Spadla som na dno
Mali ste obdobie kedy ste si mysleli, že už sa z toho von nedostanete a bolo to neskôr lepšie? Idem sa zblázniť zo svojho života, zrútilo sa mi všetko ako domček z karát. Netuším vôbec ako a kam mám smerovať svoj život, v ničom nevidím zmysel. ☹ Mám žiaľ iba gymnázium takže neviem ani kam sa zamestnam bez školy. ☹ Som na všetko úplne sama, bez rodinnej podpory a aj bez priateľa, s ktorým sme sa rozišli taktiež som v cudzom meste nikoho tu nemám. ☹
Ospravedlňujem sa za výlev.
A doteraz si robila kde? Kto financoval byvanie? Vo vsetkom si sa spoliehala na priatela?
Každý považujeme svoje problémy za veľké, lebo pre každého sú.. Ale hlavu hore, si pravdepodobne mladá a máš veľa možností. Si zodpovedná len sama za seba, nemáš dieťa, nemusíš sa ničomu a nikomu prispôsobovať, to je všetko pre teba veľké plus. Ľudia riešia naozaj horšie a vážnejšie životné situácie.
Prácu si nájdeš ak pracovať chceš a musíš, doteraz si nepracovala? Z čoho máš strach že sa cítiš na dne? Že neutiahneš bývanie, alebo len rozchod a z toho si smutná? Ak bývanie tak nájdi spolubývajúcu, alebo hľadaj iné - menšie, pripadne zdieľané ubytko na istý čas kým sa finančne dáš dokopy. Ak rozchod tak to chce len čas.
Skús prestať rozmýšľať nad tým čo bude a sústrediť sa na to čo je. Momentálne si užívaj to čo máš. Viem že to ťa neurobí automaticky spokojnou a smutok neprejde, no môže sa ti zmierniť keď si uvedomíš prítomnosť. Čo budeš robiť ďalej na to si nechaj čas a úvahy. Skús o tom rozmýšľať ale v tom dobrom slova zmysle. Tvor si v hlave určité scenáre a píš si ich aj na papier.
@iwesska Pisala som to už vyššie. Nie, nespoliehala som sa na priateľa. Ale je rozdiel ťahať celý byt sama a s niekym.
Prosím ťa však sa môžeš zamestnať kde kolvek v obchode,v reštaurácii,vo fabrike a tam si nájdeš postupne kamarátov
Ale ja som sa nepytala,kde si brigadovala,ale kde si realne pracovala. Alebo mas 19r.a si tesne po gympli?
Šla by som ako Au-Pair do zahraničia. Naučila by som sa jazyk, oddýchla od všetkého, podala v zime prihlášky na viac vysokých škôl a bolo by.
Tento rok, keď by si chcela silou mocou študovať, ešte sa asi dá na nejakú vs dať prihlášku. Urýchlené si daj inzerát, že hľadáš spolubyvajuceho

Studuj a neviaže sa na chlapa kým ti nebude dobre samej so sebou.Rodina ti prečo nechce/nemôže pomôcť?