Som vydatá, ale priťahuje ma kolega
Ahojte kočky,
Stala sa mi taka zvláštna vec v mojej práci nastúpil nový kolega a nejako moc extra ma nezaujal. Ale minule bolo to druhý krát v živote čo som ho videla sme spolu robili na smene a celu noc sme spolu furt debatovali, robili si žartíky naťahovali sa a niekedy mali reči ktoré sa dali pochopiť aj inak. No a mne sa pri nom tak rozbuchalo srdce že koniec. Nechápem manžela milujem a ani nemožem hovoriť o zalubení lebo ide len o strasnu chémiu. Ako boli dva okamihy ked som mu neico podávala z poličky a bol pri mne dosť blízko mala som uplne roztrasene nohy a srdce mi islo vyskocit že stacilo sa naklonit a pobozkat ho ale neurobila som to.. doteraz ked si na neho pomyslím mi hned bucha srdce a furt si volávame.. A vieme pokecať ovsetkoml. Je cerstvo ženatý a aj on je z toho v riti že toto sa mu nikdy nestalo že by ho neikto tak pritahoval ako vobec nechápem ale poviem vám neviem sa dockat na dalsiu službu snim co bude tento víkend. možno to bolo čaro toho večera a ked sa snim opať stretnem nič to som mnou neurobi ale o tom trosku pochybujem.. CO by ste robil vy??,Som z tej chemickej reakcie mojho tela na jeho prítomnost uplne nesvoja
@matahari30 NIKTO!! nerobí závery,len ženy napísali ako to vnímajú a ako to može ale aj nemusí dopadnúť.
Jedno ma napadá-prečo máš nutkanie sa tu obhajovať???
@matahari30 Už v úvode som sa vyjadrila, že toto je normálna bežná vec, ktorá sa udeje smrteľníkovi aj so statusom zadaný zadaná, a ked sa ti nepáčia vyjadrenia diskutujúcich mala si si tento zážitok zavesiť doma na kliniec a nie na MK.
Väčšinou sa tu preberajú muži, ktorí podľahnú motýlikom napriek tomu, že majú doma obetavú, peknú, upravenú, sexuchtivú manželku, zdravé deti, pohodlie, dostatok lásky, manželstvo, vzťah, a hromadne ich tu idú ženy ukameňovať, že čo si to dovoľujú, my také obetavé matky, manželky a naši manželia také gebravé hovädá. Čo by ešte chceli? Nevedia si skrotiť motýle, alebo vtákov.?!!
A ked sa tu zjaví vydatá žena, ktorá podľahla invázii motýľov, tak má byť chválená?
Myslíš, že iné ženy nemajú sny, túžby? Majú, presne tak isto ako máš ty, ako majú aj muži, len keby sme všetci plnili svoje túžby tak by sme sa tu hárali krížom krážom.
Napísala si, že si nič nehladala a ani nehľadáš, tak načo hľadáš odpovede na tvoje motýle?
A len tak všeobecne: Ke si prečítam takýto príspevok tak si položím otázku? Vydatá žena, v šoku z motýľov, ona nikdy nečítala knihy, nevidela žiadny film, nemá rodinu, nikdy nevidela ako fungujú manželstvá, ona si to fakt nevie domyslieť, potrebuje nechať diskutovať pol sveta, aby zistila, že to je starý otrepaný príbeh, ktorý končí na H....o.
ženy ako viete po nej prečítať???????????
@juliana77 presne tak,aj ja som stretla nejakého osudového,čo by som ho vedela prekotit na dve doby 😀
@katusradus ja lúskam 🙂
net je skvela vec, mozes sa hodit do plena co chces a diskutovat, necitala som to cele, neviem ako dlho si vydata, take veci sa urcite stavaju, ze ta niekto zacne pritahovat aj ked si vydata, ale ono to prejde, hlavne neurob blbost a neposun to niekam inam, na vztahu treba pracovat stale, pravdaze tom co uz mas s manzelom 😉 good luck . Atiez netreba vsetko vesat na net co mas prave na rozume a myslim to v dobrom 😉
@anatalia77 No a ešte veveričku ťahajte do tejto diskusie.
