Som v koncoch
Ahojte babeny, zakladam tu to temu lebo potrebujem podporit :/ doma to je cim dalej horsie :/ pocuvam od partnera aky hnus mam v sebe a reci typu je to predsa iba jedna moja spermia tak preco by som mal byt z toho pos...:/ oporu u rodicov nemam absolutne ziadnu, zo dna na den som labilnejsia vdaka tomu ako sa priatel vyjadruje sa neznasam citim sa najskaredsia na svete uz neviem co zo sebou :/
@1farfallino1 ukazkovy agresor. jedina zachrana je odist od neho,radsej slobodna a normalna matka ako spolu s nim,toto je cesta na psychiatriu akurat. Davat priatelovi facky predpokladam nie je tvoj standard,uz si v jeho hre. Toto nikdy nebude dobre,ver. Su muzi hysterofili ako tento tvoj -ani vacsiu radost si mu urobit nemohla. Davaj na seba pozor!
@tilda s tou radostou mas pravdu, keby niekto videl ten jeho vyraz v tvari ked nafasoval a este si nadomnou pokrutil hlavou ze som blazon...to budem mat asi este dlho pred ocami ...
nakolko so mnou nekomunikuje a ked sa s nim rozpravam tak nepricetne hladi a evidentne ma ani nevnima tak som zvolila cestu ze som mu apson napisala co ma stve chlapec si to precital a "velmi necakane" ani obraz ani zvuk :/
odid od neho, skus kamoskz, kamosov, proste ludi, co poznas a mohli by aj docasne pomoct s byvanim alebo si prenajmi nejaku izbu niekde, nemusis cely byt. Obrat sa tiez na organizacie co pomahaju zenam v nudzi. Tam je aj poradenstvo zadarmo. Ja osobne by som sa na neho vykaslala, ja v nom kuska empatie nevidim ani citu...podla mna je to iba chuj, co to dobre hral na citliveho tvora. Takych je po svete....
Neviem naco riesit niekoho,kto nema zaujem ani o teba ani o to dieta.
@1farfallino1 k rodicom. urcite ta nevyhodia.
este si malo tehotna, odkladaj si uz teraz este..
a da sa ist do podnajmu, kde je viac bab..
Je chorý.
Ja by som odišla od neho. Ved končíš 3 mesiac. Ešte máš času dosť do pôrodu. Nechcela by som byť s niekym kto o dieťa nestojí. Určite to budeš mať ťažké, ale všetko sa dá zvládnuť. Nemáš nikoho kto by ti pomohol? Niekto z rodiny alebo kámoška. Nezostávaj sním. Viem že každá ti radi aby si utiekla a že sa to lahko píše ale keby sme boli v tvojej koži že to nieje lahke To viem ale naozaj budeš nešťastná ked zostaneš. ☹
@1farfallino1 asi zijes s mojim ex...tiez bol velmi citlivy,ale len na seba... s tym udanim jeho do rodneho listu si to dobre rozmysli,bude ti mavat papierom s tymto vysmesnym uskrnom este cele roky...
@tilda ano presne co sa tyka jeho tak precitlivena chudinka co sa tyka ostatnych tak najvacsi sebec akeho som kedy stretla. Co sa tyka rodneho listu tak som na 99 percent rozhodnuta ze ho tam neuvediem aj ked ostatni do mna hustia ze alimenty hento toto ale myslim ze za tie nervy co by pri tom boli mi to nestoji
To, čo si písala v predchádzajúcom blogu, je nechutné. S týmto človekom neostávaj. To nie je srandovanie, čo si opisovala. To je minmálne psychická porucha. Malé dieťa je v istom zmysle často neznesiteľné. Neverím, že tento človek to unesie. A už vôbec nie, že ti bude pomáhať. Hľadaj iné možnosti.
Ja by som možno skočila na kávu s tým ex, ktorého si opísala ako dospelého normálneho chlapa. Možno ti poskytne morálnu podporu, nadhľad, názor na vec a vymyslíte spolu, čo ďalej. Teda neviem, aké máš vzťahy s bývalým priateľom. Ale ak ste v pohode a nikto už nič "iné" necíti, ako kedysi veľmi blízky človek by ti mohol byť v ťažkých časoch dobrým priateľom.
ja uz som viacmenej absolutne rezignovala( vyhostila ho na gauc, nevarim pre neho neupratujem po nom, pretrpim ze mi vecer co vecer nada) a riesim byvanie a ostatne veci cez organizacie ktore poskytuju socialne sluzby tehotnym zenam ktore nemaju kde ist atd... ako nehovorim ked si vsimol ze ho mam vylozene na haku tak na chvilku chyti naladu ze sa chce strasne udobrovat ale bohuzial uz ma smolu chlapec
do toho hadze vsetku vinu na mna vraj sa mam ist liecit, bolo jedno obdobie co mi vsugeroval do hlavy ze ano hadame sa kvoli mne musim ist k psychologicke... a ja sa celkom aj bojim aby toto jeho "tyranie" nepokracovalo aj ked odidem svojim sposobom ma ma v hrsti skrz male :/
to je ale hajzel .. nechápem čo ta pri ňom drží ... raz by mi niekto na syna povedal hento ... takú by som mu zavalila po tom pysku .... urob pre svoje dieťa to najlepšie vychovaj ho sama .. a takého šupáka ku sebe nepušťaj ... je mi to fakt veľmi ľuto že sa hentak ku tebe správa ale psychológa za tie reči by mal vyhladať on ☹
Muž ktorému bude na Tebe záležať a lúbiť, sa bude snažiť Ti život uľahčovať a nie Ti z neho robiť peklo. Si silná žena, musíš byť kôli bábätku, zvládneš to aj bez neho!!!
