Som v 35. týždni a pohádala som sa s otcom dieťaťa
Ahojte mozno to sem nepatri ale potrebujem sa vypisat aby sa mi.ulavilo som v 35tyzdni teda uz koncim... A velmo sme sa pohadali s otcom malej 😒 blokol.ma vsade nechce o mne pocut len kvoli tomu ze som porusila nasu dohodu a ozvala som sa ex pretoze som videla ako lajkuje fotku.inej co predtym nikdy nerobil a dako moje hormony sa poburili a vynadala som mu a ozvala sa tomu ... Chce aby som malu dala na adopciu lebo som detinska intriganka 😞
@ika85 daj ho do rodného listu dieťa má právo mat uvedené mena rodičov. Ono zato nemôže čo sa stalo.
Mne by mama hneď povedala že bolo dospelý na jebá.cku tak ste dospeli aj niesť zodpovednosť a bodka. A žiadne výhovorky nic proste je to tak a koniec.
Absolútne zbytočne sa tu vadíte....
@ika85 nedá do rovného listu nikoho, pokiaľ s tým on buď nebude súhlasiť, alebo mu to nariadi súd....
Jej PRIATEĽ si ju totiž nevzal...takže je úplne jedno, čo ona nadiktuje v pôrodnici, alebo pani na matrike...
Pokiaľ nie sú manželia, na to, aby otec bol zapísaný v rodnom liste musí :
A) byť spísané súhlasné stanovisko od otcovstve (ideálne pred pôrodom) - musí to byť na matrike, pani to potvrdí a potom to otec alebo matka donesú s Oznámením o narodení na matriku a bude vystavený rodný list
B) otcovi dieťaťa to nariadi súd po určení otcovstva
Nechápete ? Ona mala na to 35tt aby vyriešila čo a ako s otcovstvom, ak on teraz nechce, neostáva jej nič iné, iba dať žiadosť o súdne určenie otcovstva po pôrode.......
@ika85 riešila by som to súdne, keď sa drobec narodí, aké že nechce byť v rodnom liste? To čo je za prístup? Čo má 16 rokov? To dieťa si predsa nesplodila sama! A že ti bude finančne prispievať? Koľko? Koľko uzná za vhodné? A dokedy? Odkladaj si účtenky z každej somariny, ktorú kúpiš, budeš ich potrebovať.
Rada by som s nim pokecala ale ma ma bloknutu na hovory,sms,fb a zaspamovanu na gmaili... Takze co.uz
...a teraz ako správna matka namiesto pokoja - toho najlepšieho pre dieťa pokračuješ vo svojich pubertálnych výčinoch....
Aspoňmáš všetko pripravené a naplánované? Máš spísané kde všade po pôrode ísť a čo vybaviť? Máš pôrodnú prípravu?
Ja som kludna trosku som na neho vybehla to bolo vsetko... A mam vsetko pripravene aj viem.kde co.kam.vybavovať po porode
@ika85 riešiš lajky na FB, on ťa zablokoval k hovorom, sms, na FB, na nete... A ste vôbec reálni? Však takéto veci sa neriešia cez net, to sa rieši z očí do očí, hádam vieš, kde býva, kde študuje, kde brigáduje...
A nechcela by si nám napísať jeho pohľad na vec? Prečo ťa nazval štetkou, prečo sa jeho rodičia netešia na vnúča? Vieš, hovorí sa, že bez vetra sa ani lístok nepohne...
@gabrielaslivkova ano zo ZV budem s bruskom cestovat do BA a nazval.ma stetkou.pretoze si domysla to co nieje a jeho rodicia sa netesia pretoze je jedinacik a studuje a nezelaju si aby.kvoli mne a malej prerusil studium
@ika85 no hádam bábätko vydrží v brušku do kedy treba. Nehnevaj sa, ale ako rozmýšľam, tak rozmýšľam, tak nie som schopná prísť na to, čo ťa primälo k tomu, aby si vo vysoko štádiu tehotenstva riešila svojho bývalého. Asi som z iného sveta, ale v 35.týždni by som na nete hľadala hračky pre deti, rady, ako sa po pôrode dostať späť do formy, ale bývalý by mi bol totálne ukradnutý....dieťa ste zrejme neplánovali, alebo si ho plánovala len ty....no nič, treba sa k tomu postaviť čelom, o nejaký čas je dieťa tu a ty budeš mamina. Najvyšší čas sa začať správať zodpovedne.
@ika85 ja som si v 36tt sama odšoferovala BA-ZA-BA a aj teraz v 39tt bez problémov šoférujem a presúvam sa. Zariaďujeme dom, takže behačiek mám dosť. Tehotenstvo nie je choroba.
Ak si sedela doma, ako píšeš, tak asi nemal dôvod ťa tak nazvať, asi si mu dala nejaký podnet na to. A tiež pochybujem, že by sa rodičia netešili na prvé dieťa svojho jediného syna. Skôr mi to pripadá, že ho tu chceš len očierňovať ako najväčšieho hajzla, len ty si anjelik.
Ak to chceš vyriešiť, tak ani vzdialenosť BA-ZV nie je problém, nie je to koniec sveta. Ak to chceš definitívne ukončiť, tak sa v tom nevŕtaj, nerieš ho už a sústreď sa na dieťa.
@gabrielaslivkova. Ale ja to uz mam na spadnutie a autobusom ci vlakom sa trepat nieje bohvieco..a neociernujem ho ja viem ze je fajn chalan a zasluzi si lepsiu pri sebe ...a ja niesom anjelik ani.som to nikdy netvrdila ...
@ika85 "ocino" by mal tiež porozmýšľať, či niekde neurobil chybu, keď má doma dve mladunké slobodné matky............
Naozaj si uvedom, že toto nedospelé správaní škodí tvojmu dieťaťu. Venuj sa príprave na materstvo, tá zodpovednosť tu už bude navždy, nie nejaký facebook :| rieš ako ho budeš živiť, kde budete bývať, kde bude, kým ty budeš v práci a ono bude choré....priprav sa na otázky kde je ocko a prečo nie je tu......
Nerieš voloviny ale to čo treba. Budeš to mať ťažké, tak bojuj. Uč sa ;) o pár rokov budeš nad sebou krútiť hlavou 🙂 a snáď nájdeš aj lásku 😉
@ika85 ako tak ti poviem, porod a zozen si pravnika. Pred sudom sa predsa nezataji, ani sa neblokne na fb. Ano ako to tu ktorasi zienka vyssie písala, ked vedel s tebou spat, tak nech sa stara. Urcite trvaj na otcovstve. Viem, ze existuju aj muzi hajzli, no aj zle vysvetlene situacie, ktore vznikaju medzi partnermi, ale, ked uz je raz otcom dietata, tak by sa mal "postarat" aspon formou vyzivneho

@alex49 no ved je mi to jasne ☺