@juliana77 😀 to nie,z tej by chlpy len tak lietali..to vieš,my mravné ženy činu 😎
@matahari30 nepises po cinsky ale nejake kody pouzivas, to je jasne 😉 Keby si nepisala ze "smena", myslela by som si ze si ucitelka (tym sa nechcem nikoho dotknut) podla toho ako ostatne poucujes akym sposobom ocakavas reakcie na svoj ...ehm...problem(?)...( piste mi: ja by som na tvojom mieste robila....preco tu nie je smajlik placuci od smiechu???)
Velmi sa mi paci veta ktoru si napisala vyssie, doslovne: matahari: srsim vserkym len nie inteligenciou.
Baby nepiste jej moc moralne do rana, lebo da temu zrusit a ja citam len na mobile a neviem si tu kopirovat a take hlody ako biblia a ine zakony a matka teraza...to by sa malo uchovat pre dalsie generacie 😅
Kazdopadne...zazila som. V total krachnutom vztahu som stretla niekoho kto mi rozvibroval veci o akych som ani netusila ze mam. Stretla som ho a zostala ako obarena, nohy ako z olova a tiez ked som zacala po nejakej dobe dychat som si myslela ze mna nezaujima ze ci je zenaty alebo nie. Poviem ti ze sklamanie vo vztahu alebo totalny nezaujem partnera je zivnou podou pre daco take a nejde o nic ine ako o pudy. Potrebujes plodit a kedze muz sa k cinu nema, hladas si samceka a ano, feromony. Ak si pred prvym stretnutim uvazovala o detoch s manzelom, tak hura do toho, nedaj sa oklamat hormonmi, ktore proste chcu dieta a klamu teba aj kolegu. Ak si ale pred tym prvym stretnutim uvazovala o rozvode, tak chod do toho. Proste chod dalej, pokracuj. Na cudzieho chlapa nesahaj, ani ho nevab svojimi hormonmi ked ti tak ci tak ide len o plodenie. Ak by sa ti to stalo v uspokojivom vztahu a s detmi, tak obrat svoje...city...na manzela. Ale takto daco ries so sebou, lebo sa stava ze ked si otvorila tuto moznost, behom kratkeho casu sa ti kolega znepaci ale zaujme ta niekto iny...Viem ze si v stave kedy sa nerozmysla, ovladaju ta pudy. Ale skus verit tym ktore to prezili bez ujmy alebo aj s nou...To co prezivas ty nie je nove, nie je to prvykrat, uz to zazili miliony zien pred tebou, generacie a generacie pred tebou, je to popisane v psychologii. Viem, je to skarede ze take nieco je uz tak ohmatkane a vie sa ako to koncieva, aky to ma priebeh...ale skus to vyuzit vo svoj prospech...ze sa poucis bez popalenia a bez pocitov viny
@matahari30 jednoducho je to o tom ze to bolo davno ked so taketo iste vzrusenie zazila so svojim muzom. Dlho by vam ten romanik nevydrzal aj tak. To sa moze stat kazdej z nas. Ale kazda zena ma svoj. Rozum a zvazi co je pre nu prednejsie. Takyto pripad ako si Ty je moja kamoska, mala chcilkove zlyhanie pred pol rokom , s partnerom su uz 7 rokov a tiez ju poblaznil iny chlap , chcela preto nechat priatela... Nakoniec zistila ze aj tak ten dotycny nestoji za to, zistila ze mu aj tak ide len omsex aj ked sa pritahovali. Ale ak si chces znicit manzelstvo chvilkovym pobluznenim z ineho chlapa smelo do toho, ale potom sa nestazuu ze sisi znicila zivot a ze za to moze on, nie budes si sama navine. Nerob hop kym sa nepresvedcis do akej jamy padnes.
@sissmiss pekne napisane , ale ja mam inu otazku, ako sa da zmazat diskusia? Nikde to tu neviem najst.
@pslahorova poziadat admina...
@pslahorova no presne takto ked je nieco napisane a neuráža ma to sa necertim...proste beriem aj ine nazory ale nech ma nikto neosocuje..som rda že na tomto MK fore esituju osoby kotre vedia aj nomrálne vyjadrit nazor a nie iba napada druhých.-a preo chce mazat diskusiu????
