Spoločné bývanie

lajlaa555
10. okt 2022

Dobrý večer mám problém na ktorý chcem váš normálny názor. Som s mojím priateľom 2 a pol roka a pred asi 3 mesiacmi som mu navrhla spoločné bývanie. Že by to on zrealizoval a spolu by sme platili energie, WiFi... Pracujeme.
Zatiaľ býva on u svojich a tak isto ja tiež. Chcela som bývať trebárs v byte že by sme na polovičky platili nájom. Nemáme dieťa. Povedal mi svoj návrh. Ten návrh bol taký že kúpi mobilný dom a že to dá na jeho matky záhradu. Že o prípojky sa postará on a že tam budeme bývať. V Sobotu to zrealizoval. Stojí tam mobilný dom so spoločnou záhradou oproti 5 metrov jeho matky dom. Povedala som mu že som si to tak nepredstavovala. On sa nahneval a povedal že to bude iba jeho. Na mňa to písané nebude. Viem že jeho rodina nemá v láske veľmi mojich rodičov pretože sú im nesimpaticky. Priateľ povedal že budeme k rodičom chodievať na návštevy. Ale myslím ze oni tam nebudú môcť chodiť pretože to jeho matka povedala. Povedala že nie aby rodičia chodili stále po jej záhrade a stále k nám.
Nechcem tam ísť bývať mám s toho zvláštny pocit ze to pre mňa nebude dobré. Priateľ je taký chladný zakaždým keď sa MH niečo nedarí nadáva. Aj za blbosť že sa spýtam čo je križový šroubovak nadáva že som hlúpa jak debil. Prinesiem mu iné náradie a nadáva mi do p*** a potom sa mi ešte vysmeje keď mi ide do plaču z nervov. Rozmýšľam že zostanem zatiaľ u rodičov našetriť peniaze a idem bývať sama do bytu.

aaadkaaa
10. okt 2022

A ty ho este stale nazyvas priatelom? Dakuj Bohu a prozretelnosti, ze nemate spolocne deti a ine zavazky a pekne mu z rodicovskeho okna zamavaj...

ckocka
10. okt 2022

No a vy ste o tom jeho návrhu spolu najprv nehovorili? Súhlasila si alebo nie?

monalisa1111
10. okt 2022

@lajlaa555 Tvoj priateľ si Ťa neváži. Žiaden muž, ktorý Ťa bude ľúbiť Ti nikdy nebude nadávať.. či Ťa niekam posielať..ani zo srandy ani keď mu "rupnú" nervy. Na to nie je ospravedlnenie.

marca12
10. okt 2022

@lajlaa555 ano,presne ako povedal,bude tam byvat sam. A ty mu dokaz,ze nie si ziadna p.. ani debil a posli ho kade lahsie. Naco si chces takuto kotvu priviazat o nohu? S nervakom neuctivym ta necaka nic dobre.

pribinak
10. okt 2022

Ty si tu už písala, že? Už vtedy sme ti písali, že je to debilny nápad

mandarinka555
10. okt 2022

@lajlaa555 No takto....ak nevieš, čo je krížový skrutkovač, tak veľa chytrosti si teda nepobrala...A tvoj frajer je fakt debil....

zuzanka.zuzu
10. okt 2022

aký išiel, takú našiel 🙏

lajlaa555
autor
10. okt 2022

@marca12 tiež si myslím

syslik81
10. okt 2022

kolko mate rokov? ty si s tym mobilnym domom suhlasila? ak nie a aj napriek tomu stoji u nich v zahrade a ty si nemozes ani nikoho pozvat na navstevu tak utekaj .. osobne by som do dacoho takeho nesla ani nahodou ..

lajlaa555
autor
10. okt 2022

@mandarinka555 nie nevedela lebo keď som bola malá som sa hrávala s bábikami nie s náradím.

marca12
10. okt 2022

@pribinak ano pisala a stvu ma taketo zeny. Jasne tam mala niekolko nazorov,mohla sa poucit,frajer jej nadava a ona je este stale s nim. A o rok tu bude vypisovat,ze sa nestara a je sama na dieta s hnusnou svokrou vo dvore.

lajlaa555
autor
10. okt 2022

@syslik81 ani nejdem tam a nesúhlasila ani nesúhlasím. Čo nieje moje tam nejdem.
Dala som ultimátum pokiaľ sa nezmení tak nech ani nevolá keď mi povie ze som p***

estrella5
10. okt 2022

Absolútne by som nesúhlasila.. A žiaľ, toto by bol dôvod na rozchod. Ak ten mobilný dom zrealizoval bez tvojho súhlasu (vyjadrila si sa jasne o predstave vášho spoločného bývania?) a ani nemá záujem o nápravu tohto hlúpeho nápadu, tak tu asi ani nie je priestor na nejakú radu. Aj keď rozumiem, že sa ti to asi zle číta a snažíš sa nájsť nejaké riešenie... Len ono... Na všetko naozaj treba dvoch...

pribinak
10. okt 2022

@marca12 nuž každý je sám strojca svojho šťastia

Asi má nejakú potrebu počúvať ako jej nejaký debil nadáva a ponižuje ju

ckocka
10. okt 2022

V tomto prípade je ultimátum strata času.

monalisa1111
10. okt 2022

@lajlaa555 on sa nikdy nezmení.. ver mi. Bude to len horšie

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lajlaa555
autor
10. okt 2022

