icon

Spoznala som muža s dvomi deťmi

6. júl 2021

Zoznamila som sa fajn chlapom, travime spolu cas, mame spolocne zaujmy a premyslame nad spolocnym byvanim - podnajmom. Ja mam 37, deti nemam, on 42 a ma 2 deti. Tu nastava pre mna dilema, ci je to vobec vhodny muz na vztah. Jeho postoj k jeho detom. Neprehaza mi, ze deti uz ma. My obaja zijeme v NR, jeho prva ex zije s dcerou pri Londyne, jeho druha ex zije so synom v Ziline. On ani jedno dieta nenavstevuje, lebo podla jeho slov nema so svojimi byvalymi dobry vztah, vraj by ho obe na mieste zavrazdili, preto nechodi za detmi. Cela jeho komunikacia s nimi je telefonat 1x tyzdenne. Mne to pride VELMI divne, lebo UK ani ZA nelezia na konci sveta… Deti maju 11 a 4 roky. Co si o tom myslite vy?

Strana
z2
deti95060810
6. júl 2021

mne by vadil chlap s deťmi...

marco88
6. júl 2021

To, že má 2 deti z dvoma ženami by som až tak tragicky nevidel, môže sa stať.
Viac mi vadí, že deti nenavštevuje, netrávi s nimi čas. Aspon z tým zo Žiliny. Snáď aspon platí výživné.
A druhá vec v čom vidím problém je podnájom.
Má 42 a nemá ani vlastný byť???
Skús si zohnať kontakt na ex v Žiline a zavolaj, navštív.

bluka2
6. júl 2021

Uha,toto som nevedela, aké tragické je mať 2 deti s rôznymi ľuďmi 😂 tu sa také ženy nenájdu, čo majú 2 deti s 2 mužmi a bohužiaľ to ani druhý krát nevyšlo? Hodíme ich do 1 vreca tiež...?

lianka123
6. júl 2021

Utekaaaaj

eeffka
6. júl 2021

@bluka2 ja osobne poznam 3zeny co maju kazde dieta s inym chlapom ( po 2ks) a su to tie typy, co chlap to dieta... cize za mna je takato skupina dost tragicka 😎

kate211
Autor odpoveď zmazal
eeffka
6. júl 2021

@kate211 no a presne taketo zeny ja poznam... ani neviem ako to nazvat "mozno profesionalna matka" ? za mna je to zensky suteren

bluka2
6. júl 2021

@kate211 haha, toto je tiež nový uhol pohľadu. Tak niektorí sa vyššie dívajú na ženy, čo majú 3 deti s dakym polotyranom, hlavne, že majú status manželky, nerozvedenej...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
kate211
Autor odpoveď zmazal
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
mpg
6. júl 2021

Ja si myslím, že tohto muža na dlhodobejší vzťah radšej nie, tam musí byť nejaký vážny problém, ktorý zo začiatku nevidieť. To už radšej muža, ktorý je rozvedený a má deti, ale má s nimi dobrý vzťah. Ale to, že si mala pred rokmi potrat, to sa niekedy stane a ďalšie tehotenstvo sa môže podariť.

1gabriela13
6. júl 2021

Neexistuje nič a nikto, kto by mohol brániť otcovi v kontakte s vlastným dieťaťom. Ak mužovi záleží na dieťati tak pôjde aj cez mŕtvolu aby sa mohli vídať a tráviť spolu nejaký ten čas 🙂 ale je vždy ľahšie hodiť vinu na ženu. A ja osobne by som ani nechcela muža, ktorý sa o svoje deti nezaujíma. Takýto by ma musel veľmi veľmi priťahovať fyzicky a bol by dobrý akurát na vyplnenie môjho voľného času a o budúcnosti s nim by som ani nerozmýšľala.

basska_b
6. júl 2021

Pre mňa by bol veľký výkričnik toto:
"Obe by ho najradšej zavraždili"
Vyzerá to, že deti ti do života vstupovať nebudú, ale čo je to za človeka? Raz rozvedený, pochopím, ale dvakrát? Koľko ste spolu? Myslíš si, že ho dobre poznáš?
Aj ja mam rozvedeneho muža s deťmi, ale aspoň vzťahy sú tam korektné, rozišli sa pre vzájomné odcudzenie z iniciatívy ex...

akirlu
7. júl 2021

Ked ociernuje svoje byvale bude raz aj Teba.

Strana
z2