určite od neho odíď, podľa toho, čo opisuješ, má nejakú psychickú poruchu, psychózu....alebo vyhľadaj psychologičku, (mozno aj psychiatričku), opíš im jeho správanie, čo s ním prežívaš, a oni ti budú vedieť určite presnejšie povedať, podržať ťa....on by urcite mal vyhladat psychiatra, ale asi si tazko nieco prizná....voci tomu, ze na teba hádze vsetku vinu musíš byt odolná a veriť si....tí ludia to maju tendenciu robit a tak manipulovat svoje obete a tiez sú velkí sebci...aspon co ja mám skúsenosti....nikdy s nim nebudes mat lahky zivot...pride este dieta a tebe sa obrati zivot naruby....jedina moznost je, ze sa da liecit......
Tento človek mi pomohol naštartovať vlastnú motiváciu na smerovanie môjho života tam kam chcem!
http://bit.ly/1b3UGVN
zial pochybujem ze by som s nim pohla az natolko aby si povedal ze je problem v nom a kvoli mne a malemu sa pojde liecit to radsej sa na nas vykasle a casom zase zdepta nejaku inu zensku... ako ja uz neviem uz asi hrabe aj mne ale ako som nad tym uvazovala tak cim dalej viac mam pocit ze je so mnou preto aby mal kde byvat... raz podotkol ze je so mnou kvoli najmu to som este brala ze mozno to mysli zo srandy alebo tak ale ked som sa zamyslela tak ked nas pred vianocami majtel vyhodil zo stareho bytu lebo isiel rekonstruovat tak chlapec bol mesiac ako milius kym som nenasla nejake slusne byvanie prestahovali sme sa do noveho a zacalo peklo...
@1farfallino1 No a je to jasné. ☹
@natalym na jednej strane mi to ale pride ako blbost a na druhej dost casto hovorieval ze z jeho ex to nemalo vyznam ale v tej dobe este zili na intrakoch odtial ich vyrazili tak aj ked vedel ze ten vztah je o nicom sa s nou prestahoval do podnajmu lebo dvom sa predsa hlada byvanie lepsie ako jednemu a nejak mam pocit ze som iba tak isto vyuzita
len mi to proste nelezie do palice ze by niekto dokazal byt taka vypocitava k.rva :/
@1farfallino1 Skladáš si skladačku???? A ono to sedí 😕
@natalym sedi no :/ nejak mi to od rana lezi v hlave. Do toho viem ze exke vykrikal ze je blazon, mne vsugerovava ze som blazon ....jednoznacne je problem v nom a nie vo mne len nechapem ako som to nemohla vidiet a ako moye byt niekto taky vycuranek :/
@1farfallino1 on je asi fakt chorý. z takého "otca" asi vela mať nebudeš. a je mi strašne lúto, že nemáš podporu ani v rodičoch. a súrodencov nemáš? si si istá, že ho nechceš uviesť ako otca, a vlastne ak nie ste zobrati, on to musí po pôrode asi podpísať - otcovstvo. ale akokolvek sa rozhodneš, tak verím, že bude lepšie a budeš sa tešiť z bábatka. určite to bude ťažké, ked budeš na to sama. ale ak by Ti mal toto robiť aj potom, tak to by si už ozaj nezvladla. A čo jeho rodičia na to, že čakáte?
ahojte tak som uspesne odisla... skoncilo to len slabym otrasom mozgu, hrcou na hlave a pochramanym zapastim:/
@1farfallino1 dufam ze aj trestnym oznamenim! Este sa ti pri takomto individuu v buducnosti moze zist....
@1farfallino1
Ak ta napadol, toboz ked si tehotna, tak trestne oznamenie.Jednoznacne papier v ruke! Drzte sq, nech ste aj s babom uz len stastni.
Som si 100%ista ze tato zena od chlapa neodide.nestracajte cas.
samozrejme ze aj s trestnym oznamenim len chlapec to zacal hrat na to ze ja som ten cvok lebo asi je uplne bezne ze zenska co stuchne do chlapa at nechrape si zasluzi laktom niekolkokrat do hlavy :/

@kacero007 dakujem za podporu. Porozpravat? to sa neda ja si mozem rozpravat co chcem on len bezducho sedi na gauci a hladi "cezo mna" a ked toho uz ma plne zuby tak sa dvihne a odide prec :/