@estrella5 presne tak.
No on povedal že nebude splácať byt alebo dom 40 rokov keď toto ma už teraz kúpené. Navrhla som byt do podnájmu skúsiť spolu normálne vychádzať pochopiť sa navzájom hovoriť o svojich problém vypočuť sa. On povedal že zo všetkým súhlasí ale s tým bytom nie. A ja hovorím že keď nie teda byt tak urobíme kompromis. Kúpime spolu plac na ktorý sa dá ten mobilný dom. Že chcem aby sme boli sami. On že nie že takto to je zadarmo keď je to u jeho mami. Povedala som že mu dám vedieť. Dnes som mu povedala ze nejdem.

mariet24
10. okt 2022

@lajlaa555 z celého tvojho príspevku je jedine rozumné riešenie tá posledná veta

estrella5
10. okt 2022

@lajlaa555 Vieš... Sú ľudia, ktorí nevidia problém v tom bývať pri rodičoch (príp.u rodičov) a ešte ako bonus je to aj finančne výhodné.. A potom je tu druhá kategória, ktorá si váži súkromie aj za cenu, že je to finančne nevýhodnejšie... A keď sa stretnú dvaja s odlišným názorom na toto, tak vzniká problém... Ja osobne by som jasne vysvetlila PREČO to tak ne/chcem. A stála si za tým. Buď by ma pochopil, uvedomil si to a začali by sme spolu bývať v súkromí... Alebo by si to neuvedomil a ja by som sa ušetrila kopec nervov... A to viem o čom píšem... Nehovoriac o tom, že spätne si vravím, že v mnohých partnerských problémoch som mala jednať ráznejšie a bolo by to lepšie. Nie sa prplať v problémoch, obracať to zo všetkých strán jak taká.... 🙈😁 A samozrejme je podstatné aj to ako ste na tom finančne. Ak vám z príjmov nevychádza financovanie "súkromia", tak rozumiem.. Inak proste NO GO..

dilino
10. okt 2022

Odíd zo vzťahu kým je čas a nemáte deti. Nikdy to dobre nebude. A nadávky do vzťahu nepatria. Ostaň zatiaľ u rodičov a našetri si na svoj byt a kúp si sama. Jasné TI dal najavo že ON je ten čo je na koni a bude sa robiť to čo povie ON ked že je to jeho dom. Samozrejme tvoji rodičia tam neprídu lebo pôjdu na pozemok jeho matky. Prepáč čista pohroma. Bývaj tam kde bývaš a ON nech býva v tom dome sám. Skonči to načo to zbytočné naťahovať 2 roky nie je vôbec veľa a radšej teraz sa ukázal horšie by bolo ak by ste mali deti. A o vulgárnosti čo na teba hovorí by som radšej pomlčala. Ked niekto niekoho miluje tak nenadáva mu vulgárne. S takým by TI bolo strašne peklo žiť. A na pozemku jeho matky jeho dom no nič moc.

viestta
10. okt 2022

@lajlaa555 o tom mobilnom dome sme ti už celkom dosť vysvetli minule. Aj o tom trtkovi, ktorého ty voláš priateľom. Počkaj kým skončíš skolu, nájdeš si prácu a odídeš z domu. Ale toho chlapa zo svojho života vyskrtni. Máš na viac ako na maringotku v svokrinej záhrade a aj na viac ako chlapa, ktorý s tebou manipuluje a nadáva ti.

lajlaa555
autor
10. okt 2022

@dilino čistá pravda...
Už toho mám dosť.

de_cember
10. okt 2022

Moja rada, utekaj kým môžeš a prosim ťa len neurob tu chybu, že si ho vezmeš🙄 Ja som nepočúvala svoj vnútorný hlas, ktorý mi nasepkával, že to nie je ten správny človek pre mňa, bála som sa odist zo vzťahu, že už lepšieho nestretnem a výsledok...som nešťastná v manželstve a riešim, ako podať návrh na rozvod.

pribinak
10. okt 2022

@lajlaa555 počuj, ty fakt s takýmto pakom chceš žiť? Čítaj čo píšeš, však to ti musí blikať snáď milión červených svetielok

dilino
10. okt 2022

@lajlaa555 načo zbytočné to naťahovať. Ver vždy TI bude vykrikovať že dom je jeho pri každej hádke a ten mobilní dom nič moc. Ja už mamu nemám ale neviem si predstaviť že by môj priateľ povedal že by sme žili na pozemku jeho mamy že moja mama tam ísť nemôže. Vieš čo skončila by som to s ním a navždy. Načo sa trápiť za jedno dakuj pánu bohu že sa ukázal aký je pred svadbou lebo neskôr by si mala peklo. Zatiaľ bývaj u doma u rodičov šetri si a ked budeš mať možnosť tak si kúpiš niečo svoje a vykašľať sa naňho a ked by za tebou prišiel ak by si mala svoje bývanie nie aby ťa obmäkčil aby si s ak nemu vrátila. Ja som s priateľom už 19 rokov. Nikdy som nepočula aby mi vulgárne nadával a nikdy nezakazoval aby moja rodina k nám prišla aj týždeň tu boli ked mama žila. Nadávky do vzťahu nepatria. To že si p..a. To len ukázal svoj charakter .Skonči to s nim moja rada aby si za čas nepísala že mate deti nemáš kam ísť a nadáva TI a ponižuje ťa. A tak budeš mať svoje a nikto ťa vyhadzovať nebude. TY máš voľbu ešte to skončiť a odisť koľko smutných osudov je tu na MK že doplatili na svoju naivitu ženy a mali ružové okuliare .A teraz trpia. Skonči to s nim neskôr môžeš byť psychický tyrana.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
10. okt 2022

@lajlaa555 too tu uz bolo s tym mobilnym domom, ze ho da na zahradu k mame a nieco o exekucii... Nie si to ty?

mandarinka555
11. okt 2022

@lajlaa555 Čo to má spoločné s tým, že s čím si sa hrávala?