icon

Som v treťom mesiace a partner ma podvádza

siasiasia
16. dec 2013

Ahojte,uz neviem co dalej.cakame s partnerom dieta,som v tretom mesiaci.partner ma urcite podvadza.chodi neskoro domov,nedviha mobil a potom si najde vyhovorku ze mal vyp.zvonenie,je podrazdeny len sa mu pozriem na telefon,nakolko uz par krat som mu v nom nasla spravy s kamaratom, v kt.komunikovali o babach.a potom mi povedal,ze su to len take chlapske reci nic viac.dnes ked som volala z jeho mobilu bol ako na ihlach a cakal kym skoncim a hned mi vzal tel.z ruky,predtym ako mi ho dal som videla ako kontroluje sms a vypina fb.cez vikendy robi vecer a chodi neskoro rano aj o dve hodiny neskor a raz sa pomylil ked sme pisali sms a napisal mi od veci,ze kedy dokoncime to nedelne rano...aj to sa vyhovoril ze pisal s kamaratom,dnes zas za mnou prisiel,ze ma pre mnaprekvapenie a nechce aby som ho nasla,pritom je to take ocividne ale priamy dokaz nemam ziadny,nikdy som.si nemyslela ze ked budem tehotna budem taka nestastna,byvame u mojich rodicov,prerobili sme si byt,a uprimne keby byvame sami uz by som davno odisla.niesom stastnaked vidim ze mi klame do oci.neviemco mam robit :(

rencakm
16. dec 2013

@siasiasia Myslim, ze si je isty, ze ho nevyhodis. Ale kedze prave to by si mala spravit, pobalit a sup pred dvere. Ak sa nevie zodpovedne spravat, nic ine si nezasluzi. Urcite sa to nezlepsi, never tomu...

lenocka55
16. dec 2013

Ahoj, ak chceš niečo urobiť pre dobro svojho dieťatka, tak sa nerozčuľuj nad chlapom, neplač a nebud v strese, vôbec to tomu malému neprospieva... Ak ho miluješ, bude ťažké ho poslať preč... Ale sama si povedala,že už skôr bol sukničkár a taký chlap sa nezmení ... :/ Neviem, ale ak sa nechceš v budúcnosti trápiť, tak urob rýchlo nejaký SEK v tvojom živote HRUBU CIARU a začni odznova, bud s ním alebo bez neho.. PS. Je veľa chlapov, ktorí si vedia ženu vážiť, milovať a správať sa k žene ako k dáme, nie ako handre, ver mi ... Ja sama mám problém s chlapom, druhým radím a sebe neviem urobiť poriadok vo vzťahu... Prajem Ti veľa šťastia 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
donna11
16. dec 2013

@siasiasia mam podobnu skusenost a chvilu mi trvalo, kym som sa zatala a poslala ho ho haja!!bolo to to najlepsie, co som mohla spravit a teraz mam chlapa najlepsieho na svete, s kt mam synceka, krasne sa o nas stara a aj nemozne by pre nas spravil..je to neporovnatelny rozdiel a navyse este sa moze stat, ze ked sa ti ho aj podari vyhodit, zacne ta psychicky vydierat ako mu na tebe zalezi, ze sa zmeni a ze chce byt s vami - to uz musis byt silna a nepodlahnut..vsetko je to len velky klam..ja som sa takto zatala a bolo pre mna najvacsie zadostucinenie, ked som videla, coho vsetkeho je chlap schopny, aby sa mohol vratit a aj tak mu to nepomohlo..

