icon

Som v 9. mesiaci a zistila som, že partner má inú

robe
13. sep 2015

Ahojte, občas čítavam vaše príspevky a preto som sa rozhodla podeliť aj o svoje trápenie. Som v 9. mesiaci a pred pár dňami, zhruba 3 týždne do pôrodu som zistila, že môj partner má už asi mesiac inú ženu. Boli sme spolu necelé 3 roky. Posledné dva týždne som cítila, že sa niečo deje, lebo bol odrazu úplne iný a veľa vecí nasvedčovalo tomu, že je v tom iná žena. Tak som si ho zavolala na vážny rozhovor. Vyšlo z neho to, že už ma nemiluje ako predtým a že vášeň medzi nami vyprchala ešte pred otehotnením, že je to problém v ňom, ale že ma nepodvádza. Cítila som, že klame, tak som ďalej na neho tlačila a tak priznal, že existuje niekto, s kým sú si sympatickí, ale že ešte vôbec medzi nimi nič nebolo a nič to neznamená. Chcela som si byť na istom, tak som si v noci pozrela jeho mobil a moje obavy sa potvrdili. S tou druhou ženou sa už zhruba mesiac-dva stretávali, písal jej ako ju miluje, ako po nej túži a že si rád na milovanie s ňou počká a pod. Paradoxne je to rozvedená žena s asi 5-ročným dieťaťom, čo ma ranilo asi najviac, lebo vlastne dáva prednosť cudziemu dieťaťu pred svojim vlastným, ešte nenarodeným... a to má už 16-ročného syna z nevydareného manželstva z mladosti. Zatĺkal však do poslednej chvíle, až kým som mu nepovedala, že som čítala jeho sms-ky. To už len sklopil uši a bol ticho. Povedala som mu nech sa odsťahuje ešte do pôrodu. Stále dookola opakoval, že on chce pri nás ostať a postarať sa o nás aspoň do pôrodu a pár dní, týždňov po pôrode, lebo že mu na mne aj na malom stále veľmi záleží a chce byť aj pri pôrode. Ale trvám na tom, aby šiel preč a tak už si hľadá podnájom. Je mi hrozne, lebo som to absolútne nečakala a aj celé moje okolie je šokované, lebo by to od neho nikto nečakal. Snažím sa kvôli malinkému netrápiť, ale je to ťažké...

Strana
z3
prego81
19. okt 2015

@robe
gratulujem a drzim palce 🙂 A som rada ze ex uz je odstahovany 😉

gabuchah
19. okt 2015

@robe gratulujem ku synovi 🙂 aj ti verím, že všetko sa teraz točí okolo neho...
Ty k tvojmu ex už nič necítiš? Poznám páry ktoré povhybyli a prekonali to,fungujú doteraz..
🙂
Aj keď myslím, že si zaslúžiš viac 🙂 ja len ze tiež som,alebo bola dom taká ťapa že rodina bola pre mňa podstatná posvätná a prekusavala dom-zbytocne...
Dvaja synovia sa mi narodili do roka, a aj tak sme ostali sami.. Teraz som tretí krát tehotná, s odstupom rokov 7,5 a 8,5 ale otec budú všetkým trom úplne iný muž 🙂 Ten najlepší 😉
Prajem vám s malým moc síl a lásky, viem ako veľmi to človek postrada

Strana
z3