Som v 35. týždni a pohádala som sa s otcom dieťaťa
Ahojte mozno to sem nepatri ale potrebujem sa vypisat aby sa mi.ulavilo som v 35tyzdni teda uz koncim... A velmo sme sa pohadali s otcom malej 😒 blokol.ma vsade nechce o mne pocut len kvoli tomu ze som porusila nasu dohodu a ozvala som sa ex pretoze som videla ako lajkuje fotku.inej co predtym nikdy nerobil a dako moje hormony sa poburili a vynadala som mu a ozvala sa tomu ... Chce aby som malu dala na adopciu lebo som detinska intriganka 😞
@ika85 nasla si si ziarlivca. Co teraz cakas? Duhu a lietajuce poniky do konca zivota?
pri tomto chlapovi sa vrat do prace ako najrychlejsie to ide. Zabezepcuj si zadne vratka.
Aj tak pri nom preplaces a prezuris este nie jeden raz. A na konci budes ziarlit tiez.
A prestan riesit, ze on moze a ty nesmies, a ze tebe zakaze a povie kadejake veci. To uz neomyslitelne patri k vybave ziarlivca. Robi to, bude robit a bude mat na to tisic vaznych, pokrutenych aj bizardnych dovodov. S tym nevybabres, nikdy ho nepresvedcis, nikdy si nic nevyhadas, nevysvetlis. Cim viac sa budes snazit, tym viac ti o hlavu otrepe cokolvek.
Bud budes velmi silna a reci ako daj decko na adopciu ta nerozhadzu, alebo si pripravuj kusok po kusku cesticku na odchod.
@ika85 asi si si nasla takeho, ako si zasluzis. Uprimne, aj mna by nasralo, keby sa moj muz zacal nevhodnym sposobom vtierat do pozornosti byvalej v momente, co by zistil, ze sa jej pozdava iny chlap. A to nemame ziadnu "dohodu". Jednoducho je to sakramentsy silne znamenie toho, ze nie si s rozpadom svojho ex-vztahu vyrovnana a tvoj sucasny je pre teba len cena utechy.
Takisto do istej miery suhlasim s tym, ze tomu vasmu decku by mohlo byt v inej rodine lepsie, ako s tebou/s vami. Pretoze vy ste na dieta este nedozreli, zjavne ani jeden. Ty si detinska intriganka a on nezodpovedny chrapun a manipulator. Super vychodiskove podmienky pre to chudak dieta. Tym nevravim, ze mate dat dieta na adopciu, ale ze sa mate obaja sakramentsky rychlo spamatat a zacat sa spravat ako dospeli ludia.
Mozes zacat tym, ze prestanes pouzivat vo svojhom verejnom prejave emoji. Je to trapne :x
Ked deti maju deti ☹ (niekedy roky su, ale rozum, resp. vyspelost.... 😔 )
On somnou byt nechce.. Joooj tolkokrat mi.to.povedal ze iba na vikendy pride pozriet a ked bude mat mala 6mes mam ju dat do jasli a zacat makat lebo on je len student VS😒
@ika85 no tak to idete mať príjemné sviatky len čo je pravda...A to spolu aj bývate? Áno? tak aj susedia si vypočujú svoje....
mne to pripomína moje prvé mm, chvála Bohu už je syn dospelý a ja o tom blbovi nič nechýrujem.... 😀 😀
@bonaqa2013. Nie on studuje v BA a domov chodi malokedy
@horana Ako povedal známy český sexuológ - ROKY PRICHáDZEJí S LéTA, NEKDY LéTA PRíJDU SAMA... 😀 😀
@barbora01 nieee 😀 Existuje byvaly priatel, nazvime ho len EX a existuje terajsi priatel a otec jej dietata, nazvime ho OTEC. No a prvotne pochopenie bolo, ze OTEC sa nasral, lebo pisala EXovi, kedze bola nasrata, ze EX lajkol fotku nejakej zenskej, na to si jej pisala, ze sa nedivis, ze OTEC je nasraty, ked sa ona rozculuje nad tym, co jej EX lajkuje. Ale potom som pochopila, ze to nebolo tak, ale OTEC sa nasral, lebo pisala EXovi. A preco pisala EXovi? Z trucu, lebo videla ze OTEC lajkol fotky nejakej zenskej. Jeemine, ako zo serialu pre nastrocnych, co? 😀
@ika85 to som si vydýchla že študuje v Ba a nie v Za - že to nie je môj syn...
@gabyvt mladosť pochabosť...
mne tiez pride ze mate obaja 15 aby dvaja ludia riesili taketo voloviny ked je zena v 35 tyzdni ?? akoze na co? ziarlivec je a debil tiez otazka je na co si si s takym debilom robial dieta ?? ked je niekto debil tak debilom ostane a to s nim mozes mat aj 4 deti svadbu a hypoteku...
@ika85 nie, nepohne
je mladý, nevyzretý pako
veľký omyl mnohých dievčat spraviť si dieťa s chumajom a veriť, že pohľad na mimi ho zázrakom zmení
nie, nezmení
ty si si akurát skomplikovala život. budeš sa starať o dieťa, zatiaľ čo jeho otec bude žiť život slobodného mládenca, baviť sa, užívať si...a výživné budú zrejme riešiť jeho rodičia...no nič moc
mám pocit, že ty ho strašne silou mocou chceš, zatiaľ čo on si len užíval sex, čo je pre jeho vek normálne, i keď nevravím, že správne. neodhadla si nezrelosť uňho, otázne je, nakoľko si vlastne zrelá ty sama.
chlap čo ti nadáva do štetiek, ked si tehotná s jeho dieťaťom ťa nelúbi a zjavne ani lúbiť nebude
to su problemy
@ika85 bohužiaľ, zas sa vynára tá istá otázka ako vždy: na kieho oného ti bolo robiť si dieťa s takým magorom? Vzťah skoro žiadny nemáte a keď sa teraz prejavuje takto, nehovor mi, že doteraz bolo všetko super. A prečože ho to vlastne ľúbiš?