waspera
16. dec 2013

@cta nevidim jediny dovod, preco by mal partner podvadzat druheho ak nastane vo vztahu problem...a uz vobec dovod, preco taketo spravanie pokladat za samozrejme.... taketo riesenie problemu je mozno standartne v tvojich ociach... a co ked nebol pripraveny na dieta? no a co, ze ma doma nervoznu zenu? to je nic, su to maliny, ak len toto niekomu staci na to, aby posunul svoje moralne hranice a bez svedomia strkal vtaka do niekoho ineho a z tehotnej zeny robil vinnika a blbca, namiesto, aby bol rovny chlap a postavil sa tomu ako plnohodnotny dospely clovek, ktory je z casti zodpovedny za psychicku pohodu svojej zeny v tehoenstve, v tom pripade uz sa nejedna ani tak o zalety, ale o bezcharakterneho, nezodpovedneho pajaca... ziadna pricetna, priemerne inteligentna zena, by nebojovala. Ale urobila papa...

lenocka55
16. dec 2013

Suhlasím, ale nechápem , prečo by bol nervózny, respektíve nepripravený na dieťa, ked sa s nou o to pokúšal ? Vedel do čoho ide,... dieťa nie je vec, ktorú časom predáš ak s nou nebudeš spokojný... ale je to záležitosť na celý život, to nie je výhovorka že nie je pripravený, nemá sa takto k nej správať. .. waspera, to nepatrí tebe, ale všeobecne je to trochu blbé, podľa mna, ved ked dieťa nechcel, tak mal robiť tak aby nebolo, nie rozmýšľať penisom, ale hlavou mal ... Teraz ženská chudinka ostane sama, len preto, že niekto je nezodpovedný !!! Wrrr... na takých mám ale zlosť, chlapi nepodarení ! 🙂

digysa
16. dec 2013

@siasiasia Hovoris, ze vies, ze ked mu povies aby odisiel, tak urcite neodijde.

Nehnevaj sa ale skus mu to najskor povedat a potom zistis, ci skutocne neodijde. Sama si povedala, ze ON je ten, co sa vyhraza tebe odchdom........
Potom napises, ze preco sa neprizna a neodide od teba?

Tak teraz nechapem.......sama sa mu to bojis povedat, aby odisiel- Ty sa asi bojis toho, ze to naozaj urobi. No na druhej strane vies, ze by to bolo asi najrozumnejsie riesenie.

Tak sa vzchop a konecne mu to povedz: " Povedz mi pravdu a chod za nou......naco mna tehotnu tu natahujes a trapis?"

Kolko mate vlastne rokov obaja?

adri266
16. dec 2013

@cta prepac, ale rozpravas somariny. Nie kazdy podvod maju svedomi ti podvadzani . A po druhe, aj keby bola ona ta najhorsia osoba na svete, tak spravny chlap najprv riesi problemy so svojou partnerkou a nelezie do nohaviciek inej 🙄 🙄 🙄
A ktory chlap, ktoreho sa spytas, ci Ta podvadza, sa prizna hned na prvy krat??? 😎 😎 😎 Ako pises anjelicek, jemu vyhovuje pohodlie, ktore ma doma, vzrusenie, ktore zaziva, kedze ten pomer /ako ho ma/ taji.

@siasiasia v prvom rade, je mi luto, co zazivas, najma v tomto stave. Ak mas moznost, tak popros niekoho, aby Ti raz chlapa rano sledovali, kam ide. Skontroluj si v PC historiu, ak mas jeho ako priatela na FB, pozri si, koho ma on za priatelov. Ak ma takych kamosov, ktori sami podvadzaju, to je zle nedobre, chlapec dostava od nich tipy. 😔 😔 😔
Tiez suhlasim s tipom od maminusky. Pekne krasne si ho po takom neskorom prichode posad do kuchyne, povedz mu, ze mas nejake pochybnosti, a ako s nim zatocis, ked na nieco prides. Takisto mu povedz, ze chces, aby siel s Tebou do manzelskej poradne /cez urad prace zdarma/, ak chce, aby vas vztah fungoval dalej. To v pripade, ak si stale buducnost s nim vies predstavit. Lebo daju sa aj taketo vztahy zachranit, ale musia to chciet obaja.
A este jedna vec, mas ohromnu vyhodu, ze zijes s rodicmi, takze ak ho kopnes do riti, ma Ti kto pomoct.

