icon

Spoznala som muža s dvomi deťmi

6. júl 2021

Zoznamila som sa fajn chlapom, travime spolu cas, mame spolocne zaujmy a premyslame nad spolocnym byvanim - podnajmom. Ja mam 37, deti nemam, on 42 a ma 2 deti. Tu nastava pre mna dilema, ci je to vobec vhodny muz na vztah. Jeho postoj k jeho detom. Neprehaza mi, ze deti uz ma. My obaja zijeme v NR, jeho prva ex zije s dcerou pri Londyne, jeho druha ex zije so synom v Ziline. On ani jedno dieta nenavstevuje, lebo podla jeho slov nema so svojimi byvalymi dobry vztah, vraj by ho obe na mieste zavrazdili, preto nechodi za detmi. Cela jeho komunikacia s nimi je telefonat 1x tyzdenne. Mne to pride VELMI divne, lebo UK ani ZA nelezia na konci sveta… Deti maju 11 a 4 roky. Co si o tom myslite vy?

Strana
z2
kate211
Autor odpoveď zmazal
vilma7
6. júl 2021

No vôbec by sa mi to nepáčilo. Už to že jedna ex s dieťaťom, druhá ex s dieťaťom a obe by ho najradšej zavraždili. Tak asi majú na to svoj dôvod.
Na tvojom mieste hľadám slobodného, bezdetného a založim si vlastnú rodinu.

janickacrazy
6. júl 2021

Tak záleží na tom, či ty chces seriozny vzťah s deťmi, alebo v tvojom veku už o deťoch neuvazujes a chces len chlapa. Ak po deťoch netuzis, tak v tom prípade je to ideálny muž pre teba. Inak nie.

ladyvi
6. júl 2021

Myslim si o tom, ze raz clovek moze spravit preslap, nejako zanevriet na dieta v mladosti a uz to nevie napravit a vybudovat vztah. Viem si predstavit, ze aj takyto clovek by mal dostat sancu na pekny vztah, zivot, napravu chyb z minulosti. Ale 2 deti? 2 rozne zeny? Nie. To uz by mi svietila cervena kontrolka. Daj na svoj instinkt.

mila23
6. júl 2021

no minimalne by mi blikala vystrazna kontrolka. Akoze v UK jasne ze nemoze dieta navstevovat casto,ale to pri ZIline by mohol keby chcel. Akoze 4-rocnemu dietatu nestaci jeden telefonat tyzdenne s otcom. Asi mu to vyhovuje ze sa moze vyhovorit na byvale zeny...navyse to obe boli take strasne xantypy, ktore mu skodia? no neviem...😠

anjelicek26
6. júl 2021

Kedze ma jedno 11 a druhe 4 roky, tak by som povedala, ze sa to mohlo za tak dlhu dobu kludne 2x pokaslat... s dietatom v zahranici ak ex nespolupracuje sa dost blbo komunikuje, s dietatom v Ziline je to divne, ze mu nezalezi na komunikacii a nesnazi sa to spravit lepsie, ako pri prvom... Ak chces mat istotu - zozen si cislo na ex a spytaj sa, preco sa rozisli... uprimne sa ten "trapas" by mi to stalo vediet, kde ta vystrazna kontrolka blika a comu a preco sa vyhnut... Hlavne tebe vekovo bije hranica, ze budes chciet aj vlastne dieta, on ked uz dve ma, bude chciet tiez? Po dvoch skrachovanych vztahoch s detmi? Co vlastne on od vztahu ocakava? Muz ma s ex dve deti, dnes studuju na vyske...ona ho podviedla, opustila zo sefom, vzali sa... vztahy boli velmi zle, mal na nu tazke srdce...dnes su normalne, lebo aj on je uz roky stastny... potrebovalo to len cas...velmi proste zalezi na dovode rozchodu... mne tie deti nikdy nevadili, chodili k nam len sporadicky, prazdniny, obcas nejaky vikend...nie je to nic, preco do vztahu neist, ked sa dvaja lubia, ustoja vsetko..

tamvtme
6. júl 2021

Ak chces byt tretia ex s dietatom, ktore nenavstevuje a budes mat chut ho zahlusit, tak smelo do.toho 😊

kittykat22
6. júl 2021

Keby mal aspon s jednou dobry vztah - tak si povies ... ok, nie vzdy sa da vychadzat s byvalou ... Ale ani jedna ani druha? Posiela im aspon peniaze na deti, darceky, karty na sviatky? Byt otcom na telefone je teda dobre blbe ... A ty chces deti? Ako to mas ty? Keby som nechcela deti tak ten vztah asi aj skusim. Take volnejsie. Ale keby som hladala pevny dlhodoby zavazok a mozno este snaha o dieta - no neviem. Ak by som VELMI to dieta chcela, tak pravdepodobne ano, bola by som s nim 😐 37 rokov je na bejbe najvyssi cas a pravda je, ze by som ho mala aj s certom aby som to stihla.

