby som ho počúvala a upriamila na neho pohľad..nie som s nim momentálne v nejakom kontakte, ale cez víkend sa chce so mnou porozprávať čo a ako ďalej.. dosť ma to zobralo, pretože by som o ňom nikdy v živote nepovedala, že niečo takéto spraví ešte k tomu tehotnej 😔

zuzinapipina
6. sep 2023

nikdy viac sa s nim nestretnug, prerusit vsetky kontaky s nim, zabud ut ze existuje, neudat ho dokonca ani ako otca svojho dietata!!! a zacat si vazit samu seba, toto si k tebe nikdy nikto nesmie dovolovat a ver mi, ze taky clovek sa nezmeni - tak mu v nicom never, drzim palce ❤️

listy456
6. sep 2023

dakujem za opravu no trosku mi odhlahlo... tak ci tak hlasujem ze spolu ostanu to ostatne bohuzel plati

bessie12
6. sep 2023

dufam, ze sa k nemu nevratis. Inak sa to bude s velkou pravdepodobnostou opakovat a mozno jedneho dna ta prizabije..
@haley7897
@stanulienkat tak ja som to pochopila tak, ze to cele zlahcuje, ale ak to tak nie je, tak sa autorke ospravedlnujem. Kazdopadne vsetko sa da vyriesit aj bez nasilia.

sasa1310
6. sep 2023

môj názor je ten, že si tehotná (má ťa istú), tak skončila pretvárka a teraz ešte len začína ukazovať svoju pravú tvár. Už je len na tebe či chceš s takým vychovávať dieťa

stanulienkat
6. sep 2023

Ako dlho si s nim? Poznate sa dobre, alebo sa zadarilo po par mesiacoch? Je to psychos a primitiv. Toto ho neospravedlňuje, ani keby si bola hysterická a vlepila mu predtým facku.

maranta_leuconeura
6. sep 2023

@moonlight1210 v zivote by som takeho neuviedla ako otca dietata. Radsej by som ozelela tych par eur mesacne, ovela horsie by totiz bolo, keby mal prava na dieta ako rodic. Jednak by mohol matku terorizovat cez dieta a po druhe by mohol svojou vychovou to dieta opat len traumatizovat a skazit.

daniela1911
6. sep 2023

Môj názor je rovnaký, on lepší nebude, bude horší.
Držím ti palce, aby si sa rozhodla správne a bola spokojna.
V ktorom si tyzdni? Bolo to plánované tehotenstvo?
Ešte by má zo zvedavosti zaujímalo, prečo chcel odísť skôr z dovolenky….

suge
6. sep 2023

Ak ťa kvôli malej veci priateľ udrie a priškrtí, kvôli veľkej ti čo, strelí guľku do kolena?

nepic
6. sep 2023

A brata nemáš,alebo otca ešte koľko toľko pri sile?
Myslím že im bude stačiť to iba povedať,ani ich nemusíš o nič prosiť a vyriešia to za teba. 🤣

autor
6. sep 2023

@nepic Takto..mám brata aj otca, ale takisto aj iných ľudí ktorí sú pri sile a nerobilo by im problém mu skrotiť hrebienok🙂

olimuc
6. sep 2023

No snad o tebe nebude clanok v NC … krasna, mlada atd a Teraz nucha fialky zo spodu. Tehotenske hormony urobia vela, ale ziadna zena by nemala byt taka sprosta a nechat sa otlkat. Nesla by som sa s nim rozpravat, neviem kde si toho debila nasla ale snad nebude dieta po nom

viestta
6. sep 2023

@aaaa1111 toto napise dospely chlap? V dnesnej dobe napise toto chlap, ktory sa v ? inych diskusiach ohana krestanskymi hodnotami? Kde je v tomto pripade ucta a laska k najblizsiemu cloveku? Pre teba je normalne fackovat kohokolvek, nie to este zenu a matku vlastneho dietata? To fakt dokazes toto povazovat za normalne?

haley7897
6. sep 2023

@nepic hej pôjdu za ním to "vykomunikovat" nešťastnou náhodou sa mu niečo stane a ešte pôjdu zaňho chudáci do basy. Nech s nim pošle komunikovať políciu.

zmrzlinka2021
6. sep 2023

Rozišla si sa s ním?

viestta
6. sep 2023

Mila autorka, akakolvek situacia, akokolvek vyhrotena sa neriesi fackami a skrtenim. Fackami sa nevynucuje poslusnost ani u malych deti, nie to este medzi dospelymi ludmi. Preco vlastne mas muza posluchat? To kde sme? To v korom storoci sa ten tvoj zasekol, ze zena ma posluchat? Uvedom si, ze vo vztahu si rovnocenna, rovnopravna, svojpravna a v zianom pripade nemas co posluchat. Muz nie je o nic viac ako zena. Ani vo vztahu nie je muz viac ako zena. Toto co spravil je vrchol vsetkeho (alebo dno?)