V kazdom pripade Ti drzim prsty, skus sa nad tym velmi psychicky netrapit, babo v Tvojom brusku potrebuje pokoj a klud, a Ty takisto.

sedmikraaska
16. dec 2013

@siasiasia
napisala si, ze nie si stastna a ze takyto zivot pre svoje dieta nechces.... tvrdis, ze si si ista ze Ta podvadza, ale on vravi, ze nemas dokaz? a potrebujes ho? preco? on by mal dokazat Tebe, ze sa nic take nedeje, nosis pod srdcom aj jeho dieta, mal by sa postarat o to, ze sa netrapis... a ze si moc unavena? tak nevar, neupratuj, nezehli a casu a energie bude na rozdavanie. bude mu to stacit? alebo si najde inu vyhovorku?

pises ze chces aby sa priznal a odisiel... mozno je problem niekde ine, mozno sa len nevie pobalit 😉

siasiasia
autor
16. dec 2013

@digysa
Tak sme spolu siedmy rok, ja mam 25,on ma 28 :/
Sama neviem coho sa bojim,viem to preto,lebo uz raz po hadke som mu napisala nech odide,mal prist po mna do prace a tiez som mu vtedy pisala ze nech po mna nechodi,ze uz toho mam pomrk ako stale klame,to bolo vtedy co mi omylom poslal sms kedy dokoncime to nedelne rano.a on prisiel a robil akoby sa nic nestalo.

waspera
16. dec 2013

@siasiasia to bude pokracovat, patologicke lzi, promiskuita, neschopnost brat zodpovednost za svoje ciny, obvinovanie inych ludi... predtym bol aky?

jahodka8
16. dec 2013

Ahoj, v tehotenstve všetko žena vníma veľmi citlivo a aj po pôrode. Asi má aj partner pravdu, že tebou lomcujú hormóny, aj ja som bývala v tehu uplakaná, ale skús sa ovládať. Keď si doma taká smutná, lebo na neho čakáš, tak sa vyber niekam preč keď príde na teba tá zlá nálada, aj za cenu toho, že nebudeš doma, keď partner príde. Potom si to aj sám uvedomí, aké to je čakať na toho druhého. Užívaj si pekné stránky tehotenstva, kúp si niečo na seba, poobzeraj kočíky, oblečenie pre bábo, pôrodnice, choď na cvičenie pre tehotné, na vianočný koncert s mamou, kamarátkou a podobne alebo s kamarátom, nech tvoj partner žiarli tiež. Jednoducho sa tvár ako keby ste už spolu nebývali.

digysa
16. dec 2013

@siasiasia Tak vy ste uz v postate dospelaci, vy ste sa nemali hrat ako pes a macka na nahanacku. Asi by som si ozaj dala zalezat na tych dokazoch, lebo to sa ti potom lahsie rozmysla, kona a rozhoduje.

Teraz mas vazne podozrenie a pocity....ale nemas dokaz a Ty ho asi evidentne potrebujes pre svoje rozhodnutie. Asi by som dobre zasliedila a vyuzila iste finty, ako pise @adri266
Musis ho odsledovat a nacapat.

siasiasia
autor
16. dec 2013

Ved to ;) z dokazmi to pojde lahsie,mozno mi aj oci otvoria,teraz si veceru nalozil sam,aj kavu si pred nocnou zaleje sam...nemoze to trvat vecne...dakujem vam vsetkym kocky za rady,musim sa vzchopit,lebo to ked placemzo mna robi toho konika a nenecham.ho ma riadit a deptat,moje babo si zaslusi viac