V prvom rade sa odosobni od tých detských sračiek ako hádanie sa s ex kôli lajkovaniu fotiek. Neviem, kolko máš rokov, ale ak si násťročná, tak už sa aj tak nemôžeš takto chovať, lebo budeš mama. Zrovnaj si to v hlave a ak otca svojho dieťaťa nechceš, tak s ním nebuď. Ja stále vravím, že za všetko si ľudia môžu sami, lebo sa nevedia chovať.
Toto nemyslis vazne ze povedal aby si malu dala na adopciu? Hlavne klud a pokoj.. kasli na nho degesa.. nevolaj ked si blokol .. tak blokol ked je sprosty.. ty si detinska.intriganka a on je co?tak isto ako ty si matka on je otec ako toto moze povedat na vlastne dieta toto ked moj chlap povedal tak by to bolo jeho posledne v zivote
@tobnuf nechcem obhajovať toho chlapa, ale v úvodnom príspevku je napísané, že má dať bábätko na adopciu, ale neskôr píše, že buď bude mať to dieťa on alebo ho má dať radšej na adopciu ("Uz mam dieta adoptovat alebo ho nechat v jeho starostlivosti...")...
To je tak, keď niekto napíše len niečo vytrhnuté z kontextu. Potom sú naozaj najhorší len tí chlapi.
@gabrielaslivkova aha ten prispevok som necitala iba ten uvodny.. myslela som si ze ten chlap sa chce zrieknut zodpovednosti za babatko.. taak to potom berem spat
ja mam uplne iný názor...
keďže vidím že polku veci ani nevysvetlis ....
a celkovo mám pocit že píšeš iba to čo ti vyhovuje tak máš dve možnosti...
Vyserte sa na FB ...za prve nechápem tej vete v uvode ze si "porušila dohodu" ...
s toho mi vyplýva ze si uz EX raz písala...
čo mi pride dosť divne...veď čakáš dieťa s inym pre boha... čo by si od EX chcela ?
takže ste si museli písať nejake veci na základe ste sa už raz pohadali...
a kedze v ďalších príspevkoch píšeš ze "od 14 tyzdna pocuvam aka som stetka a pod"
tak v kontekste s tym prvym si potom neviem a ani nechcem predstavit čo si si s inymi pisala
(ja byť chlapom tak by som ťa v tom prípade opustila už dávno.. lebo takto sa tehotná zena nespráva)
potom mi pride zvlastne to ze si napísala ze by si "radšej dostala za ucho ako toto "
čiže ty ako tehotná by si chcela radsej bitku ako kontrolovanie ci nadavanie ze si stetka....
co ho síce nechcem obhajovat...ale nepoznám chlapa ktoreho by takáto vec nenasrala a v zapale hnevu nepovedal somarinu....
a ked uz som sa tu tak rozpisala tak uvažujem či on ozaj nema pravdu....že v inej rodine by mu bolo lepsie...
lebo neviem ako veľmi svoje dieťa chceš a miluješ...
ale nepríde mi to take ze po pôrode budeš sediet doma ..
skôr s toho co si písala neskor (ze sedis cely den doma a nikam nechodis) mi to znie tak ze ti chyba diskotéka a starý zivot...
každopádne treba myslieť na dobro dieťaťa a pokial si nevieš predstaviť byt matkou tak to nie je žiadna hanba ...
predsa len adopcia je niekedy dobre vychodisko.
no v pripade ze to dieťa miluješ.. chceš...a si pripravena byt matkou na 100%...
čiže to obnáša nie len predstavy ako si ho budes krasne obliekať a budete spolu chodit s kocikom po kavickach každý deň a podobne krásne predstavy...ale ak si pripravená na tu realnesiu cast tak potom si bud vyrieš vztah a neplac tu na koniku ( tu to nik nespravy za teba)
alebo nerob sceny ... a ukonči tento vztah (po prípade aj starsie vzťahy)
lebo dieťa potrebuje mať stabilnu a vyrovnanú matku ...a nie pubertacku čo rieši kto s kým ..kde...
a hlada dieťaťu stále nových oteckov zatiaľ čo sa starajú o dieťa stary rodičia....
prepáč ak som bola mozno kruta ...ale bohužiaľ nič iné ( povzbudive ) ti na to povedat neviem.. .
myslim ze tu je jedno co kto lajkol a kto komu vynadal, ale vy ste v ziadnom pripade nemali mat dieta. predpokladam ze aj to sa vam smyklo sak? lebo takuto otazku do fora, ktora znie ako z rubriky casopisu bravo, normalna zena neda, a podla foto sudim ze ty si skor dievca ako zena a tvojho priatela ani komentovat nebudem ked si zablokuje matku svojho dietata a teda asi partnerku a chce dat dieta na odopciu. no deti maju deti. nic ine ti asi nezazelam len vela stastia, budes ho potrebovat podla komentov co si tu dala...
@ika85 áno, on má z polovice pravdu. Naozaj by ste mali dať vaše dietko na adopciu. Takých egocentrických, pubertálne povrchných rodičov, ktorí si nevážia dar zdravého dieťaťa si žiadne bábo nezaslúži.
Preboha dospej konečne ! Čakáš dieťa! Budeš vychovávať nového človeka ! To nie je o fotkách, oblečku a statusoch na nejakom facebooku :| bože prečo ste neriešili poriadnu antikoncepciu???

@ika85 kolko mas rokov? 16? jak dvaja pubertaci... 😖