cicuca
6. sep 2023

@gejb nepochopila si to. Autorka to myslela tak, že nebol vážna dovod na to, aby ju partner udrel a škrtil. Nezlahčuje co urobil

inga93
6. sep 2023

pokojne ma ukrizujte, ale ja na autorkinom mieste by som si nenechala ani to dieta :(

bessie12
6. sep 2023

@inga93 a to už kvôli čomu ?? To dieta za nič nemôže.

inga93
6. sep 2023

@bessie12 napriklad preto, aby som s tym clovekom uz nikdy nemala nic spolocne

bessie12
6. sep 2023

@inga93 ved nemusí ho dat zapísať do RL. Od takého človeka by som nechcela nic, ale dieťa by som si nechala. Vid môj "otec". Podobny exemplár ako jej priateľ a predsa si ma mamina nechala.

inga93
6. sep 2023

@bessie12 to je jedna vec, druha vec je, ci jej on da pokoj napriek tomu, ze ona ho nezapise do RL

haley7897
6. sep 2023

@inga93 pravda je oboje, aj to, ze dieťa je v tom nevinne aj to, ze takto s nim bude spojená navždy... Oboje zla situácia.
Ak to bude tá druhá situácia, tak o to dôležitejšie je udať ho teraz na polícii aj keby s tým hneď polícia niečo (kvôli nedostatku evidencie napríklad) hneď nespravila. Ak to dieťa príde, garantujem že raz príde situácia keď bude dobre aby boli aspoň záznamy o histórii jeho násilného správania. Počínajúc dňom keby na mňa položil ruku by som nahlásila aj co i len krivý pohľad. A pri niekom s takouto naturou bude toho nahlasovania časom pozehnane. Ale to vlastne už píšem viac autorke ako tebe 🙃

bessie12
6. sep 2023

@inga93 myslis, ze my sme od debila mali pokoj ?? Od môjho narodenia az po ZŠ nás otravoval. Potom sme sa odsťahovali a mali pokoj. Takmer 14 rokov sme od neho nemali kľud. Chodil za mnou, aj keď som mu jasne dala najavo, ze ho nenavidim a je pre mňa úplne cudzí človek.

inga93
6. sep 2023

@bessie12 ved ja som len vyjadrila svoj nazor, ty mas svoj, autorka sa zariadi podla seba...

bessie12
6. sep 2023

@inga93 ja som napisala vlastnu skusenost 😀 teraz je to uz len na nej co urobi.

gejb
6. sep 2023

@cicuca už to bolo viac krat vysvetlene. Netreba znova.

kristinapetronela
6. sep 2023

Na víkend chod s kamoškou niekde .nestretavaj sa s ním vôbec nikdy

tykat
6. sep 2023

"...jednoducho sme boli na dovolenke z ktorej sme odchádzali skôr ako sme mali..."
Tak odchádzali ste alebo ste neodchádzali? Lebo píšeš, že ty si sa nechcela ísť zbaliť lebo si tam chcela ostať. Čo ho na tom tak vytočilo? Boli ste dohodnutí a ty si sa zrazu rozhodla že nejdeš, alebo on zavelil že idete skor bez toho aby sa s tebou dohodol? Len ma to zaujíma ako k tomu došlo, že takto vyletel ked doteraz nič také neurobil.
To že je to chrapúň a máš od neho utekať čo najďalej je jasné.

petronelag
6. sep 2023

A prečo ste museli ísť z dovolenky skôr domov? Prečo si nechcela ísť zbaliť veci? Bolo to niečo vážne alebo on chcel ísť domov, lebo ste sa pohádali?
Vyzerá to, že je impulzívny, toto by si nemal dovoľovať, ale to je tak ako už niekto písal,
buď niekto takéto správanie v sebe má alebo nemá a on bohužiaľ - má.

gleep1
6. sep 2023

Si zákonom chránená osoba, o to horší je takyto útok na teba. Keď skrtil teba, skrtil aj vlastné dieťa. Nič mu nezozer a nikdy sa k nemu nevráti, zničí ti život.
@syslik81 to nemyslíš vážne že takto reagujes že by si ženy zaslúžili, aká tehotná si kedy zaslúžila po papuli? Fyzické násilie je najprimitivnejsia forma ľudského správania a nikto nikdy si po papuli nezaslúži. Keď sa niekomu niekto nepáči nech odíde a nie ze ho bude mlátiť.