lenocka55
16. dec 2013

Inak, ja som raz skúšala toho môjho a poslala som za ním jednu moju známu,aby ho išla baliť a tak .. a vtedy som zistila, aký je... Tiež to môžeš skúsiť aj takto ... Keby si bola z môjho okolia, hned by som ti pomohla, mám rada také akcie,aj ked najradšej by som bola, keby nemuseli byť ... : 😵 ALEBO skúsila som mu tiež napísať sms z cudzieho čísla, no odpísal, že nemá záujem, aj takto ho môžeš vyskúšať, a ked sa ti potvrdí, to čo si myslíš, tak je nahratý 😉

hyta
16. dec 2013

No, nemáš to vôbec ľahké. Prvou chybou je, že mu robíš kompletný sevis. Čo je on bez rúk? Poznáš len prácu a potom nákupy a domov. Mal by sa tiež podieľať na chode domácnosti. Ak si teraz nenájdeš čas pre seba, po narodení bábätka to bude ešte horšie. Z toho čo píšeš mám pocit, že partner si je tebou až príliš istý a cíti vo vašom vzťahu svoju prevahu. Preto sa ti i vyhrážal svojím odchodom. Chápem, že u teba teraz pôsobia hormóny, no určite pred ním neplač. Tým mu dávaš pocit svojej zraniteľnosti a slabosti. Bývate u tvojich rodičov, to je výhoda pre teba. Skús sa s ním porozprávať, ak nenastane zmena k lepšiemu, zbaľ mu kufre. Radšej sama s dieťaťom, ako prelievať po celý život slzy.To si nezaslúžiš ty, ani tvoje bábo.

moonlight1210
16. dec 2013

Dokaz nepotrebujes. Staci ked mu povies: chcel si ist, tak chod. Mna takyto vztah nebavi, musis si najst inu na taketo tahy, co ti ich bude verit.
Vratit sa smies az ked sa umudris. A ked sa zatnes aj tak dobre. Otvoris dvere aspon lepsiemu nez si ty.

Pamataj ze jedna vec je hrdinsky hovorit o odchode a druha fakt odist a to nie vo chvili ked ze chces, ale vyrazia s tebou dvere.
Ked uz nic ine, aspon mu das moznost pouvazovat si co robi, co mu to prinasa a ci to za to stalo. Ak sa nevrati, aj tak dobre. Nezmenil by sa.
Je jedno ci ta podvadza alebo ma ine veci co musi tajit. Fakt tam nemusi byt nevera. Ale Jedna vec je v partnerstve mat svoje respektovane sukromie, druha mat take ze ked sa partner on aj so zaujmom pozaujima, tak sa musi uzkostlivo tajit lebo nic ciste to nie je. Ale ty skutocne mu do toho sukromia ist nemusis. pokal mas takehoto vztahu plne zuby, fakt nepotrebujes dokazy a pozehnanie nikoho, prosto ho posles jeho cestou.

maminuska
16. dec 2013

@moonlight1210 podla mna si to napísala uplne excelentne 🙂

katkasofi
16. dec 2013

@siasiasia moja ja som toto riešila s ex pri dcerke....v 15 tt som sa dozvedela ze sa stretava s chlapmi, nie babami plus pokec a chlapec prisiel z roboty a uz neprrkrocil prah mojho domu!!! Hodila som donho zubnu kefku a veci si prisiel vziat na druhy den... ten letel jak gafor...hajzel🙂 a teraz som vydata a moja dcerka ma tatina. Jeho ani nevidela lebo ju nechce...ako dobre. Si mlada, netrap sa, podla toho co pises ma zrejme ine. Vydiskutuj si to s nim. Ja som nediskutovala, nebolo viac ocom..

