Spoločné bývanie
Dobrý večer mám problém na ktorý chcem váš normálny názor. Som s mojím priateľom 2 a pol roka a pred asi 3 mesiacmi som mu navrhla spoločné bývanie. Že by to on zrealizoval a spolu by sme platili energie, WiFi... Pracujeme.
Zatiaľ býva on u svojich a tak isto ja tiež. Chcela som bývať trebárs v byte že by sme na polovičky platili nájom. Nemáme dieťa. Povedal mi svoj návrh. Ten návrh bol taký že kúpi mobilný dom a že to dá na jeho matky záhradu. Že o prípojky sa postará on a že tam budeme bývať. V Sobotu to zrealizoval. Stojí tam mobilný dom so spoločnou záhradou oproti 5 metrov jeho matky dom. Povedala som mu že som si to tak nepredstavovala. On sa nahneval a povedal že to bude iba jeho. Na mňa to písané nebude. Viem že jeho rodina nemá v láske veľmi mojich rodičov pretože sú im nesimpaticky. Priateľ povedal že budeme k rodičom chodievať na návštevy. Ale myslím ze oni tam nebudú môcť chodiť pretože to jeho matka povedala. Povedala že nie aby rodičia chodili stále po jej záhrade a stále k nám.
Nechcem tam ísť bývať mám s toho zvláštny pocit ze to pre mňa nebude dobré. Priateľ je taký chladný zakaždým keď sa MH niečo nedarí nadáva. Aj za blbosť že sa spýtam čo je križový šroubovak nadáva že som hlúpa jak debil. Prinesiem mu iné náradie a nadáva mi do p*** a potom sa mi ešte vysmeje keď mi ide do plaču z nervov. Rozmýšľam že zostanem zatiaľ u rodičov našetriť peniaze a idem bývať sama do bytu.
@lajlaa555 joooj zlaticko. Mmas 18 rokov a rozum nikde... Od zaciatku roka nas tu zasobujes diskusiami, ktore nas len utvrdzuju v tom, ze tvoj chlap je uplny idiot - a vzdy si dostala rady, ze mas utekat od neho a velmi rychlo. No a mame tu oktober a ty si stale s nim 🤦🤦
Chlap ti povie, ze si pica a ty si s tym OK? Hrdost mas kde, v sufliku???
Už minule som ti písala čo a ako. Teraz si ku tomu pridala aj nadávky adresované na teba. Na čo čakáš? Na facky?
@lajlaa555 OMG utekaj a nech si najde inu do mobilného domu na mamkynej záhradke 😉. Teraz vazne, ruky prec od neho.
@lajlaa555 🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃
@lajlaa555 s takým by som nebola... Urob presne to co si povedala... Ostaň u rodičov, niečo posetri a potom pekne sama do svojho a samozrejme jeho posli do r*ti
@lajlaa555 a co ty vieš, kým niečo posetri tak sa nájde aj princ na bielom koni a pôjdete spolu do svojho ❤️
@lajlaa555 prinesies mu nespravne naradie a on ti nadava do p…? To je zly sen toto, aki dokazu byt niektori muzi. Neverim, ze bude niekedy iny. Pravdepodobne si ta bude vazit stale menej a menej a podobne nadavky, komentare sa budu len stupnovat. Na tvojom mieste sa s nim bez vahania rozidem.
O tom, ze nemas rozum, ti tu uz pisali. Len nerozumiem tomu, preco by mal na teba cokolvek prepisovat, ked si na to nedala peniaze?

@lajlaa555 nic horsieho by si nemohla mat, ako tohto tu. Rozmyslas velmi dobre, ze ist si sama svojim smerom a on nech si hlada aj s jeho mamkou ku nim do jej zahrady a ich mobilneho domu novu p... predsa! Cely prispevok je ako námet do hororu s vyustenim na psychiatriu.