luccija
6. júl 2021

Nie, nešla by som do takého vzťahu.Mas posledné roky, ak túžiš po dieťati neviem či túžiš?
V 38 r, keď ma chlap dieťa to by už mohol byť vyzretý a hlavne poučený z prvého nezdaru bude tam nejaká chyba.Preco v 42 r nemá nič vlastne prečo podnájom?nech ma akékoľvek exky, ale od Nitry do Žiliny ísť za synom nie je ďaleko.Nechcela by som takého chlapa ako s tym môže žiť, že tam má syna a zatelefonuje mu?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
kulumulu123
6. júl 2021

Neblikala by mi iba kontrolka ale rovno hucala siréna na plný hlas... Žena kde žiješ? 2deti s 2 ženami ani o jedno nemá záujem lebo vraj bývalá by ho najradšej zabila... Opýtala si sa ho prečo ho chcú obidve ženy na sibenicu povesit? Asi majú na to nejaký dôvod... Žeby preto lebo neplatí žiadne alimenty??? Chceš byť tretia v poradí??? On tie deti vôbec chcel?? Verím tomu ze ak budeš mat odpovede na tieto otázky tak budeš mat jasno aj v tom ci do takéhoto vzťahu ísť alebo utekať čím ďalej.... Nemáš 80 aby si bola odkázaná na to co sa pritrafí ci áno?

janka_23
6. júl 2021

Ja som raz tiež takého spoznala 😃 2 deti každé s inou. Ani nejdem rozpisovať ako to dopadlo, ale moja rada ber nohy na plecia.

0silvia0
6. júl 2021

pôsobíš ako vyzretá, správne a logicky uvažujúca osoba. Dobre si ho preklepni, aby si sa zbytočne nezahadzovala s nevyzretým týpkom, ktorý ti natlačí do hlavy presne to, čo potrebuješ počuť.

h2
6. júl 2021

Problém nie je v tom, že má 2 deti. Problém je v ich vzájomných vzťahoch. Že deti nenavštevuje (= nemá o nej záujem) a obe ex by ho najradšej zavraždili. Prečo?
Aby si o pár rokov neskončila, ako ďalšia jeho ex, ktorej dieťa nenavštevuje a ktorá by ho najradšej zavraždila.

sense
6. júl 2021

Co očakávas ty od vzťahu s mužom v tvojom veku?

Ak by som hľadela do budúcna a chcela vážny vzťah tak by som do toho nešla, nie preto ze ma 2 deti s predchádzajúcich vzťahov ale ze sa tych deti de facto vzdal.
Dúfam ze im aspoň dobre výživné plati.

Ale aj tak by mi veľmi blikali kontrolky.

amelie2017
6. júl 2021

Ak chces v buducnosti deti, nesla by som do toho. Pripadne ak ich chces tak moc, ze ti je jedno, ze pravdepodobne na ne ostanes sama, tak ano.
Kamaratka ma dieta s chlapom, co ma tiez 2 deti s 2 zenami. On zije v Spain, deti v Polsku. Navstevuje ich, oni jeho, volaju si, plati na ne, ale vyzera to, ze coskoro bude platiti na 3 deti a navstevovat ich z Irska - 2 v Polsku a to 3. v Spain. On chce odtialto odist, ona nie. Uz rok sa o tom vadia.

sella38
6. júl 2021

slobodná, bezdetná a TOTO si ideš uviazať na krk? Neblázni a cúvaj, kým je čas. A nie, neverím, že je to skvelý a dokonalý muž a bol by aj otec, nebyť tých dvoch "potvor", ktoré mu bránia v styku s deťmi. Zlož ružové okuliare a nestrácaj čas s takýmto čudákom.

sasa1310
6. júl 2021

chlap, ktorý sa nezaujíma o svoje deti nestojí ani za povšimnutie. Okrem toho 42 ročný v podnájme, deti, dve ex...no otras

hopsadobrandejsa
6. júl 2021

Chalan ide z jedneho maleru do druheho. Ma uz dve ex a dve deti, obom ktorym sa nevenuje. Sorry, ale existuju aj ini muzi ktori maju zle vztahy so svojimi ex a nestoji im to v ceste aby sa venovali detom pretoze ten rodicovsky pud je tam.

Navyse zo zakona ma narok svoje dieta navstivit bez ohladu na to ci sa to ex paci alebo nie. Nestretava sa s nimi lebo nema zaujem.

Cudujem sa, ze ho to este bavi. Dva nevydarene vztahy kde z oboch vzislo dieta a teraz sa chysta do podnajmu s tretou. To bude zrejme nejaky masochista.