ratatatata
16. dec 2013

@lenocka55 toto nemusi vzdy zaberat. Ak ma jednu milenku, neznamena ze pojde po kazdej, ktora sa nanho zavesi. Je pravda ze nevieme o nich dvoch absolutne nic. Nevieme nic o tom chlapovi, mozno by nam aj on vedel porozpravat veci. A mozno nie. Ak to vo vztahu neklape, alebo ak sme nestastne kvoli comukolvek, vzdy, ale vzdy treba zacat od seba. Ci uz k posunu ku vztahu, alebo od vztahu, ale vzdy od seba. Ak chcem byt stastna, tak si to musim zabezpecit, spravit, stastie je len a len v mojej hlave. Je mi hrozne luto, ze @siasiasia preziva to, co preziva, prave v tehotenstve. Nedokazem si take nieco ani predstavit, ale viem si minimalne predstavit jej pocity frustracie, smutku, sklamania, pretoze tuzi po dovere, po muzovi, na ktoreho sa dokaze spolahnut, no v prvom rade po vernosti. Ked on nedokaze byt verny, je to jeho problem. Sia, zdravie mas len jedno, a je na tvojej zodpovednosti, aby si si ho zachovala a tiez porodila zdrave babo. Odputaj sa od muza. Nechaj ho, nech sa stara. Ty mas svedomie ciste, ak on nie, je to jeho problem. Chodi neskoro domov? Necakaj nanho. Sprav si vlastny program. Ked pride, nebudes doma, nic nevysvetluj. Vyhovor sa na kamaratku, najlepsie ked sa s nou dohodnes, ze ona akoze o nicom nevie. A uvidis, ako zareaguje. Kazdopadne je to aj jeho dieta, nemusis s nim zit, ako partnerka, ak ti ku strastiu pomoze to, ze sa osamostatnis a budes sa venovat sama sebe, bez ohladu nanho. Ale nechaj ho, nech sa o teba stara, nech ti pomaha, nech ta aj s dietatkom podporuje. To je to jedine, co mozes pre seba spravit. Co tam po tom, ze beha za inou. Ty si ta dolezity a tvoje babo, ty bud ta silna, ta vyrovnana, spokojna, a ak ta ma stratit, nech vidi, o co moze prist a ak sa nespamata, nech ma co lutobat. Lebo ak ho budes nutit, aby bol verny a on to tak citit nebude, vinit ho, urazat, poucat, skonci to tak, ze ty ostanes sama a on bude rad, ze sa ta zbavil. To chces? Pokial ma zaujem sa o teba starat, vyuzi to. Daj sa dokopy, odputaj sa od neho a uzivaj si tehotenstvo sama so sebou. Urcite lepsie, ako ostat na vsetko sama a utrapena. Hyckaj sa a dovol si byt hyckana. To je moja rada.

siasiasia
autor
16. dec 2013

He,teraz,odisiel do prace,cakal ze ho odprevadim ako vzdy ked ide prec,pusa,objatie,nic neprislo,lezim v posteli a ignorujem,tak prisiel,ze uz ide prec...nic...viem ze takto to nejde,nakolko ma klamstvo uraza.ale ako sa hovori loz ma kratke nohy a na vsetko sa casom raz pride,ci chce alebo nie.prestala som si vazit samu seba,oreto tolerujem to co tolerujem,chyba mi odvaha,mozno stale verim,ze pride zmena aj ked je to naivne verit v to.tazko sa ukoncuje nieco,ked ste s tym.clovekom kazdy den,ked ho poznate ako svoju dlan,tazko vidiet to co clovek ani vidiet nechce :( clovek sa boji sklamania...

lelatt
16. dec 2013

@siasiasia prosim ta vzchop sa a vyhod ho. A nikdy sa k nemu uz nevracaj. Ano zaciatky budu pre teba tazke ale prejde mesiac dva a zacnes sa zaoberat inymi vecami, zacnes davat dokopy vybavicku a uvidis ze budes mat ine veci na starosti ako mysliet na neho. S takym muzom budes nestastna aj ty aj babo ked sa narodi. Myslim ze ai na rom velmi dobre-u rodicov mas vlastny byt, takze o byvanie a sukromie mas postarane, dokonca ich mas nablizku ked budes pomoct s malym...s takym chlapom je len otrava. A ak chces mat kludne tehu a plne sa venovat babetku ked sa narodi tak ho uz kopni do riti a vam dvom bude lepsie. Zit zivot a tym ze ho budes podorzievat ze ma milenku to nieje zivot...

