icon

Spadla som na dno

19. máj 2023

Mali ste obdobie kedy ste si mysleli, že už sa z toho von nedostanete a bolo to neskôr lepšie? Idem sa zblázniť zo svojho života, zrútilo sa mi všetko ako domček z karát. Netuším vôbec ako a kam mám smerovať svoj život, v ničom nevidím zmysel. ☹ Mám žiaľ iba gymnázium takže neviem ani kam sa zamestnam bez školy. ☹ Som na všetko úplne sama, bez rodinnej podpory a aj bez priateľa, s ktorým sme sa rozišli taktiež som v cudzom meste nikoho tu nemám. ☹
Ospravedlňujem sa za výlev.

Strana
z2
sidicek
20. máj 2023

Studuj a neviaže sa na chlapa kým ti nebude dobre samej so sebou.Rodina ti prečo nechce/nemôže pomôcť?

iwesska
20. máj 2023

A doteraz si robila kde? Kto financoval byvanie? Vo vsetkom si sa spoliehala na priatela?

leskovael
20. máj 2023

Každý považujeme svoje problémy za veľké, lebo pre každého sú.. Ale hlavu hore, si pravdepodobne mladá a máš veľa možností. Si zodpovedná len sama za seba, nemáš dieťa, nemusíš sa ničomu a nikomu prispôsobovať, to je všetko pre teba veľké plus. Ľudia riešia naozaj horšie a vážnejšie životné situácie.
Prácu si nájdeš ak pracovať chceš a musíš, doteraz si nepracovala? Z čoho máš strach že sa cítiš na dne? Že neutiahneš bývanie, alebo len rozchod a z toho si smutná? Ak bývanie tak nájdi spolubývajúcu, alebo hľadaj iné - menšie, pripadne zdieľané ubytko na istý čas kým sa finančne dáš dokopy. Ak rozchod tak to chce len čas.

slovakboy
20. máj 2023

Skús prestať rozmýšľať nad tým čo bude a sústrediť sa na to čo je. Momentálne si užívaj to čo máš. Viem že to ťa neurobí automaticky spokojnou a smutok neprejde, no môže sa ti zmierniť keď si uvedomíš prítomnosť. Čo budeš robiť ďalej na to si nechaj čas a úvahy. Skús o tom rozmýšľať ale v tom dobrom slova zmysle. Tvor si v hlave určité scenáre a píš si ich aj na papier.

autor
20. máj 2023

@iwesska Pisala som to už vyššie. Nie, nespoliehala som sa na priateľa. Ale je rozdiel ťahať celý byt sama a s niekym.

andrejka1974
20. máj 2023

Prosím ťa však sa môžeš zamestnať kde kolvek v obchode,v reštaurácii,vo fabrike a tam si nájdeš postupne kamarátov

iwesska
20. máj 2023

Ale ja som sa nepytala,kde si brigadovala,ale kde si realne pracovala. Alebo mas 19r.a si tesne po gympli?

eva8
21. máj 2023

Šla by som ako Au-Pair do zahraničia. Naučila by som sa jazyk, oddýchla od všetkého, podala v zime prihlášky na viac vysokých škôl a bolo by.

Tento rok, keď by si chcela silou mocou študovať, ešte sa asi dá na nejakú vs dať prihlášku. Urýchlené si daj inzerát, že hľadáš spolubyvajuceho

Strana
z2