Správanie muža
Pri spolužití s priateľom som zažila nasledovné prejavy správania muža, nad ktorými som sa trápila a vznikali hádky keď som sa ohradila. Takže takto: Nechala si otvorený sáčok s korením, zle si ho zatvorila, v nakrájanej paprike ostalo zrnko a to sa má všetko očistiť, varná doska je oprskaná (podotykam pri vareni), na návšteve u známych ma pri odchode zhodil vraj som natrusila na gauč atď. To už bolo moc. A to som sama veľmi poriadkumilovná a potrpim si na to. Ale toto ma zarazilo. To nie je normálne.
@atina12 nebiem, či máte deti, ak nie, utekaj na míle ďaleko, kým je čas..!!!
Utekaj!
@atina12 mas 2 miznosti ostat a zrpiet mu to alebo odist a byt stastna s niekym inym... Ak si zvolis moznost 2 tak to urob skor ako otehotnies....
@atina12 hmmm....hmmmm....ako to len napísať...je to len priateľ. Ak nemáte spolu deti, chod a leť. Ja keď rekapitulujem svoj život, vždy som si to skomplikovala pri vzťahoch, že som to látala, kde to len išlo. Ale na čo? Ten človek má posunuté myslenie, je detinský a urážlivý. Z vlastnej skúsenosti, ruky preč.
Nech si naťahuje päty na tých ponožkách sám 😂 idiot
@atina12 Ta hej, moze ho brucho boliet. Ale musi pracovat na zmene a samozrejme vy sa musite hned ohradit, ze takto ta nemize zhadzovat pred druhymi. Musela bgcsom vidiet aj zmenu. Ale ked sa take daco podobne furt dokola objavuje tak by som prehodnotila chodenie s nim. Sak to i na vas, keby ste sa rozisli, kydal a kritizoval aka ste bola bordelarka a pod. Neviem, mne on tym pride taky nevyrovnany zakomplexovany typ. Lebo taki dobri vyrovnani ludia vedia kde su hranice, nemaju potrebu nejak krtizovat druhych a vyhadzovat na oci prkotiny a este pred druhymi zhadzovat.
@atina12 Fuu. Tiez si myslim ze ma nejaky problem. Ta neustala potreba nieho sprdavat a poucovat a dokazovat im ako robia veci zle. Odhadujem ze mu to robili rodicia cely zivot az mu z toho preplo a teraz to on potrebuje robit niekomu inemu. Aj si sa spoznala s jeho rodicmi? To je jeden z najlepsich testov spoluzitia... pozriet sa ako to funguje u jeho rodicov.
Dobre si spravila ze si odisla.
@atina12 Ako naozaj, je to chory clovek. Taketo prejavy nie su celkom ok. Ako mozno su to vsetko pozostatky z detstva, take tie podvedome vzorce spravania...no ale co ste vy, spasitel? Terapeut? Vy chcete len pekny normalny laskavy vztah kde partneri maju navzajom voci sebe uctu, respekt. Tak normalne, zdravo.
@lenka591996 keby sa ku mne správal tak ver tomu že by sam sebe dlhodobé nelestil len ego🤭dovidenia,zbohom...ľúbim neľúbim....partnerstvo je rovnocenné....nech si hľadá takú čo s ani podriadi.verim že ty to nebudeš.
@atina12 problémom si ty. Mňa keby takto niekto ponižoval, tak sa sama zbalim, zablokujem číslo, zablokujem fb, všetko. Keby ma videl na ulici, nezastavila by som sa. Proste by som odišla a ignorovala ho.. môj nerobil toto, ale mal iné muchy. Zobrala som sa, neozvala, hľadal ma. Ale ja som na ňom videla, že si chybu uvedomil.. ale raz by mi povedal, že si nájde inú alebo by som zkstila, že inú má, tak by som ho už nechcela. Chlap, ktorý toto dokáže povedať žene, že si nájde druhú, tak ťa nemá rád..a áno, uveriť mu môžeš, keď ťa namotá. Ale raz, dvakrát. Nie zakaždým sa vrátiť. Om vie, že sa necháš, tak skúša, ale ver, že neprestane. Odídeš, nájde druhú, lenkým ju nemá, budeš dobra aj ty...
@atina12 známa žije tak že všetko musí byť zoradené podľa farieb kľúčik v zamke musí mať správny smer ak je niečo na linke v kuchyni myši byť od najvyššieho po najnižšie etikety krásne v predu varu sa to čo chce on len vždy sa musí opytat
@atina12 inak ten muž mojej známej si to doniesol z detstva u nich museli byť tiež všetko takto ak nebolo všetko povyhadzoval z poličiek skríň a museli ukladať tak to teraz tiež praktizuje
Je film s Juliou Roberts co tiez mala pidobneho muza,myslim ze "Noc s nepriatelom" alebo tak nejako sa volal.....tiez ju sekiroval ako ma byt poukladane....
no normalne to nie je....rychlo prec...bude sa to zhorsovat...
@atina12 ahoj. Píšeš, že "namotaval ako tuzi mať rodinu, človeka ktorý ho bude milovať kazdou sekundou". To ale presne sedí s tým, čo robil... Pointa vzťahu nie je mať niekoho, kto ma bude milovať. Ale mať niekoho, koho ja budem milovať. Aj podľa tohto vyjadrenia to nevyzerá, že by bol schopný či ochotný snažiť sa o dobro druhého. Do budúcnosti veľmi odporúčam podcast Ako si nezobrať teľa, zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. Čo si všímať na druhom... Aké sú znaky toho, že je schopný milovať... Tento podľa tvojho opisu sedí okrem iného aj na "výber nesprávnej osoby, lebo je súčasťou trojuholníka" - to nemusí byť len ďalšia žena. V jeho prípade si vo vzťahu ty, on a jeho závislosť na vlastných obsedantnych predstavách, ako majú veci byť.
No mne by sa iba raz vyhrozil že si nájde inú. A už by si ju hľadal s kuframi vonku. Ja neznesiem keď sa chlap oduje. Beriem život že ide rýchlo a každu chvíľku treba spolu si užívať a nie čítať myšlienky čo mu ide v hlave. A počúvať sprosté reči. Ver mi toto sa nezmení toto ma v hlave, jedine zmení teba. A chces to????
@atina12 Hej,hej,ked vtáčka lapajú....uz ťa má dobre chytenú na háčiku🤔Musíš ho úplne ignorovať,zbaviť sa ho natrvalo,on sa určite nezmení🤔
@bluka2 presne taak! Mne by to len raz povedal.a vlastne nechapem ako moze byt zamilovana.mna by ta velka zalubenost velmi rychlo presla.viem o com hovorim,som rozvedena,lebo presne- velka zalubenost ma presla-idiot sa ukazal v pravom svetle po svadbe.asi si myslel,ze ked si ho uz zoberiem,tak nebude moct vycuvat-ale sa preratal.a vydala som sa znova a teraz mam muza-asi toho najlepsieho na svete.takze treba si vazit naozaj v prvom rade seba.
Tento muz si ma vazi,lubi ma a ja rovnako milujem jeho.sme spolu uz velmi dlho mozem si dovolit tvrdit,ze uz je to naveky

Presne ako píše @aurinia "vážiť si samu seba", nenechaj sa ponižovať. Čím skôr ho necháš, tým lepšie, inak budeš trpieť, lebo on sa nezmení ☹