ratatatata
16. dec 2013

@siasiasia mozno by ti pomohlo ho zacat vnimat ako najlepsieho kamarata, nie ako partnera. Cize - nech si robi co chce (to robi tak ci tak takze nie je to nieco, co mu akoze dovolis), rozpravaj sa s nim, hovor mu, co ta trapi (nesmeruj to nanho, ze ta podvadza a tak) ale napriklad aka si dnes bola smutna, lebo si chcela s niekym byt a nemala si s kym byt, vsetci, komu si sa ozvala, mali vlastny program. Hovor mu, aka si stastna, ze je babatko na ceste, ako ho citis, ked sa hybe. Povedz mu, aka si bola dnes unavena z tehotenstva, a tak miesto zehlenia si si zasla na plavaren a spytaj sa ho, ci mu nebude vadit, ak si ozehli sam, pretoze zajtra nebudes stihat, mas cvicenie pre tehotne a kedze chces byt fit, tak sa o seba budes starat. Dovol mu sa k tebe spravat ako najlepsi kamos, ci uz s benefitom, alebo bez neho, nech ta obskakuje, nech kupuje veci, nech sa o teba stara. Nic mu nevycitaj, rob si aj vlastny program, nezavisly od neho (aj keby bol doma, chod). Ak sa dokazes v hlave prepnut z modelu "partneri" na model "najlepsi kamarati", nemas co stratit. Mozes len ziskat. Bud sa do teba znova zamiluje, alebo si uvedomi, o co moze prist, alebo mozno ze odide nadobro, alebo si vas necha obe. Kazdopadne, je tam omnoho vyssia sanca, ze sa o teba a dieta bude starat, aj keby mal odist. Je to aj jeho dieta a jeho zodpovednost, vykopnutim na ulicu nic neziskas. A dalsia vyhoda, ak si to takymto sposobom v hlave usporiadas, nebudes sa citit ani taka viazana, budes posobit vyrovnane, sebaisto a minimalne pootvoris dvere niekomu novemu, kto bude mat o vas (teba a babatko) vacsi zaujem. Ak toto dokazes, mozes z toho len a len tazit, teraz aj do buducna. Drzim paste a napis mi, ci sa ti moj pohlad pozdava, alebo nie, zaujima ma ako sa prave citis a aky mas na to nazor.

chmurkaxy
16. dec 2013

@siasiasia je mi luto, ze nie si stastna teraz, kedy by si si zasluzila. ja len tolko k teme, ze pocas tehotenstva som zacala byt ziarliva az-az. dovtedy mi nic take nevadilo, odrazu som zacala riesit veci, ktore by som si inak nevsimala. v mojom pripade to bol len moj (podla mna prirodzeny) strach o moju buducnost a buducnost mladatka, povedala som to manzelovi rovno a nakoniec sa to vysvetlilo uplne jednoducho. najvacsmi som bola ziarliva, ked bol pracovne v Spanielsku a mal narodky. a o par dni sme boli aj s jeho bratom v rodinnom kruhu a on, znamy vtipkar, vyhlasil, ze mu chcel volat a ze mu zdvihla nejaka svina chlpata, nejaka Spanielka. tak ja hned ohen na streche 🙂 nakoniec sa vysvetlilo, ze to bola nahravka operatora, ze ucastnik nie je dostupny 🙂 v mojom pripade usmevne, verim, ze aj v tvojom sa to nakoniec tak skonci. je sice lepsie byt sama a stastna, ako sa trapit, co sa deje, no chapem, ze ked ho milujes a cakate spolu babatko, nie je jednoduche odstrihnut sa.

