icon

Som tehotná a svokra očakáva len chlapca

19. júl 2022

ahojte, nedávno sme svokrovcom oznámili, že čakáme bábätko a všetci odvtedy rozprávajú o tom, že to bude chlapec.. svokra nič iné nemá, len stále otázky, ako sa ma vnúčik, alebo narážky typu, že sa musíme dobre starať o nášho vnúčika, nech si dávam pozor, aby sa vnúčikovi nič nestalo.. lenže ja som v 4. mesiaci a vôbec netušíme, čo to bude.. obávam sa, že to bude pre nich veľké sklamanie, ak náhodou oznámime, že čakám dievčatko.. my s mužom sa potešíme, to je jasné, len ma trochu hnevá a mrzí, že oni si to takto vopred zaškatuľkovali a trochu sa bojím, ako by sa to potom prípadne pretavilo do ich vzťahu k vnúčaťu.. to, že sa nám montuje aj do výberu mena, radšej ani nespomínam...

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nevenka
19. júl 2022

@tehotna40 u nas podobne, svokra ma 3 synov, ale svokrovci cakali, ze to bude isto chlapec, lebo dievcata su u nich skor rarita 😅. Naozaj to chlapec bol, druhe mi nechceli verit, ze to bude dievca, ani ja sama som tomu neverila, az kym sa nenarodila. Tretie bol chlapec. Nakoniec dalsi syn ma tiez syna a dalsi ma dceru. Takze stale to mame 3 chlapci na 2 dievcata. Teraz cakam stvrte a zase mi prorokuju chlapca.
Ale zase, radi ich maju vsetkych rovnako. Ich len bavia tipovacky. A snad este svagrine budu mat druhe kazda jedna, tak este sa ten pomer moze pomenit 😊.

matullienka
19. júl 2022

Ja keď som čakala druhú dcéru tak svokrovci stále, že konečne to bude hádam syn (staršiu dcéru by sme nevymenili za nič na svete) a muž im suverénne na to, že on vy radšej ešte jedno dievčatko alebo konečnom dôsledku je mu to jedno len aby boli zdravé a nakoniec s tým prestali.

janka1011
19. júl 2022

Aaale veď zase neber všetko tak vážne...teraz hovorí, že bude chlapec a teší sa na vnuka a ak sa narodí dievča, bude sa tešiť z vnučky... to už je nejako v ľuďoch stále tipovať to pohlavie...nič zlé by som v tom nehľadala, len sa pousmej a nechaj ich ☺ netreba robiť vedu zo všetkého ☺

miadi
19. júl 2022

@paulinadreamy mala si jej povedat ze tam mà len 💩 😜

svetlonos
19. júl 2022

No ked je taka hyperaktivna a s.rie sa do vsetkeho, nech zacne robyt opatrovatelku - detom ako babka na pozicanie. Bude mat tolko roboty ze az 😁
A takychto aktivnych clenov rodiny by dom stoplabokzite na zaciatku a upratala ic. Nech si uvedomia, kde je ich miesto. Oni uz deti odrodili, pomenovali, vychovali. Tak nech laskavo zaradia spiatocku a svoje vnucajednoducho lubia a prejavua jeho rodicom aj jemu respekt.
A tu je kamen urazu, pretoze Respektu sa musia v ich veku zacat ucit, nemaju ho totiz ani co sa pod necht vojde.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lubka261
Autor odpoveď zmazal
paulinadreamy
20. júl 2022

@miadi veru nabudúce budem musieť 🙈

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
iren88
20. júl 2022

to nie je vôbec tvoj problém aké má ona očakávania, to je všetko v jej hlave, jedným uchom dnu a druhým von, aj keď ja ako sa poznám už by som jej povedala, že nikde neni napísané, že to bude chlapec a čím skôr sa na to pripraví tým lepšie :D

pumi21
20. júl 2022

Nech čaká. Ak bude sklamaná tak si za to môže sama. Nechápem ako niekto môže takéto reči mať.

tribaby
20. júl 2022

Moja exsvokra od prvého vnúčaťa len o vnukovi snívala. Bolo to fakt nepríjemné, každé tehotenstvo toto počúvať. Ja aj švagrinka. Akoby na zdraví nezáležalo, len na pohlaví. Nakoniec má dokopy päť vnučiek a vnuka nie, tak jej treba 😁

hermiona12
20. júl 2022

To isté som mala ja. Na návšteve keď došla a zase vravela že to bude chlapček som povedala že ešte jedného chlapčeka môže sama rodiť keď tak silno chce. Odvtedy mlčala.

autor
5. aug 2022

dievčatá, bude to malá princezná ❤
teším sa, ako to dnes oznámim svokrovcom.. vychutnám si to :D

tehotna40
5. aug 2022

Gratulujem, veľa zdravia 🙂 svokru nech aj porazi 😀

erickatt
5. aug 2022

Jupiiiiiii

Strana
z2