icon

Som zúfalá, musela som odísť od priateľa a nakoniec som s ním ostala tehotná

faith6
27. apr 2019

Ahojte. Som v ťažkej situácii. Pred 5mesiacmi som odisla aj s malym vtedy 8mes.od priatela, boli medzi nami stále hadky,, urážky, ponižovanie (s jeho strany), stále bol preč, ja som to uz nezvládala tak som sa jedného dna zbalila aj s malym a odisla k mame, nastúpila som do práce mama mi velmi pomáha s malym som jej veľmi vďačná.. No po 2 týžd. co sme boli preč som sa dozvedela ze ma podvádzal pol roka,bola som fakt stoho ubolena, zničená. Chcela som len jedno a to na všetko zabudnut a venovať sa len malemu, on stále nas vyhľadával, volal, pritom stou ženou žil.. Vedela som ze maleho mu musím ukazovať chodila som za ním nech maly je snim. Ale stále ma to bolelo a všetko okolo toho, zrazu sa otočil o 100s stupňov a začal mi hovoriť ako ma miluje chce byt snami všetko to ľutuje bla bla poznáte to. Stou ženou skončil (bola som toho svedkom), žiadal ma aby sme išli raz spolu von nech sa porozprávame, či to eate dokážeme atd. Isla som a dopadlo to zle.. Mali sme vypite a vyspali sme sa spolu veľmi som to ľutovala ze som sa mu podvolila po tom všetkom, neviem o co mu išlo chcel si dokázať ze stále ma vie ovládať, pár dní sa ešte tváril ze chce byt snami a potom sa zase otočil a robil zo seba zaujímavého, povedala som stačí nebudem sa uz vracať a trápiť koniec vyriešime stretávanie, výživné a viac neriešim nič, stalo sa niečo čo som absolútne nečakala otehotnela som.. povedala som mu to a jeho reakcia rob si co chceš. Som v zúfalej situácii, mám ročného syna, bývam u rodičov, pracujem, a ďalšie dieťa si neviem predstaviť, viem že som bola sprostá aj všetko ale ja uz fakt neviem co mam robiť, som psychicky uz zúfalá neviem sa stoho dostať a plus som snim tehotna. ☹

Strana
z2
romiada
29. apr 2019

@lus83 vieš, kto nema argumenty, začne s urážkami. Takže tymto moja diskusia s Tebou konči. Nerada stracam čas ľuďmi s ktorymi si nemam čo povedať 😉

0martina0
29. apr 2019

@lus83no autorke mali vštepovať aby problemy neriešila posteľou

lus83
29. apr 2019

@romiada moja ja som s tebou skončila uz tym posledným vzdychom nad tebou. Dúfam, ze si tak dokonalá na aku sa hráš

lus83
29. apr 2019

@0martina0 🤦🏼‍♀️😁

lus83
29. apr 2019

@0martina0 pozri no a co vyspala sa s muzom, ktoreho lubi, takmer kazda zamilovaná zeny by to spravila, tak sa tu nehrajte na moralistky jedine, ze neviete skutočne lubit iba spekulovat s laskou. Druhá vec je, ze autorka uz jedno dieta ma, tak hadam vie ako sa vyrabaju. Takze uz ked sexujem s chlapom s ktorým som v divnej situacii tak si zabezpecim ochranu, kondom, alebo nech sa soravi inde. Ale ze ide holka naplno je nepochopitelne.

nika898
29. apr 2019

@faith6 nejdem ta kritizovat zato co sa stalo. Chcela si zachranit rodinu ako kazda normalna matka. Zial otehotnela ale to babo nemoze zato akeho ma otca. Mladsi ti bude casom vdacny zato ze ma surodenca a myslim ze aj tvoja mamka lebo ako rocny a dvojrocny sa vedia celkom pekne spolu hrat. Porozpravaj sa s maminou ako to celw vidi ona. Myslim ze to spolu date. Drzim palceky 🍀❤

0martina0
29. apr 2019

@lus83 🙏🙏🙏🙏

shilou
29. apr 2019

Nebrala by som dietatu surodenca...ak mama pri tebe stoji..podrzi ta

stanulienkat
29. apr 2019

@lus83 ty musis byt mentalne aj moralne dost nizko,ked ti pripada takato situacia a konanie normalne. Takto moze konat asi len primitiv. Sorry. Normalny clovek najprv rozmysla a potom kona. To nie je o dokonalosti,ako s oblubou vypisujes,to je o zdravom rozume a zivotnom postoji..

tinkies
29. apr 2019

Dieťa je dar.. Aj ked to teraz nevidíš a cítiš sa zle, mozno ze si zlyhala, mozno ze si sklamala, ale len ty sama vieš ako miluješ svoje dieťa a tak budes milovať aj to druhé.. Rodicia ta ľúbia sama píšeš ze ti pomáhajú takže tak ako ti pomáhajú s jednym budu aj s druhým. Áno bude to ťažké, bude este vela sĺz a prebdenych noci ale byť matkou je to najkrajšie co sa môže žene stať. Takže hore hlavu, neplač dnad rozliatym mliekom, ale hľadaj konštruktívne riešenie ako napr. si viac privyrobiť kym sa mozno este dá.. Alebo ušetriť nejaké peniažky.. Dories hlavne výživné na synčeka.. Nic sa neje tak horúce ako sa to zdá. Veľa síl. A nech vás pán Boh požehnáva.

lus83
29. apr 2019

@stanulienkat ale nebud trápna. Mala sex s muzom, s ktorým ma dieta! Rozumieš tomu trochu?

maminuska
4. máj 2019

@faith6 sila človeka je v tom ako dokáže riešiť nepriaznivé situácie .do ktorých sa dostane. Pred problémom je možné utiecť alebo sa mu postaviť čelom. Postáv sa mu čelom , pohovor si s rodičmi , uprav si život a príjmu doň ďaši. Prajem veľa síl.

Strana
z2