baby v kľude. nevinny flirt je super vec. manžela podviesť nechce tak čo. v robote si sadla s kolegom aj práca jej rýchlejšie ujde a domov príde vysmiata v dobrej nálade. a z toho profituje manžel aj deti. ja mám tiež kamaráta ktorý sa mi páči a ja jemu. ale toho svojho nepodvediem a hotovo. len si užívam príjemné pocity a pozitívnu energiu prenášam ďalej. s manželom sme spolu 10 rokov a vždy je fajn keď sa žena niekomu páči, stačí si ujasniť priority a ten profit z toho aká atraktívna sa vďaka tomu cítim preniesť do partnerského života
@katusradus ked nevies necitaj a možes ist o diskusiu dalej nikto sa ti neprosi...ano pisem rýchlo a pisem z mobilu tka mi preskakuju slova...a co??zas jena co si potrebuje rypnut???nech sa páči ked už ty si najmudrejsia....tak p ardon že ja clovek z masa a kosti mam chyby
@misaela77 suhlas do slova a do pismena!!! 😉 😎
@dovetattoo
@matahari30 od vcera som pomalicky citala celu diskusiu, kazdu volnu chvilku par komentarov a veru som zostala prekvapena ako si vsetko zeny beru k telu a preto zacnu hned urazat a osocovat
K tvojmu pripadu, myslim si, ze zatial nerobis nic zle, skusas limit pokial mozes a ten limit by sa pokazil presne tym bozkom. Poviem ti moj pripad. Mame jedneho super fesneho suseda ;) a samozrejme vzdy sa rada na neho pozriem, najprv sme sa zacali zdravit, a teraz uz kecame vzdy ked sa stretneme. Obaja mame psov, tak aj pri venceni sa stretneme sem tam. A musim povedat, ze je to super pocit vediet, ze sa niekomu pacim a ze mame o com pokecat (dvojzmyselne sme nikdy nekecali). Iba mi raz povedala upratovacka odtialto, ze pocula ako zahlasil na mna ked som prrsla okolo, aka krasna zena 🙂 no a presne toto mi stacilo k mojmu snivaniu ;)
Tak si uzi to snivanie, chvilky debaty, motyliky, len nenechaj to zajst dalej, ziadne stretka mimo pracu, kavicky, nic. Potes sa v praci pohladom a hotovo ;)
Drzim palce nech vydrzis ;) a ono to pomalicky same utichne 🙂
@mdh myslim, ze misaela77 tu vsetkym "vytrela zrak" asi najzrelsou radou aka tu mohla padnut..trosku to tu utichlo 🙂 snad si kazda vstupila do seba...
@dovetattoo to hej. Tak nejak to vidim aj ja. Ved sa nejedna o podvod.
Mne tiez lichoti, ked sa niekomu pacim 🙂 a tiez mam svoje idoly, ale odtial potial. Nikdy som nepodviedla (ani ziadneho priatela kedysi), nieto otca mojej dcerky.
@dovetattoo
@mdh joj baby, ale sa chvalite za svoje odpovede 😎 😎 😎 Ani jedna zo zien, aspon nie som toho vedoma, ju nikdy nenazvala pobehlicou, nevernicou, atd, t.j. tie veci, ktore ste si vy s autorkou citali medzi riadkami. A ak si dobre pamatam, vsetky sa aj zhodli, ze snivat je ok, ALE vystrihali ju, aby si dala pozor, pretoze podla toho, co pise a ako sa rozcerti kvoli inym nazorom, to vyzera, ze ona mozno v kutiku duse aj dufa, ze k tomu bozku dojde...samozrejme, do hlavy jej nevidim...
A ak sme je to povedali mozno nie tak nezne a opatrne, ako vy dve, bolo to len kvoli tomu, aby sme dali najavo, ze z toho moze byt vazna situacia. Mate deti? Ak ano, nechceli niekedy pchat prsteky do zastrcky? Pamatam sa, ze ked som dcerke pohrozila s usmevom, ona sa smiala a just tam prsty sla pchat...ale ked som na nu skaredo zazrela a zvysila hlas, vedela, ze je to vazne a naozaj je to nebezpecne.... 😉 😉 😉
@adri266 ja o voze, ty o koze... 😉 moj posledny prispevok na teba. papa
@adri266 neviem preco porovnavas dieta a dospelu zenu. To je trosku rozdiel. Ano, mam deti, teda dieta a hlas na nu nezvysujem, vsetko riesim dohovaranim. Mozno sa mi stalo parkrat, ze som zvysila, ale to bolo zo soku, aby nieco nespravila a nakoniec to dopadlo horsie.
