icon

Som zúfalá z partnerovho chrápania

laura42779329
21. mar 2016

Ahoj maminky, píšem už so zúfalstva, viem totiž, že nie som jediná kto má tento problém.S partnerom sme spolu 4 roky, od začiatku chrapal.Bolo to s nim už vtedy ťažké, ale nakoniec sme si zadovážili stuple do uší a síce ma z nich boleli uši na roztrhnutie, ten víkend čo sme boli spolu som to nejak vydržala.Potom som, ale otehotnela a museli sme si nájsť spoločné bývanie.Celé tehu som boha fakt v nervoch každú noc nevyspata a to muž spal v jednej izbe a ja v druhej, ale keďže máme malý bytik a tenké cinziakove steny, poznáte to, nepomáhali ani stuple.Dá sa povedať, že už som nato fakt chorá.Ešte pred pôrodom som povedala DOSŤ! Vravím mu, takýto sebecky naozaj nemôžes byť, musíme to nejak začať riešiť.A tak išiel na operáciu, po nej sice chápal, ale oveľa menej a keďže už som bola po pôrode spavala som ako zabita, tak sme boli konečne spolu v jednej posteli.Potom však išiel na operáciu z rukou a bol dlho na marotke, tak spaval v obývačke, že ho tá ruka menej boli keď si ju tam vylozi, ale začal chrapat znovu, dokonca ešte viac, myslím, že problém môže byť aj v tom, že je obezni.Pribral cca 10 kg keď bol na marotke ma takmer 100 kg, čo je dosť.Už som mu toľko krát vravela, že musí aspoň trošku zhodiť, že sa to takto dalej neda, ale on len prikyvne a jednoducho sa o tom bavit nechce.Povie len veď dobre schudnem neboj sa.Už mi je aj hlúpe mu to hovorit dokola, aby nemal pocit, že sa mi nepáči alebo že mi nanom stále niečo vadí.Má 25 rokov.Ale neobmadzuje nás to len v noci, ale vlastne stale.Keď je on večer uz o 8 unavený, mám smolu.či sa mi chce spať ci nie musím do izby k malej, kde nie je ani tv nič a snazit sa narychlo zaspať.On zaspi v priebehu pár sekúnd a chápe uplne v kazdej polohe.Už som si zaobstarala aj také drahšie stople do uší, z tych sice uší nebolia, ale bohviečo netlmia.A musím v noci počuť aj dcérku.Boli sme v lete aj na dovolenke, tak som bola celé dni nervozna, nevyspata, keďže som nemala kam ujsť od chrapania.On si spal a ja som sa prechadzala už o 6 po pláži lebo sa to nedalo vydržať.Je to hrozné nemôžme spolu ani nikam ísť, keď si pustíme film ani raz ho nedopozerame, lebo začne chápať, žiadne bežne činnosti vo vsetkom nas to obmadzuje.Možno to takto z pisania vyznie smiešne, ale je to naozaj strašne ťažké na psychiku ☹ Muža ľúbim, ale neviem či to zvládnem takto celý život a veru nezvyknem si nato nikdy.O to som sa už niekoľkokrát pokúšala.Ak ste si s niecim podobným prešli, budem rada ak mi napisete vase skúsenostia rady.Ak už tu takáto téma je vopred sa ospravedlňujem, nenasla som.

Strana
z2
veronikapodolska
22. mar 2016

Baby tiež riešim tento problém, môj muž už je vysťahovaný zo spálne dávno, ale ja sa zobudím na silné chrápanie aj ked on spí vo vedľlajšej izbe cez dvojo zatvorených dverí, túto noc som sa 2krát musela postaviť a ísť ho zobudiť to sa už nedalo zvládnuť, tiež som na infarkt, malú v noci ešte kojim a ráno vstávam do práce.... už nevládzem a silno to narúša náš vzťah, ani na dovolenku nemôžme ísť, na poslednej dovolenke som prvé dve noci vôbec nespala a v kuse som s ním triasla a budila ho a potom som už od únavy ako tak spala aspon pár hodín, ale je to hrôza. Prekvapivo ani mojej dcére to nevadí a spí vedla neho ako drevo 😖. Ďakujem za kontakt na toho Mudr z BA ideme to skúsiť riešiť, už je to naozaj neúnosné 😒

klarisa6
22. mar 2016

ja tomu mojmu cmuknem a hned si lahne na brucho aby nechrapal 🙂

veronikapodolska
22. mar 2016

no u nás toto zaberalo tak pred10 rokmi, a teraz už chrápe v každej polohe a presne ako tu písali niektoré baby okamžite po zaspaní aj pred telkou hoci kde 😒

jana_eyre
22. mar 2016

@tomiholjubavi veru nemusi to byt vahou.. moj muz ma 189cm a 85kg - takze stihly a chrape ako drevorubac.. chrapal tak vzdy, aj ked mal kedysi 65kg 😅 jemu ako decku zlomili nos, takze ho ma krivy a preto chrape.. riesime to tym, ze spi v inej izbe, odkedy mame deti aj ked ma to obcas budi z druhej izby..

Strana
z2