siasiasia
autor
16. dec 2013

Mam v tom mis mas,neviem,musim to nechat vsetko si prejst hlavou,je.to tazke,kazda z vas co ste mi tu napisali ste mi dali kustek z toho co urobim,len to nejak sklbim dohromady,ja som.clovek,ktory vela vydrzi ale ked pohar pretecie tak to nieje dobre ;) vycerpava ma neustala neistota a je pravda,ze zabudam sama na seba,na to comu som kedysi venovala viac pozornosti. Dovera sa lahko strati a tazko sa ziskava spat a aj tak nikdy to nieje ono uz.

ratatatata
16. dec 2013

@chmurkaxy inac aj to je moznost, ze len prehnane ziarli kvoli hormonom a on jej nic nevysvetluje, pretoze tiez ocakava nejaku tu doveru. A ak je tak, ze ju podvadza, zial. Ma daleko lepsie a vyhodnejsie moznosti, ako obvinovanie, sudenie a zavrhovanie. Len na to treba chladnu hlavu. Zeny, rozum do hrste a vazte si hlavne same seba! To ak sa on posmykol, ak on stratil tvar, to nie je nas problem, aj ked sme spolu, stale je to jeho zivot. My mame aj vlastny zivot a je len jeden. Naco patrat, sledovat, trapit sa kvoli niekomu inemu? To nikomu na sebavedomi neprida. Ak nechce, bude chciet niekto iny 🙂 Je to na nom, ak viete, co chcem povedat 🙂

marissenka
16. dec 2013

@siasiasia ahoj.necitam to tu cele..ale bohuzial takyto pripad poznam.podvadzal ju,ponizoval,vinu hadzal na nu..nakoniec ho uprosila,aby len babatko malo rodinu.z tych stresov o babo prisla...hajzlik ostal hajzlikom,mali spolu aj dalsie dieta,ale zaujem o rodinu ziadny.prednejsi boli kamarati,praca..po 10 rokoch,to uz nevydrzala a rozviedli sa...teraz si hlavu plieska,ako mohla prosit takeho kretana,aby s nou a deckom ostal a nesiel za frajerkou.najhorsie na tom je to ,ze to nechalo nasledky na jej psychike...neviem,ked sa k tebe takto chova a nechce svoje spravanie ani zmenit,nebere ohlad na to,ze si tehotna...co bude robit za par rokov?skus si s nim este pohovorit,v klude hlavne,povedz mu o vsetkom,ako sa citis,ake mas podozrenie..uvidis ako bude reagovat.a ked mas kvoli nemu plakat,tak ho v jeden pekny den pobal a kufre mu nechaj pri branke! prajem ti zo srdca vsetko dobre,nech sa to vyriesi v tvoj a miminkov prospech.nech ste stastni vy dvaja s nim,alebo bez neho....nech tu neni dalsi taky smutny pribeh,ako som napisala 🙂

kveta
16. dec 2013

@siasiasia Daj sa otestovat na pohlavne choroby.. :/

ariadna22
16. dec 2013

@anjelicek26
presne srat, podváza ma teraz bude to robiť furt aj ked mu budem robiť ponožku na vtáka v posteli.

ariadna22
16. dec 2013

@anjelicek26
presne srat, podváza ma teraz bude to robiť furt aj ked mu budem robiť ponožku na vtáka v posteli.
@anjelicek26 a daj sa otestovať na pohlavné choroby, lebo môžeš potratiť malého. To by som si vybavila hned zajtra ráno, nejaký výter, možno aj krv, alebo môže sa ti narodiť aj retardované dieťa kvôli nejakému posratému hajzľovi a dávaj bacha na herpes, ked má herpes namíle od neho preč, ani náhodou nič po ňom nedopíjaj a nedojedaj aj ked na ňom nič nie je vidieť. môžeš schytať pásový opar a to sa ti malé nikdy na vlastné nohy nepostaví