Pozri, ja si osobne myslim, ze ona prisla pytat radu a precitat si odpovede takeho zmyslu, ze ci sa to aj nam stalo. Aspon to som z nej vycitila. A niektore komentare boli fakt trosku moc. Nikto ju nenazval pobehlicou priamo, ale tymi komentarmi sa to tak chape.
A ver mi, ze som sa sem neprisla dohadovat s ostatnymi uzivatelkami, ale som prisla poradit zakladatelke temy ( v dobrom, bez zvysovania hlasu, bez urazok, osocovania, ako zena zene)
@mdh presne tak...a myslim si, ze zakladatelka diskusie pochopila to co mala aj z rad tych menej utocnych 😉 no nie? 🙂 jasnych rad, jasnych pohladov na vec..bez zbytocneho osocovania...
@dovetattoo neprehanaj. Vyjadrila som sa k tomu co z celeho spravania matahari je najhlupejsie. Inak matahari riesi snehy lanskeho leta. Reps. Neriesi. Len mala potrebu si o tom pokecat, aby to cele prezila este raz.
@moonlight1210 nech uz mas akokolvek odlisdny nazor, hoci aj by bol v niecom aj spravny...nedava ti to opravnenie vyjadrovat sa voci niekomu, koho ani nepoznas...ze je "hlupy" 😉
Jaaj uz sa tesim na vecer co napise 🙂 normalne napinavy pribeh 🙂 🙂 🙂
@dovetattoo sebeckost na ukor druheho a navyse bez dovodu, len pre udrzanie si svojho potesenia, sa inak nazvat neda.
@moonlight1210 sebeckost - ano, to je spravnejsie pomenovanie.
@mdh porovnavam dieta a dospelu zenu, pretoze jej spravanie, teda co pise tu, mi pripomina spravanie dietata.
To, co si jej napisala Ty, bol dobry priklad, akoby to malo fungovat. So susedom pokecate, Ty sa na stretka tesis, ale pochybujem, ze si susedovi povedala, ako velmi Ta fyzicky pritahuje /ci ano???/, lebo toto uz povazujem za prekrocenie bariery...pochybujem, ze sused Ti po dvoch stretkach vyvolaval domov, a ze si s nim normalne rozpravala pred manzelom...pochybujem, ze snivas o bozku s nim..../a nemyslis si, ze bozk nie je nevera..../..a pochybujem, ze mate s manzelom nejake problemy vo vztahu, ktore chces riesit prave s tym susedom /u autorky to neklape v posteli/...
Ale co ja viem, som len nemoderna, pruderna zena 😀 😀 😀

@matahari30 Asi ma tu par zienok prizabije za to co ti napisem, ale aj tak skusim 😀 Pozri,smola je ta, ze ci si to prizname alebo nie, clovek je len zivocich z cicavcov a evolucne nie sme prisposobeni monogamii. Jednoducho tvoje hormony ta riadia k muzovi, s ktorym by si mala najlepsie potomstvo, lebo ta pritahuje, vonia ti a rozumiete si- cize ste chemicky kompatibilni a na podobnej inteligencnej urovni. To je sice velmi povrchne opisana laska, ale je to tak. Zial, obcas sa moze stat, ze sa vyskytne niekto, kto by ti sedel este viac. Musis si ale uvedomit, ze ho nepoznas tak dobre ako muza po svojom boku a ze tak ako sa ti to stalo teraz, moze sa znova. Je potom na tebe (resp. na vas) ci vam nejaka mozno pardnova/parmesacna afera stoji za hodnoty, ktore nam dala tato spolocnost a ktore nam pomahaju prezivat v tomto svete. A dalej: s manzelom ste si povedali v dobrom aj zlom- o pat rokov sa moze nieco stat (nechcem nic privolavat ale taky je zivot) on bude stat po tvojom boku. Mate sa navzajom podporovat a drzat neustale.
Tiez sa mi stalo ze som stretla niekoho, pri kom som si pomyslela "keby nemam toho mojho..." Ale mam a niekolkokrat mi dokazal ako ma naozaj miluje a ja po chvili ocarenia niekym novym viem, ze stastna som prave tam, kde som 😀
Cize neviem ti poradit, kazdy sa musi rozhodnut sam, nevidim do tvojho vztahu s muzom, ani do tvojich citov, ale necit sa divne alebo narusene preto, ze ta niekto pritahuje. Obcas sa to proste moze stat. Dufam, ze som sa vyjadrila tak, aby sa to nechapalo zle 😉