Nic v zlom, ale jeho doterajsi " track record " nie je najlepsi takze skor by som od neho dal ruky prec.

ivangeline
6. júl 2021

wtf? a co sa ti na nom akoze paci? ak chces rodinny zivot,nic pre teba.

retatka
6. júl 2021

V tomto príbehu krásne vidno ,ako sú niektoré ženy zúfalé a berú prvého čo im pod ruku príde .Ty slobodná a bezdetná a toto bremeno si chceš uviazať na krk ?!🤦‍♀️

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
martina1201
6. júl 2021

Ahoj nečítala som diskusiu ale mne by blikala kontrolka pri 2 byvalkach ktoré ho chcú zavraždiť najradšej a preto za deťmi nechodí.... Hlavne to v Žiline by navštevovať mohol. Podľa mňa to až taký super partner a ani otec nebude. Najskôr by si sa asi mala o ňom dozvedieť niečo viac než čo ti on tvrdí.... Lebo toto je fakt moc divné....

autor
6. júl 2021

Dakujem, precitala som si vsetky reakcie. Dieta uz mat nechcem, tento rok budem mat 38 a uz sa citim stara, druha vec, ktora ma ovplyvnuje asi viac, je, ze som pred par rokmi dieta potratila, velmi dlho som sa z toho nevedela dostat a tak… proste babatko uz nechcem.
Byvale dost ociernuje, ja do tych vztahov nevidim, ale zda sa mi velmi divne, ze deti nenavstevuje prave “kvoli ex”, ako to on podava. Radsej sa vykasle na osobny kontakt, ako by mal byt 5 minut s byvalymi pri odovzdavani dietata? A letenky do UK sa vzdy dali zohnat lacno aj 2-3x do roka, nemyslim, ze je to suma, ktora by zarabajuceho cloveka zabila… V Ziline par krat bol, ale vraj nema peniaze na cestovanie. Pritom my sme za pol roka behali kade tade po Slovensku po vyletoch. Ja tomu proste nerozumiem, on ma vraj svoje deti rad, normalne plati vyzivne, teda aspon to tvrdi.
Neviem, ci by som mala kontaktovat jeho ex, pride mi to ako podraz, vyzvedat od nich, kde mali vo vztahu problem…

janka_23
6. júl 2021

Podľa mňa ti celkom nehovorí pravdu. Navyše už to sa mi nepáči, že ociernuje bývalé. Na vzťah sú vždy dvaja a aj za rozpad vzťahu sú vždy zodpovední dvaja. Tiež som mala zle vzťahy, ale bývalých som nikdy neociernovala. Takže možno skus cez nejakých známych nenápadne zistiť v čom bol problém v predchádzajúcich vzťahoch

kubkovamama
6. júl 2021

Nie, nie, nie. Chlap po 40tke a ty s nim do podnájmu?On nema svoje byvanie?Uz to mi pride zvláštne v jeho veku.A co sa tyka tych ex a detí,kazdy mame minulost,expartnerov alebo deti,ale takyto chlap fakt nie.Moj je tiez rozvedeny,aj ja,ale deti su u nás doma pečene varené,nikdy na ex nepovedal nic hnusne a vidim,citim,ze sa fakt nemusia.Na tvojom mieste najdi si iného

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
6. júl 2021

Možno proste nie je rodinný typ, ale ak ti ako partner vyhovuje, tak toto ty riešiť vôbec nemusíš. Keďže ty deti nechceš, tak proste pokiaľ je ti s ním fajn, tak nerieš jeho minulosť. Ja som tiež mala vzťah s mužom, ktorý bol 2-krát rozvedený, mal deti, v tom čase mi to vyhovovalo, boli sme spolu skoro 2 roky, neskor sme sa rozišli.

eeffka
6. júl 2021

neviem co je na tom cudne sa opytat, ja by som veru zavolala exke minimalne tej do Ziliny a opytala sa, kludne slusne, ze tu som a ze mozno raz budem ta ktora jej bude strazit dieta a uvidis co z nej vypadne ked ti teda na nom zalezi.

Ja osobne by som o takeho ani bicykel neoprela. klamar ( na navstevu dietata nema, na vylety ano) a v 40sa tahat po podnajmoch... cele zle. Resp. rozhodne by som sa velmi citovo na neho neupinala. max prestupna stanica

ifava
6. júl 2021

Neviem asi by som sa mala na pozore, ze co sa tam stalo, ked ho byvale maju v zuboch, ze kde vlastne je ten problem, pretoze aby neskor to nedopadlo podobne aj u vas. Mne by bolo fest zvlastne aj to, ze v tomto veku a nema nejako vyriesene byvanie.

Strana
z2